Rase de câine cu cozi curbate

Există anumite lucruri pe care oamenii le găsesc în mod special printre anumiți câini. Unii oameni ca aspectul lucios al unui câine cu părul scurt. Alții cum ar fi quirkina unui strat wirt. Sau poate că sunt urechile pe care oamenii le iau, ca urechi înalte, putine pot fi la fel de drăguțe ca și urechile lungi, floppy. Frumusețea este în ochii privitorului când vine vorba de câini. Și, uneori, cu atât mai puțin este mai bine. Dacă vă place aspectul unic al unei "coadă de porc", există o varietate de rase care au această caracteristică. De fapt, o mulțime de câini cu coadă este considerată a fi câini "nordici", care sunt numiți și "spitzes", care sunt, de asemenea, cunoscuți pentru că au urechi și haina densă. Cu toate acestea, aici este o listă a celor mai frecvente rase de câine cu coadă, cu origini care se extind din Norvegia până la Japonia.

1. Akita

Akitas atinge o înălțime medie de 26 de centimetri la umăr și cântărește o medie de 100 de kilograme. Ei au capete mari și corpuri robuste care contrastul stratului lor moale, tuchable și dens. Urechile lor sunt alertă și în poziție verticală, iar coada lor se bucură peste spatele lor. Se știe că sunt incredibil de loiali familiilor lor. Cu toate acestea, nu sunt atât de prietenoși cu străinii și cu alte animale. Akitas are nevoie de socializare timpurie pentru a face tovarăși buni - în special altor câini, care ei poate fi agresiv cu.

Akitas datează din Japonia din secolul al XVII-lea, unde simbolizează fericirea și o viață lungă. De fapt, părinții noi sunt deseori talentați o figurină Akita atunci când un copil se naște pentru noroc. Una dintre cele mai renumite Akitas a fost Hachiko, un câine care a așteptat nouă ani pentru proprietarul decedat. Povestea adevărată merge să arate cât de loiali poate fi Akita proprietarului său.

Câinii dealare din Alaska cu cozi curbate

2. Alaskan Malamute

Malamutul din Alaska este câinele de stat al Alaska, cunoscut pentru a fi un câine puternic de sanie. Este o rasă mare, ajungând la o înălțime medie de 24 de centimetri la umăr și cântărind o medie de 80 de kilograme. Dimensiunea și puterea lor, combinate cu natura lor puternică "de animale" înseamnă ei solicitați unui proprietar cu experiență care se poate ocupa de câine și le poate arăta că sunt alfa. Când malamutele din Alaska sunt mulțumiți în viața lor și au un loc de muncă de făcut, sunt mari animale de companie familiale care sunt foarte sociale cu familiile pe care le iubesc atât de mult. Ei sunt, de asemenea, minunați cu copii și foarte blânzi, în ciuda puterii lor mari ca transportori. 

Spre deosebire de husky-ul Siberian, care este o rasă folosită pentru a trage încărcături ușoare la viteze rapide, malamutele din Alaska au fost crescute pentru a trage încărcături grele la viteze medii pe distanțe lungi.

Câini de câini americani cu cozile curbate

3. Dog american Eskimo

Câinele american Eskimo vine în soiuri de jucărie, miniatură și standard. Ca atare, înălțimea lor poate varia de la 9 centimetri la 19 inci la umăr și pot cântări oriunde între 6 kilograme și 35 de lire sterline. Blana lor este alb-negru împotriva ochilor lor negri și nas. Iar coada lor plină este la fel de pufoasă ca și restul hainei. 

Destul de ciudat, câinele american Eskimo nu se va grind din America deloc. În schimb, a fost creat pentru prima dată în Germania pentru a fi un câine însoțitor, dar și unul care va fi a Watchdog bun. Imigranții germani au adus câinele în America cu ei, în special la Midwest unde au fost folosite ca câini de lucru care erau dornici să vă rog. De fapt, Barnumul lui Wisconsin și Circul Bailey este locul unde Eskimo american a fost primul câine care mergea pe o frânghie strânsă.

