Câine de câine care arată ca lupi

Este o cunoaștere obișnuită că toți câinii moderni, inclusiv cele minunate, cum ar fi Ceampul Yorkie sunt descendenți ai lupilor. E greu de imaginat că cei mai buni prieteni blanați au fost odată animale sălbatice, dar așa funcționează evoluția. Așa cum arată studii, lupii au fost domesticiți cu aproximativ 130.000 de ani în urmă, când au început să urmărească vânători-culeri pentru resturile de alimente. Oamenii nu s-au gândit la hrănirea lupilor docile și această relație cu două căi au dus în cele din urmă la câini, așa cum le cunoaștem astăzi. Este sigur să spunem că au stăpânit "ochii catelului" pentru a ne câștiga inimile!

În timp ce ne-ar plăcea cu toții să avem un lup urât ca un animal de companie datorită jocului de tronuri, realitatea este că trebuie să ne mulțumim pentru câini care arată ca lupi în schimb. Vestea bună este că aceste rase sunt la fel de maiestuoase ca și omologii lor sălbatici. Arunca o privire.

Siberian Husky

1. Siberian Husky

Când vă gândiți la câinii care arată ca lupii, un husky Siberian este sigur că va apărea în cap. Cu stratul lor de blană, urechile triunghiulare, ochii izbitoare și marcajele distincte de lupi, Huskies Siberian pot părea intimidante la început, dar adevărul este printre cei mai prietenoși câini acolo!

Huskies siberiană au fost inițial crescuți pentru a trage încărcături grele de către tribul Chukchi din Siberia. Astăzi, acești câini loiali și inteligenți au devenit o familie preferată la nivel mondial. Ele sunt extrem de vocale, de multe ori vor urca ca strămoșii lor (așa cum se vede pe YouTube) și vă vor fi distrați cu Antics Goofy. Ele sunt minunate cu copiii și dragostea făcând parte dintr-un pachet, dar nivelurile lor de energie ridicate înseamnă că au nevoie de o mulțime de exerciții fizice păstrați-i să obțină distructiv. Siberia Huskies iubesc să aibă un loc de muncă de făcut și sunt o potrivire perfectă pentru familii active și atletice.

Alaskan Malamute

2. Alaskan Malamute

Dacă credeți că Huskies Siberian erau câini mari, în mod clar nu ați venit peste malamutul din Alaskan! Mai mare, pufier și mai puternic, acești câini au fost crescuți pentru a trage sanie peste distanțe lungi. Ele pot deveni destul de mari (cred că 75 până la 85 de lire sterline!) și sunt câini de lucru cu personalități jucaus și un nivel ridicat de inteligență.

Ca și Huskies, malamutele din Alaska sunt, de asemenea, vocale, bine utilă, și au tone de energie care trebuie să fie arsă. Când nu faceți o lucrare de sanie, ei iubesc alergarea, drumeții și explorarea pe cont propriu. Din păcate, nu sunt o mare potrivire pentru familiile cu animale mici, deoarece ar putea intra în modul de pradă. Cu haina lor dublă și marcajul facial ca un lup, cuddling cu ei este la fel de aproape de cuddling un lup ca tine. Cu toate acestea, având ca un animal de companie, înseamnă, de asemenea, că casa ta va fi acoperită în blană. O privire la acea chip superbă, totuși, totul merită!

Kugsha câine rasă

3. Kugshass

Kugshas, ​​cunoscută și sub numele de Malamutes Amerindian, sunt originari din Statele Unite. Nu se știe mult despre istoria acestor câini frumoși, altele decât faptul că sunt adevărați hibrizi de câine de lup. Asta explică de ce arată izbitoare asemănătoare cu lupii reali. La fel ca vărul lor îndepărtat, Husky, Kugshas au, de asemenea, o mulțime de energie și rezistență și sunt incredibil de independenți și asertivi.

Kugshas au fost doar domesticiți recent, așa că nu fiți surprinși de spiritul lor de feist și încăpățânat. Ele sunt loiale și formează o legătură strânsă cu proprietarii lor, dar nu sunt cele mai bune animale de companie pentru familiile cu copii mici și animale de companie mai mici. Ca și ceilalți câini de pe această listă, Kugshass are nevoie de multă activitate fizică fără de care nu vor găsi modalități atât de distractive de a-și arde energia excesivă. Nu spuneți că nu v-am avertizat!

