Green-beached amazon (mexican red-crowned) parrot: profilul speciilor de păsări

Roșu încoronat Amazon Parrot privind camera foto

Amuzant și angajat, papagalii Amazon Green-Beached pot face animale de companie excelente pentru proprietarii potriviți. De asemenea, cunoscut sub numele de papagalul mexican roșu, ele sunt inteligente, afectuoase și jucătoare, iar unii învață să devină Excelente vorbitori. Aceste păsări au un temperament ușor în comparație cu alte Amazoane. Mai mult decât orice, doresc să fie lângă tine sau turma lor umană.

Prezentare speciala

Nume comune: Green-Beached Amazon, Amazon roșu încoronat, papagal mexican roșu, amazon cu capul roșu

Nume stiintific: Amazona virigenalis

Dimensiunea adulților: 11 la 13 inci cu o aripă de 15 până la 16 inci

Speranța de viață: 50 de ani cu îngrijire adecvată și, uneori, până la 70 de ani

Origine și istorie

Nord-estul Mexic este habitat natural al Amazonului verde. Păsările trăiesc în primul rând în pădurile de pădure și zonele joase ale zonei. Animalele sociale, turmele lor pot crește la mai mult de 100 de păsări. Puteți auzi adesea o turmă în apropiere înainte de a putea vedea - face apeluri puternice în timpul zborului.

În sălbăticie, obrajii verde este o specie pe cale de dispariție cu doar 3.000 și 6.000 de stânga. Declinul său de populație se datorează în primul rând capcanelor ilegale pentru comerțul cu animale de companie, precum și pentru distrugerea habitatului. Această specie trăiește, de asemenea, în zonele urbane din California de Sud, iar turmele sălbatice există în Florida, Texas și Puerto Rico.

Temperament

Jucăuș și dulce, hrănit cu mâna verde, amazon papagalii sunt animale de companie bune care se bucură de interacțiunea cu toată lumea. Ele sunt ușor de manevrat și apar conținut atunci când petrec timpul cu manipulatorii lor. Ei vă pot alătura în timp ce vizionați televiziunea sau la masă și sunt fani de manipulare și de mângâiere.

Curios și nosy, sunt predispuși la faptul că fac mai mult decât alte specii Amazon. Ei pot mesteca firele electrice în jurul casei. Supravegherea și distragerile pozitive sunt necesare atunci când în afara cuștii.

În timp ce amazoanele cu obraz verde sunt cunoscute ca păsări comice, bune, unele pot trece printr-o hormonală Bluffing în timp ce trece prin adolescență. Această perioadă poate dura până la doi ani - păsările pot deveni puțin temperamentale în acest timp. Fiți răbdători - va trece.

Amazoanele Green-Obrajii nu sunt la fel de independente sau feiste ca și alte Amazoni, dar ei vor avea momentele lor de a vrea să rămână singure. Semnele de vizionat pentru a include pene de păsări care au ieșit și "ochi aprins" constrictând elevii.

Foarte inteligent, pot învăța rapid distracția trucuri de păsări, precum și cuvinte și fraze. Ele sunt, de asemenea, foarte zgomotoase.

Vorbire și vocalizări

Așteptați un anunț cu voce tare de 10 minute în fiecare dimineață și seară. Este în natura păsărilor să cheme la turma ei în acele vremuri. Multe Amazoane de Green-Beached pot deveni vorbiile bune cu formare consecventă. Ele sunt excelente mimes. Doar fiți atenți, deoarece unii indivizi pot fi sassy, ​​iar proprietarii au raportat uneori un mic backtalk.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Green-Beached Amazon Parrot Culori și marcaje

Amazoanele cu obraz verde sunt în principal verde închis, cu o flacără roșie strălucitoare care se întinde pe ciocul și fruntea lor. Există un plasture de albastru strălucitor în spatele ochilor lor care trasează gâtul la unii indivizi. Partea inferioară a penelor de coadă sunt verde sau galben. Au ciocuri color și picioare colorate.

Este aproape imposibil să se distingă bărbații de la femei. Dacă puteți obține două de altă parte, ați putea observa că un bărbat este puțin mai mare și că patch-urile roșii și albastre de pe față sunt mai semnificative. Care a spus, singura modalitate de a fi sigur de sexul păsărilor este prin ADN sau sexul chirurgical.

Îngrijirea unui papagal de amazon verde

Interacțiunea socială este necesară pentru orice parrot Amazon - obrajii verde nu este diferit. Păsările care nu primesc suficientă manipulare și afecțiune pot dezvolta comportamente distructive și pot deveni deprimat. Suferința emoțională poate duce la auto-mutilare sub formă de pene scufundat și alegerea pielii.

Spre deosebire de alte animale de companie, papagalii au nevoie de o singură interacțiune pentru câteva ore în fiecare zi. Această activitate păstrează pasărea fericită și sănătoasă în captivitate și stabilește o legătură puternică și plină de satisfacții pentru proprietar și pasăre.

Ca un papagal de dimensiuni medii, Amazonul Green-Obraje necesită o cușcă substanțială. Îi place să urce și ar trebui să aibă loc să-și întindă aripile în timp ce înăuntru. Dimensiunea minimă este de 2 metri cu 3 picioare și până la 3 sau 5 picioare înălțime - cu atât mai mult spațiu pe care îl puteți oferi, cu atât mai bine.

