20 Cele mai multe rase de câine feminine pentru femei și bărbați

Când te gândești la un câine feminin, S-ar putea să aveți imaginea în mintea voastră a unui Pooch Pooch Prisy în jurul unei pungi toată ziua.  Cele mai multe rase de câine feminine nu sunt toate mici și primare. Unii dintre câinii care fac tăierea sunt puii puternici cu o mulțime de energie.

În timp ce acest lucru nu poate suna foarte feminin pentru tine, există femei care caută doar un astfel de animal de companie. Există bărbați care pot fi interesați de un partener feminin, de asemenea. Nu fiecare proprietar de câine este interesat de un gigant, ceasornicărie legată de mușchi. Unii caută un tovarăș în partea mai moale, care nu va intimida pe toți la Parcul de câine.

Indiferent dacă sunteți o femeie care caută un câine care te potrivește perfect sau un bărbat care dorește o lovitură feminină, blană, aici sunt alegerile mele pentru cele mai feminine de câine. Unele dintre ponturi vă pot surprinde, așa că asigurați-vă că ați citit până la capăt.

De asemenea, vedeți: 15 rase populare pentru câini

Cele mai multe rase de câine feminine

Cele mai multe rase de câine feminine

1. Alaskan Malamute

Imaginați mai sus, acest "câine vorbitor" este sigur că este o companie minunată. La fel ca cel mai bun prieten al tău, această canină se ridică pentru un chat cu tine oriunde, oricând. Asigurați-vă că păstrați acest câine un prieten la rece. În timp ce ele pot fi una dintre cele mai feminine de câine, ei nu fac bine în căldură.

PROS

Pouches în această rasă sunt puternice. Ei pot trage sanii, ambalaje și transport de marfă. Alaskan Malamutes iubesc să se plimbe și să urce. Ele sunt cele mai fericite cu o familie ocupată, în aer liber, care va avea timp să-i învețe și să o antreneze pentru a fi utilă.

Contra

Această rasă nu-i place, de obicei, alte animale. Malamutele sunt rezervate cu străini și vor avea nevoie Instruirea de socializare de la o vârstă fragedă pentru a păstra de la a deveni înspăimântătoare și agresivă. Acești puii iubesc să sapă, așa că fii pregătit!

2. XOLOITZCINTLI

XOLOITZCINTLIXolo (Sho-Lo) Pentru scurt, această rasă se potrivește cu norma socială a părului feminin. Nu este nevoie să vă petreceți timpul de ras ca tine; "Mexicul fără păr" este în mod natural fără păr.

PROS

Nici un fel de somn și nici un păr nu face ca un animal ușor de întreținut. Această rasă vine în trei dimensiuni, astfel încât să puteți obține cel care se potrivește cel mai bine situației voastre de viață. Deoarece nu există vărsări, acest câine este considerat hipo-alergenic.

Contra

Un pic mai mare, acești puii nu fac bine în jurul copiilor și altor animale. Acești câini au nevoie de formare de socializare pentru a preveni agresivitatea. De multe ori lipsesc dinții, acești câini au de obicei un zâmbet cu gap.

3. Whippet

Cele mai multe rase de câine femininePoreclit "Greyhoundul Săracului", această rasă de curse este una dintre cele mai feminine de câine. Prietenos și calm, hippetul este gata pentru acele nopți relaxante petrecute cu fetele. Ușor de mirele, acești pui se trezesc în căutarea frumos. Sunt un câine ideal pentru orice proprietar.

PROS

Un câine de curse, această rasă trebuia să fie prietenos și tolerant și sunt. Mare cu copii, alte animale de companie, și străini, acest bebeluș este completarea perfectă a oricărei case. Aceasta este o rasă "tăcută" și rareori coacă.

Contra

Asigurați-vă că aveți un gard înalt și robust pentru a păstra acest câine rătăcitor. În timp ce fac minunat în vreme caldă, ele nu sunt făcute pentru extreme reci. Whippetele sunt sensibile și au nevoie de oameni, nu fac bine singur.

