Teddy bear dog repere: fluffst, cutest pupuri din jur!

TEDDY BEAR DOG RĂSPUNS
Înștiințare: Index nedefinit: fișier în / Home / Kofmineb / Public_html / WP-Include / Media.php pe net 1675

Înștiințare: Index nedefinit: fișier în / Home / Kofmineb / Public_html / WP-Include / Media.php pe net 1675

În ciuda faptului că câinii sunt în viață și urșii de pluș nu sunt, ambii sunt excelenți Cddlers, care au de fapt multe în comun.

Câinii și ursuleții de pluș sunt adorabili și minunați pentru a fi confruntați și pot ajuta la asigurarea confortului atunci când aveți nevoie cel mai mult. Multe rase de câine seamănă în mod natural urșilor de pluș, iar unii crescători au încercat să creeze puii care arată cât mai mult ca ursii de pluș.

De mai jos, Vom vorbi despre câțiva dintre puii cei mai plini de ursulețe din jur, și vă ajută să decideți care este cuddly Canine este potrivit pentru dvs. Vom discuta rasele distincte care arată ca ursii de pluș, precum și câțiva dintre cei mai frecvenți câini de designer, care sunt produsul mai multor rase.

Câini de pură care arată ca ursii de pluș

O mulțime de câini de rasă pură au un set de trăsături fizice - inclusiv Ochii mari, caracteristici drăguțe și haine pufoase & # 8212; care seamănă cu cele ale ursărilor de pluș. Mulți dintre ei au, de asemenea, beneficiul suplimentar de a fi aproximativ aceeași dimensiune ca și ursulețul mediu de pluș.

1. Pudele

Poodle-Teddy-câine

Poodles sunt o alegere evidentă pentru cei care caută un câine asemănător cu ursuleț. Sunt acoperite cu moale, par cret; Ei au ochi mari, îndrăgostiți, și ei se pronunță în jurul valorii de drumeții care trăiesc, fără îndoială, ar fi.

Cu toate că Pudeli standard sunt de fapt pui destul de mari, Podelele de jucărie și miniaturale sunt despre mărimea unui ursuleț de pluș.

Poodles fac animale de companie fantastice pentru prima dată proprietari, deoarece sunt foarte dulci, inteligenți și ușor de antrenat. Ele sunt de obicei foarte afectuoase cu proprietarii lor și se fac prieteni cu cei mai mulți străini și alți câini pe care îi întâlnesc. Singurele puderi reale de provocare prezente sunt nevoia lor de îngrijire regulată (și oarecum elaborată).

Poodlele au devenit destul de populare în ultimele decenii, în timp ce ei au vărsat relativ puțin și, de obicei, nu provoacă probleme serioase de alergie pentru majoritatea oamenilor. Pentru mai mulți pui de pudez, verificați-ne Lista raselor mixte de pudel!

2. Yorkshire Terriers

Yorkshire-Terrier-Teddy-câine Câini ursuleț de pluș 3

Yorkies, așa cum sunt deseori teritoriul Yorkshire, sunt mici pui mici, cu haine multi-colorate care le-ar ajuta să se amestece chiar cu o grămadă de jucării umplute. Dulce, afectuos, adorabil, Yorkies sunt ușor de iubit, și dacă nu aveți o inimă deosebit de rece, probabil că nu veți putea să vă uitați la unul fără să zâmbiți.

Yorkies sunt câini destul de buni pentru primii proprietari, dar ele prezintă câteva provocări. Ei nu-i place să fie singuri, așa că va trebui să-ți iei noul ursuleț de pluș cu tine ori de câte ori este posibil (Din fericire, există o mulțime de Purtători de poșetă Îți poți aduce Yorkie în jurul orașului).

Ele pot fi, de asemenea, un pic skittish în jurul copiilor și altor animale de companie, deși socializare corectă poate ajuta la ameliorarea acestor probleme.

Rețineți că în timp ce Yorkies sunt cu siguranță dulci, sunt, de asemenea, destul de feisty și au personalități foarte jucăușite.

