Ai adoptat un catelus. Acum ce?

Ziua mare a venit și sunteți plin de emoție - în cele din urmă veți adopta un catelus drăguț mic! Este foarte probabil că ați petrecut nopți și zile visând doar despre rasa corectă și găsirea perfectă Numele pentru catelus. Acum este timpul să-i aducem acasă.

Deci, cum vă pregătiți pentru adoptarea catelului? Ce aranjamente trebuie să treceți pentru a vă asigura un mediu de familie confortabil și adecvat pentru noul dvs. membru al familiei? Să vorbim puțin despre adoptarea nu numai a catelusului drept, ci și atitudinea corectă față de adoptarea câinilor și modul în care un nou proprietar trebuie să se pregătească pentru ziua cea mare.

În primul rând, amintiți-vă că va fi necesară o mulțime de înțelegere din partea dvs. Noul dvs. Pal cu patru picioare va fi cel mai probabil să treacă printr-un stres, deoarece a fost separată de familie, prieteni și se mișcă într-un nou loc cu o mulțime de oameni noi. Pregătiți-vă să fiți iertați, deoarece pooch-ul dvs. va face greșeli și nu urmați întotdeauna instrucțiunile dvs. Este normal pentru un câine tânăr, iar armarea pozitivă este singura modalitate de a învăța un catelus cum să se comporte în noua ei casă.

LEGATE DE: Puppy Instruire 101 - Walkthrough de bază

Începeți prin a permite animației dvs. să exploreze. Lăsați-i să se miște, să se elibereze în curte și să alerge în jurul locului pentru a cunoaște împrejurimile. Puii tineri sunt aventuroși, care este unul dintre cele mai drăguțe, cele mai interesante lucruri despre ei. Dacă sunteți părinte, aveți-o Pooch Întâlnește copiii cât mai curând posibil, de preferință la adăpost chiar înainte de a lua o decizie finală de a adopta un câine.

Să vorbim despre pregătirea pentru sosirea unui nou catelus.

Consumabilele de câine necesare pentru primii proprietari de catelus

Tu

Am scris anterior un Articolul viu la trebuie să aibă consumabile de câini Fiecare proprietar de câine ar trebui să privească, dar există câteva lucruri pe care un tânăr câine nu a câștigat nevoie și unii pe care o va face. În acest post, acesta este exact ceea ce vom acoperi.

În mod ideal, înainte ca ziua mare să sosească, ar fi trebuit deja să-l așezați deja în toate consumabilele de câine pe care le veți avea nevoie. Nu lăsați acest lucru până în ultimul moment și mai ales până când câinele este deja acasă. Pregătiți-vă în avans, și dacă nu aveți deja o comandă rapidă de Produse de câine de la Amazon Înainte de a vă duce să vă ridicați catelul.

LEGATE DE: Cum de a gusta un catelus eficient

Lista de cumpărături de câine va depinde foarte mult de bugetul dvs.; Există întotdeauna mai multe lucruri disponibile pentru câine decât ne putem permite. De exemplu, Scaune de mașini de câine ar fi o idee grozavă pentru prima oară Călătoria cu mașina călătoria de la adăpost înapoi la casa ta. Cu toate acestea, acest lucru nu este încă o necesitate, deci dacă sunteți într-un buget strâns, țineți-vă la cumpărarea de lucruri precum scaunele mașinii de câine, Piscine de câine sau Câine de îngrijire a câinelui Clippers. Acestea sunt toate importante, dar nu urgente.

Pregătirea: hrană pentru câini și boluri

Tu

Pentru a începe, veți avea nevoie de boluri pentru alimentele și apa lui Pet ".

Luați în considerare dimensiunea catelului dvs. înainte de a cumpăra boluri de câine, astfel încât să puteți fi siguri că poate ajunge la mâncare și apă. O mulțime de proprietari de animale de companie apuca, de asemenea, o tavă de plastic pentru a plasa sub acele boluri pentru alimente pentru animale de companie pentru a preveni scurgerile constante de apă sau alimentele câinilor care se încadrează pe podeaua dvs. din lemn de esență tare. Este adevărat - Puppies sunt consumatori murdari, deci este mai bine să fii pregătit.