4. Havanese

HavaneseAceastă bucată de bomboane de braț este adorabilă. Bred a fi un câine de tur, Acest membru al familiei blană nu vrea decât să fie de către dvs., adorându-vă. Acest câine nu face bine singur și trebuie să fie mereu cu tine. Aceasta este una dintre cele mai feminine rase de câine și poate fi timpul să investească într-un purtător de câine / câini dacă veți adopta unul.

PROS

Acești câini mici nu se potrivesc profilului "câinelui mic". Ei sunt prietenoși cu toată lumea pe care o întâlnesc și nu participă la lătratul neplăcerilor. Inteligent și ușor de antrenat, acest pup este minunat pentru primii proprietari de câini.

Contra

De asemenea, cunoscut sub numele de "Poodle de mătase spaniolă", hainele lor frumoase au nevoie de periaj regulat pentru a rămâne netedă și mat gratuit. Îi place să urmărească animalele de blană și păsările, așa că asigurați-vă că animalul dvs. este întotdeauna într-un gard și pe o lesa.

LEGATE DE: Cele mai frumoase rase de câine din lume

Cele mai multe rase de câine feminine

5. Doberman Pinscher

Probabil că nu te-ai aștepta să-l vezi pe acești tipi pe o listă de rase de câini feminine! Acești câini cresc la o dimensiune mare, dar sunt încă incredibil de grațios. Ca o femeie care făcea intrarea ei mare la minge, acești canini întotdeauna întorc capete. Ca toți câinii tradiționali "gardă", asigurați-vă că vă aduceți animalul de la un crescător de reputație care nu se încadrează în calități agresive.

PROS

Acest câine curajos și loial este foarte afectuos cu familia sa. El face un câine de ceas mare. Aceste canini inteligente și sensibile sunt ușor de antrenat. Ei vor avea nevoie de socializare și "pachet lider", dar ei o vor ridica repede.

Contra

Energic și jucăuș, acești câini trebuie să fie exercitați în mod regulat pentru a păstra agresivi sau distructivi. În timp ce acest pooch este prietenos cu copiii cu care se ridică, nu este, în general, o rasă "copil prietenoasă".

6. Siberian Husky

Cele mai multe rase de câine feminineUnii nu pot fi de acord cu mine, dar am găsit întotdeauna această rasă distinct feminină. Ochii albastri de gheață, stratul moale cu alb alb, și poziția de reglare ma făcut întotdeauna să le văd ca fiind queenly.

PROS

O rasă prietenoasă, afectuoasă, husky face bine cu copiii, animalele de companie și străinii, cu excepția cazului în care nu este socializat în mod corespunzător. Husky-ul Siberian este independent și rău. O rasă sănătoasă, nu vă faceți griji cu privire la vizitele excesive de VET.

Contra

Câinii din această rasă sunt artiști de evacuare. Ei au nevoie de o incintă puternică și sigură. Acești membri ai familiei blană sunt acoperite dublu și preferă o climă ușoară până la rece. Popularitatea a dus la practici de reproducere nesigure.

7. Yorkshire Terrier

Yorkshire TerrierAcești câini bossy îmi amintesc de o femeie bine-îmbăiată, rafinată. Cu tonuri frumoase de argint și un spirit Sassy, ​​"Yorkie" nu-i este frică să-și vorbească mintea. Yorkshire Terrier este puternic, și îndrăznesc să spun arogant; are nevoie de un antrenor puternic.

PROS

Deși au o reputație "Yapper", această rasă nu scapă mai mult decât câinele mediu. Acest câine compact este minunat pentru apartamente și mașini mici.

Contra

Acești canini nu se înțeleg de obicei cu copiii sau cu alți câini. Dacă aveți copii, ei trebuie să învețe modul respectuos de a se apropia și de a trata un câine. Yorkshire Terriers sunt dificil de adăpostit, și poate doriți să utilizați tampoane de pei.

8. Labrador

Cele mai multe rase de câine feminineUna dintre cele mai populare rase din Statele Unite, Retrieverii de Aur au o personalitate irezistibilă. Mai devotat decât cel mai bun prieten al tău, această rasă nu vrea altceva decât să-i mulțumească.