3. Cocker Spaniels

Cocker-Spaniel-Teddy-Dog

Spre deosebire de mulți dintre ceilalți câini de pe această listă care au fost creați în mod esențial pentru a fi tovarăși și nimic mai mult, Cocker Spaniel a fost inițial dezvoltat pentru a lucra alături de vânătorii de păsări. Ele ating, de asemenea, dimensiuni mai mari (unii adulți pot depăși 30 de kilograme) decât majoritatea celorlalți câini din lista noastră.

În ciuda dimensiunii și istoriei lor de lucru, Cocker Spaniels, cu stratul lor pufos și expresia îndrăzneață, se potrivesc cu cele mai multe alte rase de ursuleț, mai ales în timp ce sunt pui.

Deși sunt inteligenți, dornici să vă mulțumească și ușor de antrenat, spanielsul Cocker nu sunt ideali Pentru proprietarii de primă dată. Ei nu sunt greu de ocupat de tren, ci pentru că mulți sunt extrem de nervoși, adesea urinează atunci când devin înspăimântați sau supraexprimați. Ele pot fi, de asemenea, un pic cam greu - în special pe măsură ce îmbătrânesc.

4. Bichon Frise

Bichon-Teddy-Bear-Dog

Bichon Frisdes sunt renumiți pentru hainele lor "hipoalergenice", Dar sunt fețele lor drăguțe (și expresiile adorabile pe care le suportă întotdeauna) care le asigură un loc pe această listă. De fapt, Bichon Frisde sunt adesea îngrijite într-o manieră care face ca capul să apară rundă, ceea ce completează în continuare aspectul ursulețului de pluș.

Animale de companie fantastice pentru proprietarii de câini de novice, Bichon Frisde sunt foarte dulci, inteligenți și dornici-vă rog. Ei nu prezintă foarte multe probleme de întreținere, în afară de nevoia lor de îngrijire frecventă și se înțeleg cu aproape toată lumea, inclusiv copii și alți câini.

La fel ca unii dintre ceilalți câini frecvent utilizați în proiecte de rasă mixtă, Bichon Frisdes nu creează o mulțime de condamnați, așa că ei nu provoacă în mod obișnuit probleme de alergie grave pentru poporul lor. Dacă doriți un pic de variație pe aspectul clasic Bichon, asigurați-vă că verificați și lista noastră de Bird Bichon MIXED!

5. Shih Tzu

Shih-Tzu-Teddy-Dog

Acestea pot fi numite după regele junglei ("Shih Tzu" înseamnă "leul mic"), dar Shih Tzus arată mai mult ca ursii de pluș decât Simba dacă ne întrebați. În mod obișnuit, cei cu păr facial relativ scurt sunt cel mai aminte de urșii de pluș, dar toate Shih Tzus au un aspect relativ de ursuleț.

O altă rasă bună pentru proprietarii de animale de companie, Shih Tzu este un câine mic încântător, care de obicei preferă să-și petreacă fiecare moment de veghe cu mama sau tata. Ele pot fi puțin dificile Casa de tren (Cele mai multe tipuri de formare pot fi provocatoare cu acești câini), dar vor învăța dacă începeți mai devreme și angajați reguli și proceduri coerente.

În ciuda faptului că este cel mai cunoscut ca câini de lapte, unele Shih Tzus Excel în studiile de agilitate, datorită atletismului și inteligenței lor surprinzătoare.

6. Chow Chow

Chow-chow-Teddy-Dog

Singurul câine mare de pe lista noastră (dacă nu ați optat pentru un standard, mai degrabă decât jucărie sau miniatură, pudel), chow-ul este un pachet pufos de cutețe care arată adesea în mod decisiv.

Și spre deosebire de alte rase pe care le-am menționat, care doar seamănă doar cu ursuleții de pluș în timp ce sunt tineri, chows adulți continuă să arate ca ursii de pluș ca vârstnicii. Ei au, de asemenea, unele dintre cele mai pline de ursuleț, ca niște urechi de la orice rasă în jur.

Dar Înainte de a vă epuiza și ridica-vă propria havă, asigurați-vă că știți ce vă aflați. Chows sunt mult mai diferite decât rasele orientate spre companie discutate mai devreme. Ei nu trăiesc să stea în poala ta; Majoritatea vor prefera să mențină o relație de lungă durată cu dvs. De fapt, Mulți oameni compară chows la pisici.

