Red-lored amazon parrot: profilul speciilor de păsări

Red Lored Amazon Parrot

Roșu-lored Amazon Parrots sunt păsări impresionante și fermecătoare pentru frumusețea și inteligența lor. Unul dintre cele mai populare papagali de companie, au personalități comice, iar cele mai multe au o capacitate incredibilă de vorbire, care adaugă la apelul lor. Această specie este cunoscută pentru a avea o lovitură obraznică, dacă nu este pregătită bine, deci planificați să fiți un disciplinar cu această pasăre.

Prezentare speciala

Nume comune: Scarlet-Lorat Amazon, Amazon roșu-frontal, Golden-Beached Amazon

Nume stiintific: Amazona Autumnalis Cu trei subspecii: Salvini Amazon (A.A. salvini), Diademed Amazon (Amazona Autumnalis Diadema), liliac sau ecuadorian roșu (a.A. lilacina)

Dimensiunea adulților: 13 până la 14 inci

Speranța de viață: Până la 80 de ani

Origine și istorie

Papagalul Amazon Roșu este nativ din Mexic, America Centrală și America de Sud. Gama lor primară este din estul Mexicului la Ecuador, deși există câteva efective în centrul Braziliei.

Ei se bucură de cuibărit în cavitățile copacilor din pădurile tropicale și tind să trăiască în turme mici. În unele zone, dezvoltarea umană și capturarea pentru comerțul cu animale de companie au pus în pericol aceste Amazoane.

Această specie a fost menționată pentru prima dată în 1758 de zoologul suedez Carl Linnaeus, Creator al sistemului de taxonomie modernă. Există câteva subspecii de papagal Amazon Roșu, care arată la fel cu diferențele de dimensiune.

2:18

Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

Temperament

Amazoanele roșii sunt păsări inteligente, carismatice care doresc să fie cu proprietarii lor, precum și cu alte păsări. Ei se obligă rapid la membrii familiei umane, iar unii au tendința de a-și alege oamenii preferați și devin loiali, păsări de o singură persoană.

Aceste păsări sunt foarte talentați și cântăreți. Amazoane, în general, sunt mai degrabă păsări vocale care se bucură de interacțiunea cu tine verbal. Proprietarii potențiali ar trebui, de asemenea, să fie conștienți de faptul că toate amazoanele pot țipa și cel mai adesea fac. Dacă adoptați unul, așteptați un apel de trezire de 10 minute la răsărit și apus de soare în fiecare zi.

Ca mulți papagali, aceste păsări pot fi agresive și mușcate dacă nu sunt instruite corespunzător. Ei sunt cunoscuți că au o dungă obraznică și pot folosi ciocurile lor pentru a "disciplina" pe păzitorii lor. Protejați-vă împotriva lor mestecând firele electrice (un pericol serios) și alte lucruri din jurul casei.

Vorbire și vocalizări

Ca majoritatea papagalilor Amazon, Amazoanele roșii au o capacitate renumită de a imita discursul uman. Ei pretind că vorbesc sau că fac parte din conversația dvs. Poate suna ca o mormăi proastă, dar este distractiv să ascultați. Ei pot dezvolta un mic vocabular de cuvinte. Aceste cuvinte selectate pot fi distincte și clare. Ei pot imita râsul, beepurile și alarmele, care sunt, de obicei, primele lucruri pe care le învață și repetă.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Culorile și marcajele Amazonului roșu

Amazonul roșu roșu are în primul rând pene verzi vii. Se mândrește cu patch-uri strălucitoare de roșu pe frunte, unde își are numele. Există, de asemenea, atingeri de roșu pe aripi, iar unele păsări au galben sau portocaliu pe obraji. Au ciocuri colorate cu vârfuri negre și picioare și picioare colorate.

Amazoanele roșii sunt o specie monomorfă, un mod fantezist de a spune că bărbații și femelele arată la fel. Dacă te uiți îndeaproape la ochii lor, bărbații au irisuri de aur, iar femelele au cele maro. Chiar și atunci, este dificil să se spună celor două sexe, fără un test de sex de ADN.