PROS

Aș putea continua și cu atributele de pui. Sunt iubitoare, bune cu copii și alte animale de companie, inteligente și ușor de antrenat. Le veți vedea adesea ca niște câini de ghid și serviciu, deoarece doar iubesc că fac oamenii fericiți.

Contra

Retrieveri de aur sunt încă câini de vânătoare și au nevoie de loc de plimbare sau de exerciții regulate (de câteva ori pe zi). Asigurați-vă că aveți un gard robust, deoarece acest câine iubește să se exploreze.

9. Chihuahua

Cele mai multe rase de câine feminineAceasta este o rasă care își cunoaște propria minte. Ei nu trebuie să urmărească după cel mai nou fad sau tendință. Ca o femeie auto-asigurată, Chihuahua este sexy și o știe. De fapt, va avea nevoie de un antrenor puternic pentru a arăta că trebuie să se schimbe în unele moduri.

PROS

Acestea sunt una dintre cele mai feminine de câine, deoarece au vărsat foarte puțin, iar părul lor scurt este ușor de ținut curat și ordonat. Mare pentru viața de apartament, câinii din această rasă nu au nevoie de mult exercițiu. Ușor de antrenat, cu o pregătire consecventă, această rasă este excelentă pentru primii proprietari de câini.

Contra

Acești câini sensibili nu fac bine cu schimbările de temperatură. Ei trebuie să trăiască în primul rând în interior. Cel mai Câini din această rasă sunt nervoase și aglomerate. Dacă este lăsat singur, ele pot deveni distructive și agresive.

RECOMANDAT: Cele mai scumpe rase de câine din întreaga lume

Cele mai multe rase de câine feminine

10. Cavalier King Charles Spaniel

Nu poți obține mult mai feminin decât asta. Cavalierul a jucat, de fapt, în flick-ul final, Sexul si orasul. Aceasta este una dintre cele mai feminine rase de câine, deoarece au întotdeauna o coadă de vânătoare și o expresie curioasă pentru a vă lumina ziua.

PROS

Acești pui mici au nivele medii de energie și sunt minunate pentru apartamente. Afectuos cu toată lumea și tot ceea ce se întâlnesc, câinii din această rasă sunt sociale și de ieșire.

Contra

Sensibil și iubitor, regele cavalier Charles Spaniel nu-i place să fie singur. Ele pot deveni barkeri neplăcute și pot fi distructivi dacă nu cu oamenii lor. Natura lor sensibilă înseamnă că trebuie să le corectați ușor sau va deveni timid și înspăimântător.

11. Shetland Sheepdog

Shetland SheepdogDe asemenea, cunoscut sub numele de Sheltie, popularitatea acestor câini le-a făcut imediat recunoscută. Mâna lor lungă, minunată este ca și cum Păr frumos lung; trebuie să fie periat și șampon în mod regulat pentru a păstra de la a deveni încurcat și mat.

PROS

Acești câini sunt unii dintre cei mai deștepți acolo. Ei fac bine pentru concursuri de trick și ascultare. Acești pui sănătoși iubesc să fie afară și să joace ceea ce le face grozav pentru familia în aer liber.

Contra

Principalul dezavantaj al Sheetland Sheepdog este tendința lor de a lătra. În timp ce acest lucru le face grozav pentru a suna o alarmă, vor avea nevoie de instruire pentru a opri lătratul excesiv. De asemenea, au vărsat destul de puțin.

12. Dog american Eskimo

Cele mai multe rase de câine feminineEskie este un câine mic în familia Spitz. În timp ce au fost la un moment dat o rasă de lucru, au fost o rasă de însoțitori de zeci de ani și au mai multe caracteristici de câine decât trăsăturile de clasă muncitoare. Cunoscută anterior ca "American Spitz", această rasă a evoluat la fel ca femeia modernă.

PROS

În timp ce pufos, aceste pooches fac bine în vreme caldă și rece, atâta timp cât nu este în extremele de căldură. Inteligent, iubitor și sănătos, aceste mici dinamități au totul. Doar crescând la aproximativ 15 kilograme, "eskie" este mare pentru apartamente.

