Proprietarii de câini vs proprietarii de pisici: studiul dezvăluie cine este dispus să cheltuiască mai mult pentru a-și salva viața animalului

Un studiu recent a comparat cât de mulți proprietari de câini vor cheltui pe animalul lor de companie în comparație cu proprietarii de pisici pentru a determina cine ar cheltui mai mult pe îngrijirea lor.

Recent, o companie de împrumut a comandat un sondaj care solicită proprietarilor de câini și pisici cât de mulți bani ar cheltui pentru a-și salva viața de companie.

Ledentu Pornici 500 de persoane pentru a le întreba două întrebări - una despre cheltuielile imediate de îngrijire de urgență și alte cheltuieli pe termen lung.

Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Ledentdu Thomas Flynn, Scopul a fost de a determina dacă asigurarea de companie a fost în valoare de investiția pentru consumatori. Ledentdu face o mulțime de muncă cu asigurare, și aceasta este ceea ce a inspirat cercetarea.

Primul răspuns respondent au răspuns a fost: "Cât de mult cheltuiți anual pe câinele dvs. sau pe pisică (inclusiv alimente, jucării, asistență medicală etc.)?"

Proprietarii de câini ar cheltui mai mult de două ori mai mult decât proprietarii de pisici pentru a-și salva animalele de companie dintr-o condiție care pune viața în pericol.

În medie, proprietarii de pisici au raportat că vor cheltui aproximativ 3.500 de dolari pentru a salva viața animalului, în timp ce proprietarii de câini au declarat că vor cheltui peste 10.700 de dolari.

Cine își petrece mai multe pe animalele de companie - proprietarii de pisici sau proprietarii de câini?
Un grafic care prezintă un sondaj rezultate pe cât de mult proprietarii de animale de companie sunt dispuși să cheltuiască. Fotografie: Ledentu

Aceste rezultate au fost pentru proprietarii de animale de companie care dețineau doar pisici sau doar câini. Interesant, numerele erau mult mai apropiate (aproape la fel) pentru persoanele care dețin atât pisicile, cât și câinii, cu rezultatele fiind că oamenii ar cheltui 10.200 de dolari pentru a-și salva pisica și aproximativ 10.400 de dolari pentru a-și salva câinele.

Tendințele cheltuielilor pe termen lung arată similar

Potrivit sondajului, americanii care deținu doar un câine ar cheltui aproximativ de două ori mai mult decât oamenii care dețin doar pisici. Acest lucru aplicat atât situațiilor de urgență, cât și cheltuielilor pe termen lung.

În general, proprietarii numai pentru câini suportă cheltuieli care sunt duble ale proprietarilor de pisici; Părinții câinilor cheltuiesc aproximativ 2.000 de dolari anual pe animalele de companie, în timp ce proprietarii de pisici cheltuiesc aproximativ 1.000 de dolari pe a lor.

Interesant, persoanele care dețin atât pisicile, cât și câinii vor petrece o medie de aproximativ 1.500 de dolari pe pisica lor, dar doar aproximativ 1.400 de dolari pe câinele lor. Acest lucru se opune tendinței expuse de oameni care dețin exclusiv unul sau celălalt.

LEGATE DE: Cum de buget și economisiți bani pe câini

O privire asupra cheltuielilor cronice

Dacă ceva, acest studiu dovedește cât de costisitoare poate fi de a deține animale de companie. Cheltuielile medicale nu sunt nici măcar jumătate din ceea ce face cheltuielile proprietarilor de animale de companie anual.

În vremurile mai recente, asigurarea de companie a devenit o investiție foarte populară. In conformitate cu Asociația de Asigurări de Sănătate din America de Nord (sau naphia), oamenii au asigurat aproximativ 1.8 milioane de animale de companie în u.S. în 2016. Aceasta a fost de până la 11 ani.5% din 2015.

În 2016, 940 milioane dolari au fost cheltuite pentru primele de asigurare pentru animale de companie - aceasta a fost de până la 774 milioane dolari în 2015.

Să aibă asigurări de animale de companie sau să nu aibă asigurare? Aceasta este întrebarea.

O mulțime de oameni aleg să nu cheltuiască bani în fiecare lună sau pe an pe asigurarea animalelor de companie. Dar aceste numere fac un argument convingător.

Privind la aceste date, se pare că proprietarii de câini ar beneficia mai mult de la asigurarea de companie decât proprietarii de pisici ar fi.

Potrivit cercetărilor efectuate de NAPHIA, costul mediu anual al asigurării câinilor care acoperă atât boala, cât și accidentele a fost de peste 500 de dolari. Aceleași premium costă proprietarii de pisici la aproximativ 300 de dolari în fiecare an.

În ciuda acestor numere, faptul că cineva cu un animal de companie ar trebui să investească, probabil, în asigurarea de companie, indiferent dacă dețin pisici, câini sau ambele. Accidentele care duc la îngrijire de urgență se pot întâmpla în orice moment și apar fără avertizare.

Pisica sau câinele dvs. ar putea înghiți ceva și se sufocă sau pot obține un blocaj intestinal. Ei ar putea fi alergați de o mașină, atacați de un alt animal sau mâncați ceva otrăvit. Asigurarea pentru animale de companie este o idee înțeleaptă pentru oamenii care nu au mii de dolari în plus.

Cumpărarea de asigurare pentru animalele dvs. înseamnă a cheltui puțini bani pentru a economisi o mulțime de bani pe termen lung; 500 de dolari pe an se simte mult mai bine decât a cheltui mii de dolari pe o vizită de urgență, dreapta?

Dacă doriți să vă uitați la achiziționarea de asigurări de animale de companie, aruncați o privire la Companiile de asigurări de top Pentru a vă ajuta să începeți în direcția cea bună.

Citiți următorul: Cum de a salva și bugetul pentru cheltuielile generale ale câinelui dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Proprietarii de câini vs proprietarii de pisici: studiul dezvăluie cine este dispus să cheltuiască mai mult pentru a-și salva viața animalului