Îngrijirea pentru Amazonul roșu

La minimum, o cușcă pentru un Amazon roșu roșu ar trebui să fie pătrat de trei picioare. Desigur, mai mare este întotdeauna mai bine. Furnizați cea mai mare cușcă pe care o puteți putea pentru papagalul tău. Pentru a păstra aceste păsări să se agreeze și în necazuri, timpul din cușcă este o necesitate. Joacă gimnastică poate oferi o oază pentru Amazonul dvs., unde poate fi departe de cușcă și văzută ca o pocăință sigură.

Amazoanele roșii au un a Reputația de a fi zgomotos. Proprietarii potențiali ar trebui să țină cont de acest lucru dacă sunt sensibili la zgomote puternice sau au vecini apropiați. În timp ce instruirea poate ajuta la reducerea vocalizărilor nedorite, vă puteți aștepta să vă ocupați de ceva țipă.

8 papagali mai puternici au fost adesea păstrate ca animale de companie

Probleme comune de sănătate

Amazoanele sunt predispuse la infecții bacteriene, virale și fungice, cum ar fi psittacoza și aspergiloza. Păsările care nu primesc o stimulare mentală amplă și exerciții fizice sunt susceptibile la comportamentul de auto-mutilare al penei. Dacă nu a fost hrănit o dietă bine echilibrată, amazoanele roșii au o istorie de dezvoltare a bolii hepatice grase. Semnele acestei boli includ un sân sau stomac distind, letargie, pierderea apetitului, dificultate de respirație și diaree.

Dieta și nutriția

În amazoanele sălbatice, roșii, mănâncă semințe, fructe, fructe de padure, nuci, verdeață, flori și muguri. O dietă a Amazonului ar trebui să fie formată în principal din pelete de înaltă calitate și de semințe ocazionale sănătoase, cum ar fi semintele de in, semințele de citire a laptelui sau inimile de cânepă.

Un supliment al Verzii cu frunze, legume rădăcinoase, Cereale ocazionale, iar nuci tratează vor apărea o dietă echilibrată pentru un amazon. Pentru a vă grăbi timpul de pregătire a alimentelor și a economisi niște bani, pregătiți un lot mare de amestec suplimentar de legume și boabe sau "a toca."

Oferiți zilnic tăiere sau fructe și legume proaspete. Ar trebui să cuprindă cel puțin 20% din dieta păsărilor. Alimentele nu ar trebui lăsate să rămână în cușca păsărilor tale. Orice alimente proaspete sau mașei pe care le plasați în cușca Amazonului dvs. ar trebui să fie luate în momentul în care timpul de hrănire sa terminat.

5 alimente bogate în vitamine vă puteți hrăni păsările

Exercițiu

Amazoanele sunt papagali activi. Ei ar trebui să li se permită un minim de trei până la patru ore pe zi în afara cuștii pentru a juca și a-și întinde aripile. Aceste păsări iubesc să urce și să mestece. Oferiți Papagalii Amazon o mulțime de jucării, inclusiv scările de a urca, frânghii și leagăne la Perch pe.

Aceste păsări necesită jucării robuste la ambreiaj și mestecați. Mestecarea îi ajută să-și exercite fălcile și ajută cu măcinarea și îngrijirea ciocurilor puternice. Mestecând Jucării din lemn și din piele este o priză pentru instinctul lor de săpare pentru grube în lemn putrezit, precum și tragerea pe benzi de coajă pentru a mânca sau a extinde o gaură de cuiburi. Furnizarea de o mulțime de jucării de dimensiuni adecvate va reduce probabil o mulțime de comportamente nedorite, potențial distructive în jurul casei dvs.

PROS
  • Social și prietenos

  • Îi place să vorbească și să imite sunetele umane

  • Pasăre de lungă durată

Contra
  • Tendința pentru ghearele puternice și strigătele

  • Necesită la trei până la patru ore de exerciții fizice, stimularea mentală

Unde să adopți sau să cumpărați un Amazon roșu

Contactați o agenție de adopție și educație a papagalului și întrebați dacă vă puteți vizita păsările. Văzând unul dintre acești papagali în mediul său de origine vă va oferi destul de puțin o perspectivă asupra a ceea ce este ca să trăiți cu unul. Crescătorii vinde Amazoane roșii în intervalul de 1.000 de dolari la 3.000 $. Salvează, organizații de adopție și crescători unde puteți găsi papagalii Amazon Roșu, includ:

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profilurile speciilor Amazon Parrot.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Red-lored amazon parrot: profilul speciilor de păsări