Bluffing (biting) comportament în papagali

BLUE și GOLD MACAW MACAW MANAGE

De prea multe ori, oamenii care dețin papagali tineri se trezesc pentru a afla că pasărea lor dulce a copilului sa transformat într-un monstru plăcut, mușcat, agresiv mic! Dacă sună ca prietenul tău cu pene, atunci nu renunță la speranță - multe păsări expun acest tip de comportament în timpul adolescenței. Este numit stadiul "bluffing", iar în timp ce multe papagali trec prin ea, câteva specii - cel mai frecvent Indian RingNeck Parakeets, Papagalii senegali, și macaw-urile - sunt mai predispuse la comportamentul bluff decât altele.

Caracteristicile bluffingului

Semnele distinctive ale blufului sunt plămânii,, Biting, Hissing și rezistență generală la interacțiune. Păsările pot intra în această etapă aparent peste noapte și, în general, atunci când sunt între vârsta de 4 luni și un an. Nimeni nu știe sigur de ce unii papagali trec prin etapa bluffing. Mulți speculează că se datorează modificărilor hormonale care au loc pe măsură ce păsările se schimbă de la un minor într-un adult.

În timp ce poate fi ușor să vă îndepărtați de un papagal bluff, care nu este neapărat cel mai bun traseu de luat. Mulți Proprietari noi de păsări face o greșeală gravă de a-și păstra păsările închise când sunt bluffing. Această acțiune servește numai pentru a face un papagal și mai retras și antisocial.

Cum de a gestiona comportamentul bluff

Cea mai bună modalitate de a face față unei păsări tinere rebede este de a continua rutina dvs., ignorând complet comportament rău. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă neglijați pasărea - el sau ea ar trebui să fie în continuare socializat și tratat in fiecare zi. Cheia este de a înțelege că etapa bluffing va trece și că nu ar trebui să-ți iei personal comportamentul păsărilor. Tu voi să fie luate la. Tu voi să fie "blestemat" la (sperăm în limba papagal) și tu voi probabil fiți mușcat de câteva ori. Nu înseamnă că ești un proprietar rău sau că pasărea ta nu te iubește - dar înseamnă că ar trebui să acordați o atenție deosebită modului în care reacționați la comportamentul animalului dvs. de companie. Păsările tale sigure! Pentru a vă asigura că dvs. și animalul dvs. de companie îl transformați prin etapa bluffing cu relația dvs. și legătura intactă, păstrați aceste sfaturi în minte atunci când confruntați cu comportamentul rău al păsărilor:

  • Niciodată nu țipă la pasăre. Îi va încuraja doar comportamentul său nedorit, deoarece păsările nu văd vocalizări puternice ca negative.
  • Încercați să nu trageți departe de mușcături. Acest lucru poate fi greu de făcut, mai ales că acele ciocuri pot fi atât de dureroase, dar dacă vă puteți menține răcoarea și de fapt împingeți în o mușcătură, mai degrabă decât să se îndepărteze de ea, papagalul va afla în curând că mușcătura nu-l face nicăieri.
  • Nu greși niciodată la pasărea ta. În afară de a fi extrem de periculos, este inutil ca pasărea nu poate vedea acest comportament ca o consecință a acțiunilor sale.

Răbdarea este o virtute atunci când se ocupă de o pasăre bluff. În funcție de individ, stadiul bluff poate dura oriunde de la câteva săptămâni până la câteva luni. Cu o mulțime de muncă și o armare pozitivă, totuși, veți găsi că păsările voastre furioase va fi din nou plăcută - și va merita toate durerile și durerile care vin cu adolescența aviară!

Uita-te acum: Cum fac păsările?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bluffing (biting) comportament în papagali