Dând înapoi: ajutând câinii în nevoie

Voluntariatul și alte modalități de a ajuta animalele în nevoie

Ca un iubitor de câine, poate doriți să aflați cum puteți da ceva înapoi pentru a ajuta animalele de companie în nevoie. Animalele noastre fac atât de mult să ne lumineze viața, nu merită același lucru în schimb? Puteți ajuta animalele fără adăpost, bolnav și nefericite prin voluntariatul timpului, donând fonduri și consumabile sau doar stabilirea unui bun exemplu. Aici cum să începeți să vă întoarceți acum.

Voluntar timpul

Timpul dvs. este valoros, deci voluntariatul pentru a ajuta animalele de companie în nevoie este cu adevărat un act altruist. Lucrul amuzant este că lucrarea poate ajunge să fie atât de plină de satisfacții că pare a fi un act egoist. Indiferent dacă salvați un animal pe care l-ați găsit pe stradă, ajutându-vă unui prieten să aibă grijă de un animal de companie sau să vă petreceți timpul să vă ajutați la adăpostul local, faceți o diferență.

Multe grupuri de salvare și adăposturi se luptă să găsească suficiente ajutor pentru animale. Ele nu dispun adesea de fonduri pentru a angaja mai mulți angajați cu normă întreagă. Darul timpului dvs. merită mai mult pentru ei decât vă puteți imagina.

Pentru a începe, contactați un adăpost pentru animale sau un grup de salvare a animalelor de companie în zona dvs. Aflați cum vă puteți ajuta, dar cunoașteți limitările dvs. Dacă vă supraexpuneți emoțional sau fizic, atunci nu vă ajutați cu adevărat cauza pe termen lung. Poate că nu vă simțiți confortabil să lucrați direct cu animale necunoscute. Asta e bine. Este posibil să puteți ajuta răspunzând la telefoane, gestionând site-ul web sau chiar lins timbre. Nu veți ști până când încercați, deci începeți să cercetați acum. O simplă căutare web pentru salvarea animalelor de companie sau adăposturile din orașul dvs. este un loc minunat pentru a începe. De asemenea, puteți solicita biroul dvs. vete sau un alt profesionist de companie pentru a recomanda organizații locale de renume.

Adoptați un adăpost sau un câine de salvare

Daca esti Gata pentru un câine nou, gândiți-vă de două ori înainte de a cumpăra unul. Adăpostul local sau grupul de salvare pot avea Câine perfectă doar te aștept. Dacă aveți inima dvs. setată pe o anumită rasă de câini, găsiți o salvare specifică locală. Adoptarea unui animal de companie poate salva acel animal de companie și, eventual, alții din eutanasia, dar poate crea și o reacție în lanț. Spuneți prietenilor și familiei dvs. despre experiența dvs. și încurajați-i să adopte un animal de companie în loc să cumpere unul.

Încurajați un câine

Dacă nu sunteți sigur că doriți un angajament pe termen lung, dar ați dori un animal de companie în viața voastră, încurajând un câine ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs. Grupurile de salvare a animalelor au întotdeauna nevoie de case de foster bune. Deschiderea casei dvs. la un animal de companie Foster poate ajuta ca animalele de companie să devină mai socializat și obișnuit să trăiască acasă, făcând ca animalul să fie mai ușor adoptat. Cine știe, puteți găsi chiar dacă puteți adopta animalul pentru dvs.

Fa o donatie

Dacă nu vă puteți oferi voluntar timpul sau adoptați un câine fără adăpost, Donarea de bani la o cauză de renume este o modalitate plăcută de a ajuta. Nu numai că este rapid și ușor, dar permite organizației să pună fondurile în care sunt necesare cele mai multe. Cand tu Donați organizațiilor de caritate animale, Le oferiți fondurile pentru a oferi animale de companie fără adăpost cu alimente, adăpost, lenjerie de pat, îngrijire veterinară, medicamente și multe altele. Cu toate acestea, dacă nu vă puteți dona banii, nu vă faceți griji. Există și alte modalități de a face o diferență.

Alte modalități de a ajuta

Orice lucru mic pe care îl faci pentru a beneficia de animale poate face o diferență. Există, de asemenea, unele lucruri specifice pe care le puteți face cu ușurință pentru a ajuta animalele - mulți sunt chiar gratuit.

  • Vizita Site-ul de salvare a animalelor și pur și simplu faceți clic pentru a da. 100% din banii sponsorului merg la cauză. De asemenea, puteți face o donație sau un magazin pentru cadouri, îmbrăcăminte și alte elemente utile în magazinul lor. Fiecare achiziție fonduri alimentare și îngrijire pentru animale salvate.
  • Mergi la Freekibble.COM și răspundeți la o întrebare Wow Trivia. Drept sau rău, vor oferi 10 bucăți de adăposturi pentru animale pentru a ajuta la hrănirea câinilor lor flămânzi. Vizitați zilnic pentru a ajuta cel mai mult. De asemenea, puteți face o donație monetară.
  • Organizați un fond de strângere de fonduri locale și obțineți comunitatea dvs. încântată de a ajuta animalele de companie. Puteți organiza o plimbare / rulare, o petrecere, spălare de mașini, o vânzare de coace sau un alt eveniment pentru a ridica bani pentru caritate la alegerea ta. Vezi dacă locul tău de muncă, biserică sau un alt grup comunitar ar dori să fie implicat (și să vadă dacă pot dona spațiul lor). Discutați cu proprietarii de afaceri locali și cereți sponsorizarea și asistența lor. Acest lucru poate fi un proiect la fel de mare sau mic pe cât doriți să îl faceți.

Indiferent de ce decideți să faceți pentru animale, veți face o diferență dacă inima voastră este în locul potrivit. De exemplu, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face. Fi a Proprietarul câinilor responsabili și faceți ceea ce puteți fi bun cu orice animal pe care îl întâlniți. Amintiți-vă că fiecare puțin ajută.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dând înapoi: ajutând câinii în nevoie