Cum de buget pentru un câine: buget pentru cel mai bun amic

Cum de buget pentru un câine

Câinii sunt, fără îndoială, o adunare minunată a vieții voastre, dar dacă nu bugetați în mod corespunzător, ele pot provoca stres semnificativ.

Prietenii noștri blană pot veni cu o varietate de cheltuieli așteptate și neașteptate și este responsabilitatea noastră ca părinți de companie pentru a le oferi îngrijirea și sprijinul pe care îl merită. 

Din păcate, prea mulți proprietari decid să obțină un câine, doar pentru a descoperi mai târziu că nu își pot permite unul. Vom explica cum să determinăm un buget lunar pentru a vă asigura că vă puteți îngriji de câinele dvs. așa cum merită.

Cum de buget pentru un câine: tayway-uri cheie

  • Câinii pot fi animale de companie scumpe, deci este esențial ca să planificați pentru povara financiară pe care o prezintă. Estimările costurilor anuale ale proprietății câinilor variază între aproximativ 800 $ și 4.300 de dolari, pe baza unei mari varietăți de factori.
  • În plus față de cost (dacă există) de a cumpăra câinele dvs., trebuie să vă pregătiți pentru nevoile unice și în curs de desfășurare. Acestea includ lucruri cum ar fi cutiile și vaccinările de primăvară, pe care le veți plăti, de obicei, doar o dată, precum și lucruri cum ar fi hrana, prevenirea puricii și jucăriile pe care le veți cumpăra în mod repetat.
  • Există câteva modalități prin care puteți reduce unele dintre cheltuielile asociate proprietății câinilor. Aceasta include lucruri precum înscrierea pentru un plan de asigurări de sănătate, căutând clinici de spay și neutru cu costuri reduse și selectarea unui câine mic, mai degrabă decât un pooch gigant.

Linia de fund: Cât costă să aibă grijă de un câine?

Costul proprietății câinilor

Ca o figură de bile, Vă puteți aștepta să plătiți oriunde de la 800 la 4.300 de dolari anual pentru dvs. de patru subsol. Diferitele autorități financiare au ajuns la estimări variate, deci ceea ce plătiți de fapt este puternic individualizat.

De exemplu, CNBC a estimat plata de 1400 $ la 4300 dolari pe an, ASPCA estimează costul de aproximativ 800 până la 1000 dolari pe an, și Investopedia prezice că veți cheltui aproximativ 1400 de dolari pe an.

Gama dvs. poate fi mai mult sau mai puțin pe baza dimensiunii câinelui, a nevoilor medicale, a stilului de viață și a tatelor din zona dvs.

Ține minte că Aceste estimări nu iau în considerare cheltuielile inițiale de prim rang de a achiziționa și de a vă primi noul pooch în casa dvs., care sunt adesea destul de semnificative.

Mai jos, vom descompune un articol bugetar de îngrijire a câinelui după element, astfel încât să puteți avea un sens clar de unde provin costurile pentru canina.

Lucruri pe care un câine are nevoie de tine

Nu există nici o întâlnire: câinii au nevoie de multe lucruri! Deci, este important să luați în considerare toate diferitele consumabile, servicii și unelte pe care trebuie să le cumpărați pentru pufos.

Iată câteva dintre elementele cheie pe care le veți dori să le luați în considerare când bugetarea pentru viitorul dvs. Furry Friend.

Achiziție: costul de cumpărare sau de adoptare a unui câine

Cât de scump este să cumperi un câine

Puteți achiziționa câinele în trei moduri principale, iar fiecare are propriul său etichetă și considerații. Amintiți-vă că unele rase de câine au etichete de preț mai mari decât altele datorită costurilor de întreținere mai intensă, dimensiunile mici ale așternului și cererea. 

De exemplu, buldogii francezi necesită nașteri C-secțiune. Ele sunt incapabili fizic de a efectua nașterile naturale în condiții de siguranță, ceea ce face parte din motivul pentru care sunt așa rasa de câine scump.

