Alb-frontate (alb-răsucite) amazon parrots: profil de specii de păsări

Alb-fronted Amazon Parrot

Papagalul Amazon al Alb-Front, deși mediu de dimensiuni medii pentru un papagal, este cel mai mic dintre Speciile Amazonului. În ciuda dimensiunilor sale mai mici, această pasăre are o personalitate enormă, asertivă. Chiar și în sălbăticie, adesea abordează oamenii. În captivitate, această pasăre jucăușă și prietenoasă tinde să formeze legături strânse cu o singură persoană. Acest Amazon este favorizat de entuziaștii de păsări pentru dimensiunea, personalitatea, penajul colorat și mare Abilitatea de a vorbi-Along cu accesibilitatea sa relativă.

Prezentare speciala

Nume comune: White-Fronted Amazon Parrot, White-Randat Amazon Parrot, Spectacoled Amazon Parrot

Nume stiintific: Amazona Albifrons Subsp. Albifrons- Există alte două subspecii: Amazonul mai mic al alb-frontal (Amazona Alibrons Subsp. Nana), Sonora White-Fronted Amazon Parrot (Amazona Albifrons Subsp. Saltuensis)

Dimensiunea adulților: O specie mai mică a amazonului, amazoanele alb-frontate ajung, de obicei, doar aproximativ 10 centimetri în lungime.

Speranța de viață: 50 de ani în captivitate

Origine și istorie

Gama nativă a lui Amazon White-Fronted Parrots se extinde de la Mexic la Ocean Costa Rica, precum și Belize, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua și Puerto Rico. Habitatul lor preferat este pășuni cu perie și păduri tropicale de foioase. Ei pot trăi în perechi sau turme mici de 20 până la 30 de păsări.

Pasărea a fost descrisă și clasificată pentru prima dată în 1788 de către naturalistă suedeză Anders Sparman. Numerele sale sunt prolifice în sălbăticie.

Temperament

Frumos și inteligent, un papagal de amazon alb-frontat poate fi un animal de companie încântător pentru proprietarul îi obligă la. Deși poate fi timid în jurul celorlalți, dragostea sa de joc interactiv cu proprietarul său poate fi o încântare pentru alții să mărturisească.

Amazoanele alb-frontate nu sunt potrivite ca animale de companie pentru familiile cu copii, dar pot fi minunate pentru un singur proprietar. Ei se obligă puternic cu proprietarii lor, dar unii tind să devină "păsări cu o singură persoană."Cel mai bine este să le socializați la o vârstă fragedă sau să devină reclăcire și de testat pe măsură ce îmbătrânesc. Ele sunt o alegere bună pentru proprietarii care au o mulțime de timp liber pentru a petrece cu pasărea lor.

Ca multe specii Amazon, unele amazoane alb-frontate unele pot trece printr-o hormonală Stadiul bluffing Pe măsură ce ajung la maturitate. În timp ce parroturile Amazon de mână fac de obicei animale de companie iubitoare, afectuoase, stadiul bluff se poate transforma păsările agresive în timpul adolescenței (vârsta de 4 luni până la 1 an), iar unii proprietari nu se pot descurca. În timp ce faza trece, uneori poate dura până la 2 ani. Din acest motiv, această pasăre este cea mai potrivită pentru cei care au experiența menținută a păsărilor de dimensiuni medii la dimensiuni mari.

Vorbire și vocalizări

În plus față de a fi un mare mimic și vorbitor, papagalul Amazon White-Front are o varietate de vocalizări: scârțâind, lătratul sunetelor, trilii puternice și dureroase și alte zgomote scurte, ascuțite. Deoarece este o pasăre zgomotoasă, nu este potrivit pentru apartament sau condominiu care trăiește cu vecinii apropiați.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Alb-fronted amazon papagal culori și marcaje

Amazoanele alb-frontate sunt în primul rând verde cu patch-uri de alb și albastru pe frunțile lor. Ei au inele roșii strălucitoare în jurul ochilor lor, ceea ce a condus pe mulți să-i cheme "Amazoane spectacole."Ei au patch-uri rar de albastru deschis pe piept și belluri, iar aripile lor au margini adânci albastre și roșii. Există o strălucire roșie strălucitoare pe partea inferioară a penelor de coadă și au picioare de culoare bej și ciocuri gri deschis.

Cea mai mică culoare albă este puțin mai mică și mai închisă, în timp ce sonora alb-frontată are mai mult verzui-albastru pe partea de sus a capului.

Spre deosebire de majoritatea altor papagali Amazon, puteți distinge vizual între bărbați și femele din această specie. Femeia nu are marginea roșie pe aripile sale.

Îngrijirea papagalilor Amazon Alb-Front

Amazon papagalii prosperă pe interacțiunea socială și au nevoie de ea să rămână sănătoși și fericiți. Păsările neglijate se încadrează adesea în modele de comportament distructiv și depresie, care se poate manifesta în diferite probleme fizice și emoționale.

