Cum să economisiți bani cu gătitul alimentelor pentru câini de casă

Costurile de hrănire a unui câine sunt unul dintre preocupările majore ale proprietarilor de câini care influențează decizia lor de adoptare a unui animal de companie. Și în mod corect, astfel încât să hrănească un câine, mai ales o rasă mare, poate ajunge la a Suma sumă de bani de-a lungul anilor.

Proprietarii de câini care nu își pot permite hrană pentru câini de calitate să-și hrănească pooch-ul să se încheie în adăposturi în adăposturi sau chiar să le lasă pe străzi. Un alt motiv pentru ca câinii care se abandonează sunt Creșterea costurilor veterinare, în special pentru canini mai în vârstă și este adesea legată de alimente, deoarece mesele de calitate inferioară au ca rezultat mai multe probleme de sănătate.

Optimizarea modului în care vă hrăniți animalul de companie pare să fie un factor cheie în reducerea cheltuielilor generale de câine. Trebuie să căutați alimente câinilor ieftine, dar nu pot compromite calitatea pentru a evita cheltuielile veterinare suplimentare viitoare.

Este adevărat că unele mese de hrană pentru câini de casă sunt adesea costisitoare decât cumpărarea de alimente comerciale regulate. Cu toate acestea, dacă învățați cablurile de gătit pentru câinele dvs. și găsiți bine echilibrat Rețete de mâncare ieftine pentru câini care se potrivesc cu pooch, este posibil să economisiți bani pur și simplu făcând propria dvs. mâncare pentru câine.

VEZI AICI: 25 VET aprobat Rețete alimentare pentru câini de casă (Costuri incluse)

Mâncarea de casă este mai ieftină decât mărcile premium

Acesta este un lucru care vine ca o surpriză pentru mulți oameni la început, dar alimentele de câine comercial de înaltă calitate sunt de fapt mai scumpe decât alimentele umane. Să facem matematica.

Pungă de 15 de lire de high-end Dog Dog Costuri Aprox. $ 42 pe sac.
5.5 oz. Poate alimentația de câine umedă de înaltă calitate este în valoare de aprox. $ 2 per poate.

Acum, un câine mediu necesită aproximativ 2 cutii de alimente umede sau 2 cani de alimente uscate care se ridică la ~ 5 dolari pe zi.

Cu toate acestea, folosind rețete alimentare de casă la prețuri accesibile, puteți obține aceleași două cesti de mâncare pentru a costa în jur $ 3 la $ 4. Chiar și atunci când adăugați costul de vitamine suplimentare, suplimente minerale și de calciu trebuie să adăugați la dieta de casă a câinelui dvs., suma va fi puțin mai mică în comparație cu alimentele de câine comercial.

Desigur, acest lucru nu contabilă pentru timpul petrecut gătitul, dar dacă gătiți mâncarea câinelui în vrac și deveniți expert și suficient de rapid, timpul de gătire va scădea. În ansamblu, regulat (prețul mediu) Kibble va fi probabil mai ieftin, dar brandurile de hrană premium de înaltă calitate vor fi dureros scumpe în comparație cu o masă de hrană pentru câini de casă.

Hrana de homemade este mai sănătoasă decât multe mărci medii

Proprietarii de animale de companie sunt uneori forțați să cumpere Produse alimentare ieftine pentru câini Datorită constrângerilor bugetare. Cu toate acestea, Kibble ieftine uscate este înșelător în mai mult de un fel.

În primul rând, valoarea nutritivă a Kibble ieftine ieftine este mai mică decât alimentele de câine scumpe și este mai mică decât mesele de hrană pentru câini de casă. Acest lucru înseamnă că câinele dvs. necesită mai multă mâncare și apoi prețul pentru Kibble Extra ieftine începe să strângă.

În al doilea rând, atunci când vă hrăniți câinele cu nimic, dar ieftin Kibble, vă puteți aștepta la probleme de sănătate periculoase și costisitoare pentru a începe să se dezvolte în curând. Un motiv major pentru ce unii câinii sunt abandonați este exact asta - proprietarii lor le-au hrănit prost de ani de zile, câinii au început să dezvolte probleme de sănătate, proprietarii nu au reușit să plătească pentru tratamentele necesare, așa că au renunțat la câini la adăpost.

Investiția într-o mâncare de câine mai scumpă și de calitate superioară economisește cheltuieli medicale viitoare. Sau, alternativ, puteți găti o alimentație bine echilibrată pentru câini de casă pentru prețul unei alimente comerciale medii și salvați viitoarele facturi VET fără a exista prea mult pentru alimente.

Cumpărați în vrac + îngheț = economisiți bani

Echilibrarea dintre calitatea și prețul alimentelor pentru câini de casă poate fi uneori dificilă. Chiar dacă unele alimente de casă sunt mai ieftine decât multe mărci cumpărate de magazin premium, nu este gratuit.

În timp ce compromite calitatea ingredientelor sau a sări peste suplimente esențiale este un mare no - nu cu rețete de casă, există și alte modalități de a economisi bani. Gătit mâncarea câinelui în vrac, apoi îngheța-l timp de săptămâni sau luni înainte este o mare strategie. O mulțime de ingrediente pentru alimentele câinilor de casă sunt mult mai ieftine în vrac decât sunt în loturi mici. În plus, prin gătit totul la odată ce vă puteți salva timp.

Având mereu mâncarea câinelui dvs. proaspătă, este, evident, cea mai bună opțiune de sănătate, dar o mâncare de casă bine pregătită și bine congelată este încă o alternativă mult superioară la alimentele de câine de câine ieftine și este mai ieftin decât brandurile premium.

Fă-ți prieteni cu procesoare de jocuri sălbatice sau vânători

Dacă locuiți într-o zonă în care vânătoarea este o distracție obișnuită, luați în considerare contactarea unui vânător local sau un procesor de joc sălbatic. Adesea nu le fac sau nu pot folosi întregul joc pe care l-au vânat și caută modalități de a scăpa de unele părți cum ar fi oasele și carnea de organe. De la o astfel de sursă puteți obține adesea ingrediente de înaltă calitate pentru hrană pentru câini de casă pentru un preț mult mai mic (dacă nu chiar gratuit).

Contactați fermierii locali

Similar, încercați să contactați un agricultor local. Majoritatea fermierilor, în special cei care lucrează la o scară mai mare, au găsit modalități de a-și optimiza practica de procesare a cărnii, dar nu doare să întrebe. Nu este atât de neobișnuit să găsești un fermier care va fi dispus să-ți vândă tot felul de carne, organe și oase de înaltă calitate la un preț mult mai mic decât ai ajunge la un magazin.

Citiți următorul: Un ghid bazat pe știință pentru rețetele alimentare gătite de casă

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Economisiți bani cu gătitul alimentelor pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să economisiți bani cu gătitul alimentelor pentru câini de casă