  • Adopție (0 până la 600 USD): Adoptarea unui câine de la o familie cu un gunoi surpriză este de obicei liberă sau lângă liberă. Dacă alegeți să adoptați de la un adăpost, vă puteți aștepta Plătiți oriunde de la 100- $ 600. Aceasta este o opțiune super accesibilă în comparație cu cumpărarea de la un crescător sau un magazin de animale de companie, deoarece plătiți doar o mică taxă pentru a susține întreținerea adăpostului și îngrijirea deja administrată câinelui dvs. Cu toate acestea, de multe ori va trebui să se stabilească pentru o ploaie de rasă mixtă atunci când adoptați.
  • Magazine de companie (800 la $ 2500): În timp ce magazinele de animale de companie pot părea un loc rapid pentru a găsi noul dvs. cel mai bun prieten (în special pentru cei care caută un pui de rasă pură), nu sunt de obicei cea mai bună opțiune disponibilă. Nu sunteți în imposibilitatea de a întâlni părinții acestor pui sau să le revizuiți îndeaproape strămoșii, ceea ce sporește riscul de a termina cu un doggo care are tulburări genetice sau boli. În plus, magazinele de animale de companie măresc costul căței fără a oferi unele dintre beneficiile de îngrijire pe care le-ați vedea cu un crescător sau o organizație de adopție. În plus, magazinele de animale de companie își iau de obicei puii de la Inumane Puppy Mills, unde câinii sunt crescuți pentru profit în condiții îngrozitoare. Nici un iubitor de câine vrea să susțină acea practică!
  • Breeder (700 la $ 2000 +): Prețul unui ameliorator poate varia în mod semnificativ în funcție de rasa și linia de sânge. De exemplu, buldogii francezi merg în mod regulat pentru 2000 de dolari sau mai mult datorită istoriei lor de probleme potențiale de sănătate, popularitate și dimensiune mică a gunoiului. Dacă sunteți în căutarea unei rase specifice, asigurați-vă că ați achiziționat de la A Crescător de câini de reputație, Cine ar trebui să aibă o cunoaștere extinsă a istoriei sănătății ale catelului. Cheltuielile mai mari pe un câine înregistrat AKC vă poate economisi bani pe linie, deoarece acești câini ecranați au adesea mai puține complicații de sănătate pe tot parcursul vieții lor. 

Costurile nevoilor de bază de câine

Nevoile de bază sunt cheltuielile care sunt esențiale pentru viața de zi cu zi a câinelui dvs.

Multe dintre aceste elemente ar trebui să dureze câteva luni, dar probabil că va trebui să le înlocuiască pe unele dintre ele cel puțin de-a lungul vieții câinelui datorită creșterii și uzurii generale.

  • Guler, lesa și id etichete (20 până la 70 $): Aceste elemente sunt importante pentru a vă menține Pooch Safe în fiecare zi. Dacă aveți o poojă mai mică, va trebui, de asemenea, să investiți într-o calitate hamul de câine mici a evita Punerea presiunii pe gât. 
  • Crate (30 până la 160 USD): A Cutie de catelus bine concepute este esențială pentru puii, deoarece poate fi excelentă AJUTORUL DE AJUTOR și spațiu sigur pentru loc. S-ar putea să trebuiască să folosiți divizoare de cutie în timp ce poochia dvs. este în creștere sau puteți cumpăra cutii noi, mai mari, deoarece catelul dvs. crește (deși acest lucru va crește, evident, suma de bani pe care o cheltuiți). 
  • Alimentele și bolurile de apă (20 până la 40 $): Poochul dvs. va avea nevoie de un set de alimente de bază și de apă (set de apă (Bowls de câine din oțel inoxidabil sunt o opțiune populară). S-ar putea, de asemenea, doriți să obțineți călătorii sau casciuri pliabile dacă intenționați să mergeți la o mulțime de aventuri cu cel mai bun prieten al tău. 
  • Jucarii (30 până la 100 $): Jucăriile nu sunt cu adevărat opționale, deoarece păstrează câinele dvs. mental și stimulat fizic, ceea ce îi va menține cel mai bine. Veți dori să vă asigurați că obțineți câinele dvs. o varietate de jucării, de la Tug toys la jucării scârțâitoare, cu diferite cazuri de utilizare și texturi.
  • Protecția parazitului (50 până la 150 USD): Va trebui să investiți într-un tratament de prevenire topic sau oral pentru a vă proteja pooch-ul Fleas, Căpușe, viermi, și alți paraziți în mod regulat. Unii dintre acești preventivi sunt luați lunar, în timp ce alții sunt administrați o dată la trei luni. 

