8 Specii de păsări de animale de companie mai puțin cunoscute

Closeup Feminin Parakeet Red-Breasted

Dacă doriți să achiziționați o pasăre de companie, dar nu sunteți interesați de niciunul dintre Cele mai populare specii de păsări de păsări, Luați în considerare unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale lumii păsărilor. Multe dintre aceste specii mai mici de păsări de animale de companie formează legături strânse cu îngrijitorii lor și vin într-o varietate de dimensiuni și cerințe de îngrijire. Aici sunt opt ​​specii de păsări care nu sunt observate în mod obișnuit în casele oamenilor, dar pot face încă animale de companie.

Bacsis

Multe specii mai mici de păsări de companie sunt destul de greu de găsit. Contactați un grup de salvare de păsări, care vă poate ajuta să vă ghideze la specie care să fie potrivit pentru dvs.

Fapte puțin cunoscute despre păsările de companie
01 din 08

Cockatoo-ul de trandafir este una dintre speciile de cockatoo mai mici, dar nu lăsați dimensiunea diminutivă să te păcălească. Aceste păsări împachetează o tona de personalitate în corpurile lor mici. De asemenea, cunoscut sub numele de Galah Cockatoo sau Parrot Galah, aceste cockato-uri sunt foarte afectuoase. Dar ei au nevoie de o persoană care să-și petreacă o mulțime de timp, jucând și socializând cu ei, în timp ce se leagă destul de puternic la îngrijitorii lor.

Prezentare speciala

Lungime: 12 până la 15 inci

Greutate: 10 până la 14 uncii

Caracteristici fizice: Piept roz și partea inferioară a feței-roz-alb-negru creastă spate, aripi și cilindr-gri picioare - cioc de bronz

  • 02 din 08

    Eclectus poate trăi timp de 50 de ani sau mai mult cu îngrijire de calitate, făcându-l un angajament substanțial. Această specie interesantă este dimorfică, cu bărbații care prezintă pene verde strălucitoare și femele sportive roșu și albastru. Aceste păsări extrem de inteligente fac cel mai bine cu oamenii care au experiență Papagali mari și poate petrece un timp ampli care interacționează cu ei.

    Prezentare speciala

    Lungime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 13 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 03 din 08

    Cunoscut a fi extrem de distractiv, Caiques sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un papagal de dimensiuni medii cu toată personalitatea verișilor mai mari. Deseori descrise ca feisty, cafenele sunt păsări active care au nevoie de o mulțime de timp pentru a rămâne sănătoși și stimulați mental. Mulți îngrijitori raportează cea mai grea parte despre viața cu aceste păsări le păstrează ocupate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 9 până la 10 inci

    Greutate: 5 până la 6 uncii

    Caracteristici fizice: Colorarea blocată cu capul, fața, aripile, burta, iar coapsele de obicei culori distincte - specii și subspecii sunt de obicei o combinație de pene negre, albe, verde, galben, portocaliu și albastru

  • 04 din 08

    Crimson Rosella este a Papagal de dimensiuni medii că odată a fost etichetă ca o "pasăre ornamentală", nepotrivită pentru taming. De fapt, aceste păsări pot fi foarte pline de animale de companie atunci când sunt administrate o formare consecventă. Ele nu sunt de obicei la fel de cuddly ca și alți papagali, dar o rosella înclinată și prietenoasă pot fi tratate, de obicei, fără emisiune. Totuși, este important să interacționați cu pasărea dvs. în fiecare zi pentru a împiedica să devină antisocială.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 14 inci

    Greutate: 5 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu cu patch-uri de albastru pe față, aripi și pene neagră care evidențiază spate-femelele au verde pe coadă

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Parakeet-ul roșu, cunoscut și sub numele de parakeet mustat, afișează un adevărat curcubeu în interiorul penajului său verde, galben, albastru, negru, roz și turcoaz. Aceste păsări sunt inteligente și sociale, formând obligațiuni puternice cu îngrijitorii lor. Unii chiar pot fi foarte solicitanți de atenția persoanei preferate. Ei au tendința de a fi curioși, dorind mereu să știe ce fac îngrijitorii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 până la 15 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Verde și galben spate și aripi - sânul de trandafir verde albastru se estompează în albastru pe burtă și picioare - cap albastru cu dungi negre deasupra și sub cioc

  • 06 din 08

    Dacă sunteți în căutarea unui de obicei pasăre blândă, Luați în considerare un papagal pionus. Aceste păsări au tendința de a se lega îndeaproape cu îngrijitorii lor, păstrând o anumită independență, adică să se simtă fericiți uneori cu jucăriile lor de siguranță. Mulți îngrijitori de îngrijiri Pionus spun că păsările lor nu sunt înclinate să muște la fel de mult ca și alți papagali, deși cu siguranță sunt capabili să mănânce dacă sunt provocați.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 inci

    Greutate: 8 până la 9 uncii

    Caracteristici fizice: Cap albastru și gât - corpuri verzi - patch-uri negre peste urechi - roșu pe partea inferioară a ciocului coada-negru cu laturi roșii

  • 07 din 08

    Multe specii de papagal sunt, în general, zgomotoase și exigente, dar papagalii senegali sunt adesea relativ liniștiți și ușor. Când a îmblânzit în mod corespunzător, aceste păsări pot fi tovarăși prietenoși, deși unii au tendința de a se lega numai de o singură persoană. Pentru a preveni acest lucru, asigurați-vă că toți membrii familiei interacționează în mod regulat cu pasărea.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Aripi gri - aripi verzi și patch-uri în formă de piept de culoare roșie până la galben pe burtă

  • 08 din 08

    Parakeet-urile alexandrine se numără printre cele mai mari specii de parakeet, ajungând la lungimi de la cap la coada de aproximativ 23 de centimetri. Ei pot trăi în jur de 40 de ani în captivitate, făcându-le un angajament pe termen lung. Parakeeturile de alexandrină în mod corespunzător pot fi animale de companie afectuoase, deși unele vor lega doar cu o singură persoană. În calitate de păsări active, au nevoie de câteva ore de joacă supravegheată în afara cuștii în fiecare zi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 23 inci

    Greutate: 9 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând verde cu luciu albastru-gri pe obraji și spate de gât - galben-verde abdomen-patch-uri de umăr, bărbați au inele negre și de trandafir

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Specii de păsări de animale de companie mai puțin cunoscute