8 Specii de parrot colorate de top

Ilustrație a celor mai colorate papagali ca animale de companie

Pentru mulți oameni, primul lucru care le atrage la proprietatea păsărilor este o pene colorate de papagalitate. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui a roșu, verde, albastru, sau companie violet, păsările oferă o mulțime de varietăți. Dar penajul puternic colorat nu este singura trăsătură pe care o persoană ar trebui să o ia în considerare înainte de adoptare. Acești papagali sunt animale inteligente, sociale, active și zgomotoase care necesită un îngrijitor dedicat. Dacă sunteți gata pentru un prieten cu pene, aici sunt opt ​​dintre cele mai colorate specii de papagal.

Bacsis

Dacă penele dvs. de păsări arată puțin plictisitoare, ar putea fi pur și simplu de la molidul normal. Sau ar putea fi un semn al unei deficiențe nutritive sau a altor probleme medicale, deci consultați un medic veterinar dacă se pare că ceva obișnuit.

8 papagali verzi de top pentru a păstra ca animale de companie
01 din 08

Eclectus este una dintre puținele specii de papagal dimorf sexual, ceea ce înseamnă că bărbații și femelele au aparente distincte. Păsările de sex masculin afișează o culoare verde vie cu accente roșii și albastre, în timp ce păsările de sex feminin au pene roșii și purpurii albastre. Aceste păsări sunt, în general, prietenoase și ușor, dar apreciază un îngrijitor care le poate păstra pe o rutină zilnică obișnuită.

Prezentare speciala

Lungime: 17 până la 20 de centimetri

Greutate: 13 până la 19 uncii

Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 02 din 08

    Soarele au aproape întregul curcubeu pe corpurile lor. Aceste păsări captivante afișează roșu, galben și portocaliu pe capete, cufere și aripi. Aceste culori sunt compensate cu verde și albastru pe coada și pene de zbor. Cursele de soare sunt adesea la fel de tare cum sunt culori viu. Apelurile lor pot fi auzite de la kilometri distanță și nu sunt timizi de vocalizarea de a-și exprima starea de spirit.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Portocaliu strălucitor, galben și roșu, cu evidențieri de cioc verde și albastru și picioarele alb-negru în jurul ochilor

  • 03 din 08

    Scarlet Macaws sunt papagali frumoși cu pene roșii, galbene și albastre. Frumusețea lor poate fi foarte tentantă pentru cineva care caută un papagal de companie, dar este important să se ia în considerare mai mult decât aspectul lor izbitoare. Acestea sunt păsări mari care necesită o atenție amplă și spațiu pentru exerciții fizice. Ei pot fi animale de companie puternice, murdare și moody care cer multe de la îngrijitorii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 31-38 inci

    Greutate: 32 la 39 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu roșu cu galben și albastru pe aripi și cercuri albe din jurul ochilor - bilanț superior superior și picioarele negre

  • 04 din 08

    Pe măsură ce numele lor implică, macaws albastru-și-aur afișează o pensiune albastră și galbenă pe cea mai mare parte a corpului lor. Ei au, de asemenea, accente bogate verde. Aceste păsări tind să fie inteligente și sociale și iubesc fiind centrul atenției. Dar au nevoie de un spațiu amplu pentru a-și exercita și sunt predispuși la unele vocalizări ale urechii.

    Prezentare speciala

    Lungime: 30 până la 36 de centimetri

    Greutate: 28 la 46 uncii

    Caracteristici fizice: Frunte verde se estompează în Teal pe NAPE, spate, coadă și aripi - piept galben și partea inferioară a aripilor - cioc neagră mare

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Ca majoritatea papagalilor Amazon, Amazoanele încoronate Lilac sunt verzi deasupra majorității corpului lor cu un liliac profund pe vârful capului lor. Aceste păsări sunt, în general, curioase și active și au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și fizice. Ei tind să formeze legături puternice cu îngrijitorii lor și preferă câteva ore pe zi de socializare.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 11 uncii

    Caracteristici fizice: În cea mai mare parte, o bandă verde-roșu verde-roșu față de frunte - liliac deasupra capului și gulerului

  • 06 din 08

    În plus față de a fi unul dintre papagalii cei mai strălucitori, macaw-urile de la Hyacinth sunt cele mai mari specii de papagal. Sunt, de asemenea, printre păsările cele mai blânde și afectuoase. Cu toate acestea, nu sunt animalul ideal pentru toată lumea. Hyacinth Macaws are o reputație pentru a fi foarte sensibil. Au nevoie de un mediu calm și câteva ore pe zi de socializare pentru a prospera.

    Prezentare speciala

    Lungime: 40 de centimetri

    Greutate: 42 la 51 uncii

    Caracteristici fizice: Plumagiu albastru solid - patch-uri galbene în jurul ochilor și ciocului alb-negru - picioare gri închis

  • 07 din 08

    Cockatorii de trandafiri sunt păsări roz, gri și albe, cu personalități fermecătoare. Culorile lor sunt mai supuse decât alți papagali, dar unicitatea lor le face destul de atractive. Ca majoritatea cockatoilor, aceste păsări sunt foarte afectuoase și sensibile. Ei necesită îngrijitorii de îngrijire calm, care au mult timp să-și petreacă interacțiunea cu păsările lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 15 inci

    Greutate: 10 până la 14 uncii

    Caracteristici fizice: Piept roz și partea inferioară a feței-roz-alb-negru creastă spate, aripi și cilindr-gri picioare - cioc de bronz

  • 08 din 08

    Cu un corp roșu cel mai mare viu, macaw-urile verzi, afișează dungi strălucitoare de verde și albastru pe spatele aripilor lor. Ele sunt adesea considerate "giganți blânzi" ai familiei macaw pentru comportamentul lor tipic calm. Cu toate acestea, ele pot fi foarte adamant - dacă nu obsesiv-despre dorința de a atenua de la oamenii lor preferați.

    Prezentare speciala

    Lungime: 26 până la 40 de centimetri

    Greutate: 32 la 60 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu pe cap, umeri și pieptene, pe mijlocul aripilor care se îndreaptă spre albastru spre sfaturi și coada roșie, liniile roșii în jurul ochilor, factura superioară a ochilor

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Specii de parrot colorate de top