Cina Doggo: costul hefty al alimentelor pentru câini

Costul alimentelor pentru câini

Noul dvs. Pooch va avea nevoie de alimente și "# 8212; În unele cazuri, # 8212; Veți fi uimiți de cât de multă mâncare poate fi în jos! Deci, este imperativ să luați în considerare costul mâncării câinelui înainte de a lua plonjura de pooch.

Cerințele dietetice ale câinilor dvs. vor varia foarte mult în funcție de stilul de viață, mărimea și nevoile individuale ale puilor. Dar, indiferent de nevoile specifice ale câinelui dvs., aceste cheltuieli recurente vor fi cu siguranță o parte din bugetul dvs. lunar Mutt.

  • Alimente ($ 30 la $ 400): Este important să vă hrăniți câinele a alimente sănătoase pentru câini să-i păstreze să caute și să o simți cel mai bine. Veți avea, evident, să investiți mai mult în această categorie pentru câinii mai mari, dar rețineți că câinii care au nevoie de diete terapeutice sau de prescripție medicală sunt chiar mai scumpe pentru a se hrăni. În mod similar, dietele cu caracteristici ingrediente proaspete și alimente pentru câini de gradul uman sunt adesea de multe ori mai scumpe decât kibblele tradiționale.
  • Tratează (10 până la 40 USD): Tratamentele sunt esențiale pentru formarea și menținerea coatei lui Fido. De asemenea, puteți găsi că diferite tratamente sunt mai bune pentru anumite scenarii. De exemplu, a Stick bully de lungă durată poate fi mai bine pentru o călătorie de mașină decât o pereche de standard Tratamente de formare. 

Îngrijirea veterinară și costurile de sănătate pentru câini

cheltuielile veterinare

Aceasta este una dintre cele mai volatile categorii de bugetare pentru câini, deoarece nu puteți anticipa o excursie neașteptată la spitalul de animale.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să așteptați neașteptate și fie să vă înșelați economiile, fie să vă înscrieți pooch-ul într-o Planul de asigurare a sănătății animalelor de companie, astfel încât să știți că Pooch este acoperit în caz de urgență.

cu toate acestea, Există, de asemenea, unele cheltuieli de uz veterinar de rutină pe care le puteți și trebuie să vă pregătiți pentru fiecare an. Vom vorbi despre ambele tipuri de costuri veterinare & # 8212; Rutină și neașteptată și # 8212; de mai jos.

  • Vizite în primul an (150 până la 800 $): Dacă obțineți câinele dvs. ca un cățeluș, primul dvs. an va fi probabil cel mai scump ca și dvs. la buget pentru vaccinări standard de catelus care pot costa oriunde de la 60 la 120 de dolari. De acolo, câinele dvs. poate fi necesar să fie spayed sau neatered, care poate costa între 50 și 800 $, în funcție de câinele dvs. și de zona dvs. Cu toate acestea, puteți găsi o clinică de spay sau neuter pierduți în zona dvs. care poate ajuta la reducerea costurilor. 
  • Vizite semi-anuale (90 $ la 150 $): Poochul dvs. va avea nevoie de vizite de verificare o dată pentru a atrage un an pentru a-și monitoriza sănătatea și pentru a administra cazurile de vaccin necesare. În funcție de nevoile câinelui dvs., este posibil să aveți nevoie de buget pentru vizite și mai frecvente. 
  • Urgențe (500 până la 3000 $ +): Costul mediu al unei vizite VET variază foarte mult în funcție de natura numirii, însă situațiile de urgență sunt, de obicei, una dintre cele mai mari cheltuieli care sunt cu un părinte de companie. Această categorie are o gamă destul de largă, deoarece operațiunile de urgență sau intervențiile chirurgicale pot costa un ban frumos. Doar știți că dacă câinele dvs. mănâncă ceva, nu ar trebui să facă sau să sufere o urgență medicală ca BLOT, contul dvs. bancar va simți acest lucru.
  • Curățarea dinților (200 până la 800 USD): din pacate, Curățarea dentară câine poate fi destul de scumpă Deoarece acestea necesită de obicei o formă de anestezie (câinii nu sunt pacienți dentari foarte buni atunci când sunt treji). Veți dori să vă asigurați că sunteți Periați dinții câinelui în mod regulat Pentru a minimiza costurile asociate cât mai mult posibil. 
  • Medicamente excesive (50 până la 200 de dolari): Este posibil să aveți nevoie să cumpărați lucruri cum ar fi Soluții de curățare a urechii câinilor, remedii la puncte fierbinți, canine probiotice, sau anumite suplimente pe baza nevoilor câinelui dvs. 

