Ghidul esențial pentru pregătirea câinelui pentru un nou copil

Ghid pentru pregătirea câinelui dvs. pentru un nou copil

Având un copil la domiciliu poate aduce atât de multă bucurie pentru întreaga familie. Cu toate acestea, există un membru al familiei care nu este cu adevărat încântat deloc. Vorbim despre prietenul tău cu patru picioare, desigur. Și chiar dacă ați fi destul de norocoși să aduceți acasă una dintre aceste rase care sunt considerate cele mai prietenoase pentru copii, ei nu pot înțelege niciodată la început de ce aduceți acasă un alt maestru "uman" când vă au deja. Înțelegem sentimentul. Este destul de comun printre copii. Și dacă copilul sau preșcolarul dvs. nu poate fi atât de încântat de prezența unui nou copil la domiciliu, câinele dvs. de companie poate simți același lucru. Nu vă faceți griji deoarece vă vom ajuta să vă dați seama în acest ghid esențial pentru pregătirea câinelui pentru un nou copil.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

Rivalitate pentru copii-canine?

Evident, primul lucru pe care îl veți gândi este motivul aversiunii pământului câinelui (iertați termenul pentru lipsa unui cuvânt mai bun pentru al descrie) la micul tău.

După cum am spus mai sus, este aproape similar cu rivalitatea de frate a copiilor. În momentul în care vine un nou copil, frații rivali se culcă într-o clipă. Psihologii copilului se uită mai mult ca un concept în continuă evoluție, în funcție de nivelul de dezvoltare al copilului. Copiii își vor proteja jucăriile, astfel încât ei nu o vor împărtăși cu un nou copil. Copiii în vârstă școlară sunt diferiți și ar dori egalitatea în tot. Ca atare, se așteaptă să fie tratate corect și pătrat la fel ca noul copil. Adolescenții, pe de altă parte, se bucură de un sentiment de individualitate, astfel încât ei nu-i plac chiar ideea de a avea grijă de un nou copil.

Când este luat în contextul unui scenariu pentru copii de câine, caninii interpretează de obicei sosirea unui nou copil ca competiție pentru resurse. Câinii ne iubesc din cauza mâncării și a apei pe care le dăm, jocul pe care îl petrecem cu ei, exercițiul pe care îl oferim și momentele speciale de legare pe care le prețuim cu aceste creaturi.

Care se spune, aducând acasă un nou membru al gospodăriei, înseamnă pur și simplu să împărtășim aceste resurse. Chiar dacă nu era un copil care este adus în familie, spune un nou câine pe care l-ai adus acasă de la adăpost sau de la un prieten, câinele tău va mai reacționa într-o manieră destul de ciudată. De ce? Din nou, este vorba de concurența pentru resursele câinelui - atenția dvs., mâncarea, timpul de joc, exercițiul și acele momente speciale petrecute cu dvs. vor trebui acum să fie împărtășite cu altcineva.

Ca atare, ar trebui să vă pregătiți câinele foarte bine pentru noul dvs. copil.

Formarea ajută

Câini agresivi sunt destul de rele pe o lesa și nu fac bine să-și amintească nici. Dacă câinele dvs. de companie se întâmplă să aibă ambele caracteristici, atunci nu este prea târziu să-l antrenezi chiar înainte ca bebelușul să sosească acasă sau încă îl purtați în pântecele voastre.

Antrenează câinele tău să vină la tine când a sunat. De asemenea, ar trebui să-l învățați Cum să mergi pe o lesa. Alte comenzi de bază pe care trebuie să le învățați câinele dvs. pot include "Sit", "în jos", "Înapoi", "Stați", "Du-te la Crate", Du-te la Mat "și" Lăsați-l ", printre altele. Fii gata cu tratarea câinelui tău. Asigurați-vă că este ceva pe care Pooch Pur și simplu nu poate rezista. Asta înseamnă, de asemenea, că trebuie să aveți o înțelegere corectă a nevoilor câinelui tău și îi place.

Ideea aici este de a vă face ca câinele să vă asculte. Ar trebui să fii liderul său de pachete. E timpul să acționăm ca unul.

