Orange-aripă amazon parrot: profilul speciilor de păsări

Orange-aripi Amazon Parrot

Frumos și frumos, Papagalii Amazon Papals sunt animale de companie populare în întreaga lume. Pentru că ei iubesc interacțiunea cu oamenii, ele sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de păsări cu experiență care doresc să formeze o relație strânsă cu un papagal al propriei lor. În timp ce ei nu pot fi papagaliile plini, ele nu sunt și cele mai feistate, care este un alt motiv pentru care fac animale de companie minunate.

Prezentare speciala

Nume comune: Orange-aripă Amazon, papagal portocaliu, Loro Guaro

Nume stiintific: Amazona Amazonica

Dimensiunea adulților: 13 centimetri lungi, cântărind 11 până la 12 uncii

Speranța de viață: 60 până la 70 de ani - unele cazuri raportate la 80

Origine și istorie

Papagalii Amazon Papagalii Orange sunt nativi ai Americii de Sud. Ele se găsesc în primul rând în Columbia, Ecuador, Peru, Trinidad și Tobago, și Venezuela, deși unele populații locuiesc și de Brazilia și Brazilia. Aceste păsări iubesc socializarea. Este obișnuit să le găsiți în turme cu alte papagali amazoni, hrănirea pentru alimente și protejarea grupului de pericol.

Există două subspecii: Amazonul Micra Orange-Winged (Amazona Amazonica Micra), găsită în Guiase, iar Tobago-ul de 12 inch, AMAGON AMAGON (Amazona Amazonica Tobagensis) de la Trinidad și Tobago.

Temperament

Amazoanele de la Orange-aripa fac animale dulci și afectuoase care se leagă îndeaproape de proprietarii lor. Ei au o atitudine comică care le face o lovitură cu iubitorii de păsări peste tot.

Le veți găsi ca fiind mai blânzi și să aibă personalități mai blânde decât alte Amazoane. Cu toate acestea, cu orice pasăre, indivizii pot rupe de la normă. Unii din această specie pot fi moody ca Amazoane de la galben.

Amazoanele de la Orange au o reputație pentru trecerea printr-o hormonală Bluffing Etapa pe măsură ce se apropie de maturitatea sexuală (vârsta de 4 luni până la 1 an). Această etapă este comună în multe amazoane și face treci, deși poate dura până la doi ani. Masculii devin în mod special puțin agresivi și pot mușca. Din acest motiv, acestea sunt cele mai potrivite pentru proprietarii de păsări cu experiență cu o mulțime de răbdare.

Mulți oameni se bucură de această pasăre, deoarece este inteligentă și un cursant rapid. Datorită instinctului lor de îmbinare cu alte păsări, acești papagali sunt foarte sociali. În timp ce unii pot alege o persoană preferată, majoritatea vor ajunge de-a lungul mare cu o familie. Cu toate acestea, amazoanele și copiii mici nu sunt, în general, o potrivire bună.

Vorbire și vocalizări

Această pasăre are excelent Abilități de vorbire. Mulți indivizi pot dezvolta un vocabular bun, iar chiar și păsările non-vorbind se vor bucura de fluier și de a imita sunetele din jurul casei. Comparativ cu alte papagali, nu este cea mai tare pasăre, dar cu siguranță poate țipa uneori. Această pasăre nu este potrivită pentru apartament sau apartament de viață sau în apropierea situațiilor vecine.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Culorile și marcajele și marcajele lui Amazon

Această specie este adesea confundată pentru Blue-fronted Amazon Parrot Pe măsură ce cele două păsări arată foarte asemănătoare la prima vedere. Ele sunt amândoi verzi și au albastru pe cap cu patch-uri galbene pe coroană și obraji. Există diferențe subtile în aceste marcaje, iar Amazonul cu aripi portocalii tinde să aibă mai multe culori slabe.

Marca comercială a Amazonului Orange-Winged este o stropire de portocale pe marginile din față ale aripilor lor, ceea ce le dă numele lor. Acest marcaj este abia vizibil dacă pasărea este în zbor. În schimb, Amazonul albastru-frontal are roșu foarte luminos, uneori cu pene galbene pe umeri când aripile sunt pliate.

Ciocul și picioarele Amazonului portocaliu și picioarele sunt colorate cu nuanțe de gri. Este o specie monomorfă, deci nu există nici o modalitate ușoară de a le spune bărbați și femei separate fără testarea genetică sau o procedură de sex de sex chirurgical.

Îngrijirea unui papagal de amazon portocaliu

Amazon papagalii prosperă pe interacțiunea socială și au nevoie de ea să rămână sănătoși și fericiți. Păsările neglijate se încadrează adesea în modele de comportament distructiv și depresie. Păsările nefericite pot dezvolta diferite probleme fizice și emoționale, inclusiv pene.