Acest lucru nu este de a sugera că vârfurile nu sunt minunate și # 8212; acestea sunt în totalitate. Trebuie doar să înțelegeți personalitățile unice înainte de a adăuga unul la familia dvs.

7. Lhasa Apso

Lhasa-Apsos-Teddy-Dog

Lhasa Apsos poate fi îngrijit în câteva moduri diferite, ceea ce influențează cât de mult seamănă cu urșii de pluș. Mulți au straturi de mătase, de la podea și abia arată ca ursii de pluș, dar alții au straturi mai scurte, shaggier și arata destul de puțin ca ursii de pluș. O tunsoare relativ scurtă face ca fețele să arate destul de rotunde, ceea ce ajută la finalizarea aspectului.

Spre deosebire de unii dintre ceilalți câini de pe această listă, Lhasa Apsos sunt puține puțuri protectoare. Ei au fost de fapt crescuți pentru a fi regizori de urmărire, gata să sune alarma oricând necesară (nu erau de așteptat să facă nimic despre pericol - nu sunt câini de gardă). Asa de, În timp ce sunt foarte iubitoare și afectuoase cu familiile lor, ei nu salută foarte cald străini.

Lhasa Apsos sunt spunky și canini jucăuși care sunt destul de mici în dimensiune (puțini depășesc 15 lire). Sunt inteligenți, dar ei nu sunt interesați în mod special în a vă face ofertantul în felul în care un pudel poate. Ca majoritatea altor rase de pe această listă, Lhasa APSOS necesită îngrijire regulată.

8. Malteză

Malteze-Teddy-Dog

Malteza este o altă rasă care poate spui oricare dintre mai multe straturi diferite, și, din nou, cei cu haine scurte și shaggy arată cei mai mulți ca ursii de pluș. Dacă doriți ca aspectul de ursul dulce, ia în considerare diferite tipuri de tunsoare pe care o poate avea o malteză, și să alegeți în consecință.

Maltezurile sunt aproape la fel de cuddly ca și urșii de pluș și majoritatea ar fi mai degrabă în poala proprietarului lor decât oriunde în lume. Dar, în timp ce ei se bucură cu siguranță însoțiți de proprietarul lor în jurul orașului și lipind aproape de mama sau de partea tatălui, sunt, de asemenea, pui jucători, care doresc să alerge, să sară și să joace ca mulți câini de două ori dimensiunea lor.

Similar cu alți lapdogi, maltezii sunt canini destul de sensibili care nu le place să rămână singuri pentru foarte mult timp. Ele sunt un pic mai ușor de antrenat decât multe rase similare, ceea ce le face o alegere excelentă pentru proprietarii de câini de primă dată.

Designerul de rase mixte care arată ca ursii de pluș

Rasele menționate mai sus arată foarte mult ca ursuleții de pluș, dar există și câteva rase mixte care seamănă cu fermitate cu animalele umplute.

Asemănarea cu ursulețenii de pluș este coincidentală în unele dintre aceste cazuri, dar câteva rase amestecate comune sunt adevărate câini de "designer" a căror similitudine cu ursii de pluș este destul de deliberat (deși niciuna dintre rasele de designer pe care le menționăm sunt la fel de deliberate Panda Pup).

9. Zuchon (Shih Tzu X Bichon Frize)

Faceți cunoștință cu Mixul meu Bichon / Shih Tzu, Zeke. Pseudonimul pentru această cruce este A & # 8216; Puppy Bear ".

Zuchonul este probabil cel mai plin de teddy, ca al oricărei alte rase mixte din lume. De fapt, mulți oameni care discută câinii ursului de pluș se referă în mod specific la Zuchons. Unii crescători chiar sper că AKC va recunoaște în cele din urmă aceste câini de rasă mixtă și va începe să le primească în spectacole și concursuri.

Privind la Zuchon mediu, veți observa imediat asemănarea cu ursuleții de pluș. Ei au fețe foarte rotunde care arată la fel ca cele ale celor mai mulți urși de pluș (și părul lor facial de părinți ajută la accentuarea aspectului), iar ochii lor sunt atât de drăguți că vă vor topi sufletul.

În plus, ei nu s-au vărsat foarte mult, datorită genelor lor de frize Bichon.

