De ce sunt labradoodles atât de populare?

De ce sunt atât de populare labradoodles?

Acest Labrador și Pudel Crossbreed a fost iubit de la creația sa. Dar Ceea ce face labradoodles atât de populară? În acest articol, am desființat motivele pentru care oamenii au spus că l-au iubit pe Labradoodles! Am răspuns, de asemenea, la câteva întrebări frecvente pentru a vă ajuta să înțelegeți mai mult rasa!

În acest articol, am intrat în profunzime cu privire la diferiții factori care fac labradoodles rasa iubită că sunt. Ne-am adresat Labradoodle fapte, informații și de ce și când au fost crescute! Dacă aveți o iubire pentru acest prieten de blană, doriți doar să știți mai mult, sau chiar gândiți-vă să obțineți propriul dvs. Labradoodle, să continuați să citiți mai mult!

Motive pentru care Labradoodles sunt atât de populare

Deci, ce face de fapt această rasă frumoasă atât de iubită? Este diferitele culori ale stratului în care vin? Sau diferitele texturi ale blănurilor lor? Ceea ce face ca oamenii să vrea să cheltuiască până la 6000 de dolari pe acest pui jucăuș? Am adresat câteva dintre cele mai frecvente motive pe care oamenii le spun că le iubesc Labradoodles. Am renunțat la patru categorii; serviciu și Terapie Dogs, Câini de familie versatil, mare, și faptul că nu sunt vărsate!

Caini de service & terapie

Primul motiv pentru care Labradoodles este atât de popular este că fac câini de serviciu mare! Labradoodle era de fapt Inițial crescând să fie un câine de serviciu pentru o femeie orb căruia soțul a fost alergic la câini! Trăsăturile raselor părinte, Pudel și Labrador au fost atât de dorit. Așa că au creat labradoodle, amestecul perfect al ambilor câini!

Ele sunt o rasă delicată, ceea ce le face excelent pentru oamenii cu familii, de asemenea! Labradoodles trăiesc, de asemenea, pentru a vă face să le facem minunat tren. Ei se îngrijesc, iubind și vor să facă tot ce pot pentru a ajuta prietenii lor umani!

Versatil

Labradoodles sunt atât de populare pentru că vin și ei Multe dimensiuni diferite și culori de acoperire. În timp ce anumite dimensiuni sau culori strat pot ridica prețul, dacă banii nu sunt o preocupare, atunci există multe varietăți diferite pentru a alege de la. Nu numai că vin în multe culori diferite, dar au, de asemenea, o mare varietate de texturi de strat. Există 14 cunoscuți Culorile straturilor pentru a alege de la. Acestea includ; Caramel, ciocolată. Cremă, aur, pergament și roșu!

Cele trei tipuri de acoperire pentru a alege din Labradoodles includ lână, fleece și păr. Este important să vă faceți cercetările despre tipul de strat la Labradoodles în ceea ce privește ce fel de climă în care locuiți. Vrei să te asiguri că labradoodle-ul tău va fi confortabil cu temperaturile locului tău de viață și vreme.

Nu vărsați

Deci, această declarație nu poate fi în întregime exactă. Toți câinii s-au vărsat la un nivel. Labradoodle, cu excepție de la cei cu un tip de strat de păr, deplasați mult mai puțin decât anumite rase, unde vine această afirmație. Cantitatea de vărsare pe care o produc provine din ce fel de haină au moștenit de la rasele lor mamă.

Vărsat că acest câine produce poate fi manipulat ca orice altă rasă. Acest lucru se face prin perierea regulată, aspirarea și alte forme de îngrijire. Dacă sunteți în căutarea de a obține un labradoodle, dar aveți pe cineva în casa dvs. care este sensibil la părul câinelui, asigurați-vă că faceți cercetări pe tipul de acoperiș al lui Puppy.

Câini de familie mari

Așa cum am menționat mai devreme, Labradoodle face un mare câine de familie din cauza modului în care iubitor si grijuliu sunt. Aceasta face parte din motivul pentru care Labradoodles sunt atât de populare! Îi place să-și petreacă timpul cu familia și să se hrănească pe canapea cu tine. Cu toate acestea, Labradoodles poate fi destul de rasă rambunptivă, astfel încât antrenamentul este esențial. Acest lucru este valabil mai ales într-o casă cu copii mai tineri.

Când primiți pentru prima oară labradoodle, ar trebui să vă asigurați că copiii din casa dvs. știu cum să se apropie și să trateze un câine. Noul dvs. catelus poate fi la fel de nervos despre a intra într-o casă nouă, deoarece copiii dvs. trebuie să le întâlnească.

De ce sunt atât de scumpe labradoodles?

Ceea ce face de fapt labradoodle atât de scumpă? Dacă v-ați uitat la obținerea unui Labradoodle, veți ști că acești câini pot costă în sus de 2000 de dolari fiecare. Unul dintre primii factori care fac acești câini atât de scumpe, este că sunt o rasă mixtă de doi câini de rasă pură. Aceasta înseamnă că va fi mult mai scumpă pentru ca crescătorul să le repare. Scăderea trebuie, de asemenea, să plătească pentru a verifica dacă câinii sunt sănătoși și se potrivesc și au trăsăturile care doresc. Acest lucru este de a asigura că puii vor respecta standardul de rasă.

Labradoodles au, de asemenea, riscuri mari de sănătate, ceea ce înseamnă că amelioratorul trebuie să scoată o sumă considerabilă de bani pentru a avea grijă de noile pui și să primească a veterinar pentru a-și verifica sănătatea. Cu o gunoi de mai multe pui, facturile VET vor continua să crească până când puii sunt pregătiți pentru casa lor pentru totdeauna în douăsprezece săptămâni. Deci, pentru ca amelioratorul să facă un profit, prețul puii trebuie să reflecte acest lucru.

