Cele mai bune rase de câine care arată ca niște vulpi

Akita Dog

Vreodată spot ce credeai a fost a vulpe, Dar sa dovedit a fi câinele vecinului tău? Nu este o surpriză faptul că unele rase de câine sunt adesea confundate cu vulpi, deoarece câinii de astăzi coborâți de la lupi, o rudă apropiată de vulpe. Dar spre deosebire de verișorii lor sălbatici, câinii au evoluat să înțeleagă și comunică cu Oamenii. Dacă căutați un câine cu un aspect puțin mai sălbatic, aici sunt 10 rase care seamănă cu vulpi.

Bacsis

Mulți câini care arată ca niște vulpi sunt spitz rase. Ei tind să fie inteligenți, activi și înalți.

Speciile de vulpe care pot fi animale de companie
01 din 10

Shiba inu

Inițial crescute pentru vânătoare, Shiba Inu este o rasă de spitz din Japonia. Acești câini inteligenți, independenți sunt cunoscuți ca fiind o provocare de a instrui și pot dezvolta probleme, inclusiv posesivitatea și agresiunea. Dar ele sunt, de asemenea, o rasă afecționată și loială cu familiile lor, deși ar putea fi atenți la străini.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 14 până la 17 inci

Greutate: 17 la 23 de lire sterline

Caracteristici fizice: Coaja cu coadă cu coadă groasă - Culorile includ negru și bronz, cremă și roșu

  • 02 din 10

    Deseori, denumit un "vânător tăcut", Akita este cea mai mare rasă de spitz japoneză. Sunt tăcuți, câini temperamental care pot fi greu de antrenat. Dar ei au tendința de a fi înfricoșătoare loiali și au servit mult timp ca câini de gardă și vânătoare. Ca o rasă de mare energie, Akitas necesită un exercițiu zilnic riguros.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 24-28 inci

    Greutate: 70 la 130 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coada triunghiulară cu coada cu coadă groasă - Culorile de culori includ negru, fawn, roșu și mai mult

  • 03 din 10

    Câinele american Eskimo arată destul de asemănător cu vulpea arctică albă de zăpadă. Acești câini tind să fie afectuos, precum și vegheri loiale și de protecție pentru familiile lor. Ei iubesc, de asemenea, să joace în aer liber, chiar și în vreme rece. Rețineți că straturile lor grele au vărsat o sumă corectă și necesită îngrijire diligentă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 19 inci

    Greutate: 6 până la 35 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Expresie de alertă - strat dublu lung cu lungime medie includ alb sau alb și biscuit

  • 04 din 10

    Schipperkeul independent, spunky arată ca o mică vulpe neagră. În timp ce acești câini sunt, de obicei, foarte loiali și iubiți, sunt extrem de predispuși la lătrat. Îi place să fie implicați în activități zilnice, în special exercițiul în aer liber, cu familiile lor. Dar ei vor pleca repede pentru a urmări o veveriță sau altă faună sălbatică.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 13 inci

    Greutate: 10 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Haina neagră a mai multor lungimi - pot avea marcaje albe

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Samoyed este o altă rasă Spitz și a provenit din zona siberiană a Rusiei. Acești câini puternici și inteligenți au fost crescuți din punct de vedere istoric pentru a trage saniele pe expedițiile polare. Dar astăzi, ei sunt ținute în primul rând ca animale de companie afectivă și jucăușă, deși instinctele lor de a urmări animalele mici rămân în continuare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 19-24 inci

    Greutate: 35 până la 65 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Expresia de alertă - acoperire dublă groasă include alb, cremă și biscuiți

  • 06 din 10

    Adesea numit câine "Barking Bird", SPITZ finlandeză este o rasă extrem de energică, care necesită o cantitate semnificativă de exerciții zilnice atât pentru bunăstarea fizică, cât și cea mentală. Acești câini pot face animale de companie iubitoare de familie. Dar ele sunt predispuse la lătratul plictiselii atunci când nevoile lor de exerciții nu sunt îndeplinite.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 16 până la 20 de centimetri

    Greutate: 20 la 33 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Point Mufa - Urmărirea în poziție verticală - coada curbată - haina dublă roșie-aur

  • 07 din 10

    Elkhoundul norvegian reprezintă atât rasele Hound, cât și Spitz. Este un câine jucăuș încă protector care face un animal de companie loial. Dar dorește compania umană și poate fi predispusă la anxietatea de separare. În ciuda staturii sale mai mici, elkhoundul norvegian este o rasă extrem de energică care necesită un exercițiu zilnic riguros.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 21 de centimetri

    Greutate: 48 până la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaja cu coadă curbată - culorile includ negru, gri, alb și mai mult

  • 08 din 10

    Germană Spitz

    De asemenea, cunoscut sub numele de Eskimo Spitz, Spitzul german face un partener excepțional din cauza naturii sale prietenoase și afectuoase. Acești câini tind să fie loiali familiilor lor și mari cu copiii. Ele sunt, de asemenea, o rasă inteligentă care să învețe rapid, dar ei necesită o mulțime de exerciții zilnice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 15 inci

    Greutate: 24-26 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Expresia de alertă - culorile includ negru, maro, portocaliu, roșu și alb

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Alaskan Klee Kai

    Alaska Klee Kai arată ca un husky de dimensiuni mari. Acești câini sunt inteligenți și jucători, precum și extrem de energici. De obicei sunt iubitoare și loiale cu familiile lor, dar mulți sunt prudent în jurul străinilor. Deși se găsesc într-o serie de culori, versiunea roșie și albă arată foarte asemănătoare cu o vulpe roșie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 17 inci

    Greutate: 10 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Culorile duble groase includ alb-negru, roșu și alb, gri și alb

  • 10 din 10

    Multe Chihuahuas, în special cele cu blană lungă, arata foarte asemănătoare cu Fox Fennec. Acești câini au tendința de a se lega îndeaproape cu oamenii lor preferați, dar ar putea fi stagnați cu alte persoane și animale. În ciuda dimensiunilor lor mici, au nevoie de o cantitate echitabilă de exerciții fizice și fizice pentru a le menține fericiți.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 5 până la 8 inci

    Greutate: Până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Expresie de alertă - straturile netede sau lungi includ negru, bronz, fawn, ciocolată și multe altele

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai bune rase de câine care arată ca niște vulpi