Contra

Hainele lor albe au vărsat foarte mult și au nevoie de îngrijire frecventă. Poate fi cel mai bine să le tăiați scurt. Câinele american Eskimo are o mulțime de energie și are nevoie de mestecați, jucării și plimbări zilnice pentru ao arde totul.

13. Pomeranian

PomeranianCa și femeia Alpha, acest mic câine crede că este tot ceea ce este și este aproape. Cu ochi strălucitori și un pas plin de viață, pomul este o rasă de divertisment care de obicei este mai bine să fie singurul câine din casă.

PROS

Nu este cunoscut pentru mestecare, pantofii, șosetele și posesiunile de premii ar trebui să fie în siguranță dacă aduceți acasă acest bebeluș. Cu niveluri scăzute de energie și dimensiunea lor mică, aceasta este un mare rasă pentru apartamente și mașini mici.

Contra

În timp ce acest câine va deveni foarte atașat de proprietarul său (nu-i place să fie singur), ei nu-i plac copiii și alte animale. Acești puii mici au vărsat destul de puțin și au nevoie de îngrijire regulată.

14. Cocker spaniol

Cele mai multe rase de câine feminineCa o rochie lungă, haina de pe această rasă este strălucitoare și elegantă ... asigurați-vă că întoarceți capetele. În timp ce acestea pot fi întreținere ridicată, ele sunt una dintre cele mai feminine de rase de câine. Credeți-mă, beneficiile deținerii acestei canine speciale vor face merită.

PROS

Curios și inteligent, acești puii doresc doar să vă mulțumească și sunt ușor de antrenat. În timp ce acești câini mici fac să arate fragile și prisse, ele sunt un câine sportiv și pot ține pasul cu familia activă și aglomerată.

Contra

În timp ce acest câine ar trebui să fie blând și iubitor, popularitatea a dus la practici de reproducere nesigure care au condus la agresiune și suspiciune în multe dintre acești pui. Asigurați-vă că obțineți noul membru al familiei cu patru picioare de la un crescător de reputație.

LEGATE DE: Cele mai prietenoase rase de câine din lume

Cele mai multe rase de câine feminine

15. Papillon

Ca un fluture sau o zână, Papillon (franceză pentru "fluture) are o privire deosebit de feminină. Delicate și fine, acest câine grațios este gata să se drapeze peste poala ta.

PROS

Această rasă de jucărie este surprinzător de rezistentă. Spre deosebire de alți câini mici, se face bine în temperaturi răcoroase și calde. Ușor de întreținut, papillonul mănâncă și aruncă foarte puțin. De asemenea, ei fac destul de bine cu timpul singur.

Contra

În timp ce, de obicei, prietenos și afectuos, acești bebeluși nu-i plac întotdeauna copii. Activ și energic, au nevoie de exerciții regulate și de timp de joc. Ei păstrează în continuare niște pradă și au nevoie de un gard și o lesa.

16. Dalmatian

DalmatianDeși vedeți de obicei dalmatienii care fac muncă tradițională de sex masculin, cum ar fi lupta împotriva incendiilor, acest lucru nu este vechile zile și femeile pot, de asemenea, să exceleze la orice ei și-au pus mintea. Ca un sportiv puternic, feminin, dalmatianul este dispus și capabil să meargă în plus.

PROS

Acești membri ai familiei blană sunt muncitori și ușor de antrenat. Sunt Mare pentru câinii de service, De aceea le vedeți adesea în stațiile de incendiu și de poliție. Energic și durabil, sunt excelente pentru persoanele active, sportive.

Contra

În timp ce prietenos și afectuos cu proprietarii lor, acești puii nu-i plac de obicei copii, străini sau alți câini. Ei trebuie să fie bine pregătiți și socializați pentru a nu fi agresivi.

17. Airedale Terrier

Cele mai multe rase de câine feminineDeseori denumiți "regele teritorilor", Airedale este mai mult o regină în nevoile sale sociale. La fel ca multe femei mari, acest pooch este cel mai fericit atunci când este în jurul valorii de oameni - fiind mângâind, performanțe de locuri de muncă și jocul. Acum, puteți vedea de ce Airedale Terrier a făcut-o pe lista de rase de câini feminine.