Ar putea fi, de asemenea, o idee bună să vă înscrieți animalul într-o clasă de ascultare. Unii părinți de companie care se așteaptă, de asemenea, un nou copil consideră că este util să-și socializeze câinii la vederea și parfumul copiilor. Părinții de companie întreabă de obicei prietenii lor care au copii mici dacă pot merge câinii lor lângă copiii lor pe cărucioare. Acest lucru ajută la introducerea câinelui spre vedere și mirosul unui copil. În multe cazuri, câinele poate merge de fapt cu copilul tânăr.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Introduceți câinele dvs. pentru lucrurile și lucrurile pentru copii

Multe dintre schimbările pe care le vor observa câinele dvs. se află în lunile care au condus la livrarea dvs. și la eventuala sosire a copilului dumneavoastră. Veți face niște schimbări în casa dvs., cum ar fi pregătirea grădinii în care va rămâne noul dvs. copil care va rămâne, precum și cumpărați lucruri noi pentru copil. Pătuț, joacă covorașe, căzi de baie pentru copii, și alții asemănători vor arăta ciudat pentru câinele tău. Chiar și culorile grădiniței și decoratiunilor pentru copii vor părea ciudate în ochii câinelui vostru.

Ca orice altceva, este important să vă învățați câinele să asociați aceste schimbări cu lucruri plăcute. Dacă intenționați să vă permiteți câinelui dvs. de companie în grădinița dvs. de copil, permițându-vă animalului de companie să "nas", ar trebui să-l ajute să se familiarizeze cu toate aceste lucruri, cum ar fi patul copilului, jucăriile de joc, și mult mai mult.

Cu toate acestea, dacă nu doriți ca animalul dvs. să se rătăcească, având Porțile de câine sau chiar ușile de ecran vor da în continuare câinelui dvs. o șansă de a vedea ceea ce este în interiorul camerei fără a trebui să meargă într-adevăr. Acest lucru face ca câinele dvs. de companie să se simtă mai puțin izolat.

Pentru mulți părinți de companie, jucând CD-uri de muzică pentru bebeluși sau chiar strigătele copiilor ajuta la aclimatizarea câinilor la eventualele strigăte ale unui copil real. Ei se vor simți mai mult la ușurință atunci când copilul tău plânge ca fiind deja obișnuiți cu sunetul.

Uneori punerea unei păpuși de păpușă în pat, bassinetul sau chiar și cărucior ajută. Puteți să vă permiteți câinelui să meargă cu dvs. pe o lesă în timp ce împingeți căruciorul care transportă păpușii pentru copii. Vecinii voștri ar putea avea o privire foarte chestionată pe fețele lor, dar de fapt vă aclimatizați animalul de companie la noul normal. Puteți chiar să luați în considerare obținerea unui nou Cărucior de câine pentru pooch, pentru a vă asigura că prietenul tău canin nu se simte lăsat afară.

Stabiliți un nou normal

Este important să realizăm că atunci când aduceți noul dvs. copil acasă, timpul dvs. pentru animalul dvs. de companie va fi, de asemenea, redus substanțial. În timp ce sunteți încă însărcinată, acesta este timpul perfect pentru a obține cu adevărat câinele dvs. obișnuiți cu noua rutină din casa dvs. Ca atare, jucând cu o păpușă pentru copii și pretinzând că este într-adevăr copilul tău, va da într-un fel ideea că acesta este acum cum va arăta "Noua normală".

Spargeți-l la câinele dvs. încet. Reduceți treptat timpul pe care îl jucați până când ajungeți la un punct pe care îl credeți că îl puteți gestiona chiar dacă copilul este deja aici. De exemplu, dacă în trecut ați jucat cu câinele dvs. pentru un bun de 30 de minute și știți că acest lucru nu va fi posibil odată ce copilul este acolo, atunci poate că ar trebui să încercați să mergeți la un joc mai realist de 10 minute. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă jucați cu câinele dvs., scăzând treptat timpul petrecut pentru a juca până când ajungeți la marcajul de 10 minute fără să vă simțiți să vă simțiți.

Când te duci la parc, animalul tău nu va mai fi singur cu tine. Veți avea deja copilul. Aducerea unui scaun pentru copii sau chiar un bassinet ar trebui să vă ajute câinele să înțeleagă că acesta este acum nouul normal. Va trebui să învețe să împărtășească atenția pe care o dai cu cel mic. De asemenea, puteți instrui câinele dvs. cu privire la modul de abordare corespunzătoare a păpușii pentru copii. Nu ar trebui să meargă la bassinetul și să-l lingă pe păpușă pentru copii.

câine și copil

Promovați un loc liniștit și sigur

Unii părinți de companie numesc aceste "stații de succes", deși cele mai multe le numesc ca "zone sigure". Acestea sunt zone în care câinele dvs. se poate simți fericit, calm și relaxat în timp ce îl separă de noul copil. Această configurare este doar pentru părinții de companie care sunt atenți la aducerea câinilor lor mai aproape de noii lor copii.

