Actrița lucy liu dezvăluie noua ei linie de produs pet

Actrița Lucy Liu dezvăluie noua ei linie de produse

Actrița Lucy Liu este cea mai cunoscută pentru rolul ei în emisiunea de televiziune Ally McBeal și părțile ei în filme majore cum ar fi Îngerii lui Charlie și Kill Bill. Cel mai recent concert de acțiune, în seria de televiziune Elementar, este locul unde a întâlnit-o pe Ellen Stockbridge, croitorul pentru drama Sherlock Holmes. Cei doi iubitori de animale au realizat repede că au avut o problemă majoră în comun - nu au putut găsi produse de companie potrivite pentru câinii lor iubiți.

Liu și Stockbridge au descoperit că multe produse de câine de pe piață au fost făcute din materiale compromise care ar putea fi în detrimentul sănătății unui câine. Perechea a decis să se angajeze să creeze Le Roar, O companie care oferă bunuri sigure, netoxice pentru animalele de companie. Compania a lansat oficial marți, 11 august 2015.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Misiunea lui Le Roar este de a ajuta la păstrarea animalelor sănătoase și sigure. Liu și Stockbridge înțeleg că animalele le place să mestece și să lingă, astfel încât toate fermoarurile de pe produsele lor sunt fara plumb, și țesăturile exterioare sunt fabricate din bumbac 100%. De asemenea, surse, reduceri și asamblează toate produsele lor de companie din Statele Unite.

Actrița Lucy Liu dezvăluie noua ei linie de produse

Liu spune că atunci când a descoperit că nu au existat o mulțime de 100% sigure produse pentru animale de companie Pe piața tocmai știa că trebuie să facă ceva despre asta. Ea a observat că multe produse au avut fermoare făcute cu plumb și unele dintre ele au fost chiar tratate cu substanțe chimice care ar putea fi toxice pentru câini. De asemenea, a observat că multe produse scumpe nu au meritat banii.

Liu spune că unele produse de câine costă sute de dolari și sunt încă ușor rupte, mestecate și tocate. Produsele Le Roar sunt toate realizate cu cele mai multe materiale de înaltă calitate și fiecare produs este lavabil cu mașina. Linia lor include paturi, prosoape, șorțuri și mestecați jucăriile.

LEGATE DE: Produse esențiale de câini pentru proprietarii de câini cu copii

Pat-ul le vine în trei dimensiuni pentru a se potrivi cele mai multe rase. Patul robust este realizat cu un strat exterior de pânză de bumbac de 100%, iar inserțiile sunt realizate dintr-un rezistent la apă Supliment. Interiorul este umplut cu filme de înaltă loft. Prosoapele Le Logo pot fi utilizate pentru timp de baie, zile ploioase sau la fel ca o precauție într-o pungă de călătorie.

Compania versatilă Le Șorțurile vin la îndemână pentru scăldat și îngrijire sau în timp ce cina de gătit. Ele sunt, de asemenea, realizate din bumbac 100% și sunt lavabile la mașină. Chiar acum noua companie face doar o jucărie de mestecat, Le Squeky Toy, care este o jucărie de pluș în formă de os. Stratul exterior de bumbac robust este asociat cu o căptușeală poli puternică pentru a face aceste jucăriile de câine suplimentare durabile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Actrița lucy liu dezvăluie noua ei linie de produs pet