Zappos vrea să vă cumpere un câine de adăpost

Zappos vrea să vă cumpere un câine de adăpost

Zappos.com este cunoscută pentru vânzarea de încălțăminte, genți de mână și îmbrăcăminte. Multe moda de moda caută site-ul lor pentru oferte minunate La cele mai recente stiluri, dar acum proprietarii de animale de companie și iubitorii de animale au un motiv să navigheze și pe site-ul lor. Nu, ei nu au început o linie de haine de câine ultra-trendy - oferă de fapt să cumpere clienții lor un câine de adăpost ca un stimulent de vineri negru.

Știu ce te gândești. Zappos vrea să cheltuiască bani în Black Vineri, în loc să-și promoveze mărfurile în numerar la milioane de cumpărători care vor fi în căutarea unor mari oferte? da! Asta e exact ceea ce vrea Zappos!

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă

De la Black Friday (27 noiembriea, 2015) prin intermediul Cyber ​​Luni (30 noiembriea, 2015), Zappos a convenit să acopere costul de a adopta o pisică sau câine de peste 150 de adăposturi fără ucidere în Statele Unite. Efortul face parte din noua lor campanie numită "Acasă pentru Pawlidayz."

Zappos vrea să vă cumpere un câine de adăpost

Pentru fiecare animal de companie care este adoptat în timpul evenimentului de patru zile, Zappos va da, de asemenea, un supliment de 150 de dolari Cei mai buni prieteni pentru animale. Ele sunt un lider în mișcarea fără ucidere și lucrează cu grupuri de salvare și adăposturi în jurul țării pentru a pune capăt uciderii inutile a câinilor și pisicilor în adăposturi. Ele sunt singura organizație de bunăstare a animalelor din țară care se concentrează strict pe mișcarea fără ucidere.

Cei mai buni prieteni Societatea Animală este o organizație nonprofit care operează cel mai mare sanctuar pentru animalele fără adăpost din Statele Unite. Organizația oferă, de asemenea, spay și neutru, adopție și Programe educaționale În numeroase comunități din întreaga țară.

Banii donați de Zappos în timpul casei lor pentru evenimentul Pawlidayz vor merge la costurile imunizărilor, asistenței medicale și îngrijirii medicale pentru animalele care vor avea nevoie de o casă pentru totdeauna.

Toți părinții potențiali de animale de companie trebuie să facă este să găsească o societate de animale cele mai bune prieteni din apropierea lor sau să localizeze una dintre cele 150 de organizații de salvare parteneră. Contactați salvarea între 27 noiembrie, pentru a găsi animalul de companie drept și treceți prin organizații adoptarea specifică procedură. Este atat de simplu!

Eligibilitatea adoptării și procesul de adopție pot fi diferite la fiecare organizație și va trebui să contactați fiecare individual pentru a discuta despre acest lucru. Zappos nu are nimic de-a face cu procesul de adopție și nici cel mai bun prieten al societății animale.

Suma totală donată de Zappos este limitată la 1 USD.1 milion. Donația va acoperi aproximativ 4.000 de adopții de companie la un cost mediu de 100 USD pe animal (400.000 dolari). Acesta va acoperi, de asemenea, 150 de dolari donați pentru fiecare animal care este adoptat (700.000 de dolari).

LEGATE DE: Animale de companie pe un buget: cele mai bune locuri pentru a găsi produse ieftine câine

Vinerea neagră este, de obicei, despre obținerea celor mai bune oferte ale anului asupra tuturor celor de la electronică la jucăriile copiilor. Este de fapt destul de ironic cu o zi înainte ca vineri negre să fie cheltuită pentru a mulțumi tot ceea ce avem tendința de a lua de la sine înțeles pe tot parcursul anului.

Zappos vrea să vă cumpere un câine de adăpost

Este frumos să vezi că o companie merge mai sus și dincolo de a aduce înapoi în Sezonul de vacanță. Cred că o mulțime de oameni au uitat de importanța acordării celor mai puțin norocoși în aceste vremuri a anului. Este răcoritor să vezi o companie mare ca Zappos făcând ceva pentru a reaminti tuturor despre ceea ce spiritul de vacanță este cu adevărat.

Dacă căutați un nou membru al familiei Burry, acest weekend ar fi un moment minunat pentru a adopta unul. Poate că ați putea chiar să-l plătiți înainte și să luați banii pe care intenționați să-l cheltuiți pe o taxă de adopție și să o donezi oricum la adăpostul sau organizația de salvare?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Zappos vrea să vă cumpere un câine de adăpost