Îngrijirea: Costul tunsoarelor canine

Îngrijirea este, de asemenea, o parte importantă a rutinei regulate a câinelui dvs., deși unele rase și amestecuri de rasă necesită mai mult sau mai puțin întreținerea stratului de acoperire decât altele.

Obtinerea unui nou Chihuahua? Probabil că nu va trebui să faceți prea multă îngrijire regulată. Dar, dacă ți-ai pus părerile pe un nou pudel, probabil că vei avea nevoie de buget pentru regulat, îngrijirea profesională, care poate obține scumpe.

Următoarele Instrumente și consumabile pentru îngrijirea câinilor vă va ajuta să vă păstrați caninul confortabil, arătând minunat și sănătos pe tot parcursul vieții sale. 

  • Consumabile de bază de îngrijire (20 până la 100 $): Veți dori să aveți unele consumabile de bază la domiciliu pentru a vă menține câinele în formă de vârf. Aceasta include lucruri precum perii sau piepteni, Clippers sau mașini de tocat unghii, Pulbere stiptică și șervețele de labe.
  • Baie (30 până la 150 $): Baie de câine la domiciliu vă poate ajuta să economisiți bani în timp și să vă legați cu cel mai bun amic. Va trebui să investiți Puppy Shampoo, prosoape și potențial a Doggie Bathtub.
  • Îngrijirea profesională (30 până la 100 $): Costul îngrijirii câinilor va varia foarte mult în zona dvs., mărimea câinelui dvs. și tipul de haină al câinelui. Chiar dacă intenționați să vă îmbăiați cel mai bun prieten de acasă, mergeți la groomer semi-regulat poate fi minunat pentru a obține o tunsoare profesională sau spălare, iar cu unele rase, este în esență o cerință.

Diverse Costuri Canine: Lucrurile pe care câinele dvs. pot sau nu le-au nevoie

Poate aveți nevoie de un câine Walker

Pe baza nevoilor individuale ale câinelui dvs., ea poate avea nevoie de câteva dintre aceste elemente sau servicii suplimentare.

În timp ce aceste elemente sunt dincolo de elementele de bază, ele sunt importante pentru a lua în considerare înainte de a aduce prietenul tău de blană acasă pentru a vă asigura că aveți suficient salvat pentru a avea grijă de viitorul tău.

