8 Papagali verzi de top pentru a păstra ca animale de companie

Green Orange cu fața lui LoveBird Stând pe copacul din grădină

Verde este o culoare dominantă în multe specii de papagal în întreaga lume, inclusiv cei frecvent păstrat ca animale de companie. Dacă ați văzut un papagal verde, puteți identifica pasărea cu dimensiunea sa, modelul de pene și multe altele. Unele papagali verzi au culori luminoase suplimentare amestecate în penajul lor, în timp ce altele au marcaje mai subtile. Aceste păsări sunt inteligente și pline de personalitate și au nevoie de un îngrijitor angajat. Dacă intenționați să adoptați o pasăre, aici sunt opt ​​papagali verzi populari de ales.

Bacsis

Multe specii de papagal pot trăi timp de câteva decenii. Asigurați-vă că puteți oferi îngrijire de calitate pentru întreaga viață a păsării înainte de a obține unul.

Cele 5 papagali mari de a păstra ca animale de companie
01 din 08

Poate că cel mai cunoscut papagal verde de animale de companie este Budgie (sau Parakeet). Deși nu este verde solid, budgiile comune sunt un amestec de verde galben-verde intercalat cu amplasare neagră și modele de stripare. Budgiile sunt foarte inteligente și sociale, dar sunt încă destul de ușor de îngrijit. Ele pot fi adăpostite într-un spațiu relativ mic, comparativ cu papagali mai mari, dar au nevoie de o mulțime de exerciții fizice mentale și fizice.

Prezentare speciala

Lungime: 6 până la 8 inci

Greutate: 1 uncie

Caracteristici fizice: Abdomen verde- negru și galben-galben cap - coada albastră închisă includ albastru, galben, alb și gri

  • 02 din 08

    Unul dintre cele mai izbitoare papagali verzi este eclectusul masculin. Eclectusul este dimorfic sexual, ceea ce înseamnă că puteți spune sexul păsării prin penajul său. Dacă ați văzut un papagal verde mare, strălucitor, cu un cioc de portocale proeminente, există șanse că ați văzut un eclectus masculin. Femelele sunt în primul rând roșu strălucitor. Aceste păsări sunt foarte sociale și afectuoase, dar pot deveni ușor stresate dacă se simt neglijate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 13 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 03 din 08

    Fiecare specie de dragoste afișează culori diferite, dar aproape toți au o varietate care este în primul rând verde. Lovebirds sunt păsări mici cu personalități mari. Numele lor sugerează că sunt foarte afectuosi, iar multe păsări bine socializate pot fi. Dar dacă acești papagali verzi nu sunt manipulate în mod regulat, ei își pot pierde viteza, ceea ce ar putea duce la o pasăre nippy.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 la 7 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Coada scurtă - Construirea oarecum stochată - multe soiuri de culoare, inclusiv verde, albastru, piersic, galben și alb - fața și corpul de obicei suportă diferite culori diferite

  • 04 din 08

    În timp ce reproducerea selectivă a dat naștere unei game de culori, parakeet-urile Indian Ringneck sunt cel mai frecvent verde pastel. Aceste papagali verzi nu sunt cea mai bună alegere pentru proprietarii de păsări neexperimentate. Ringneii trec adesea printr-o fază "bluffing" în timpul adolescenței, caracterizată prin agresiune hormonală. Sunt, de asemenea, păsări destul de inteligente care necesită o mulțime de stimulare mentală și fizică pentru a le menține fericiți.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 până la 17 inci

    Greutate: 4 uncii

    Caracteristici fizice: Plumage verde - galben-galben sub aripi-bărbați au inele negre și de trandafir în jurul gâtului lor

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Convorbirile cu obrazul verde sunt mici, păsări spunky sportive, în principal, penaj verde accentuat cu gri, roșu și albastru. Ei au tendința de a se lega îndeaproape cu îngrijitorii și dragostea lor de a juca și de a socializa. Dar ele sunt predispuse la Picking de pene Dacă se simt plictisiți sau neglijați. Asigurați-vă că vă puteți angaja să petreceți câteva ore pe zi interacționând cu această pasăre înainte de a adopta unul.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 2 până la 3 uncii

    Caracteristici fizice: Predominant Green-Olive Cheek Patches - Piept gri și cap-maroniu - Pene de zbor albastru - Mutațiile includ turcoaz, galben și scorțișoară

  • 06 din 08

    Amazon Parrots sunt printre cele mai mari și mai recunoscute papagali verzi. Sunt câteva specii, inclusiv amazonul albastru-frontal, amazon galben, și Dublu Amazon cu capul galben. Fiecare tip este predominant verde cu diferite marcaje pentru a se separa. Acestea sunt creaturi inteligente, sociale care necesită o mulțime de atenție de la îngrijitorii lor, precum și un spațiu amplu pentru a juca.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 16-23 uncii

    Caracteristici fizice: Green Body - Galben Cap - roșu la aripă Bend-Bak Beac - Inele albe în jurul ochilor (amazon dublu galben)

  • 07 din 08

    Poreclit "Papagalii de buzunar" din cauza dimensiunilor lor mici, parrotilele sunt fermecătoare și oarecum ferite păsări. Ei doresc atenție, dar necesită manipularea regulată pentru a le menține îmblânzirea, deoarece au o reputație pentru a deveni nippy când au rămas acolo prea des. Ca păsări inteligente, active, ar trebui să petreacă mai multe ore din cușcă în fiecare zi pentru exerciții și îmbogățiri.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Capul verde și corpul albastru pe spate și în spatele ochilor - mutațiile includ albastru, galben și alb

  • 08 din 08

    Quaker Parrots, cunoscuți și sub numele de Parakeets călugăr, sunt păsări de ieșire care iubesc să interacționeze cu fanch-oamenii incluși. Unii au tendința de a se lega îndeaproape cu o singură persoană și majoritatea sunt destul de blânde când au fost bine socializate. Aceste păsări iubesc să se distreze și mulți au devenit destul de adepți la vorbire, imiind sunete și cântând.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 12 inci

    Greutate: 3 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Capul verde, aripile și pieptul gri-gri, obrajii și gâtul - pene de zbor albastru - mutațiile includ albastru, albino, scorțișoară, lutino, și pied

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Papagali verzi de top pentru a păstra ca animale de companie