Câinii Basenji cu cozi curbate

4. Basenji

Basenji este o rasă de vânătoare din Africa și este considerată ca câine de la Barkless."În loc să latră, Basenji urlă și face alte zgomote interesante după cum este necesar. Pe lângă faptul că Basenji nu latră, ele sunt, de asemenea, unice pentru că se mândresc ca pisicile. Ele sunt cele mai potrivite pentru un proprietar care poate oferi câinelui o mulțime de Oportunități de exercitare și să fie în concordanță cu formarea. Ei nu au o reputație de a fi buni cu alte animale de companie familiale, dar ei se îndreaptă bine cu proprietarii lor. 

În aparență, Basenji meditează la 17 inci la umăr și cântărește o medie de 23 de lire sterline. Stratul lor scurt este smântână și maro deschis și au o coadă care este strâns curbată. Fruntea lor face ca ochii lor în formă de migdale să arate ca și cum ar fi constantă și gândesc.

5. Chow Chow

Chow Chow este un superball puternic, antic, care arată ca și părul. A făcut parte din cultura chineză de la dinastia Han, în jur de 200 de ani b.C. De atunci, au fost folosiți ca câini cu totul, fie că sunt un tovarăș de familie, vânătoare sau păzire. Ele pot fi agresive cu alte animale, totuși, așa că trebuie să fie socializat devreme și nu ar trebui să fie într-o casă cu alte animale decât dacă sunt ridicate cu ei. 

În aparență, chow chow are riduri asemănător cu un Shar-Pei în jurul gâtului, unde are și un strat de tip de tip leu. Restul hainei poate fi fie dur, fie neted și poate fi o combinație de culori, deși crema și maro roșiatic sunt cele mai frecvente. Chow Chows ajung la o înălțime medie de 18 inci la umăr și cântăresc o medie de 60 de lire sterline.

Chow Chows au o reputație de a fi una dintre cele mai curate rase de câine și sunt ușor de casa. Dacă este bine pregătit, ele pot fi o rasă demn, care este chiar adaptabilă la viața orașului.

Câini finlandeză Spitz cu cozi curbate

6. Finlandeză Spitz

Spitzul finlandez arată un pic similar cu chow-ul de culoare, precum și cu urechile punctului, coada curbată și stratul gros. Cu toate acestea, sunt mai înalte și mai puțin stocate decât chow-ul. Ei nu au, de asemenea, puzzle-ul împins pe faptul că o chow chow are. Un spitz finlandez poate ajunge la o înălțime medie de 18 inci la umăr și poate cântări o medie de 28 de kilograme.

Un spitz finlandez este un câine inteligent, care este, de asemenea, un ceas mare. Datorită lui tendința de a lătra excesiv, Nu face un animal de companie ideal pentru locuitorii de apartamente. Sunt foarte prietenoși și jucători, totuși, și fac animale de companie excelente pentru familii active.

Câinii Keeshond cu cozi curbate

7. Keeshond

Keeshonds sunt câini de dimensiuni medii, cu un strat gros de păr, ceea ce face ca acesta să arate ca o puf gigant cu urechi și o coadă curată. Culoarea lor variază, dar este de obicei un amestec de negru, maro și smântână. O trăsătură distinctivă a Keeshond este că are marcaje în jurul ochilor care fac să pară că poartă ochelari. Keeshonds ajunge la o înălțime medie de 17 inci la umăr și cântăresc o medie de 40 de kilograme.

Un Keeshond este inteligent, jucăuș și foarte dornic să-i placă proprietarul. ei Excel la agilitate și concursuri de ascultare, de asemenea.

Câini norvegian Buhund cu cozile curbate

8. Norwegian Buhund

Buhundsurile norvegiene sunt considerate un câine "nordic", cum ar fi o mulțime de câini cu coadă cu coadă, curată, cu grosime, pe această listă. Ele tind să fie de grâu (cremă) în culoare, dar pot fi, de asemenea, negre. Un buhund norvegian ajunge la înălțimea medie de 17 inci la umăr și cântărește o medie de 35 de lire sterline.

Rasa este, de asemenea, uneori numită o cânedă norvegiană sau un Buhund Norse. După cum sugerează numele lor, ei au o istorie în Norvegia, unde au navigat cu vikingii cu peste 1000 de ani în urmă. Ei au fost considerați tovarăși loiali la vikingi și încă sunt astăzi, deoarece se bucură de compania proprietarilor și fiind "omul drept."

