Eurasier: profilul rasei de câine

Câinele eurasier în picioare într-o grădină

Eurasier este o rasă relativ nouă dezvoltată în Germania în anii 1960 și 1970, pentru a fi un animal de companie excepțional de familie. Aceasta este o rasă de moderare. Nu prea mic și nu prea mare, eurasierul este blând și calm în casă și poate chiar trăiesc fericit în apartamente dacă este exercitat zilnic. Este activ și atletic, dar nu are energie fără limite și are nevoie doar de un exercițiu zilnic moderat.

Stratul superb de pufos din Eurasier este în mod natural curat, are nevoie de îngrijire minimă și se aruncă foarte puțin. Inteligent și ușor instruit, acest câine este bun și loial.

Rasa este extrem de atașată și iubitoare cu familia, inclusiv copiii. Deși în general acceptă străini, ei tind să fie rezervați, preferând să-și salveze afecțiunea pentru familia lor iubită.

Eurasier trebuie să facă parte din viața de familie, în interiorul casei. Legăturile de rasă strâns și nu se descurcă bine dacă sunt lăsate prea mult prea mult. Ei nu sunt agresivi și, de obicei, nu au o doză mare de pradă, deci sunt adesea bune cu alte animale, inclusiv alți câini și pisici și chiar animale de companie mai mici, atunci când sunt supravegheate în mod corespunzător.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Serviciul de acțiuni AKC Fundația

Greutate: 40 la 70 de lire sterline

Înălţime: 19 până la 24 de centimetri la umăr

Palton: Stratul dublu constă dintr-un strat exterior exterior lung, drept, ușor situat și un substrat gros. Părul este mai scurt pe fața, urechile și fronturile picioarelor și mai lungi pe coadă, spatele picioarelor și gâtului.

Culoare: Orice culoare sau combinație de culori, cu excepția albului pur și piebald. Limba este uneori albastru-negru sau roz roz și albastru-negru.

Speranța de viață: 14 ani

Caracteristicile Eurasierului

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaScăzut
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria Eurasierului

Eurasier a fost realizarea visului unui om de a dezvolta câinele de familie final. Julius Wipfel, care a trăit în Weinheim an der Bergstrasse în Germania, deținea doi câini speciali cu personalități diferite. Unul, un câine de tip spitz de sex masculin de origine mixtă, a fost foarte lupul în comportament, inteligent și independent. Când acel câine a murit, a dobândit o femeie Wolfspitz, numită a Keeshond În Statele Unite, care a fost mai puțin de lupi, dar mult mai ușor de trăit. Dorind pentru o amestecare perfectă a ambelor tipuri de câini primitivi și independenți, dar adaptabili și social-wipfel stabilit pentru a crea o nouă rasă.

WIPfel a dorit ca această nouă rasă să fie atractivă, medie de dimensiuni, calme, chiar temperate, afectuoase și extrem de adaptabile la viața de familie. A început în anii 1960 prin traversarea Wolfspitz și Chow Chow, Apelați-l pe Wolf-Chow. Deși Wolf-Chow era aproape de ceea ce a început WiPfel, noua rasă necesită mai multă diversitate genetică, așa că Samoyed a fost introdus în anii 1970.

Introducerea Samoyed, cu personalitatea sa prietenoasă, sa dovedit a fi exact ceea ce a trebuit rasa pentru a deveni câine de familie perfectă. WIPfel și alți crescători care au colaborat cu el au creat ceea ce au considerat rasa ideală.

Numele de rasă a fost schimbat de la Wolf-Chow la Eurasier pentru a indica originea rasei de la rasele europene și asiatice.

Astăzi, Eurasier se găsește în întreaga Europă, deși este rară în Statele Unite. Clubul Eurasier din Statele Unite, care este clubul părinte național pentru rasă, estimat că există doar aproximativ 150 de câini care trăiesc în Statele Unite începând cu anul 2000.

Este recunoscut de Clubul Kennel United din Grupul de rasă nordică și face parte din serviciul de fundație al Clubului American Kennel (o piatră de temelie spre recunoaștere completă).

Eurasier Care

Stratul moale, profund, moderat moderat, moderat, se deplasează foarte puțin și este surprinzător de ușor de întreținut cu o periaj aprofundată o dată sau de două ori pe săptămână. Eurasierii sunt foarte curați și rareori au un miros de doggie. Scăldați eurasierul atunci când este murdar, tăiați unghiile săptămânale sau în fiecare săptămână.

Eurasier este extrem de inteligent și, în general, dorește să vă mulțumească, deci sunt foarte instruiri. Eurasier este o rasă sensibilă - evitați metodele de formare dure și încercați tehnici blânde și pozitive, cum ar fi antrenamentul de clicker, folosind o mulțime de tratamente și laudă.

Ei sunt capabili să privească acasă, dar nu sunt agresivi sau un Barker.

Deși eurasierii sunt în curs de deplasare cu dvs., plimbările zilnice, alergarea și jocul în afara și jocul îndeplinesc, de obicei, cerințele de exercițiu ale rasei.

Ele sunt atletice și se bucură de provocarea fizică și mentală de formare pentru Dog sport și activități cum ar fi agilitatea, flyball, ascultarea și herărea.

Probleme comune de sănătate

Eurasierii sunt extrem de sănătoși și rezidenți și se laudă cu o durată lungă de viață medie de 14 ani. Cu toate acestea, ca majoritatea câinilor de rasă pură, eurasierii sunt predispuși la dezvoltarea unor condiții moștenite. Acestea includ:

Aspectul acestor probleme genetice este menținut la un nivel minim, cu testarea robustă a câinilor adulți înainte de reproducerea lor. Clubul Eurasier din Statele Unite solicită tuturor crescătorilor în stare bună să-și sculeze câinii pentru problemele cu patellas, coate, șolduri, ochi și tiroidă înainte de reproducere.

Dieta și nutriția

Mulți eurasiatori sunt consumatori de lumină, iar unele sunt pricepute. Deși nu este predispus la supraalimentare, este o bună practică de a alimenta mesele măsurate de două ori pe zi, mai degrabă decât să părăsească alimentele tot timpul (cunoscut sub numele de hrănire liberă).

Adresați-vă amelioratorului sau medicului veterinar să vă recomandăm o mâncare bună pentru Eurasier, precum și cât de mult să se hrănească.

10 rase de câine care arată ca urși
PROS
  • Câine de familie minunată

  • Curățați și liniștiți în casă

  • Ușor de îngrijire, haina de scurgere scăzută

Contra
  • Nu poate fi lăsată singură pentru perioade lungi de timp

  • Sensibil la supărat în familie

  • Unii sunt mâncători pretențioși

Unde să adopți sau să cumpărați o eurasier

Dacă aveți inima pusă pe un catelus Eurasier, pregătiți-vă să așteptați. Statele Unite Eurasier Club publică o listă de crescători pe site-ul său web, dar în prezent există mai puțin de 10 crescători din Statele Unite. Probabil că veți fi pus pe o listă de așteptare pentru un catelus.

Eurații adulți se găsesc uneori în nevoie de rehoming. Clubul Eurasier din Statele Unite operează, de asemenea, un program de salvare prin intermediul site-ului său web.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă vă place Eurasier, ați putea, de asemenea, să vă placă aceste rase:

În caz contrar, verificați tot celălalt Articole de rasă de câine Pentru a vă ajuta să găsiți câinele perfect pentru dvs. și pentru familia dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Eurasier: profilul rasei de câine