Proprietarii Amazonului Orange-aripi au nevoie să renunțe la timp în fiecare zi pentru interacțiunea unu-la-o singură cu pasărea lor. Această perioadă de activitate programată ajută la stabilirea și menținerea unei legături sănătoase.

Achiziționați o cușcă care este de cel puțin 2 picioare la 3 metri lățime și 3 până la 5 metri înălțime cu un top de joacă. O îmbrățișați cu o mulțime de frânghii, scări și fereastra, astfel încât pasărea ta să poată exercita în timp ce închise.

În timp ce Papagalii Amazon de mână, de obicei, fac animale de companie iubitoare, afectuoase, sunt și exploratori curioși care îi place să mestece. Orice în casa ta poate fi vizualizat ca o jucărie și poate fi mestecat dacă este lăsat în jur. Mergeți împreună cu instinctul păsării de a mesteca și oferi o mulțime de jucării sigure de păsări care pot fi distruse.

Odată ce ați dezvoltat o bună înțelegere a personalității păsării, formarea este relativ ușoară. În general, armarea pozitivă funcționează cel mai bine. Recompensa comportamentul corect și evitați cercetarea și pedeapsa.

8 cele mai bune papagali de companie mai mari de companie

Probleme comune de sănătate

Amazoanele sunt susceptibile la probleme respiratorii bacteriene (chlamydioză sau febră papagal), o boală fungică fatală (aspergiloză) și deficiențe nutriționale. Principalele bacterii care sunt problematice includ E. coli, Citrobacter, Staph, și Strep. Bacteriile se pot răspândi prin apă, semințe, alimente vechi, zone umede, cuști umede sau pete cu praf.

Ei pot începe alegerea penei ca urmare a plictiselii, a dietei sărace, a frustrării sexuale sau dacă nu primesc băi regulate. Amazoanele sunt predispuse la obezitate și hipotiroidism. Un stil de viață activ cu un regim zilnic de exerciții fizice poate contribui la reducerea riscului de a obține aceste condiții.

Dieta și nutriția

Amazon Parrots mănâncă o varietate de semințe, nuci, fructe, fructe de padure și vegetație în sălbăticie. Deoarece animalele de companie, amazoanele portocalii fac cel mai bine pe o dietă peletă de înaltă calitate. Alimentele de pelete ar trebui să fie completate cu porții zilnice de proaspete Fructe și legume de siguranță. O dietă proaspătă și variată vă va ajuta să vă asigurați că pasărea dvs. menține o nutriție de top.

Furajați aproximativ 1/3 până la 1/2 ceasca de alimente pelete și 1/3 până la 1/2 ceasca de fructe și legume proaspete zilnic. O dietă brută și variată vă va ajuta să vă asigurați că păsările dvs. menține o nutriție de top.

Ca și în cazul tuturor papagalilor, avocado, ciocolată, rhubarb, boabele de cafea și alcoolul sunt toxice pentru această pasăre.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Amazon Papagalii sunt predispuși la creșterea excesivă a greutății, trebuie să aibă dreptul de a se exercita. Această pasăre necesită un minim de 3 până la 4 ore în afara cuștii sale în fiecare zi. Timpul activ supravegheat vă ajută pasărea să ardă excesul de calorii și să-și întindă mușchii. Timpul de instruire și socializare este esențial pentru stimularea sa mentală.

PROS
  • Social, afectuos, loial

  • Inteligent, un mare mimic și vorbitor

  • Specii amuzonate chiar

Contra
  • Poate obține cu voce tare când vrea să- nu este recomandat pentru locurile de viață

  • Poate avea o perioadă de mușcătură, agresivă în timpul adolescenței sale - care nu sunt recomandate pentru familiile cu copii mici

Unde să adoptați sau să cumpărați un parrot de amazon portocaliu

Vizitați această pasăre la un local crescător Înainte de a vă decide să adoptați unul. Interacționați cu păsările din mediul lor de origine, astfel încât să puteți obține o idee mai bună dacă este alegerea potrivită pentru dvs.

Înainte de a cumpăra un Amazon alb-frontal de la un magazin de păsări sau un crescător, verificați adăposturile de animale și organizațiile de salvare. Ele pot costa de la 1.000 de dolari la 3 000 de dolari de la un crescător. Resursele online vă pot îndrepta în direcția corectă de crescători sau salvați:

Dacă cumpărați printr-un crescător, asigurați-vă că le intervievați, uitați-vă la sănătatea generală a păsărilor lor, verificați condițiile de viață și discutați cu clienții din trecut. Semne pe care trebuie să le evitați crescătorul să includă condiții de viață înghesuite, păsări inactive și crescători care evită întrebările dvs. sau nu par să aibă multe informații despre păsările lor.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profilurile speciilor Amazon Parrot.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Orange-aripă amazon parrot: profilul speciilor de păsări