De ce sunt doodlele atât de scumpe

De ce sunt doodlele atât de scumpe

De multe ori când caută câini online, veți vedea o serie de prețuri diferite. Acest lucru nu este diferit atunci când vine vorba de doodles. Doodlele sunt scumpe și poate costa până la 6000 de dolari. Multe anunțuri pentru multe rase de câini diferite provin de la CRESTERS BURS. Acești crescători susțin că vă pot da lucruri într-un câine că nu au prea mult decât un control. Aceasta include lucruri precum nivelul alergenului, cantitatea de câine și sănătatea câinelui. Acest lucru nu se oprește când vine vorba de doodles.

Doodles sunt o rasă de câini scumpe pentru a nu numai rasa si cumpara, dar pentru a ridica, de asemenea. Crescători de la Doodle Rases va petrece adesea oriunde între 4000 de dolari și 5000 de dolari pentru a rasa și a ridica câinii pentru a fi vânduți. Asigurați-vă că știți ce se întâmplă în reproducerea acestor câini pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce pot costa atât de mult.

De ce sunt doodlele atât de scumpe?

Așa cum am menționat în introducere, nu este neobișnuit ca acești câini să coste până la 6000 de dolari. Deci, de ce sunt doodlele atât de scumpe? Am desființat răspunsul pentru tine în câteva categorii simple. Costul stocului de reproducere, testarea genetică și costurile de reproducere. Vom despărți și explicăm fiecare dintre acestea pentru dvs. Acest lucru este de a vă ajuta să înțelegeți de ce acești prieteni blană au pus o astfel de greutate pe portofele noastre.

Costul stocului de reproducere

Unul dintre primii factori care fac doodlele un scump Rasa de câine este stocul de reproducere pe care le au nevoie de crescătorii lor. Ce este stocul de reproducere? Stocul de reproducere este un grup de animale desemnate pentru sau planificate pentru a fi utilizate pentru reproducere. Deci, în acest caz, ar fi o masculin și Femeie care sunt de vârstă de a crea și sănătoși în toate aspectele.

După cum știm, câinii de rasă pură pot fi foarte scumpi. Deci, pentru a obține doi câini de vârstă de reproducere care sunt sănătoși și potriviți, vă uitați la câteva mii pentru fiecare câine. Care pune deja amelioratorul de cel puțin câteva mii de dolari. Dacă amelioratorul are doar o cățea și caută un știft, vor trebui să plătească o taxă de știft care poate fi adesea hefty.

Testarea genetică

Testarea genetică este, de asemenea, un alt factor care îmbunătățește prețul doodlelor și le face costisitoare. Riscul bolilor genetice este mai mare în câinii de rasă mixtă. Testarea genetică va costa crescătorul foarte mult pentru a vă asigura că părinții sunt sănătoși. Acest lucru este pentru a vă asigura că puii vor fi prea. Prețurile pot crește rapid atunci când lucrați prin toate testele și factorii diferiți care intră în verificarea sănătății și fundalului genetic al câinelui. Testarea genetică nu numai că costă taxele de laborator de crescător, ci și facturile VET și alte costuri.

Costuri de reproducere

Costurile de reproducere nu sunt doar ceea ce costă să aibă grijă de cățeluși. Ele includ, de asemenea, costul de îngrijire a mamei. Aceasta include vaccinări, asigurare și asigurându-se că are alimente de înaltă calitate. Aceste costuri vor veni, evident, cu îngrijirea oricărui câine, dar atunci când reproduceți, trebuie să țineți cont de aceste costuri. Ei trebuie, de asemenea, trebuie să plătească pentru a ridica puii timp de douăsprezece săptămâni până când sunt gata să plece la noile lor case. Costul pentru toți acești factori diferiți poate pune cu ușurință crescătorii la câțiva mii în urmă, ceea ce îi va determina să ridice prețul căpușelor în sine.

Cât costă doodlele?

Deci, de ce doodlele costă atât de mult și cât costă diferitele rase? Un sondaj recent a spus asta Prețul mediu al Goldendoodle este un minim de 2100 USD. Dacă sunteți în căutarea unui aur special, cum ar fi un doodle multicolor sau de dimensiuni de jucărie, puteți căuta cu ușurință plăți până la 5000 $. O altă rasă de doodle comună este un labradoodle. Acești câini costă aproximativ la fel ca o aurdendolă. Veți uita la plata a aproximativ 1500- $ 2000 pentru un catelus labradoodle. Acest preț poate merge rapid și dramatic dacă vă uitați la variații speciale ale rasei.