Câine Samoyed

4. Samoyed

Blana albă fluturească care îi face să pară un nor și un zâmbet care va topi cea mai rece dintre inimi - asta e un Samoyed pentru tine. Probabil cea mai drăguță rasă de lup de lupi pe această listă, Samoyeds își iau numele de la oamenii samoyedici ai Siberiei, care le-au ras pentru a ajuta la vânătoare și pentru a le menține cald noaptea. Probabil că ei își iau dragostea de oameni. Pentru mai multe informații despre profunzime despre ele origine și istorie.

Samoyeds sunt foarte prietenoși și iubesc viața! Ei nu pot fi cei mai buni câini de pază, dar sunt foarte inteligenți și perfecți pentru familiile cu copii. Așteptați tone de cuddle, vărsare, de joc, sărutări, să vorbească, și greu-rezidează "sammie zâmbet".

Păstorul german de câine

5. Păstoriștii germani

Păstorii germani sunt una dintre cele mai populare rase de câine din lume și cu un motiv bun. Aceste tipuri frumoase sunt inteligente (clasate în al treilea rând), loiali și minunați la stăpânirea oricărei provocări aruncate la ele!

Energic și dornic să vă rog, ciobanii germani pot fi instruiți cu ușurință și de aceea fac câini de lucru excelenți. Este, de asemenea, important să rețineți că, din moment ce păstorii germani sunt considerați ca câini atletici / muncitori, ei necesită o dietă specială comparativ cu alte rase. Ele sunt extrem de loiale și au nevoie de o familie care să-și petreacă mult timp cu ei. Un lucru este sigur - un păstor german vă va considera cel mai bun prieten al său pentru viață!

Rasa de câine din suedeză Vallhund

6. Suedia Vallhund

Dacă v-ați întrebat vreodată ce ar arăta iubirea unui Corgi și un lup - așa este. Este greu de imaginat Vallhund suedez adorabil ca membru al familiei de lupi, dar caracteristicile sale distincte de lupine spun o poveste diferită.

Acest "Mini Wolf" este cel mai scurt pe lista la doar 14 inci înălțime (aww!) și se crede că datează mai mult de 1000 de ani până la momentul vikingilor. La fel ca Corgi, Vallhundul suedez este, de asemenea, un câine de vânătoare. Când nu sunt ocupați să înăbușe gleznele bovinelor, ei iubesc să alerge și să se joace. Ei adoră vorbesc, sunt ușor de antrenat și sunt destul de minunate la familiile active. Un Viking și un lup - acum este destul de rece!

Rasa de câine Akita

7. Akita

Care nu a auzit Povestea inimii de Hachiko, Cea mai renumită Akita nu numai în Japonia, ci întreaga lume?! În timp ce majoritatea câinilor de pe această listă sunt activi și au nevoie de tone de stimulare fizică și mentală, Akita este mai mult decât fericită doar "netflix și woof". Aceste bile plutitoare au fost crescute inițial în Japonia pentru a urmări jocul în timpul vânătorilor și mai târziu pentru a proteja casele familiale. Akita iubeste frigul si poate suporta vremea destul de bine datorita straturilor lor pufoase. Odată ce un simbol de stare al celor bogați, acești câini sunt acum iubiți animale de casă care sunt perfecte pentru familii cu case mai mici. Strălucitoare, ascultătoare, înfricoșătoare loială și prietenul perfect cuddle, care este Akita pentru tine!

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele rase de câine care arată ca lupi. Alte mențiuni notabile includ Wolfdog Cehoslovakian, Utonagan, Tamaskan, și câinele inuit de nord, cel mai apropiat puteți ajunge la un joc de tronuri DIA WOLF! Care dintre aceste frumuseți este preferatul tău?

Citiți următorul: Top # 109: Câinii derivă într-adevăr de la lupi?

câini-rase - că-am uitat-ca-lupi-wolves

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de câine care arată ca lupi