În general, Labradoodles sunt o rasă scumpă din cauza cât de mult crescătorul trebuie să plătească pentru a nu numai să le raze, ci să aibă grijă de și hraneste-i În primele câteva săptămâni ale vieții lor. Deci, după ce amelioratorul a ras câteva mii pentru a rasa și a ridica aceste pui, ei trebuie să depună prețul câinelui pentru a obține banii înapoi. Prețul poate deveni, de asemenea, mai mare datorită cererii că este pentru câinele însuși.

De ce Labradoodles sunt scumpe
Există mai mulți factori pentru care Labradoodles sunt scumpe.

Cât costă Labradoodles?

Labradoodles, ca majoritatea raselor Doodle, poate costa o sumă destul de mare. Dar ce au costat exact acești câini? Și există opțiuni mai ieftine? Un sondaj recent a spus asta Persoana medie care se uită la un labradoodle normal ar plăti 1500 de dolari. Prețul acestui câine poate crește dramatic, însă dacă sunteți în căutarea unui alt tip de dimensiune. Labradoodles vin în trei tipuri diferite de acoperire și vin, de asemenea, ca fiind de dimensiuni de jucărie care își pot crește prețul. Acest preț crește, de asemenea, dacă doriți o culoare specială.

Există întotdeauna opțiunea de a adopta în loc de cumpărături. Dacă faceți cercetări și găsiți adăposturi reputabile, este posibil să găsiți un labradoodle pentru doar un simplu preț de adopție. Aceasta variază de la adăpost până la adăpost, dar de obicei, vă uitați la aproximativ 100 de dolari - 500 de dolari la adăposturi. De asemenea, este posibil să plătiți un preț suplimentar pentru vaccinări sau neutering în funcție de ceea ce a făcut adăpostul sau dacă proprietarul anterior al câinelui a făcut-o pentru ei.

Labradoodles FAQ

Am desființat și am răspuns câteva dintre întrebările cele mai frecvent puse despre acest câine de familie iubitor.

Când a devenit popular Labradoodles?

Atât labradorii, cât și pe podele aveau trăsături perfecte pentru această familie, dar altele pe care nu le-ar fi putut, a fost, așadar, sa născut la Labradoodle. Asa de, Această rasă a crescut la faima în 1990 Ca un ghidaj sau un câine de serviciu pentru familii cu alergii pentru câini. Labradoodle a devenit repede foarte popular după ce a oferit mai multe trăsături decât oamenii știau că pot ajunge într-un câine de acest tip.

Labradoodles au fost inițial crescuți în Australia în jurul anului 1989. Acest lucru a fost făcut ca o încercare de a oferi un câine de ghid pentru o femeie din Hawaii a cărui soț avea alergii de câini.

La ce vârstă, labradoodles se calmează?

Această rasă dulce tinde să se calmeze mai mult pe măsură ce îmbătrânesc. In medie, ei vor fi calm cu vârsta de 3-4 ani. Cu toate acestea, acest lucru nu este all Labradoodles. Unii dintre acești câini vor fi la fel de activi în anii lor mai în vârstă. Acești câini jucăuși vor avea nevoie de mult timp pentru a alerga și a juca în timp ce cresc în scopul de a-și folosi nivelurile de energie ridicată.

Sunt lucrătorii labradoodles ridicat?

Deci, știm cât timp prietenii noștri blană pot rămâne activi și energici. Dar cât de mare întreținere sunt acești prieteni blană? În general, acești câini sunt moderat Când vine vorba de cantitatea de îngrijire de care au nevoie. Acest rasa inteligentă este dornic să vă facă fericiți, ceea ce poate facilita instruirea decât a altor rase de câine.

Ele sunt sociabile, ieșite și iubitoare. Ele pot fi predispuse la o anxietate ridicată, ceea ce face ca anxietatea de separare să fie foarte probabilă. Nevoile lor de anxietate și îngrijire sunt în principal ceea ce le clasează ca un nivel moderat de întreținere.

De ce sunt atât de scumpe Australian Labradoodles?

Unul dintre principalele motive pe care acești câini sunt atât de scumpe este că autentic australian Labradoodle Bloodlines foarte rar. Acestea nu sunt o rasă comună de câine. Există, de asemenea, o mulțime de standarde stricte care pot crea crescătorii să facă o mulțime de teste de sănătate pentru a menține integritatea rasei.

Labradoodles sunt o rasă scumpă singură, deci ce altceva îi face pe frații lor australieni să fie mult mai scumpi? Australian Labradoodle Breeders nu numai că trebuie să ia în considerare cât de mult plătesc pentru reproducere, ridicare și îngrijire a puiilor și părinților, dar și alte costuri.

Labradoodles mănâncă foarte mult?

Labradoodles Nu aveți cerințe speciale de hrănire ca o rasă, dar indivizii pot. Dacă sunteți îngrijorat de obiceiurile de mâncare ale câinelui dvs., asigurați-vă că intrați în contact cu VET-ul câinelui. Labradoodle dvs. ar trebui să mănânce de la 1 la două și jumătate de cupe mâncare uscată o zi.

Dacă ceva în apetitul câinelui dvs. se schimbă dramatic, asigurați-vă că ați rezervat o întâlnire cu medicul veterinar ca ceva să-și supună stomacul. Labradoodles nu sunt de obicei niște consumatori pretențioși și vor mânca despre orice pot obține labele lor.

Labradoodles sunt câini minunați cu trăsături dorite. Nu este o surpriză că sunt atât de foarte căutați. Care este părerea dvs. despre această rasă? Spuneți-ne în comentarii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce sunt labradoodles atât de populare?