Cum se face deodorizer ieftin de gunoi

Cat în caseta de gunoi situată într-o baie

Te-ai săturat să te lupți cu o lovitură cos de gunoi și să plătească mari dolari pentru așa-numitul gunoi de kitty deodorizant? Există două soluții ieftine pe care le puteți utiliza. La urma urmei, nu are sens să pierzi bani pe deșeurile pisicii tale!

Deodorizer de deodorizator de gunoi ieftin

Regular, ieftin pisica de gunoi nu deodorizează mult timp și veți petrece o mulțime de bani pe cele mai bune gunoi de pe piață. Aceste companii fac tot felul de promisiuni, și foarte puțini dintre ei trăiesc până la hype. Ele pot costa, de asemenea, o mică avere și dacă aveți Mai mult de o pisică, care se poate adăuga.

Cum să faci propriul deodorizator

Păstrați un strat de sodiu de copt peste fundul cutiei de gunoi înainte de a se turca în așternutul de pisici (lucrurile ieftine vor funcționa bine). Acele mirosuri de gunoi vor fi un lucru din trecut

De ce funcționează: Soda de copt absoarbe de fapt mirosul și umiditatea prezentă în cutia de gunoi în loc să o acopere doar. Care este mai bine pentru nasul tău și pentru sănătatea prietenului tău blană.

Beneficiile deodorizării cu soda de copt includ următoarele:

  • Ieftin
  • Non-toxic
  • Absorbant
  • Prietenos cu mediul
  • Fără miros

Ieftine de pisici "naturale"

Multe familii de pisici încearcă să treacă de la gunoiul standard la ceva mai natural. Gunoiul de lut poate fi prăfuit și absoarbe doar mirosul atât de mult timp. Gunoiul de gunoi devin scumpe și pot dăuna mediului. Acesta este motivul pentru care "Natural" pisici de pisici au devenit atât de populare.

Veți găsi o varietate de așternuturi naturale de pisici la magazinele de alimentare cu animale de companie și sunt adesea realizate din material biodegradabil, cum ar fi pinul. Aceste pungi de gunoi de pisică pot fi foarte scumpe, uneori costă până la 36 de cenți o lire (în comparație cu gunoiul pisicii de lut, care medie de 16 până la 20 de cenți pe kilogram pentru chestii ieftine). Există o soluție mult mai bună.

Veți găsi pelete la fel de la orice magazin care vinde consumabile de cai, astfel încât să le căutați la magazinul local de aprovizionare pentru pelete de pat de cal de pin. În medie, o pungă de 40 de lire sterline va costa între 5 și 6 dolari și înseamnă că plătiți aproximativ 15 cenți o lire. Veți găsi, de asemenea, că aveți nevoie să cumpărați mai puțin gunoi.

Deci, de ce există o diferență de preț? Pentru că ne iubim animalele de companie și, de îndată ce un produs este etichetat sub eticheta "Casa de companie internă", producătorii simt că pot crește prețul. Părinții lui Savvy PET sunt mai deștepți decât asta.

De ce ar trebui să ia în considerare gunoi de pin

Rețineți că unele pisici mai mari care sunt obișnuite cu gunoiul regulat nu pot accepta schimbarea la gunoi de pin. Este mai bine să începeți cu o introducere lentă pentru a vedea dacă dvs. va.

Dar există mai multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare gunoi de pin peste celelalte tipuri.

  • Pinul de pin absoarbe în mod natural mirosuri și face o treabă mult mai bună decât gunoiul de pisică standard. De asemenea, are un miros frumos de pin atunci când este proaspăt din sac și acoperă perfect mirosurile de urină pisică.
  • Peletele se vor descompune în mod natural, deoarece pisica folosește cutia de gunoi. Este un memento bun că trebuie să fie curățat.
  • Curățarea cutiei de gunoi este de fapt mai ușor. Când este timpul, pur și simplu aruncați totul într-o pungă de plastic de bacanie și aruncați-o în coșul de gunoi. La fiecare câteva curățare, clătiți cutia de gunoi și lăsați-o să se usuce complet înainte de umplere.
  • Multe adăposturi de animale folosesc acum această alternativă ieftină, deoarece este mai curată și mai sănătoasă pentru animale și oamenii care îi îngrijesc.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se face deodorizer ieftin de gunoi