Primele mele 10 sfaturi de proprietar de câini

Am fost proprietar de câine de peste 20 de ani și au adoptat și au salvat mulți, mulți câini în trecut. Deținerea unui câine este o aventură interesantă, dar și o mare responsabilitate. Planificarea dvs. ar trebui să înceapă luni înainte Vă aduceți noua casă de animale de companie. Indiferent dacă adoptați un câine pentru adulți sau aduceți acasă un nou catelus, urmând primele 10 sfaturi de proprietar de câini pentru prima dată vă va ajuta să oferiți cele mai bune îngrijiri posibile pentru noul dvs. membru al familiei Burry.

Dacă sunteți pe cale să adoptați un câine și # 8230;

Ești pe cale să fii responsabil pentru hrănirea și îngrijirea zilnică a unei alte ființe vii. Este ceva ce nu trebuie să luați ușor pentru că mulți alți proprietari de animale de companie Din păcate, deja face. Dar, imaginându-se cum să aibă cea mai bună îngrijire pentru un câine nou nu este primul pas. Înainte de a face altceva, asigurați-vă că tu Alegeți câinele drept.

  • Ce Rasa de câine va potrivi cel mai bine stilului tău de viață?
  • O rasă mică sau mare va fi cea mai potrivită pentru casa și situația dvs?
  • Vrei un câine activ sau un bug de strângere care să stea cu tine pe canapea?

Asemenea întrebări sunt doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de alegerea celui mai bun câine. Ai putea lua un quiz online online, Discutați cu alți proprietari de animale de companie, faceți cercetări online pe Cel mai bun și cel mai rău rase pentru prima dată proprietarii și citiți cărți pe această temă. Odată ce ați ales o rasă pe care o credeți că se va potrivi frumos în casa dvs., este timpul să vă pregătiți pentru noul dvs. animal de companie.

Aflați ce responsabilități vor fi implicate în noua dvs. îngrijire a câinelui și care vor efectua fiecare sarcină, mai ales dacă adoptați ca un cuplu. Discutați despre noua adăugare cu întreaga dvs. familie și asigurați-vă că toată lumea înțelege ceea ce este implicat în îngrijirea câinilor.

Luați în considerare efectuarea cercetării privind cele mai importante aspecte ale îngrijirii animalelor de companie. Literatura de literatură Câine de antrenament, Bazele de bază ale lui îngrijirea și câine cheie sănătate va fi extrem de util pentru primii proprietari de câini. Dacă sunteți sigur că sunteți gata să vă asumați responsabilitatea unui câine, mai jos, sfaturile proprietarului câinilor vor face lucrurile puțin mai ușor pentru dvs. și pentru noul dvs. Pup.

Primele mele 10 sfaturi de proprietar de câini

Primele mele 10 sfaturi de proprietar de câini

1. Ieșiți la un început bun

Unul dintre cele mai importante motive pentru a începe cercetarea dvs. înainte de a aduce noul dvs. casă de casă este să vă asigurați că ați început imediat pe piciorul drept. Unii proprietari cred că ar trebui să dea un câine nou cateva zile să se adapteze la noul lor mediu înainte de a începe antrenamentul sau începe o rutină. Acest lucru este complet greșit.

Trebuie să începeți să lucrați cu câinele dvs. de îndată ce îi aduceți acasă. Crearea unui A rutină și stabilirea unui program este foarte important, deci câinele dvs. știe ce să se aștepte. Ar trebui să aveți un set de hrănire, baie și rutină de noapte. Desigur, acest lucru nu se va întâmpla în prima zi. Cu toate acestea, puteți începe să lucrați treptat câinele într-o rutină obișnuită.

Formarea ar trebui, de asemenea, să înceapă de îndată ce îți aduci câinele acasă. Ar trebui să decideți cu privire la metoda de formare pe care doriți să o utilizați înainte ca noul animal să sosească și să înceapă cu trucuri cruciale și comenzi mai întâi. Antrenamentul câinilor ar trebui să fie consecvent de la prima zi. În acest fel, câinele dvs. nu va dezvolta obiceiuri proaste și va înțelege că obiceiurile proaste anterioare nu vor fi tolerate în această nouă casă.

2. Vizitați cât mai bine veterinar

Unul dintre cele mai importante sfaturi de proprietar de câini de primăvară este de a lua animalul dvs. de companie la veterinar pentru o verificare cât mai curând posibil. Veți partaja orice istorie sau informații pe care le aveți despre câine și veterinarul dvs. va face o examinare completă. Dacă ați adoptat un câine tânăr, Puppy Shots poate fi cerut.

Câteva lucruri de discutat în timpul primei vizite veterinare includ:

  • Spaying / sterilizare (dacă este necesar)
  • Placa și prevenirea bifați
  • Activitatea de sânge pentru a verifica problemele de sănătate (dacă este necesar)
  • Dieta adecvată

Dacă adoptați un câine de la un adăpost, el va fi la curent cu vaccinările. Dacă nu, veterinarul dvs. va putea da Fido fotografiile necesare pe care le are nevoie. Ei pot ajuta, de asemenea, la răspunsul la orice întrebare de proprietar de câini pentru prima dată pe care o puteți avea.

Educați-vă pe proprietatea câinilor

3. Educă-te

Dacă nu ați făcut cercetările corespunzătoare înainte de a aduce o nouă casă de câine, acesta este momentul să o faceți. Trebuie să te educi pe rasa câinelui tău și Așteptările de vârstă. De exemplu, unele rase sunt mai susceptibile genetic la anumite condiții de sănătate, iar altele au mai multă energie în comparație cu rasele Lazier.

