4 Rase de câine care necesită cea mai mare grijă, întreținere și bani

Rasele de câine care necesită cea mai mare grijă

Aducerea unui nou partener canin în casa dvs. este o mare decizie și una care ar trebui să fie îndeplinită cu o atenție deosebită. La urma urmei, noul tău prieten de blană va face parte din familia ta de mulți ani, deci este important să știți exact ce vă puteți aștepta de la această nouă adăugare. În timp ce nici o rasă nu este perfectă, iar fiecare câine necesită o atenție dedicată, există câteva rase de câine care tind să solicite mai multă grijă, întreținere și, în cele din urmă, mai mulți bani decât alți câini.

Fiecare câine și fiecare rasă este unic. Dar acești câini costisitoare sunt mult mai probabil să facă o dentare în portofelul dvs. - de la un risc crescut de probleme de sanatate, la esențial ingrijirea cainelui nevoile și altele Întreținere excesivă, Acești câini speciali vor necesita mai multă răsfățare și îngrijire de la proprietarii de animale de companie decât puii dvs. mediu.

Dacă căutați să adoptați un câine și întrebându-se cât de mult va costa un câine, Asigurați-vă că adăugați unele fonduri suplimentare pe partea de sus a bugetului mediu de animale de companie, dacă ținta dvs. Canine se întâmplă să fie una dintre aceste patru rase de câine costisitoare.

Cu toate acestea, prin educarea pe ce să vă așteptați cu aceste rase de câine, puteți fi un nou proprietar de animale de companie complet informat. Înțelegerea problemelor comune de sănătate, nevoile de îngrijire și îngrijirea de zi cu zi că o rasă necesită vă va ajuta să fiți gata să luați orice provocări vin și chiar Preveniți câteva cheltuieli uriașe.

LEGATE DE: 25 cele mai accesibile rase de câine cu costuri reduse

4 rase de câine care necesită cea mai mare grijă, întreținere și bani

Rame de câine care necesită cea mai mare grijă, întreținere și bani

1. Bulldogii francezi

STOUT, TRANSKY ȘI CUNOSCUT PENTRU URMĂRILE LOCULUI DE SIGNARE - Există foarte puține rase care se pot compara cu aspectul și farmecul Buldog francez. Din păcate, acești canini drăguți vin adesea cu o mare întreținere și potențialul pentru unele facturi de înaltă calitate superioară.

Ați putea spune că costurile ridicate încep înainte de a fi chiar născute. Acea construcție adorabilă scurtă și stută a "francezului" face aproape imposibilă pentru reproducere. Majoritatea câinilor trebuie să fie inseminați artificial pentru a face noi puii. În plus, pentru femele, construirea lor face de obicei naștere naturală extrem de provocatoare, cu o majoritate de pui care necesită o naștere la o secțiune cezariană.

Cu toată această întreținere suplimentară înainte de buldogul mediu francez este chiar născut, ar trebui să nu fie o surpriză faptul că acești pui prețioși au de obicei nevoie de o mare grijă de-a lungul vieții lor.

Această construcție scurtă, care face ca reproducerea unei provocări, poate provoca, de asemenea, o serie de alte probleme. Buldogii francezi sunt expuși riscului probleme vertebre și degenerarea prematură, ceea ce înseamnă că pot avea nevoie de îngrijire medicală în curs de desfășurare pentru a trata bolile discurilor și alte probleme din spate.

Buldogii francezi sunt unul dintre cei mai scumpi câiniÎn timp ce majoritatea proprietarilor nu pot obține suficiente urechi de bat ale francezului, Potrivit Clubului American Kennel (AKC), Aceste urechi mari sunt predispuse la infecție. Acestea trebuie să fie verificate și curățate în mod regulat pentru a elimina atât ceara, cât și resturile.

Că scurt, împins în boot poate provoca, de asemenea, unele probleme de sănătate. AKC continuă să rețină că fețele scurte pot face dificilă respirația pentru buldogii francezi. Aceștia sunt pacienții cu risc ridicat ar trebui să trebuiască să meargă sub anestezie și sunt la un risc mai mare de supraîncălzire din stres sau activitate intensă.

Această rasă este cunoscută pentru respirația sa și zgomotoasă, dar proprietarii ar trebui să fie în căutarea francezilor care scuipă spuma. Acesta este de obicei un semn de probleme foarte frecvente, cum ar fi o nară ciudată sau un palet moale alungit în Braci de câine brahycefalic.

În timp ce majoritatea proprietarilor vor fi de acord că nu există nici o cantitate de întreținere care să poată umbri bucuria unui zâmbet al unui francez sau a adorabilului adorabil, această rasă este renumită, regimuri suplimentare și o serie de riscuri potențiale de sănătate le pot face o rasă costisitoare a detine.

Citește cu siguranță: Cele mai scumpe rase de câine din întreaga lume

Rasele de câine care necesită cea mai mare grijă

2. Basset Hounds

O privire în ochii droopie, tristă de un câine de basset și este greu să nu se îndrăgostească. Aceste prieteni prietenoși, floppy pot fi relativ mici în dimensiune, dar vin cu o listă mare de Probleme potențiale de sănătate. Primul fiind înflorit.

Pentru proprietarii de animale de companie care nu sunt familiarizați cu Bloat, este una dintre cele mai devastatoare condiții comune pentru a avea un impact la întâlnire până în prezent. În plus față de a fi o condiție costisitoare și adesea riscantă pentru a trata, umfla, sau Dilatarea gastrică-Volvulus, este una dintre principalele cauze ale morții printre pooches astăzi.

Basset Hounds sunt una dintre cele mai scumpe rase de câineÎn ceea ce privește acele uriașe, din păcate, datorită dimensiunii lor, sunt foarte susceptibile de a deveni infectate cu acarieni și bacterii și vor trebui să fie curățate în mod regulat.