În interiorul cuștii, puneți speculațiile de păsări la diferite înălțimi și oferiți scări și o varietate de jucării. Cel puțin o dată pe săptămână, pasărea dvs. va aprecia o baie pentru a-și menține pene de la uscare. O baie de pasăre vă oferă pasării un loc suplimentar pentru a juca. Un mister portabil sau sticla de pulverizare contează ca un timp de interacțiune plăcut cu prietenul tău cu pene.

Un papagal este un animal de companie scump. Nu numai costul inițial al păsăriei, ci și factorul în costul cuștii, jucăriile, alimentele și vizitele anuale la medicul veterinar aviar. Costurile se pot adăuga rapid.

Cele 10 cele mai populare specii de papagal Amazon

Probleme comune de sănătate

Cele mai multe papagali care sunt stresate vor fi îndepărtate de plictiseală sau lipsă de interacțiune. Dieta inadecvată, expunerile toxice și infecțiile pot provoca, de asemenea, pene.

În general, amazoanele sunt predispuse la infecții bacteriene, virale și fungice, cum ar fi psittacoza și aspergiloza. De asemenea, această specie va deveni supraponderală și poate dezvolta o boală ficat grasă dacă nu primește un exercițiu suficient sau dacă nu are o dietă bine echilibrată.

Dieta și nutriția

O dietă a lui Amazon Green în sălbăticie constă în principal din semințe, fructe, fructe de padure, flori și nectar. Deoarece animalele de companie, Amazoanele Green-Beached ar trebui să aibă o alimentație peletată de înaltă calitate suplimentată cu un amestec de semințe și porții zilnice de proaspete Fructe și legume de siguranță. Mâncarea peletată este special creată pentru a conține majoritatea cerințelor zilnice de tiparire a păsărilor - fac 75% din consumul de alimente zilnic păsărilor dvs. Oferiți cel puțin 1/4 până la 1/2 ceasca de hrană peletă pe zi. Puteți da mai mult sau mai puțin în funcție de apetitul păsărilor dvs.

Fructe și legume tocate Furnizați un amestec stimulativ, diversificat de nutrienți. Această "CHOP" ar trebui să cuprindă cel puțin 20% din dieta păsărilor. Aceste păsări sunt cunoscute a fi risipitoare cu alimente proaspete, care este un obicei pe care l-au moștenit de la a trăi în sălbăticie. Ei vor alege un fruct, luați câteva mușcături, apoi lăsați-l la pământ. Acest obicei rău poate crea o mizerie mare în cușcă. Alimentele nu ar trebui lăsate să rămână în incinta păsărilor. Orice alimente proaspete pe care le puneți în cușca lui Amazon trebuie luate după o oră sau două.

Ocazie sau rotit în fiecare zi, puteți să vă amestecați o sămânță sau să tratați păsările la câteva nuci. Cele mai multe amazoane iubesc semințele și nuci, dar aceasta este o mâncare bogată în grăsimi pentru a da cu ușurință.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Deoarece parrots Amazon sunt predispuși la obezitate, trebuie să vă asigurați că pasărea dvs. primește 3 până la 4 ore de exerciții zilnice. Acest lucru permite păsării să ardă excesul de calorii și să-și întindă mușchii. De asemenea, oferă stimularea mintală esențială.

Aceste păsări sunt deosebit de jucaus, astfel încât acestea vor prospera pe un program de activități. Instruire este o modalitate distractivă de a interacționa cu ei.

Din cușcă, un stand de joc vă va lăsa pasărea să se bucure de activitățile familiei de la o bocangă sigură. Acest buletin poate, de asemenea, să împiedice comportamentul obraznic, mai ales dacă are jucării care sunt mai interesante decât lucrurile din jurul casei dvs.

Amazoanele Green-obrajeu iubesc să mestece cât de mult se bucură de alpinism. Puneți jucăriile la înălțimi diferite în cușcă și la standul de joc. Când oferiți o atmosferă interesantă de sali de gimnastică, pasărea se poate distra. Rotiți jucăriile în mod regulat și înlocuiți toate cele devin prea uzate. Având o livrare gata de lemn, piele, frânghie, clopote și alte jucării sigure de păsări, reduce riscul de plictiseală.

PROS
  • Inteligent, poate vorbi și învăța trucuri

  • Afectuos, îi place mângâierea și exploatația

  • Specii de lungă durată

Contra
  • Necesită cel puțin 3 până la 4 ore de exerciții zilnice, socializare

  • Poate fi zgomotos

  • Necesită o cușcă mare

Unde să adoptați sau să cumpărați un parrot de Amazon Green-Beached

Pentru a vă asigura că un Amazon Green-Beach este păsările potrivite pentru familia dvs., vizitați un local crescător. Observați și interacționați cu păsările pentru a afla mai multe despre personalitatea lor înainte de a lua o decizie finală.

Cand Alegerea unei păsări, Cel mai bine este să selectați un copil hrănit sau cel puțin o pasăre tânără obișnuită cu antrenamentul de mână. Căutați o pasăre strălucitoare, alertă și activă. Evitați o pasăre care stă liniștită cu pene puftate - ar putea fi bolnav. Un tânăr bine manipulat Green-Beaked Parrot poate costa 250 de dolari la 2.000 de dolari, în funcție de taxele de adopție sau prețul de crescător.

Salvați online, organizații de adopție și crescători unde puteți găsi papagalii Amazon Green-Beach, includ:

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profiluri de specii de parrot mai mari.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Green-beached amazon (mexican red-crowned) parrot: profilul speciilor de păsări