Scarlet macaw: profilul speciilor de păsări

Scarlet macaw zboară peste zona ierboasă

Considerate pe scară largă de către iubitorii de păsări ca cel mai frumos papagal, scarlat macaws se numără printre cea mai colorată. Ele au o mulțime de femei mari, de pene roșii, albastre și galbene. Această pasăre strălucitoare, gutsy este plină de energie și are o mare personalitate. Acest papagal mare face cu ușurință lista celor mai populare papagali în fiecare an.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Scarlet macaw

Denumirea științifică (numele): Ara Macao Cu două subspecii: Ara Macao Cyanoptera (America Centrală) și ARA Macao Macao (America de Sud)

Dimensiunea adulților: 35 de centimetri lungime, cântărind 2 până la 3 kilograme

Speranța de viață: 80 de ani sau mai mult, deși 40 până la 50 de ani este mai tipic

Origine și istorie

Scarlet Macaws sunt originari din zonele tropicale tropicale din America Centrală și de Sud. Habitatul său preferat este pădurile umede veșnic verzi la înălțimi de la aproximativ 1000 până la 3.000 de picioare. În sălbăticie, locuiește mai ales în baldachinul și straturile de vârf ale copacilor.

Această specie are o gamă naturală extinsă, dar este amenințată în multe domenii din cauza defrișărilor și a capcanei ilegale pentru comerțul cu animale de companie. Scarlet Macaw este pe CITES (Convenția privind comerțul internațional cu specii pe cale de dispariție) Apendicele 1. Comerțul comercial al acestor păsări sălbatice este interzis, ceea ce înseamnă importul acestor păsări la U.S. este ilegal.

Temperament

Plumajul izbitoare al stacojelor poate fi ceea ce vă atrage inițial atenția, dar personalitatea sa vă ține entuziasmat. Scarlet Macaws sunt păsări inteligente, cu o abundență de energie și caracter.

Scarlet Macaws care au fost ridicate manual sau instruiți manual pot fi foarte afectuoase. Ei fac tovarăși mari cu o dispoziție dulce.

În macaw-urile sălbatice, scarlet trăiesc în turme mici. Dacă păstrați această pasăre ca un animal de companie singuratic, deveniți flockate și puteți forma o legătură puternică. Pentru a păstra această pasăre ca o casă de casă, va trebui să fii atent și să interacționezi cu ea în fiecare zi. Dacă nu este bine pregătit și socializat, acesta poate deveni agresiv și distructiv.

Scarlet Macaws sunt păsări idiosincratice care pot fi fixate pe o singură persoană. Pentru a evita acest comportament, le instruiți de la o vârstă fragedă pentru a socializa cu fiecare membru al familiei.

Acest cioc imprusiv de păsări este puternic. Dacă este provocat, poate mușca. Această pasăre nu poate fi o potrivire excelentă pentru familiile cu copii care sunt prea tineri pentru a înțelege semnele de avertizare a păsărilor sau limitele.

Scarlete, ca toate macaws, sunt uneori zgomotoase. Ei pot învăța cum să vorbească, deși vărul său albastru și de aur macaw este cunoscut ca fiind cel mai prolific vorbitor.

Vorbire și vocalizări

Încrezător și prietenos, defalletele sunt de obicei dornici să învețe trucuri și să dezvolte un vocabular de 5 până la 10 cuvinte. Scarletele pot deveni extrem de puternice, ceea ce le poate face o alegere discutabilă pentru cei care trăiesc în apartamente sau condominiumuri. Dacă sunteți sensibil la zgomotele puternice, ați putea dori să vă gândiți să obțineți o altă specie de păsări.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Scarlet Macaw Culori și marcaje

Scarletele sunt în mare parte roșie viu, cu galben strălucitor și albastru, pe aripile lor. Unele păsări pot avea o bandă de verde în cazul în care galbenul întâlnește albastru. Plasturele mari de ochi este alb, iar factura are un mandibulă superioară colorată și un mandible inferior negru. Nu există nici o modalitate evidentă de a spune în afară de bărbații de la femei - pentru a afla acest lucru, pasărea are nevoie de sex genetic sau chirurgical.

Îngrijirea pentru Scarlet Macaw

Macaw-urile sunt cele mai mari papagali. Un eșarlat macaw este cel mai potrivit pentru un spațiu mare și nu va prospera într-o cușcă prea mică. Obțineți o cușcă care este de cel puțin 2 1/2 metri cu 3 picioare. Are nevoie de o mulțime de timp extraștient și, dacă nu o primește, pasărea poate dezvolta probleme comportamentale. Va recurge la pene-scufundare și alte forme de auto-mutilare. Ele se pot plictisi destul de ușor, oferindu-le astfel leagăne și jucării mari.