Ce zici de acele fețe drăguțe încrețite? Aceste riduri, cunoscute ca pliuri de piele, trebuie să fie curățate cât mai frecvent posibil. Dacă nu, ele pot deveni o citing pentru bacterii și pot provoca adesea infecții care pot fi extrem de dificil de tratat.

Proprietarii vor trebui, de asemenea, să acorde o atenție deosebită ochilor droopie ai câinii de la Basset, care în timp ce îndrăgit, sunt predispuși la boală și infecții. Este cel mai bine să vorbim cu medicul veterinar despre ce să căutați atunci când vine vorba de probleme ale ochilor, deoarece acestea trebuie să fie tratate cât mai repede posibil pentru a vă salva vederea puilor.

Asigurați-vă că ați lăsat deoparte niște bani pentru un împrejmuit în curte sau pregătiți-vă pentru un exercițiu pe leash cu Hounds Basset. Acești câini au nevoie de exerciții zilnice, cum ar fi cele mai mari câini de rasă. Cu toate acestea, pentru că sunt câini de vânătoare, dacă vor prinde un miros, pregătește-i să-i urmărească pe kilometri.

LEGATE DE: 20 cele mai bune rase de câine de păr scurt, care sunt ușor de mire

Marele Danezi sunt unul dintre cei mai scumpi câini

3. Marele Danes

Marele Dane este fiecare vis al iubitului de câine mare: o pooch de dimensiuni masive care nu dorește nimic mai mult decât să-și petreacă zilele înfundate pe canapea. Acești giganți blânzi sunt un favorit printre toți cei din familiile în creștere către tineri profesioniști urbani. De fapt, din moment ce au nevoie de un exercițiu atât de mic, danezii mari sunt de fapt Apartament Perfect Dog.

Cu toate acestea, toate avantajele acestor canini iubitoare vin, de asemenea, cu cât mai multe probleme potențiale. Primul fiind costul zilnic general al păstrarii unui astfel de câine mare. Cunoscut pentru a ajunge la până la 200 de lire sterline, proprietarii ar trebui să se aștepte să plătească mai mult pentru alimente, tratamente și medicamente doar pentru a ține pasul cu dimensiunea mare de mare danezi.

Rasele de câine care necesită cea mai mare grijăÎn plus, cutii de câine, canisele la facilitățile de îmbarcare și paturile pentru câinii XXL nu sunt ieftine și vor adăuga la costul general de păstrare a unui mare Dane.

Din păcate, acești câini de demurari sunt, de asemenea, predispuși la o serie de probleme de sănătate, inclusiv cardiomiopatie, entropie, probleme comune și displazie de șold. Cum ar fi Hounds Basset, Blood este, de asemenea, o problemă serioasă între Danezii Mare și Potrivit lui Îmbrăcăminte pentru animale de companie, Costul tratării și diagnosticii acestei condiții poate fi la fel de mare ca 7.500 de dolari.

Blotat este o astfel de problemă serioasă în această rasă, că unii crescători recomandă proprietarii au intervenții chirurgicale de capsare a stomacului timpuriu când câinii lor sunt încă tineri pentru a preveni înflorirea și stomacul de la întâmplare în viitor. De fapt, mulți proprietari de dane găsesc acest costisitor, deși eficient, intervenția chirurgicală pentru a fi o procedură necesară pentru prevenirea în desfășurare Canina Bloat Probleme la acești câini.

RECOMANDAT: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

Rasele de câine care necesită cea mai mare grijă

4. Chow Chows

Poate că una dintre cele mai inconfundabile rase de pe planetă, chow chow-ul a fost sportiv un aspect de semnătură și un stil inconfundabil de secole. Această rasă antică chineză este caracterizată de părul său fuzzy gros și este unul dintre Cele mai mari rase de întreținere acolo!

În plus față de a ieși din încurcări și de curățare a hainei groase de rasă, îngrijirea regulată este esențială pentru a evita infecțiile maturi și ale pielii. Cu toate acestea, curățarea părului gros este doar jumătate din luptă. Chows sunt, de asemenea, predispuse la infestații de purici. În plus față de a fi ținte comune pentru dăunători, majoritatea proprietarilor nu își dau seama că câinele lor are purici datorită grosimii hainei.

Chow Chows sunt una dintre cele mai scumpe rase de câineÎn momentul în care își dau seama, ei se ocupă de o infestare completă. Placă, căpușe și alți paraziți sunt aproape imposibil de găsit prin hainele lor groase, așa că proprietarii se pot aștepta și la probleme cu dăunători. Procesul adecvat și prevenirea bifați este esential; Îngrijirea frecventă poate ajuta la diminuarea acestor șanse.

Din păcate, pentru proprietarii de chow, riscurile potențiale de sănătate nu se opresc acolo. VED-urile vizite pot fi la fel de frecvente ca și excursii la groomer. În timp ce reproducerea a eliminat unele dintre problemele de sănătate pe care tocul le-a avut în trecut, ele sunt încă predispuse la anumite probleme.

Conform Dogbreedhealth.COM Aceasta include o varietate de probleme oculare, inclusiv glaucomul, respirația muncii, un risc ridicat de supradindicare, probleme comune, probleme circulative și displazie de șold și cot. Cu acești prieteni blană și fuzzy, este important să stați pe lângă posibilele probleme de sănătate și să fiți gata să rămâneți în căutarea unor probleme potențiale.

Citiți următorul: 18 sfaturi despre cum să economisiți bani pe îngrijirea câinilor, sănătatea, facturile VET

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Rase de câine care necesită cea mai mare grijă, întreținere și bani