Câinii norvegieni cu cozi curbate

9. Elkhound norvegian

O altă rasă nordică cu coadă, elkhoundul norvegian are un strat de argint, cu indicii de blană neagră, în special în jurul feței și a urechilor. Elkhounds norvegian ajung la o înălțime medie de 19 inci la umăr și cântăresc o medie de 50 de lire sterline.

Ca și alți câini de nord sau spitzes, au navigat și cu vikingii. Pe pământ, au fost obișnuiți să urmărească ursul, lupii și elk. Ele formează legături puternice cu familiile lor și sunt foarte inteligente. Inteligența lor îi face ușor să se antreneze, dar ei o fac se plictisește ușor, astfel încât proprietarii de elkhounds norvegiene trebuie să ofere o mulțime de stimulente mintale și oportunități de exerciții fizice. Rasa excelează la antrenamentul de ascultare, deoarece sunt foarte dornici de a-și mulțumi proprietarii lor.

10. Pomeranian

Pomerania este un câine mic care cântărește aproximativ 7 kilograme și ajungând la aproximativ 7 cm la umăr. Dar ei pot arăta un pic mai mare doar din cauza cantității de puf pe care le au. În afară de haina lor pufoasă, coada curată și alertă, urechile punctate, Pomeranianul este adesea văzut zâmbind cu micul său limbă care iese din gură.

Pomeranii sunt mici câini care se dezvoltă pe o companie constantă umană. Familiile care sunt de multe ori și Copiii care nu vor juca prea dur cu micul câine face tovarăși buni la Pomeranian. Sunt foarte ușor să antrenezi și să facă mari ceasuri.

câini de câini cu cozi curbate

11. Mops

Pug este un alt câine mici cu coadă cu coadă cu încărcătură de personalitate. Este medie de 12 inci în înălțime la umăr și cântărește o medie de 15 kilograme. Pugurile sunt "brahycefalice", adică au o față care arată ca și cum este împins. Face ca un câine adorabil care arată de fapt că poartă o mască întunecată. Restul hainei sunt scurte și de obicei maro deschis, negru, cremă sau caise. 

Istoria pugului le ia tot drumul de la mănăstirile budiste din Tibet, până la Olanda, unde a fost zvonit un Pug să salveze viața "Prince of Orange" olandez, lăsând să-l avertizeze de o invazie spaniolă. Pugs fac animale de companie jucaus cu o natură ușoară, adăugând reputația lor pentru a se înțelege bine cu alte animale de companie și Copiii care nu vor juca prea dur.

Câini tăiate cu cozi curbate

12. Samoyed

Samoyed este o rasă nordică sau spitz, care este cunoscută pentru haina superbă albă, precum și pentru coada lor currmă. Rasa este medie de 21 de centimetri în înălțime la umăr și cântărește o medie de 50 de kilograme. Au vărsat foarte mult și au nevoie de periaj regulat pentru a continua să vadă la minimum.

Samoyed are o istorie de a lucra îndeaproape cu proprietarii lor în condiții dure de iarnă. Sunt câini jucăuși care sunt plini de energie, inteligenți și afectuosi. Ca animale de ambalaj, ei Copiii care nu vor juca prea dur Fără un proprietar care le poate arăta că sunt alfa și le poate oferi o mulțime de stimulare mentală și oportunități de exerciții fizice.

câini de la Shiba inu cu cozi curbate

13. Shiba inu

Shiba inus au o istorie datând din 300 b.C. când au fost folosite ca câini de vânătoare în Japonia. Sunt câini de dimensiuni medii care au o înălțime de 15 inci la umăr și o greutate de 20 de kilograme. Aspectul lor este aproape de vulpe cu o haină care poate fi roșie și albă sau negru și maro.

Shiba Inus poate face animale de companie bune, dar au o Copiii care nu vor juca prea dur Dacă este lăsat în afara leiului, precum și pentru a fi foarte vocal. Acestea sunt incredibil de ușor de a găzdui trenul, totuși, care este un bonus major.

În afară de câinii din această listă, există și alte rase populare pure sau mixte care pot avea cozi curbate, pur și simplu datorită geneticii.

Citiți următorul: Biguri mari de câine albe

dogbreds-cu-cozile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rase de câine cu cozi curbate