Asigurați-vă că, de asemenea, stocați în prealabil alimentele catelului, și achiziționați cel puțin câteva zile de mâncare de câine.

Fiți conștienți de faptul că, dacă alegeți să vă hrăniți catelul, un brand nu sunt obișnuiți, pot avea stomacuri supărate; Este nevoie de o vreme pentru ca câinele să se obișnuiască Noile mărci de mâncare pentru câini. Poate fi mai ușor pentru amândoi dacă achiziționați aceeași mâncare pe care o folosește pentru a mânca, dar trebuie, de asemenea, să vă gândiți dacă alimentele de companie este bun pentru un câine tânăr.

Pentru călătoria: lesa de câine, guler și transportator

Tu

Va trebui să aduceți un guler de companie și să le bați cu dvs. pentru a vă ridica catelul.

Cel mai bine este să folosiți un regulat lesă pentru câine și nu o retractabilă până când catelul dvs. nu este obișnuit să meargă pe o lesa. Când luați un cățeluș de la adăpost, personalul vă va ajuta cu lesa, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cunoașterea modului de a face acest lucru la început.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

În plus, poate doriți, de asemenea, să aduceți un transportator de plastic pentru călătoria cu mașina. Amintiți-vă, acesta este un câine nou care nu este familiarizat cu mediul în schimbare și cu întreaga lume în general. Deci, dacă cineva nu va merge cu dvs. pentru a ridica un catelus (care este foarte recomandabil) și care poate ține pe catelus, trebuie să aveți a câine de transport cu tine. Aceasta este pentru siguranța tuturor.

Pentru casa: jucării pentru câini și cutii

Tu

La domiciliu, trebuie să aveți o cutie de câini Așteptați catelul dvs. dacă doriți să evitați potențialul Probleme comportamentale.

Motivul este că utilizarea unei cutii bune de câine vă poate ajuta în multe moduri atunci când antrenamentul, învățarea și luați-vă pooch-ul. De asemenea, catelul dvs. se va simți mai sigur dacă are un loc doar pentru ei - câinii iubesc având propriile lor dens, își pot numi casa reală.

Pentru ca un catelus care vine într-o casă nouă este înfricoșător și va avea nevoie de un loc pentru a vă relaxa. Obișnuit, Crăciun de câine Serviți acest scop cel mai bun, dar în funcție de situația financiară, puteți cumpăra și a câine sau chiar A canapea de câine Pentru un confort suplimentar și plasați-l fie în cutie, fie că îl aveți ca un loc separat pentru cățelușul dvs. Dacă sunteți legați pentru bani, chiar și păturile vechi vor funcționa la fel de bine într-o cutie de câini, deoarece acestea pot fi mutate și spălate cu ușurință. Veți avea nevoie, de asemenea, de cutia ca un loc pentru a vă limita catelul când ați dispărut și ca voi Houserea ei.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune capete de câine moale pentru pui

Cumpărați câteva Mare jucării de catelus inaintea timpului. Puppies iubesc să mestece o mulțime și dacă nu doriți ca pantofii și mobilierul să fie distrus în chestiunea orelor, oferiți câinelui tânăr cu alternative sigure care o pot ajuta cu ". Utilizați în mod corespunzător armarea pozitivă Antrenează-ți catelul Pentru a comuta de la mobilier și alte obiceiuri de mestecare rău pe jucării de mestecat câine.

Pentru securitate: etichete de identitate pentru animale de companie și microcipping

Tu

După ce ți-ai adus casa de cățeluș și ai ales un nume pentru câine, Achiziționați o etichetă de identificare a animalelor de companie pentru gulerul ei care are numele și numărul de telefon pe el în cazul în care se îndepărtează vreodată, se pierde sau este furat.

Aceasta este o parte importantă pentru a asigura siguranța caninei și cea care trebuie abordată în câteva zile după adoptarea unui catelus.

Următorul pas după ce ați achiziționat etichetele de identificare a câinelui este injectarea unui microcip sub pielea câinelui. Tot ce trebuie să faceți este să luați catelul dvs. la o clinică Vet locală (pe care o veți face în cele din urmă oricum și, de preferință, cât mai curând posibil), plătiți aproximativ 50 de dolari și va dura câteva secunde pentru a trece prin acest proces.