O dată pe săptămână, oferiți-vă macaw o baie sau furtunul în jos pe pasărea cu apă călduță utilizând setarea fină a pulverizatorului de duș handheld.

Pentru a împiedica pasărea să zboare printr-o fereastră deschisă sau o ușă, Îndepărtați pene de aripi primare.

8 papagali mari pentru a păstra ca animale de companie

Probleme comune de sănătate

Scarlet Macaws, ca și alte papagali mari, sunt predispuse la auto-mutilarea și peneul care se prăbușește atunci când sunt plictisiți sau neglijați.

Aceste păsări sunt susceptibile la o varietate de tulburări și boli nutritive, cum ar fi sindromul de pierdere a macaw (boală de dilatare proventriculară), Febra de parrot (psittacoză) și boala de psittacină și boala de pene (infecție virală).

Beacul înverznic sunt, de asemenea, uneori o problemă; Acest lucru poate fi prevenit dacă oferiți jucăriile grele masticabile și suprafețele aspre pentru macaws pentru a-și tăia ciocurile.

Dieta și nutriția

Nuci, frunze, fructe de padure și semințe din pădurile tropicale alcătuiesc cea mai mare parte a dietei Scarlet Macaw. Ciocul său puternic, cuplat este perfect pentru ruperea nuci și semințe.

Cea mai bună dietă pentru un macaw în captivitate începe cu un amestec de papagal formulat care include o varietate de semințe, fructe uscate și nuci. Furnizați o varietate de fructe și legume proaspete zilnic, precum și verdele de înaltă calciu, cum ar fi Kale și Spanac. O dietă de semințe este extrem de nesănătoasă pentru aceste păsări. Nu oferiți niciodată ciocolată și avocado, care sunt toxice.

Macaw-ul mediu sănătos va consuma aproximativ 10 până la 15% din greutatea corporală zilnic. O pasăre medie cântărește aproximativ 2 kilograme. Vă puteți aștepta ca o pasăre să mănânce aproximativ 1/2 cană de mâncare pe zi, ceea ce echivalează cu aproximativ 100 de kilograme de hrană pe an. Hrăniți-le dimineața la trezirea. Îndepărtați orice neliniște a toca sau fructe și legume proaspăt tăiate după o oră.

5 alimente bogate în vitamine vă puteți hrăni păsările

Exercițiu

Macaws sunt păsări mari și au nevoie de spațiu amplu și timp pentru a juca și a-și întinde mușchii. Acestea sunt păsări active prin natura lor. Aceste păsări au nevoie de mijloacele de a arde energia. Un macaw de stacojie ar trebui să fie permis în afara cuștii timp de cel puțin două ore pe zi - cinci ore este optimă.

Rotiți o cantitate variată de jucării de mestecat pentru ao ajuta să-și exercite ciocul și fălcile puternice. Jucăriile robuste care pot lua o bătaie ajută mușchii maxilarului, oferind în același timp o priză pentru instinctul de mestecat.

O sală de gimnastică de joc sau o rețea de cargo de parrot care permite macaw-ului dvs. să joace și să urce poate fi o mare activitate pentru a vă ajuta pasărea să-și îndeplinească cerințele de exerciții.

PROS
  • Frumos și inteligent

  • Pot vorbi și imita sunetele umane

  • Live-trăit

Contra
  • Tendința pentru ghearele puternice și strigătele

  • Necesită la 2 până la 5 ore de exerciții zilnice, stimularea mentală

Unde să adoptați sau să cumpărați un scarlet macaw

Scarlet Macaws sunt de obicei vândute numai la magazinele de animale de companie de specialitate aviară sau de către crescători. Ei pot costa 2.000 de dolari la 4.000 de dolari. Gama de prețuri depinde de ameliorator, dacă a fost ridicată manual și vibrația sa.

Salvarea sau agențiile de adopție pot obține această pasăre renunțată de proprietarii care nu pot să-i pasă de ei. Unele surse online pe care le puteți încerca includ:

Dacă mergeți pe traseul de crescător, întrebați crescătorul pe care l-au reproduce și lucrează cu specia. Turnează facilitatea lor. Când percepeți inventarul lor, căutați Semne de sănătate bună generală a turmei. Păsările ar trebui să fie active și să alerteze cu ochi strălucitori, pene curate și culturi complete.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profiluri de specii Macaw.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Scarlet macaw: profilul speciilor de păsări