8 Papagali mai puternici au fost adesea păstrate ca animale de companie

Ringneck Parakeet

Papagali au capacitatea de a fi foarte tare, iar unele specii sunt predispuse la mai mult zgomot decât altele. În general, păsările mari sunt capabile să producă vocalizări mai puternice doar din cauza dimensiunii lor, deși există multe discuții păsări mici, de asemenea. Unele dintre aceste păsări emit doar un apel puternic din când în când, în timp ce alții au tendința de a cuipa foarte mult pe tot parcursul zilei. Dacă nu vă deranjează un tovarăș destul de zgomotos, aici sunt opt ​​dintre cei mai puternici papagali.

Bacsis

Dacă pasărea dvs. este excesiv de vocalizare (țipând), ar putea fi bolnav, rănit, senzație de ignorat sau altfel nefericit. Consultați un medic veterinar dacă nivelul de zgomot al păsărilor dvs. pare a fi obișnuit.

8 specii de păsări de animale de companie liniștite
01 din 08

Cockatorii sunt, în general, păsări afectate, capabile să producă chirpi de împărțire a urechii, încât nu toată lumea să poată tolera. În sălbăticie, aceste vocalizări sunt necesare pentru supraviețuire, permițând păsărilor să-și găsească colegii și să alerteze membrii turmei la pericol. În captivitate, cockato-urile tind să lege puternic cu îngrijitorii lor și ar putea vocaliza cu voce tare pentru atenție.

Prezentare speciala

Lungime: 18 inci

Greutate: 16 până la 26 uncii

Caracteristici fizice: În primul rând penaj alb - galben pal pe aripi și coada-mare creastă alb-negru (umbrelă cockatoo)

  • 02 din 08

    În sălbăticie, macaw-urile ar putea călători până la 500 de mile pe zi, folosind apelurile lor cu voce tare pentru a păstra legătura cu colegii de turmă. Acest lucru se traduce la zgomot considerabil în captivitate, care poate obține excesiv. Cu toate acestea, macaw-urile sunt, de asemenea, destul de inteligente și pot învăța trucuri și cum să vorbească, făcându-le animale de casă distractivă și jucăușă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 30 până la 36 de centimetri

    Greutate: 28 la 46 uncii

    Caracteristici fizice: Frunte verde se estompează în teal pe capă, spate, coadă și aripi - piept galben și partea inferioară a aripilor - cioc neagră mare (macaw albastru și aur)

  • 03 din 08

    Eclectus Parrots sunt, în general, păsări ușoare care se dezvoltă pe interacțiunea cu îngrijitorii lor. Ei nu au tendința de a face zgomot în mod constant, dar au un cântăreț distinctiv, care poate fi surprinzător. Unele dintre aceste păsări au, de asemenea, tendințe geloase, dacă simt că sunt ignorate și ar putea să-și voce cu voce tare nemulțumirea.

    Prezentare speciala

    Lungime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 13 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 04 din 08

    În timp ce ei sunt notați pentru ei Abilitatea de a vorbi, Amazon Parrots au un alt truc: pot produce strigăte stridente în frecvențe care par să taie dreapta prin urechile umane. Acestea fiind spuse, există tehnici pentru a ajuta la reducerea țipetelor. Încercați să recompensați pasărea cu atenție și tratați când se află în liniște. De asemenea, evitați adăugarea la zgomotul cu propriul dvs. strigăt când pasărea țipa, deoarece acest lucru ar putea încuraja comportamentul.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 16-23 uncii

    Caracteristici fizice: Green Body - Galben Cap - roșu la aripă Bend-Bak Beac - Inele albe în jurul ochilor (amazon dublu galben)

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    În timp ce sunt considerabil mai mici decât mulți papagali tare, convii pot fi la fel de tare. Aceste păsări pot fi auzite la kilometri distanță când ei ţipăt, care poate provoca dureri de cap în rândul îngrijitorilor și vecinilor. De asemenea, convii nu sunt timizi să vă permită să știți cu vocile lor atunci când ceva ne-a dezamăgit. Dar convii bine socializați sunt adesea păsări afectuoase care se dezvoltă cu suficientă stimulare mentală și fizică.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Orange strălucitoare și galben, cu momente de culoare verde și albastru-negru - cercuri albe din jurul ochilor (conura soarelui)

  • 06 din 08

    Papagalii gri africani au o reputație ca o parte din cele mai bune păsări de vorbire. Este ceea ce se întâmplă în spatele scenelor care pot provoca o problemă. Deși aceste păsări nu sunt cunoscute ca niște țipări puternice, ei au tendința de a vorbi pe tot parcursul zilei. Și pot fi foarte tare când vor. Ca păsări extrem de inteligente, au nevoie de o mulțime de jocuri și socializare pentru a le menține distrați. În caz contrar, s-ar putea vocaliza din plictiseală.

    Prezentare speciala

    Lungime: 9 până la 14 inci

    Greutate: 11 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte a penajului gri cu marginea pale - cioc neagra si coada rosie luminoasa (Congo african gri) - cioc de marfa si coada de maron (Timneh African Gray)

  • 07 din 08

    Lorikeets sunt, în general, păsări afectate cunoscute pentru anticurile lor comice. Îi place să interacționeze cu îngrijitorii lor și să necesite o mulțime de activitate mentală și fizică pentru a le menține fericiți și sănătoși. Pentru că sunt în mod natural păsări sociale care stau în grupuri mari în sălbăticie, au voci puternice pentru a fi auziți peste turma lor. Apelurile lor înalte și chirpurile frecvente ar putea fi prea zgomotoase pentru multe case.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 3 până la 6 uncii

    Caracteristici fizice: Blue Plumage pe față și burtă - verde pe aripi, spate și cap roșu-alb-galben și portocaliu evidențiază pe părțile laterale - picioare roșii-gri (Rainbow Lorikeet)

  • 08 din 08

    Parakeet-urile de la Ringneck sunt cunoscute pentru a fi superbori, dar unii oameni ar putea să nu aprecieze zgomotul acestora practicând neîncetat cuvinte. Ei au capacitatea de a face apeluri destul de stridente, dar multe ringneks stick la chatter mai liniștit pentru cea mai mare parte a zilei. Ei sunt de obicei oarecum aloof, deși multe ringne bine socializate se obligă bine cu îngrijitorii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 până la 17 inci

    Greutate: 4 uncii

    Caracteristici fizice: Green Plumage - galben-galben sub aripi-bărbați au inele negre și de trandafir în jurul gâtului lor - mutațiile includ albastru, scorțișoară, albino și Lutino (Indian RingNeck)

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Papagali mai puternici au fost adesea păstrate ca animale de companie