Cât costă doodlele
Un catelus labradoodle costă aproximativ 1500 $ la $ 2000.

Doodle Prețuri - FAQ

Iată câteva răspunsuri suplimentare cu privire la prețul doodlelor, astfel încât să vă puteți simți complet informat!

De ce nu ai o doodle?

Există destul de multe motive pentru care nu ar trebui să obțineți o doodle. Dacă vrei un câine care nu aruncă, atunci nu ar trebui să ai o doodle. Cele mai multe doodles s-au vărsat într-un anumit grad, spre deosebire de majoritatea crescătorilor. Dacă nu sunt, cel mai probabil nu arată ca câinii lor părinte.

Dacă nu sunteți un fan al Pudele, Nu primiți o doodle. Pe măsură ce Poodles sunt unul dintre câinii părinte pentru rasele Doodle, vor împărtăși trăsăturile. De asemenea, trebuie să evitați obținerea unei doodle dacă sunteți alergic la câini, doriți un câine curat sau o rasă cu energie redusă.

De ce sunt doodlele atât de populare?

Această rasă de câine de designer poate aduce cu ușurință până la 3000 $ pentru un catelus obișnuit. Culorile și dimensiunile stratului special pot amplifica cu ușurință acest cost până la 6000 $. Majoritatea celor care iubesc doodlele ca o rasă tind să se sprijine spre rasa pentru tendințele lor scăzute și personalitățile iubitoare.

Majoritatea crescătorilor și proprietarilor Doodle Sper că puii vor lua cele mai bune trăsături de la ambele câini părinte. Reputația Doodles ca un câine ușor de vărsat, alergic poate face parte din motivul pentru care sunt atât de populare printre proprietarii de câini.

Care este costul mediu pentru o doodle de aur?

Costul mediu pentru o doodle de aur este la fel ca și alți rase transversale Doodle. Această rasă de câine poate costa cu ușurință până la un minim de $ 2000. Acest lucru pare a fi despre media pentru o doodle de aur fără trăsături specifice.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei doodle de aur cu o culoare specifică, prețul poate crește dramatic. O doodle de aur cu o culoare specială poate costa cu ușurință aproximativ 5000 $. Acesta este, de asemenea, prețul mediu pentru doodles de dimensiuni speciale, cum ar fi doodlele de aur de dimensiuni de jucărie.

De ce sunt doodlele atât de scumpe?

Ce face ca aceste câini de rasă încrucișată să fie atât de scumpe? Există mai mulți factori care intră în cât costă acești câini. Costurile de reproducere și îngrijirea pentru cățea, stud și cățeluși pot fi adăugate și o fac mai scumpă să crească și să ridice acești câini. Testarea genetică pentru a vă asigura că câinii dvs. sunt sănătoși, poate costa și un hefty despre.

VET vizite pentru noile cățeluși și câini-mamă pot, de asemenea, să se adauge atunci când vă uitați la facturile VET separate pentru fiecare catelus individual. Un crescător trebuie să adauge toți acești factori împreună și apoi să prețuiască puii deasupra că pentru a se asigura că primesc profit. Din aceste motive, costurile acestor câini pot fi ușor de câteva mii.

Ce este mai bun, un labradoodle sau aurdendoodle?

Nu este un răspuns specific la această întrebare. Ce rasă vă considerați mai bine coboară la ceea ce căutați în mod specific în noul dvs. câine. Aceste două rase iau trăsături de la câinii lor părinte. Deci, dacă căutați un câine care este mai asemănător cu a Labrador, Doodle de Aur ar fi o rasă mai bună pentru dvs.

Ambele cruci Doodle pot face tovarăși iubiți, îngrijiri și prietenoși trăiesc să iubească și să-și petreacă timpul cu dvs. și cu familiile lor. Dacă există trăsături specifice pe care le căutați în noul dvs. Friend Burry, ar trebui să arătați mai mult în părinții specifice "pentru a afla temperamentul câinelui și nivelul activității.

Deci, ceea ce face doodlele atât de scumpe? Creșterea și ridicarea acestor pui pot ridica costul lor pentru a fi ușor de câteva mii de dolari. Crescătorii vor scoate de multe ori mii de oameni pentru a se asigura că câinii sunt reproducerea și puii pe care îi ridică sunt sănătoși. fericit și gata pentru noua lor casă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce sunt doodlele atât de scumpe