Cum să obțineți noduri din părul câinelui

Cum să obțineți noduri din părul câinelui

O mare majoritate a părinților de companie iubesc câinii cu haine lungi și groase, pe măsură ce ajung la mirele și îl formează în multe coafuri fanteziste. Este, de asemenea, o modalitate bună de a se arăta, cu un strat foarte matasos care curge, luate ca un semn de părinte bun de companie. Din păcate, dacă nu sunteți meticulos în treburile îngrijite, stratul matasos al câinelui dvs. poate deveni ușor legat și încurcat. Acest lucru este valabil mai ales dacă ajung în mod constant în contact cu suprafețele aspre care pot obține firele de blană toate încurcate în sus. Dar în loc să se îndrepte direct spre groomer, iată cum să scoți nodurile din părul câinelui tău.

Obțineți instrumentele dvs. pregătite

Cucerirea încurcării, nodurile și covorașii necesită un set diferit de pieptene de perie sau doggie. Pieptenele obișnuite de îngrijire sau perie pur și simplu nu vor funcționa. Puteți utiliza a perie de vărsare a câinelui, un instrument de de-mat, o perie de slicker sau chiar un instrument de despicare a cat pentru a vă ajuta să lucrați la acele noduri și să vă încurcați cât mai puțin efort posibil. Bunul lucru despre aceste instrumente este că sunt special concepute pentru a aborda astfel de entanglemente păroase. O perie de de-vărsare are avantajul suplimentar de a ajuta Houndul dvs. de companie să scape de părul excesiv, care poate ajuta la minimizarea maturilor și a încurcăturilor.

Ați putea dori, de asemenea: Dog Flea Placi

Pregătiți o soluție de desenare

Există detașuri disponibile în comerț special formulate pentru a îndepărta tanurile sau nodurile de pe blana câinelui. Ele acționează mai mult ca balsamul de păr care poate ajuta la eliminarea nodurilor. Dacă nu vă place ideea de a folosi substanțe chimice sintetice pe blana câinelui dvs., puteți face de fapt propriul dvs. desengler. Puteți adăuga o cantitate mică din balsamul de păr în apă și puneți-o într-o sticlă de pulverizare. Asigurați-vă că ați scuturat bine pentru a obține o soluție omogenă. Alternativ, puteți crea, de asemenea, un amestec compus dintr-o linguriță fiecărui gel aloe vera și ulei de cocos într-o ceașcă de apă înainte de a adăuga 3 picături de glicerină. Glicerina leagă de fapt totul împreună, făcându-l o soluție excelentă pentru a îndepărta tanurile și nodurile.

Determinați locația zonelor problematice

Odată ce ați pregătit instrumentele dvs., este timpul să localizați unde sunt nodurile, încurcările și covorașii. Puteți rula o perie de slicker sau chiar o perie de de-vărsare pe câinele dvs. pentru a vă ajuta să localizați unde sunt încurcatele și covorașii. Covoarele sunt de obicei găsite sub urechile câinelui, deși pot fi găsite și de-a lungul picioarelor din spate, chiar sub gâtul câinelui sau chiar sub burta sa. Tanglele pot apărea oriunde, deși sunt frecvent găsite în părțile corpului care sunt în contact frecvent cu suprafețele. Astfel încât să le puteți vedea formând la câine în spatele, partea din spate a picioarelor sale și pieptul și subbelul. Este important să identificați locațiile nodurilor, astfel încât să puteți crea cu ușurință un plan cu privire la modul de continuare.

Utilizați desenul

Indiferent de tipul de soluții de detașare pe care le veți folosi, fie cele comerciale sau tipul DIY, este important să aplicați desenul numai în zona problemei. Asigurați-vă că frecați agentul de desenare în haina câinelui, astfel încât să poată pătrunde adânc în zona problemei. Lăsați-o acolo pentru câteva minute pentru a lăsa diferitele substanțe să diminueze gradul de încurcare, astfel încât va fi mult mai ușor să eliminați tangurile mai târziu.

Scoateți manual nodurile

Aceasta este probabil una dintre cele mai plictisitoare părți ale îndepărtării nodurilor la câini. Este o lucrare minuțioasă, dar dacă o faci corect, veți găsi că de fapt se întreabă. Frecați degetele cu firele de păr sandwich. Dacă nodurile nu sunt acele severe, adică nu au format încă covorașe, puteți elimina cu ușurință tanglele. Începeți încet calea de la baza nodului și încet și ușor de lucru în afară. Este ca și cum ai folosi degetele ca dinți pieptene supradimensionate. Încercați să eliminați nodurile în toate zonele problematice cu degetele. Dacă vor exista noduri încăpățânate, atunci puteți începe să utilizați peria de de-vărsare sau chiar Instrument de de-mat.

Utilizați perii

Pentru covoare încăpățânate puteți folosi un instrument de despicare a mat. Acest lucru va fi tăiat prin acea bucată de păr găsit pe haina câinelui tău. Este esențial să tăiați covorașul în direcția creșterii părului și nu peste el. De aceea este imperativ să aveți o înțelegere clară a direcției generale în care blănia câinelui este în creștere. Puteți termina apoi cu o perie de de-vărsare sau o perie de slicker. Este crucial să pensați câteva fire de blană la un moment dat pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate la scoaterea nodurilor și a încurcăturilor. Acest lucru este important deoarece o face în volume va lăsa o parte din blană încă înnobată. Dacă problema dvs. este mată, direcția accidentelor de perie ar trebui să urmeze direcția creșterii părului. Continuați să adăugați mai mult din soluția de detansare pentru a ajuta la eliminarea nodurilor.

noduri în câine

Dă-ți câine o baie

Înainte de a lăsa câinele dvs. să ia duș, este important să se asigure că nu mai există noduri, încurcări sau covoare pe haina câinelui tău. Altfel umezirea va face doar aceste noduri și covoare mai rău făcându-le mai stricte. Dacă puteți folosi un șampon de câine care a adăugat balsam natural, acest lucru ar trebui, de asemenea, să ajute la a permite blănii câinelui să curgă în direcția sa naturală, fără a fi încurcat. Asigurați-vă că ați uscat bine haina câinelui înainte de a peria sau combina blănurile lor meticulos. Rulați peria peste blănurile câinelui, asigurându-vă că nu vor exista noduri care urmează în acest proces.

Ați putea dori, de asemenea: Uscător de câine pentru îngrijirea la domiciliu

Obținerea nodurilor și a încurcăturilor din părul câinelui dvs. este un proces destul de simplu. Cu toate acestea, este nevoie de răbdare, perseverență și dedicare pentru a elimina fiecare parte a blănurilor care a fost legată cu alte fire. Având instrumentele de desfacere corectă, cum ar fi o soluție de desenare, perie slicker, scule de de-maturi sau chiar a perie de de-vărsare ar trebui să vă dea rezultatele de care aveți nevoie.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șampon de câine

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți noduri din părul câinelui