Începutul timpului în fiecare zi pentru interacțiune unu-la-o singură cu pasărea, care va stabili și menține o legătură sănătoasă.

Proprietarii potențiali ar trebui să-și amintească că, dacă adoptă un amazon alb-frontal, ei fac un angajament pe termen lung. Aceste păsări pot trăi mai mult de 60 de ani dacă sunt îngrijite în mod corespunzător, astfel încât îngrijirea pentru unul nu este un angajament de a fi luat ușor.

Asigurați-vă că Papagalul de Amazon al White-Front are a Cage cameră. Majoritatea experților recomandă o cușcă cu cel puțin 2 picioare cu o amprentă de 3 metri și o înălțime de 3 până la 5 picioare. Cageul ar trebui să aibă echipament amplu de joc în interior, inclusiv aparate de alpinism cum ar fi frânghii și scări - acestea sunt păsări acrobatice.

Aceasta este o pasăre dură care poate face bine în aviarii în aer liber protejată. Amazoanele alb-frontate tolerează o gamă largă de temperaturi, dar asigurați-vă că vă păstrați păsările protejate de schițe. Să-ți scot papagalul în mod regulat cu apă caldă pentru a-și păstra pene umede și curate.

8 cele mai bune papagali de companie mai mari de companie

Probleme comune de sănătate

Papagalii Amazon Alb-Front poate fi predispus la infecții intestinale, în timp ce aclimatizează un nou mediu, dar sunt destul de rezistente după aceea. Unele boli comune sunt susceptibile de a include:

  • Psittacoză, De asemenea, numit febră papagal, o infecție cauzată de bacterii Chlamydia
  • Alte infecții bacteriene, virale sau fungice
  • Picking de pene, de obicei datorită plictisei sau lipsei de scăldare adecvată
  • Alergii

Dieta și nutriția

În papagali sălbatici, alb-frontali mănâncă în cea mai mare parte fructe, fructe de padure, plante, semințe și piulițe, porumb și unele proteine.

Ca toți papagali Amazoni, amazoanele alb-frontate păstrate ca animale de companie fac cel mai bine pe o dietă peletată de înaltă calitate, suplimentată cu amestec de semințe și porții zilnice de siguranță proaspătă fructe si legume. Furajați aproximativ 1/3 până la 1/2 ceasca de alimente pelete și 1/3 până la 1/2 ceasca de fructe și legume proaspete zilnic. O dietă brută și variată vă va ajuta să vă asigurați că păsările dvs. menține o nutriție de top.

Ca și în cazul tuturor papagalilor, avocado, ciocolată, rhubarb, boabele de cafea și alcoolul sunt toxice pentru această pasăre.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Amazon Papagalii sunt predispuși la creșterea excesivă în greutate, deci trebuie să aibă dreptul de a se exercita în fiecare zi. Dacă doriți un amazon alb-frontat, ar trebui să îl puteți da minimum 3 până la 4 ore în afara cuștii sale pe zi. Această activitate va permite păsării să ardă excesul de calorii și să-și întindă aripile și mușchii, precum și să o ofere o stimulare mentală esențială.

Aceste păsări sunt, de asemenea, chewers intense și vor avea nevoie de o mulțime de jucării să mestece și să se joace cu. Chiar oferind păsările cu ramuri și ramuri poate ajuta la canalizarea instinctului de mestecat și să vă salvați mobilierul de la daune.

PROS
  • Social, afectuos, loial

  • Inteligent, un mare mimic și vorbitor

  • Cel mai mic amazon, necesită o cușcă puțin mai mică decât amazoanele mai mari

Contra
  • Poate obține cu voce tare când vrea să- nu este recomandat pentru locurile de viață

  • Poate avea o perioadă de mușcătură, agresivă în timpul adolescenței sale - care nu sunt recomandate pentru familiile cu copii mici

Unde să adoptați sau să cumpărați un papagal de amazon alb-frontal

Înainte de a cumpăra un amazon alb-frontal de la un magazin de păsări sau crescători, Verificați adăposturile animalelor și organizațiile de salvare. Ele pot costa de la 1.000 de dolari la 3 000 de dolari de la un crescător. Resursele online vă pot îndrepta în direcția corectă de crescători sau salvați:

Dacă cumpărați printr-un crescător, asigurați-vă că le intervievați, uitați-vă la sănătatea generală a păsărilor lor, verificați condițiile de viață și discutați cu clienții din trecut. Semne pe care trebuie să le evitați crescătorul să includă condiții de viață înghesuite, păsări inactive și crescători care evită întrebările dvs. sau nu par să aibă multe informații despre păsările lor.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

În cazul în care parrot Amazon Alb-Front, vă interesează, ați putea dori să verificați aceste alte specii conexe:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profilurile speciilor Amazon Parrot.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alb-frontate (alb-răsucite) amazon parrots: profil de specii de păsări