10 Gustoase și sănătoase tratează că păsările iubesc

Parrot mănâncă o banană

Împărtășind o masă Cu pasărea dvs. poate fi o experiență minunată de legare, dar ați știut că poate beneficia și sănătatea animalelor de companie?

Multe diete de păsări lipsesc anumite vitamine și mineralele că păsările au nevoie, ceea ce poate duce la o serie de condiții grave de sănătate.

Hrănirea păsării dvs. o dietă sănătoasă nu trebuie să fie consumatoare de costisitoare sau de timp. Când simți că pasărea ta merită a Tratament special, Încercați să serviți una dintre aceste opțiuni sănătoase și ușoare care sunt ambalate cu gust, precum și nutrienți benefice.

01 din 10

Fructe

Mango, rodie, banane, cantaloupe sau mere: este alegerea ta, și este și despre ceea ce preferă păsările tale. Doar despre orice fruct imaginabil este bun pentru dieta păsărilor tale. Complet de gust și valoare nutrițională, fructele sunt o sursă minunată de vitamine, iar aceste alegeri sunt favorite printre marea majoritate a păsărilor de companie.

Avertizare

Ca și în cazul alimentelor proaspete, vă oferiți pasărea, îndepărtați-vă și aruncați orice resturi la câteva ore după servire. Acest lucru împiedică creșterea bacteriilor în interiorul dvs Cage cu animale de companie. Luați-o ușor pe struguri, totuși. Ele conțin o mulțime de zahăr.

  • 02 din 10

    Fasole

    Fasolea sunt o sursă minunată de proteină vegetală. Sunt bune pentru tine și bine pentru pasărea ta! Fasolea sunt, de asemenea, o sursă remarcabilă de fibre pentru păsările dvs. de companie care ajută la menținerea fără probleme a sistemului digestiv. Încercați să fierbeți o combinație de supa de 15 fasole fără nici un fel de condimente. Permiteți fasolei să se răcească și apoi să ofere o scoică pentru pasăre. Șansele sunt că acest lucru va deveni un favorit rapid cu micul tău prieten.

    Avertizare

    Nu uitați să nu serviți niciodată boabe brute la păsările tale de companie, deoarece pot fi toxice, dacă nu se gătește.

  • 03 din 10

    Varză

    Îți place germenii de alfalfa pe salata ta? Pasărea ta îi va plăcea și ei! Învățarea la Suprafață în siguranță În bucătăria dvs. nu este dificil deloc! Asigurați-vă că ați spălat cu atenție orice germenii pe care îi oferiți păsării. Unele pot intra în contact cu pesticidele din călătoria lor de la grădină la supermarket-ul local și nu doriți să transmiteți aceste toxine la animalul dvs. de companie. Creșterea propriilor voștri este o modalitate sănătoasă de a da o nutriție în direct, la turma voastră.

  • 04 din 10

    Legume

    Pasari salbatice sărbătoare pe o varietate uimitoare de legume în habitatele lor naturale, așa că are sens doar că Vegii proaspete sunt bune pentru păsările de companie de asemenea. Încercați să oferiți animalului dvs. un broccoli bine spălat și clătit, squash galben, sau verdeaţă Data viitoare când servești aceste legume în casa ta. Alte favorite aviare includ morcovi, kale, legume rădăcină și mazăre.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Paste

    Indiferent dacă sunt gătite sau nefierte, păsările iubesc pastele. Lucrul bun este, este plin de carbohidrați de creștere a energiei! Încercați să fierbeți niște paste de bowtie cu legume și să o serviți la pasăre când este rece. Dacă animalul dvs. preferă pastele sale crocante, umpleți câteva taitei brute de macaroane cu unt de nuci Pentru o gustare distractivă și gustoasă.

  • 06 din 10

    Pâine

    Pâine de cereale integrale are un gust minunat și este o sursă minunată de fibre. Încercați să oferiți animalele de companie mici de pâine ca un tratament pentru un comportament bun. Servirea toasturilor de mic dejun oferă o schimbare plăcută la masa lor de dimineață.

  • 07 din 10

    Floricele de porumb

    Credeți sau nu, multe păsări de companie se bucură de snacking pe popcorn. Vă puteți servi fie păsării Kernel-uri populare sau neputuite. Dacă alegeți să serviți popcornul desfăcut, fierbeți miezurile pentru un pic în apă simplă pentru a înmuia coarnele dure. Dacă doriți, puteți pop kernel-urile pentru pasărea dvs. folosind o cantitate foarte mică de nucă de cocos pur.

    Avertizare

    Asigurați-vă că nu vă oferiți niciodată popcornului dvs. cu microunde. Aceste soiuri sunt extrem de ridicate în grăsimi și sare, ceea ce poate fi dăunător pentru sănătatea animalului dvs. de companie.

  • 08 din 10

    Cereale sau boabe

    Fermierii de cereale se plâng adesea când Fock-uri de păsări sălbatice coborâți pe culturile lor la sărbătoare. Un grup de păsări înfricoșătoare poate desprinde un câmp de cereale în cel mai scurt timp. Granulele sunt hrănitoare și foarte bune pentru păsări. Acestea oferă valori nutriționale pe care alte alimente nu le pot. Granulele întregi sunt o sursă excelentă de proteine ​​vitale, ca să nu mai vorbim de carbohidrați benefice. Încercați să vă serviți ovăzul de păsări, quinoa, sau Coaja de cereale, și urmăriți Frenzy de alimentare începe!

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Nuci

    Nuci sunt extrem de sănătoasă Pentru păsările tale de companie. Nucile, în special, au multe caracteristici nutritive care nu au fost găsite în alte nuci. Nuci sunt, de asemenea, foarte gustoase, iar multe păsări le apreciază ca fiind tratate speciale. Nucile sunt naturale jucării de hrănire precum și tratează. Multe păsări vor petrece timpul să-și exercite cioc și mușchii maxilarului pe cochilii unor soiuri, încercând să le deschidă deschise. Dacă găsesc una, pur și simplu nu se pot deschide, le dau o mână și folosesc un nuckcracker pentru a-i ajuta la crăparea lor. Asigurați-vă întotdeauna că orice nuci pe care le serviți păsării dvs. sunt curate și nesalterate. Nuci pot fi înghețate pentru a păstra prospețimea pe termen lung.

  • 10 din 10

    Ardei

    Deși mulți oameni au probleme cu consumul de ardei picant, păsările pot lua căldura. Se pare că noi Prietenii aviara lipsesc receptorii de gust care se ridică pe o mușcătură de piper, ceea ce le face un favorit de păsări din întreaga lume. Încercați să vă oferiți animalelor de companie un chili frumos proaspăt sau un piper de banane și să-l urmăriți de el pentru a ajunge la carne și semințe din interior. S-ar putea să aflați că aveți destul de fierbinte tamale pe mâini! Ardeii Jalapeño sunt un alt favorit al păsărilor de companie.

  • Urmăriți acum: Cum să hrăniți o pasăre de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Gustoase și sănătoase tratează că păsările iubesc