Puteți folosi porțile de câine în anumite secțiuni ale casei dvs. pe care nu doriți ca câinele dvs. să se aventureze. De exemplu, nu vreți să intrați în dormitorul dvs. sau chiar pe pepinia copilului dvs. Puteți lăsa ușa deschisă, dar deoarece porțile câinilor servesc în mod eficient ca o barieră între cele două spații, animalul dvs. de companie învață că nu poate intra înăuntru.

Alternativ, puteți Antrenează câinele dvs. pentru a-și iubi cutia. Pentru unii părinți de companie, punerea câinilor în cutii este ca și cum le pedepsi în cuști. Dar acest lucru este cu greu cazul în care Cratele de câine este conceput pentru a fi un loc sigur, confortabil și sigur pentru caini să rămână în. Dacă nu ați antrenat câinele dvs., acum este un moment bun pentru a face acest lucru înainte de a aduce acasă noul dvs. copil. Câinii de antrenament cu crate pot fi făcute în special cu utilizarea instrumentelor corecte, cum ar fi laudele, tratează și Jucăriile preferate ale câinelui. Punerea jucăriei preferate a câinelui tău în cutia sa va da reasigurarea că este cel mai bun loc de a fi.

Obținerea animalelor de companie a Pat de câine confortabil poate, de asemenea, ajuta. Ca toate lucrurile, trebuie să-ți antrenezi câinele în utilizarea patului. Este important să se uite la patul de câine ca un loc confortabil de odihnă și să se simtă relaxat și calm. Lucrul bun despre un pat de câine este că îl puteți mișca cu ușurință dintr-o locație la alta. Poate doriți să o plasați chiar în afara poarta câinelui la grădinița bebelușului sau chiar în interiorul cutiei de câine.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de câine

Au cineva să aibă grijă de câinele tău în timp ce ești în spital

În funcție de tipul de naștere pe care o veți avea, ați putea ieși din casa dvs. câteva zile. Este adesea o idee bună să aveți pe cineva să aibă grijă de nevoile animalului dvs. de companie. Poate fi o rudă sau un prieten sau cineva care este instruit profesional să stea și să se ocupe de câini.

Este important să planificați acest lucru înainte de timp. Dacă este posibil, această persoană să vină peste casa dvs. cu câteva săptămâni înainte de data de livrare așteptată, astfel încât să-i puteți arăta ceea ce are nevoie de câinele dvs. Lucrul important de realizat aici este că, deși dai naștere, rutina zilnică a câinelui tău nu ar trebui să fie spart.

Planificați sosirea bebelușului dvs. la domiciliu

Dacă este deja data scadentă, ați putea dori să puneți toate articolele copilului într-o pungă. Luați în considerare punerea unui element fiecare într-o singură pungă. Ideea este de a aduce acasă unul dintre aceste elemente pe care copilul le-a folosit în timp ce el sau ea este încă în spital. De exemplu, bebelușul dvs. va folosi o singură dată sau poate chiar o pradă odată ce este livrat. Din moment ce tu și bebelușul tău veți rămâne în centrul de naștere sau la spital pentru o zi sau două, lăsați soțul / soția sau cineva pe care îl puteți încredința aduce aceste "articole utilizate pentru copii.

Odată ce partenerul dvs. ajunge acasă și chiar înainte de a intra în ușă, el trebuie să atașeze un element de copil în bucla curelei sau oriunde pe corpul său câinele tău poate mirosi. Reacția naturală a câinelui dvs. este să fiți încântați de sosirea soțului dvs. De asemenea, va mirosi mirosul copilului dvs. pe elementul copilului. Acesta va asocia acest miros cu emoția fericită pe care o simte.

Elementul de bebeluș poate fi, de asemenea, frecat pe jucăria preferată a câinelui sau chiar o minge de jucărie. Când jucați Fetch sau jucați cu jucăria, acesta asociază în mod natural mirosul copilului cu ceva foarte plăcut. Alternativ, puteți plasa elementul copil sub castronul alimentar al animalului dvs. de companie. Odată ce câinele dvs. mănâncă, va mirosi mirosul copilului și o asociază din nou cu lucruri plăcute.