Louise Murray, DVM, explică Ce microcipping este:

& # 8220; un ac este folosit pentru a plasa un cip mic sub pielea animalului, de obicei între lamele umărului. Cipul are un număr unic pe acesta care poate fi preluat și citit de un scaner. Se poate face la o mulțime de animale diferite, inclusiv cai, câini, pisici, dihori și majoritatea mamiferelor.& # 8221;

Conform Sawa, Doar aproximativ 20% dintre câinii pierduți se întorc vreodată la proprietarii lor de drept. Numărul nu este în mod evident suficient de mare, prin urmare, având cainele dvs. să poarte a Zgarda pentru caini cu etichetele de identificare a animalelor de companie este vitală. Același lucru se referă la microciparea catelului dvs. pentru o securitate suplimentară și siguranță în cazul unui dezastru.

Primind un catel în noua ei casă

Tu

Poochul dvs. va fi probabil foarte emoționat și nervos când veți obține casa ei, deci fiți gata să petreceți mult timp cu ea imediat.

Trebuie să faci câinele confortabil, și asta ia locul de muncă și răbdare. Unele pui vor dori să miște fiecare centimetru al casei, în timp ce alții vor să stea și să ia totul înainte de a explora. Oferiți-vă timpului de catelus pentru a vă ajusta, obține confortabil, învățați locul și apoi introduceți-l la alte animale de companie și membrii familiei.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de catelus dreapta pe varsta

Câinii tineri nu pot să-l țină prea mult timp, așa că cățelul tău va trebui să meargă mai des, mai ales când începi să-i dai. Ea nu va spune când trebuie să meargă, așa că trebuie să fii proactiv în acest lucru și să monitorizeze în mod constant pooch-ul tău dacă nu vrei să continue să curățe după ea. Scoateți-o imediat ce vă ridicați dimineața și cât mai des posibil în timpul zilei, mai ales după ce mănâncă sau bea ceva. Există multe tehnici pe vânătoare, așa că învățarea Metode eficiente de instruire va plăti ora mare.

Primele câteva nopți la domiciliu vor fi lungi pentru tine și pentru cățelușul tău.

Tu

Alegeți un loc pentru ca catelul dvs. să se culce și să-i așeze cratele de câine moale acolo în prima noapte. Ea poate plânge pentru tine, așa că fii gata să mergi la ea și să te confrunți cât mai bine.

Cu excepția cazului în care intenționați să rămâneți treaz toată noaptea, este mai bine ca ea să doarmă într-o zonă închisă până când ea este mai în vârstă, indiferent cât de jalnic poate suna ca ea. Nu numai că vă va salva o casă murdară, dar este mai sigură pentru câine.

Va trebui să începeți rutina de formare a catelului de îndată ce aduceți-o acasă. În timp ce ea nu trebuie să știe cum să se agită imediat, veți dori ca catelul dvs. să înceapă să vină atunci când chemați și să stați la comandă.

Din nou, toate acestea sunt pentru siguranța ei. Când o scoateți pe o leșie, țineți-o ușor lângă tine și nu lăsați-o pe catelul vostru să vă conducă. Începeți imediat să o arătați că sunteți responsabili aici.

Când vă antrenați catelul dvs., amintiți-vă că armăturile pozitive funcționează mult mai bine decât cele negative. De fiecare dată când vă prindeți catelul, făcând ceva corect - fie că folosește baia afară sau pe jos lângă tine - laudă-o și folosește o mulțime de armătură fizică. Frecându-și burta sau zgârierea în spatele urechilor ei sunt modalități minunate de a arăta cățelușul dvs. sunteți mulțumit de ceea ce a făcut.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când aduceți casa dvs. de cățeluș este să-și petreacă o mulțime de timp cu ea până când se obișnuiește cu locul, lucruri noi, oameni noi și chiar voi. Dacă este posibil, aduceți casele de casă când puteți petrece câteva zile cu ea, cum ar fi o după-amiază de vineri sau, eventual, luați câteva zile de la locul de muncă. Întotdeauna aveți răbdare cu catelul și știți că scopul ei principal este doar să vă rog și să vă iubească.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ai adoptat un catelus. Acum ce?