PROS

Vărsând foarte puțin, acești câini au un strat scurt, ondulat, care este atractiv și ușor de întreținut. Rugged și dur, pot prospera în tot felul de climă și condiții. Ele sunt independente și fac bine cu timpul singur.

Contra

Acești pui au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și cameră pentru a călca. Îi place să-și urmeze nasul și să sapă, așa că au nevoie de un gard robust și un loc pentru a fi doar un câine. Lătratul și mestecarea sunt alți iubiri, astfel încât acestea necesită jucării și antrenamente de mestecat.

18. Pudel

Cele mai multe rase de câine feminineAcești câini sunt adesea găsiți pe listele celor mai feminine de rase de câine. La fel ca multe femei, oamenii văd podele ca toată frumusețea și nici creierul. Ei chiar cred că sunt foarte amuzant în căutarea. În primul rând, acest lucru este poate Cele mai deștepte, cele mai intuitive rase există. În al doilea rând, stilul lor tradițional de păr a fost acela de a le face câini de vânătoare de apă greu și eficientă.

PROS

Acești câini adaptați pot trăi în tot felul de situații și cu tot felul de oameni. În timp ce energic și sportiv, ei știu și când să fie calm și liniștiți. Ușor de antrenat, nu va trebui să puneți mult efort în această canină să-l formească la stilul tău de viață și obiceiuri.

Contra

Părul lor lung va trebui să fie ținut tăiat scurt sau în mod regulat menținut. Predispus la creșterea în greutate, trebuie să vizionați calorii și să vă exercitați membrul familiei cu patru picioare adesea pentru a preveni problemele de sănătate.

19. Spitz japonez

Cele mai multe rase de câine feminineNu știu ce este vorba despre toți câinii albi care par foarte femeie. Aceasta este o altă rasă de culoare albă frumoasă și pură. Cu ochi negri suflete, acest pooch este un cap-turner. Este un câine grozav care să aibă dacă vrei să întâlnești oameni.

PROS

Rapid de învățat, acesta este un câine minunat dacă doriți să jucați jocuri și să faceți trucuri cu animalul dvs. de companie. Spitz japonez face o mare pooch pentru familiile active în aer liber.

Contra

Nevoie de formare consecventă începând cu începutul sau această rasă va încerca să fie șeful. Acești puii fac vărsarea și au nevoie de periaj frecvente și o scăldă pentru ao menține în mod luminos și strălucitor. Ele pot deveni Agresiv dacă nu este socializat.

20. Marele Dane

Cele mai multe rase de câine feminineAm văzut întotdeauna această rasă uriașă pe listele "manly", dar nu sunt de acord. Acești canini primesc dimensiunea unui cal mic, dar sunt puternici, grațioși și frumoși pentru a privi - trăsături feminine în opinia mea.

PROS

Probabil că sunteți surprins să le vedeți pe lista de rase de câine feminine, dar marii danezi sunt iubitoare și loiale. Se înțeleg bine în case care au alte animale de companie și copii. În timpul inteligenței medii, ele sunt foarte ușor de antrenat. Aceste pooches sunt foarte active și jucăuș, excelent pentru o familie mare.

Contra

Aproape fiecare con cu marele Dane are de a face cu dimensiunea. Ei pot bate cu ușurință peste copii și orice altceva. Ei au nevoie de un antrenor cu experiență pentru a le antrena în mod eficient în maniere în timp ce sunt încă suficient de mici pentru a se ocupa. Această rasă crește o sumă mare într-un timp scurt, acest lucru îi face susceptibili la răniri. Nu împingeți niciodată acești pui peste limitele lor fizice.

Citiți următorul: 40 cele mai bune rase de câine pentru femei

PIN și împărtășiți cu alți iubitori de câini:

Cele mai feminine de câine rase pentru femei și bărbați

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Cele mai multe rase de câine feminine pentru femei și bărbați