9 Moduri de a practica "auto-îngrijire" cu câinele dvs

Close-up portret de câine în cadă acasă acasă

Câinele tău este cel mai bun prieten al tău, confident, membru al familiei cu patru picioare, care este întotdeauna fericit să te vadă după o zi lungă de muncă, și prietenul tău care nu vă va spune niciodată să nu mai plângeți de "burlac."El merită să fie răsfățat și, în timp ce tot ce vrea cu adevărat este să-și petreacă timpul lângă tine, el nu va lăuda la ideea de câteva tratamente suplimentare pentru a-i arăta cât de mult îți pasă cu adevărat.

În timp ce practicați îngrijirea de sine, luați în considerare și o îngrijire de câini. Dacă căutați câteva modalități de a vă strica cel mai bun prieten al dvs. în această lună, am rotunjit ideile noastre preferate. De la masajele de câini la câini tratează, aici sunt nouă moduri de a vă strica pupurile.

01 din 09

Coaceți câinele de casă

Nu este nimic în neregulă cu Magazinul de câine cumpărat tratează, Dar dacă chiar vrei să-ți strici puii, să-l coaceți niște gustări sănătoase, dar delicioase, făcute de la zero, ca și aceștia O bucătărie confortabilă. Dacă câinele dvs. are o anumită mâncare pe care o iubește, găsește un tratament care îl încorporează și obține gătit. Fie că este unt de arahide sau pește de ton, strică-l cu un tratament care este atât de delicios, cât și bun pentru el.

  • 02 din 09

    Dacă puiul tău iubește apa, imaginați-vă entuziasmul atunci când el poate alerga și sa sari în cea mai mare cadă din lume. Nu trăiți pe coastă? Uită-te în parcurile din apropiere, cu corpuri prietenoase cu puști de apă. Indiferent dacă vă decideți tratați câinele într-o întreagă vacanță sau doar o după-amiază lângă lac cu jucăria preferată de impermeabilitate, el va trăi cu siguranță cea mai bună viață de către țărm.

  • 03 din 09

    Un masaj este achiziția de auto-îngrijire superioară, deci de ce să nu vă tratați puii la ceea ce ați împrăștiat pentru dvs? Un masaj bun poate ajuta la creșterea fluxului sanguin și slăbește mușchii rigizi - și după acea zi lungă la plaja Fido tocmai a avut-o, va avea nevoie de ea. Puteți învăța cum să masați-vă puștile sau puteți găsi terapeuții locali de masaj de câine în zona dvs. Veterinarul dvs. este sigur că are câteva nume la îndemână.

  • 04 din 09

    Sparge pe o privire nouă

    Deși niște pui nu pot vedea acest lucru ca auto-îngrijire, o îngrijire bună poate face ca câinele să se simtă ca un animal complet nou. Fie că este vorba de o nouă tunsoare pentru vară sau o adâncime curată după ce se rostogolește în noroi, tratați puiul într-o zi spa și fă-l să se simtă ca liderul pachetului.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Sigur, câinele tău iubește dormind în patul tău, dar el ar plăcea un spațiu al lui. Dacă nu are deja o casă de câini, poți DIY One doar pentru el. Adăugați câteva din jucăriile sale preferate și cel mai moale pat pentru surpriza finală.

  • 06 din 09

    Luați o plimbare lungă

    Există câțiva câini care nu merg sălbatic la ideea unei mașini. În loc să salveze unități pentru excursii la veterinar, luați-l pe o plimbare doar pentru că. Lăsați-l să stea la pușcă, să spargă fereastra și să conducă până când se pregătește pentru somnul următor.

  • 07 din 09

    Vizitați un parc de câine local

    Dacă sunteți obișnuiți să lăsați câinele să alerge în jurul curții dvs. împrejmuite, o schimbare în peisaj este o modalitate excelentă de a-l ajuta să practice auto-îngrijire. Du-te online pentru a cerceta parcurile de câine locale și pentru a găsi unul care se potrivește personalității puilor. Indiferent dacă îi place cursurile de agilitate sau orele de preluare în câmpuri deschise, probabil că există un loc public în care să poată conduce la conținutul inimii sale.

  • 08 din 09

    Spați-l cu o nouă jucărie

    Ce câine nu merge nebun pentru o nouă jucărie? Fie că este vorba de o cutie masivă de bile de tenis de brand sau o inovatoare caine toy El nu a mai văzut niciodată, surprinzător câinele dvs. cu darul jocului este o modalitate excelentă de a se lega cu cel mai bun prieten al dvs. și de a-l păstrați distrați și angajați.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Au o dată de redare

    Dacă dvs. este o casă de câine cu un singur câine, luați în considerare amenajarea datelor de redare pentru membrii dvs. de familie blană. Câinii sunt animale de ambalaj și, în timp ce sunteți pachetul lui, introducerea câtorva noi prieteni ai lui poate fi o modalitate foarte bună de a-l păstra socializarea și de a-și arde energia.

  • Indiferent de ocazia, răsfățându-ți pupa este o modalitate excelentă de a se lega cu prietenul tău blând și de a aduce puțin mai multă bucurie în viața lui.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 9 Moduri de a practica "auto-îngrijire" cu câinele dvs