Ghidul esențial pentru pregătirea câinelui pentru un nou copil

În legătură cu o postare: Bile de câine

Prima zi a copilului la domiciliu

Așteptați o mulțime de sărutări și un câine foarte încântat când veniți acasă de la spital. Dacă câinele dvs. a fost pregătit și aclimatizat la mirosul copilului dvs., va fi foarte fericit să vă vadă amândoi. Chiar înainte de a intra în casa dvs., lăsați-vă soțul să vă dețină noul copil, deoarece câinele dvs. va fi pur și simplu suprasolicitat să vă vadă din nou. Întotdeauna salutați mai întâi câinele, dar faceți-o într-o manieră caldă și calmă. Fă-ți prea încântat că te vei adăuga doar la comportamentul rambunptiv al animalului tău.

Lăsați-i entuziasmul să scape înainte de a vă îndrepta copilului. Până când câinele dvs. este pe deplin relaxat, introduceți câinele dvs. la noul dvs. copil. Lăsați-l să mirimeze și să miroasă pe micul. Dacă a fost pregătit bine înainte de sosirea dvs., ar trebui să fie mai mult decât fericit să salutăți noua adăugire la casa dvs.

Atunci când alăptați bebelușul dvs. asigurați-vă că pregătiți și unele tratamente cu adevărat delicioase pentru animalele dvs. de companie, de asemenea. Partenerul dvs. poate să-i ducă la câinele dvs. în timp ce vă îngrijiți copilul. Câinii într-un fel primesc ideea că asistența medicală este un moment intim, astfel încât ei vor încerca să fie cât mai calm posibil. Dacă se răsplătesc cu tratamente foarte hrănitoare și cu adevărat delicioase, în timp ce vă alăturați, ei vor învăța să asocieze acest lucru cu sentimente foarte pozitive.

Supravegherea copilului și a animalului dvs. de companie

Supravegherea dvs. este importantă în timp ce copilul dvs. crește. Dacă nu puteți ține un ochi pe copilul dvs. și animalul dvs. în același timp, acum este momentul să utilizați acele zone de siguranță pentru animalele de companie pe care le-am menționat mai devreme. Punerea porților de câini în ușa pepinieră sau chiar să vă spuneți animalului dvs. de companie pentru a merge la cutie sau patul de câine ar trebui să vină la îndemână în timpul acestor cazuri atunci când pur și simplu nu puteți supraveghea ambele. Având o mulțime de ani Jucării interactive câine De asemenea, ajută.

Dacă puteți supraveghea atât copilul, cât și animalul dvs. de companie, puteți utiliza comenzile diferite pe care le-ați instruit pentru a urmări animalul de companie. "Sit", "Stai", și "Înapoi" ar trebui să vină cu adevărat la îndemână dacă doriți ca câinele dvs. să rămână în locul ei sau să se retragă când a spus să facă acest lucru.

Până când copilul tău se târăște și gata să-și exploreze lumea, este adesea o idee bună să arăți copilului tău cum să-ți petreci câinele. Mai des decât nu, bebelușul tău va imita acțiunile tale. Mai important, câinele tău vă va mulțumi pentru că știe că noul copil nu va trage inutil pe haina, urechile sau coada.

Este, de asemenea, o idee bună să păstrați vasul de mâncare al câinelui sigur când nu este Timp de hrănire. Un copil foarte mobil, unul care a învățat bucuriile cu crawlere, poate ajunge pe vasul de mâncare al câinelui și să-și încerce conținutul. Unii câini tind să fie destul de teritoriu atunci când vine vorba de mâncare. Așadar, păstrați vasul de mâncare pe blatul dvs. atunci când nu este timpul pentru cina câinelui vostru.

Pentru părinții de companie, aducând un nou copil în casa dvs. poate fi atât interesant, cât și înfricoșător în același timp. Este interesant pentru că aveți un nou membru în familia dvs. și unul care vă va numi mama și tata atâta timp cât trăiți. Este și el înspăimântător, deoarece pur și simplu nu știți cum câinele dvs. de companie care a fost cu dvs. prin toți anii va reacționa la această nouă adăugare. Din fericire, vă puteți pregăti întotdeauna pentru asta. De fapt, aveți nouă luni pentru a vă pregăti câinele de companie pentru noul său rol ca un frate de companie mai vechi.

În legătură cu o postare: Câine de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghidul esențial pentru pregătirea câinelui pentru un nou copil