  • Instrumente de management (50 până la 150 USD): De-a lungul etapelor catelului și dincolo, câinele dvs. poate avea nevoie de unelte de management cum ar fi PlayPens, Pămpi de pee, sau cravată să-i păstreze în siguranță. Veți dori, de asemenea, să investiți în articole cum ar fi legăturile de cabluri și porțile pentru copii la casele dvs. de protecție la domiciliu. 
  • Câine Walker sau îngrijire de zi (15 până la 50 USD pe vizită): Ocazional, este posibil să aveți nevoie să faceți cineva să vă plimbați pentru a vă plimba câinele sau este posibil să aveți nevoie să vă luați catelul Doggie Daycare Pentru a sufla ceva abur. Aceste costuri pot fi adăugate rapid, deci asigurați-vă că le includeți în bugetul dvs. 
  • Îmbrăcăminte și papucii ($ 10 la $ 50): În funcție de haina câinelui dvs. și de climatul dvs., este posibil să aveți nevoie să potriviți Fido cu a haina de iarna cald canin sau ceva cotieri de câine pentru a-și proteja labele
  • Trainer sau cursuri de formare (100 de dolari la $ 150 pe curs sau sesiune): Poate fi o idee bună să investiți în unele clase de formare a grupului (Petsmart oferă cursuri de formare pentru câini, ca și formatori locali) sau sesiuni de formare privată cu pooch-ul tău pentru a ieși pe laba dreaptă. De asemenea, puteți lua în considerare un curs online de formare a câinilor, care va fi mult mai accesibil - NOU 30 de lucruri pentru a vă învăța câinele în 30 de zile este un curs de formare excelent pentru a începe cu!
  • Instrumente de instruire ($ 10 la $ 30): Instrumente ca tratați punțile, clikeri, și câine fluieră poate fi extrem de utilă pentru orice sesiune de formare Doggie. 
  • Cheltuieli de călătorie (50 până la 200 de dolari): Dacă intenționați să călătoriți cu câinele dvs., este posibil să trebuiască să obțineți a câine pașaport (pentru călătorii internaționale) Sau cel puțin, unele livrări portabile de companie ca un pat bun de câine de călătorie. Dacă alegeți să călătoriți fără câinele dvs., veți avea nevoie de buget pentru costul de îngrijire în timp ce sunteți departe. 
  • Înlocuirea posesiunilor distruse (50 până la 250 USD +): Este doar inevitabil ca proprietar de animale de companie că unele dintre elementele dvs. preferate vor fi mestecate sau colorate pe parcursul vieții câinelui tău. Deci, pad bugetul dvs. un pic pentru a ține cont de înlocuirea elementelor deteriorate dacă este necesar. 

Diferiți câini vor prezenta costuri diferite

Toți Doggo-urile sunt indivizi cu nevoi diferite, aptitudini și quirks & # 8212; și asta face parte din motivul pentru care le iubim atât de mult! Dar este important să luați în considerare aceste lucruri, ca Nici doi câini nu vor avea cerințe precis similare.

Câinii vor avea diferite costuri inițiale și pe termen lung bazate pe stilul lor de viață, rasa și o varietate de alți factori. Iată câteva lucruri de luat în considerare în timp ce vă luați pooch-ul.

  • Tipul stratului & # 8212; Câinii cu părul lung și rasele cu haine de înaltă întreținere vor necesita mai multă îngrijire și întreținere decât câinii cu haine mai scurte și mai ușoare. De fapt, unii câini vor necesita sesiuni de îngrijire profesională regulate (chiar lunar), profesionale.
  • Preocupări de sănătate și # 8212; Unele rase au preocupări comune de sănătate care pot fi cu siguranță adăugate în timp. În timp ce acestea nu sunt întotdeauna evitate, găsirea unui crescător de reputație cu o cunoaștere extinsă a istoriei sănătății câinelui vă poate ajuta să reduceți costurile viitoare. 
  • Dimensiune & # 8212; In general vorbind, Câini mari și XL va costa mai mult decât câinii mai mici vor. Dacă sunteți pe gard despre bugetare, ați putea dori să luați în considerare o pooch de dimensiuni mari. 
  • Costul de achiziție și # 8212; Costurile de achiziție nu variază doar prin metodă, se vor schimba, de asemenea, în funcție de rasa pe care o căutați. Adoptarea este o modalitate excelentă de a vă găsi prietenul dvs. blană fără a scoate prea mult aluat. 
  • Time Investment & # 8212; În timp ce acest lucru nu are o sumă de dolar per se, merită să remarcăm că câinii necesită o investiție de timp ca fiind una financiară. Este posibil să fie necesar să vă ajustați programul de lucru pentru a avea grijă de pooch-ul dvs., iar diferitele rase vor necesita cantități variate de legare, exerciții și formare pentru a-și păstra cozile. 

Bugetarea câinilor Sfaturi și trucuri

Sfaturi pentru bugetare pentru câini

Este important să înțelegeți că câinii sunt scumpe, dar asta nu înseamnă că nu puteți utiliza niște trucuri nifty pentru a vă ajuta să păstrați costurile de îngrijire a câinelui. Iată câteva Strategii de îngrijire a câinilor de salvare inteligentă care vă poate ajuta să economisiți bani în timp. 

