8 Păsări roșii de top pentru a păstra ca animale de companie

Sun Parakeets

S-ar putea să fiți familiarizați cu pene roșii de anumite specii de macaw, Dar există multe papagali roșii și alte păsări care pot face animale de companie excelente. Aceste păsări vin în toate dimensiunile, iar unele au o durată de viață relativ scurtă, în timp ce alții pot trăi timp de 50 de ani sau mai mult. Iată opt specii de păsări roșii pe care le veți găsi adesea în casele oamenilor.

Bacsis

Păsările își mențin de obicei penajul vibrant pentru cea mai mare parte a anului, cu excepția cazului în care se înmulțesc. Dacă penele dvs. de păsări arată plictisitoare, asta este adesea un semn al unei probleme dietetice.

8 specii de parrot colorate de top
01 din 08

Originarea din America de Sud, Macaws Scarlet poate atinge lungimi de aproximativ 35 de centimetri de la cap la coadă. Astfel, au nevoie de o incintă și o cameră spațioasă de a juca din cușcă. Aceste papagali roșii sunt foarte inteligenți și activi, necesitând un exercițiu mental și fizic amplu zilnic. Ele pot fi destul de afectuoase, dar ele au tendința de a fi destul de zgomotoase uneori.

Prezentare speciala

Lungime: 31-38 inci

Greutate: 32 la 39 uncii

Caracteristici fizice: Roșu roșu cu galben și albastru pe aripi și cercuri albe din jurul ochilor - bilanț superior superior și picioarele negre

  • 02 din 08

    Deși numele lor sugerează altfel, macawurile roșii și verzi sunt de fapt în primul rând roșu. Aceste păsări mari se bucură de America de Sud și au cerințe de îngrijire specializate, nu toată lumea este pregătită să se ocupe. Contactați o salvare locală pentru a vă întâlni cu păsările, dacă este posibil, astfel încât să puteți beneficia de personalitățile și cerințele lor. Ei pot trăi timp de 50 de ani sau mai mult, astfel încât să adopte unu nu este o decizie mică.

    Prezentare speciala

    Lungime: 26 până la 40 de centimetri

    Greutate: 32 la 60 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu pe cap, umeri și pieptene, pe mijlocul aripilor care se îndreaptă spre albastru spre sfaturi și coada roșie, liniile roșii în jurul ochilor, factura superioară a ochilor

  • 03 din 08

    Eclectusul este o specie dimorfă, ceea ce înseamnă că puteți spune sexul unei păsări prin culorile sale de pene. În timp ce bărbații prezintă un penaj verde strălucitor, femelele prezintă pene roșii, cu o stropire de albastru pe burtă. Eclectus papagalii au provenit din Australia, iar personalitățile lor, în general, prietenoase și ușoare le-au făcut animale populare în întreaga lume.

    Prezentare speciala

    Lungime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 13 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 04 din 08

    În ceea ce privește papagalii roșii, puțini sunt la fel de străluciți ca și Crimson Rosella. Aceste Papagali de dimensiuni medii În general, nu sunt ușor de îmblânzit și necesită o mulțime de manipulare pentru a menține un demulator prietenos. Nu sunt, de obicei, ca niște ceilalți papagali, dar păsările sociale vor rămâne cu bucurie pe îngrijitorii lor. De asemenea, ei nu sunt cei mai buni, dar pot învăța să fluiere bine.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 14 inci

    Greutate: 5 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu cu patch-uri de albastru pe față, aripi și pene neagră care evidențiază spate-femelele au verde pe coadă

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Majoritatea oamenilor cunosc canarii ca păsări galbene, Dar creșterea selectivă a produs o serie de culori, inclusiv roșu. Acestea sunt, în general, animale de companie, cum sunt destul de mici și nu sunt ușor de îmblânzit. Aceasta înseamnă că ar trebui să trăiască cât mai mare de o incintă posibil, deoarece de obicei este singurul lor spațiu de exerciții fizice. Numai canarii masculi au cântecele melodioase notabile.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 8 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Pene galbene strălucitoare (cele mai frecvente), roșu, portocaliu sau alb - unele soiuri au crestături de cap sau pene frilly

  • 06 din 08

    Griul african este în mod evident în primul rând gri, dar are flash-uri de roșu pe pene de coadă. Aceste păsări sunt printre cele mai multe Papagali inteligenți, făcându-le oarecum o provocare pentru a ține distracția. Din fericire, cele mai multe tind să fie destul de sociabile și iubesc să joace jocuri sau să învețe trucuri cu îngrijitorii lor. Ei pot, de asemenea, vor fi vorbitori extrem de talentați.

    Prezentare speciala

    Lungime: 9 până la 14 inci

    Greutate: 11 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte a penajului gri cu marginea pale - cioc neagra si coada rosie luminoasa (Congo african gri) - cioc de marfa si coada de maron (Timneh African Gray)

  • 07 din 08

    Cockatoo-ul de trandafir se sprijină mai mult pe partea roz decât un adevărat roșu, dar este o vedere pentru a privi totuși. De asemenea, cunoscut sub numele de Galah, numele australianului lor nativ aboriginal, aceste păsări sunt de obicei prietenoase și afectuoase cu îngrijitorii lor. Dar ca păsări sociale, ei au nevoie de o mulțime de atenție și pot deveni supărați sau distructivi dacă se simt ignorați.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 15 inci

    Greutate: 10 până la 14 uncii

    Caracteristici fizice: Piept roz și partea inferioară a feței-roz-alb-negru creastă spate, aripi și cilindr-gri picioare - cioc de bronz

  • 08 din 08

    Deși conura cireșului este în primul rând verde, este recunoscută pentru masca roșie strălucitoare. Aceste păsări sunt una dintre cele mai discutate specii de conuri, făcându-le dificil Păstrați în apartamente sau alte locuințe cu vecinii din apropiere. Ei iubesc fiind centrul atenției și au nevoie de un îngrijitor devotat pentru a le oferi o mulțime de exerciții fizice și fizice.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 6 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul verde - roșu strălucitor pe față și capul - unii au roșu care se întinde în jos gât - roșu la vârfuri de aripi - inele albe în jurul ochilor - beci de bronz - picioare gri

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Păsări roșii de top pentru a păstra ca animale de companie