Personalitate înțeleaptă, Zuchons sunt foarte îndrăgită. Ei expun toată loialitatea și iubesc rasele lor părinte de obicei posedă și se înțeleg bine cu străinii, alți câini și copii. Ca și în cazul altor rase mici, housetraining-ul poate fi complicat, dar dacă păstrați la el, veți reuși, de obicei, pe termen lung.

10. Goldendoodle (Aur Retriever X Pudel)

Goldendoodle-Teddy

Doodle de Aur (precum și Labradoodle, care comercializează Părintele de Aur Retriever pentru un părinte de la Labrador Retriever) este probabil una dintre cele mai populare câini de rasă mixtă din jur. În timp ce tind să-și depășească aspectul de ursuleț de teddy, ele seamănă cu siguranță cu animalele strânse, ca puii tineri.

Inițial creat în speranța de a produce un câine de la laborator sau de retriever, care este, de asemenea, "hipoalergenic", Goldendoodles sunt iubitoare, distractive și prietenoase și Ele fac adesea animale de companie excelente pentru proprietarii de primă dată. De fapt, ei pot fi foarte bine cei mai buni câini din lume pentru începători care dețin câini.

Goldendoodles au nivele de energie destul de ridicate și va trebui să păstrați creierul lor ocupat pentru a preveni mestecarea distructivă și alte probleme comportamentale. Deci, va trebui să vă asigurați că sunteți dispus să Du-te pe plimbări zilnice lungi și vizitați frecvent parcul, dar ele nu prezintă multe alte provocări de îngrijire.

11. Cockapoo (cocker spaniel x pudel)

cockapoo-teddy

Un alt amestec de pudel, Cockapoo este una dintre cele mai drăguțe câini de rasă mixtă din lume. Îmbrăcat într-un strat minunat de înspăimântătoare, aceste pooches îndrăzneț seamănă cu cernești de pluș - chiar și în timp ce îmbătrânesc.

Majoritatea cockapoilor sunt mai mici decât alte amestecuri de pudel, cum ar fi Goldendoodles și Labradoodles, deoarece sunt de obicei în intervalul de 10 până la 30 de lire sterline. Ca majoritatea câinilor al căror nume se termină cu cuvântul "poo" sau "doodle", acești puii au vărsat foarte puțin și, în general, nu provoacă dureri de cap pentru persoanele care suferă de alergie.

Unul dintre cele mai mari lucruri despre acești câini de rasă mixtă este faptul că combină atenția lui Cocker Spaniel cu personalitatea blândă a lui Poodle. Acest lucru produce un câine care este la fel de mic, drăguț și jucăuș ca un spaniel cocker, dar, de asemenea, la fel de bun cu copiii ca majoritatea afoosi.

12. Yorkipoo (Yorkie X Poodle)

Yorkipoo-Teddy-Dog
de la utilizatorul Flickr Gabrielle.B

Yorkipoo este cu ușurință una dintre cele mai pline de teddy-urs-chip mixte din jur. Cele mai multe sunt absolut mici (cele mai cântării aproximativ 10 kilograme sau mai puțin) și sunt atât de drăguț că probabil că veți fi obligați să alegeți unii pentru o plimbare bună.

Yorkipoos au toată dulceața pe care ați aștepta-o, având în vedere rasele lor părinte. Piedentul lor Poodle îi ajută, de asemenea, să se întâlnească cu copiii, străinii și alți câini mai bine decât niște Yorkies. Yorkipoos nu necesită prea mult exerciții fizice, dar le place să eticheteze oriunde merge proprietarul lor.

Rețineți că Yorkipoos sunt adesea destul de vocale, deci în timp ce ei Adaptați bine la viața apartamentului, va trebui să vă simțiți confortabil cu ei Ocazional lătratul neîncetat. Ei nu înseamnă să te enervezi (sau pe vecinii tăi) - vor doar să-și păstreze familia în siguranță.

Aveți un câine care este extrem de teddy-urs? Spune-ne totul despre ea! Ați stabilit în mod specific să achiziționați un ursul de pluș viu sau ați făcut noroc? Spuneți-ne experiențele dvs. cu câini de ursuleț de pluș în comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Teddy bear dog repere: fluffst, cutest pupuri din jur!