  • Găsiți o mutt mature & # 8212; Dacă alegeți să mergeți pe traseul de adopție, merită să luați în considerare un câine pentru adulți. Câinii mai în vârstă vor primi deja fotografiile lor preliminare (și de multe ori, vor fi deja spuse sau neaterate) și pot veni cu beneficiul de a fi deja instruiți.
  • Asigurări de sănătate și # 8212; Asigurarea de sănătate poate fi o alegere bună pentru pooch-ul dvs. dacă ajunge să aibă o afecțiune cronică. Cu toate acestea, dacă alegeți să mergeți pe acest traseu, asigurați-vă că investiți în această îngrijire cât mai curând posibil Companiile de asigurări de animale de companie Nu acoperiți condițiile preexistente. 
  • Servicii de abonament & # 8212; Servicii de abonament pentru câini poate fi o modalitate excelentă de a salva o mică schimbare asupra articolelor pe care le-ați cumpăra oricum pentru puilor dvs. De asemenea, puteți căuta opțiunile "Abonați și salvați" atunci când comandați lucruri cum ar fi hrana pentru câini online. 
  • Aflați îngrijirea de bază și # 8212; Chiar dacă luați câinele la groomer din când în când, învățați cum să vă înșelați pooch-ul dvs. de acasă poate fi o modalitate excelentă de a păstra Fido să se simtă proaspăt între întâlniri profesionale fără a vă scurge contul bancar. 
  • Păstrați-vă Pooch Healthy & # 8212; Una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja puiul și portofelul este de a practica îngrijirea preventivă. Asigurați-vă că câinele dvs. rămâne la curent cu vizitele ei de wellness, primește o mulțime de exerciții și jocuri și se potrivește cu o dietă sănătoasă. 
  • Cont de economii de animale de companie & # 8212; În timp ce construirea unui cont de economii de companie nu este întotdeauna ușor, este cu siguranță merită atunci când aveți nevoie cel mai mult. Încercați să renunțați la câțiva dolari în fiecare săptămână sau lună pentru a vă pregăti pentru acele urgențe neașteptate pentru animalele de companie. 

Întrebări frecvente pentru bugetare pentru câini

Încă mai încercați să vă fierbeți bugetul pentru cel mai bun amic? Iată câteva întrebări și răspunsuri comune pentru a vă îmbunătăți înțelegerea.

Este scump să ai un câine?

Pe scurt, da. Cu toate acestea, puteți găsi modalități de reducere a costurilor și de a găsi un câine care funcționează cu bugetul dvs. Nu ar trebui să vă uitați să vă propuneți un câine până când nu sunteți absolut sigur că vă puteți permite un tovarăș de blană.

Cât de mult ar trebui să plătesc pentru un câine în fiecare lună?

Ca o gamă de bilete de curte, ar trebui să bugetați cel puțin 70 de dolari la $ 200 pe lună pentru cel mai bun prieten al dvs. blană (deși unii proprietari își vor găsi costurile de câine în sus de 350 USD pe lună).

Acest răspuns va varia foarte mult în funcție de nevoile individuale ale câinelui dvs., stilul de viață, sănătatea și rasa. Acestea fiind spuse, dacă aveți o rasă specială în minte, nu va face rău pentru a face unele cercetări privind costurile tipice asociate rasei.

Rețineți că costul variază, de asemenea, în funcție de locul în care locuiți, așa că merită să vorbim cu unele dintre mamele dvs. de câine locale și tati pentru a vedea cum arată defalcarea lor bugetară. 

Care este cea mai ieftină modalitate de a obține un câine?

Nu este neapărat un mod ultra-ieftin de a obține un câine. În timp ce adopția vă poate salva banii în avans, este întotdeauna posibil ca câinele dvs. adoptat să vină cu cheltuieli neașteptate sau probleme cronice de sănătate.

Câinii sunt, fără îndoială, scumpi, dar toți merită un îngrijitor care să își poată satisface pe deplin nevoile. 

***

Cei mai buni prieteni blanii pot costa cu siguranță un penny frumos, dar sunt oh-așa că merită. Este responsabilitatea noastră ca părinți de companie pentru a vă asigura că putem oferi acești prieteni minunați blană.

Aveți un buget pentru câinele dvs? Cum aveți grijă de finanțele FIDO? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de buget pentru un câine: buget pentru cel mai bun amic