Revizuire: django reversibil puffer dog coat (2018)

Da, este adevărat că câinii au propria lor haină de blană, dar unele rase trebuie încă să poarte un strat suplimentar atunci când este rece sau ploios. Jachetele Doggy nu sunt doar pentru a vă face puiul să arate drăguț. Jachete de înaltă calitate, cum ar fi Django haina de câine reversibilă, Păstrați câinele dvs. cald și uscat când vremea devine Ruff.

Django haina de câine reversibilăÎn timp ce unii câini au haine groase care le pot menține calde chiar și cele mai reci temperaturi, nu toți puii au acest lux. O vârstă de câine, rasă, dimensiune și foame de tip joacă un rol în capacitatea lor de a se încălzi. Rasele mici și câinii cu blană scurtă sau fără blană pot fi reci după cheltuieli doar cateva minute în aer liber atunci când temperatura este rece.

Precipitațiile pot provoca blana câinelui să se udă, ceea ce îl va face să se răcească și mai repede. Oferindu-i un sacou insistent, rezistent la intemperii este o modalitate ușoară de a-l menține cald când este necesar.

Proprietarii de animale de companie spun Django strat de puffer reversibil este confortabil și ușor de pus pe / decolare. Am vrut să văd pentru mine dacă această jachetă de câine merită costul. Beagle, Molly, îl găsește confortabil?

Django Reversibil Puffer Coace Review

Django haina de câine reversibilăCât de adorabilă arată Molly în asta Django Reversibil Puffer Haina de câine? Bineînțeles, arată că nu sunt totul, dar îmi place designul și modul în care culoarea roșie strălucitoare se uită la haina ei negru și maro. Am obținut o mulțime de complimente pe această haină în această iarnă!

Molly are un piept foarte adânc, astfel încât cele mai multe straturi sunt cu adevărat strânse în armpiturile ei. Am găsit doar câteva haine care se potrivesc în mod corespunzător, deoarece majoritatea dintre ele provoacă chating și iritare sub brațe.

Django haina de câine reversibilăMă bucur să spun că haina de câine cu puffer reversibilă Django are găuri de braț supra-dimensionate, care nu sunt prea strânse sub brațele ei.

Găurile cu braț supra-dimensiuni nu restrâng gama de mișcare. Așa cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, Molly este foarte confortabil atunci când purtați această jachetă. De asemenea, îmi place că se asigură cu o bandă de Velcro care se desfășoară de la gâtul câinelui tău până la burtă. Acest strat de la Django super ușor de a pune pe și să-ți scoată animalul de companie.

Stratul exterior este rezistent la apă și rezistent la vânt. Există un strat de izolație sintetică în mijloc, iar stratul interior este realizat din căptușeală de bumbac 100%. După cum probabil puteți spune cu numele, această jachetă este reversibilă, deci Este de fapt 2 jachete în 1.

Când faceți cumpărături pentru o haină de câine, asigurați-vă că este mașina lavabilă pentru curățenie ușoară, cum ar fi haina de câine reversibilă reversibilă Django. Aceasta este o necesitate pentru mine. Între muncă și îngrijirea familiei mele, nu am timp să spală ceva. Întotdeauna verific instrucțiunile de spălare înainte Cumpărarea îmbrăcămintei Pentru membrii familiei mele umane și canine.

Acest strat este disponibil în 3 culori:

  • Roșu / Buffalo Plaid (aceasta este culoarea sacoului prezentat în fotografiile mele)
  • Sage Green / Buffalo Plaid
  • Navy / Hunter Green & Navy Plaid

Este disponibil și în 4 dimensiuni. I MissPoke în revizuirea mea video de mai sus și a declarat că Molly poartă o dimensiune medie. Ea poartă de fapt un mare. Măsurătorile pentru dimensiuni sunt:

  • Django haina de câine reversibilăx-mic - Ciriștile de piept până la 13 și # 8243; și lungimea din spate este de 10 și # 8243;
  • mic - circumferința toracică de 13 și # 8243; și lungimea din spate este de 11 și # 8243;
  • mediu - Ciriștia de 16.5 & ​​# 8243; -21.5 & ​​# 8243; și lungimea din spate este de 14 și # 8243;
  • mare - circumferința toracică de 22 și # 8243; și lungimea din spate este de 17 ° C # 8243; (Dimensiunea lui Molly)

Din păcate, aceste straturi sunt disponibile numai pentru rasele mici și medii. În timp ce câinii de această dimensiune necesită mai frecvent jachete, câțiva câini mai mari au nevoie de jachete. Este dificil să găsiți haine de înaltă calitate pentru câinii mai mari, așa că doresc cu adevărat ca haina de câine reversibilă Django, a fost disponibilă în dimensiuni mai mari.

Un alt dezavantaj este costul acestei jachete. Este făcută cu materiale de calitate superioară decât hainele de câine ieftine pe care le puteți obține la comercianții cu amănuntul mari, dar este, de asemenea, mult mai scump decât alte opțiuni. Prețurile variază de la 34 USD.36 la 52 USD.95 pe Amazon, în funcție de dimensiunea și culoarea pe care o alegeți.

Citiți următorul: Top 6 cele mai bune haine de câine pentru iarnă (rece, ploaie și vreme rea)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: django reversibil puffer dog coat (2018)