Fan red fan parcot profil specii

Față și spate a unui papagal roșu ventilator

Red Fan Parrots sunt unele dintre păsările de animale de companie cele mai izbitoare. Ele sunt papagali de dimensiuni medii cu pene foarte vibrante și o creastă unică pe vârful capului lor. Aceste păsări nu sunt la fel de frecvent văzute ca animalele de companie ca și alte papagali mici, dar ele pot fi găsite în unele case ale entuziaștilor aviaști.

Prezentare speciala

Numele comun (e): Roșu Fan Parrot, papagal de ventilator roșu, papagal cu capul de șoim, papagal de șoim, papagal de hawk cu capul

Nume stiintific: Deroptyus acfitrinus

Dimensiunea adulților: Aproximativ 14 inci, până la 10.5 oz.

Speranța de viață: Până la 40 de ani

Origine și istorie

Red Fan Parrots sunt originari din bazinul râului Amazon și pot fi găsite în diferite națiuni din America de Sud, inclusiv Brazilia, Ecuador, Surinam, Guyana, Columbia, Guiana Franceză, Venezuela și chiar părți din Peru.

Ele cuibăresc în găuri de copaci și își petrec timpul în canopii din pădurea tropicală, unde se găsesc de obicei în perechi sau în grupuri mici de șapte păsări sau mai puțin.

Temperament

Papagalii fanii roșii nu sunt păsări pentru un avicultor începător, deoarece vor avea nevoie de mult timp, atenție și răbdare.

Femelele sunt, de obicei, mai puțin temperamentale decât bărbații, dar ambele sexe au personalități dominante, sunt creative, curioase și jucăușă. Ele sunt adesea comparate Conseu în personalitățile lor.

Vorbire și vocalizări

În timp ce ventilatorul roșu nu este cel mai tare de papagali, poate elibera un strigăt sau un fluier ridicat când este supărat. Se poate învăța să sune sunete și va face murmure sau șoaptă liniștită, dar, dacă nu primește ceea ce dorește sau este supărat, va deveni tare.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Roșu fanot culori și marcaje

Atât papagali de sex masculin, cât și de sex feminin au aceleași culori și marcaje, deci nu există nici o modalitate de a se diferenția între sexe prin simpla privirea penelor.

Ventilatorul caracteristic roșu și gri / albastru dungat pe partea superioară a capului este greu de pierdut atunci când este ridicat, dar se va așeza pe partea din spate a capului și gâtului atunci când papagalul nu este în alertă ridicată, excitat, sau speriat. Fanul roșu al fanilor sunt singurul tip de papagal decât a cacadu care poate controla această creastă pe partea de sus a capului lor.

Aripile unui papagal de ventilator roșu sunt verzi și corpul este același model roșu și gri / albastru, cu niște verde în jurul gâtului și umerii. Au o față de pene maro și alb și un cioc negru.

Îngrijirea papagalului roșu ventilator

Chiar dacă nu sunt la fel de mari ca și alți papagali, fanii roșii au nevoie încă de o mulțime de spațiu pentru a trăi. O zonă de zbor sigură este ideală în afara unei cuști private, dar fi pregătită pentru această pasăre pentru a conduce rootul dacă trăiește cu alte păsări.

Un papagal de ventilator roșu poate fi solicitant de atenție și este cunoscut ca fiind temperamental, deci este nevoie de un proprietar de pacienți care are timp și energie să-și petreacă cu pasărea lor.

Cele mai bune păsări pentru viața de viață

Probleme comune de sănătate

Ca și alte păsări, papagalii de ventilatoare roșii sunt predispuși la problemele respiratorii dacă se confruntă cu schimbări de temperatură drastice sau cu schițe. Condițiile de viață nesanitare pot duce, de asemenea, la probleme precum Aspergiloză.

Temperaturi constante și medii curate, alături de regulament Îngrijirea veterinară poate ajuta la menținerea problemelor de sănătate la un nivel minim.

Dieta și nutriția

Ca majoritatea papagalilor de companie, un amestec de o dietă de pasăre de înaltă calitate, peleted și fructe și legume proaspete ar trebui să fie hrănite la un ventilator roșu. Pui gătit, ouă, unele semințe și tratamente sănătoase, cum ar fi cerealele, pâinea, biscuiții fără sare, pastele gătite și nuci pot fi oferite ocazional, dar nu ar trebui să fie cea mai mare parte a dietei.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Fanul roșu papagalii au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a juca, zbura și a explora. Ele sunt păsări foarte active și vor striga dacă se plictisesc sau nefericite. Jucării puzzle și activitățile de hrană pentru masă pot ajuta la menținerea minții lor ocupate.

PROS
  • Jucăuş

  • Colorat

  • Live-trăit

Contra
  • Temperamental

  • Costisitoare

  • Cerință

Unde să adoptați sau să cumpărați un papagal roșu ventilator

Fanul roșu Fan Paprots nu sunt păsări comune de animale de companie, astfel încât acestea vor fi găsite rar în magazinul mediu de animale de companie sau la o salvare de păsări. Aceste păsări vor trebui, de obicei, să fie achiziționate de la un crescător de păsări sau vor fi comandate de la un magazin de păsări de specialitate și pot costa 1.000- $ 3.000.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fan red fan parcot profil specii