Învățarea despre o rasă de câine vă va ajuta să alegeți dieta potrivită pentru noul dvs. animal de companie și vă va îndruma în crearea unui a Program de îngrijire pentru ei. Cu cât știi mai mult despre rasa câinelui tău, cele mai puține surprize pe care le vei avea pe drum.

Vârsta unui câine este, de asemenea, un factor important de luat în considerare. Câinii și puii de rang înalt au cerințe mult mai specifice de îngrijire decât câinele mediu adulți, dar ei au și ei Avantaje față de catelusi. O îngrijire zilnică și o rutină a câinelui poate fi necesar să se modifice pentru a respecta aceste cerințe și alte cerințe.

4. Alegeți dieta potrivită

Când vine vorba de hrănirea unui câine nou, alegerea alimentelor potrivite poate fi mai dificilă decât credeți. Există o gamă largă de Branduri alimentare pentru câini disponibil, ceea ce face ca procesul de selecție să fie extrem de copleșitor.

Dietele de hrană pentru câini comerciale variază de la alimentele crude la Kibble, iar opțiunile nu se opresc acolo. Puteți alege mâncarea fără cereale, o dietă vegană sau chiar decideți să vă faceți propria dvs homosexual de casă.

Este important să știți ce dietă a mâncat câinele tău înainte să-l adopte. Adresați-i proprietarului său anterior, amelioratorului sau al unui adăpost despre marca și tipul de dietă pe care câinele dvs. îl mănâncă. Dacă doriți să treceți la un aliment nou, consultați medicul veterinar.

VET vă va evalua câinele pentru a vă ajuta să decideți care dieta de hrană pentru câini va oferi animalului dvs. de companie cea mai bună nutriție. Acestea vă pot ghida în alegerea celui mai bun brand pentru câinele dvs. și faceți sugestii despre un program de hrănire, mărimea de servire și cât mai bună Tranziția câinelui la o nouă dietă.

Primele mele 10 sfaturi de proprietar de câini

5. Dați câinelui un spațiu

Un alt tip de proprietar de primă timp bun este de a investi în a Crăciun de câine și / sau pat pentru animalul dvs. de companie. Acest lucru va da pooch-ului dvs. un spațiu al lui, unde poate merge să se relaxeze fără stres și să scape de agitația casei și agitația casei.

Crăciunul de câini păstrează animalele în siguranță și oferă un loc sigur (similar cu o zi) unde poate merge dacă nu este încă 100% casa instruită încă. Cutia de formare este foarte recomandată de formatori profesioniști pentru câini, medicii veterinari și alți experți în industria animalelor de companie. Pentru mai multe informații despre beneficiile instruirii cu Crate, verificați aceste resurse:

Oferind câinele dvs. cu propriul său pat este, de asemenea, important. El va dormi mai bine dacă are propriul său spațiu și va începe să-și vadă patul ca o oază unde poate merge să se odihnească. Paturile de câine oferă, de asemenea, suport foarte necesar pentru oasele și articulațiile puilor. Ele sunt mult mai bune pentru sănătatea câinelui decât o pătură pe podea.

6. Rutina de noapte

După cum am menționat mai sus, o rutină pentru câini este importantă. Cel mai important program de stabilire - pentru bunăstarea câinelui dvs. și pentru propria voastră sănătate - este o rutină de noapte. Obținerea câinelui dormi noaptea poate fi o provocare la început, mai ales cu puii, dar odată ce dormește bine, lucrurile vor fi mult mai bune pentru amândoi.

Indiferent dacă vă îndoiți să vă antrenați câinele, să-l antrenezi să doarmă propriul pat sau să-i lași să doarmă în pat cu tine, să obțină o rutină în jos. Câinele dvs. mergeți să dormiți în același timp în fiecare noapte și să-l luați în același timp dimineața. Dacă câinele tău nu-și poate ține vezica / intestinele toată noaptea, scoateți-l pentru o pauză de potty în același timp.

Clasele de formare pentru câini sunt o necesitate

7. Clasele de formare pentru câini sunt o necesitate

Există clase de formare pentru câini și adulți în fiecare zonă. De asemenea, puteți căuta cursuri de formare online dacă ar fi o opțiune bună pentru dvs. (deși este de obicei recomandată). Există, de asemenea, clase de formare pentru câinii de rang înalt pentru a învăța ascultarea de bază pentru proprietar și câine.

Dacă câinele dvs. cunoaște deja Comenzi de bază, Există și alte opțiuni de instruire disponibile pentru trucuri avansate, lucrări de agilitate, jumping dock și multe alte activități distractive și utile. Indiferent de tipul de formare pe care vă înscrieți, va beneficia foarte mult relația dvs. cu noul câine.

În afară de beneficiile comportamentale ale formării câinilor, este, de asemenea, o activitate distractivă pentru ambele. În plus, antrenamentul întărește dominația dvs. ca un handler de câine și favorizează legătura dintre dvs. și puii dvs.

8. Cunoașteți regulile și legile

Due Diligence este întotdeauna recompensat când vine vorba de a vă asigura că puteți avea câinele în care locuiți. Într-o casă, dețineți lucrurile sunt diferite decât un apartament sau o închiriere. Ia tot Permisiuni necesare în scris înainte de a vă aduce casa de companie.

Dacă locuiți într-un cartier guvernat de o asociație a proprietarului, poate exista o serie de reguli care vor trebui urmate; ei sunt ușor infamă pentru asta. De exemplu, ele pot avea reguli despre tipul de garduri pe care le puteți utiliza pentru a conține câinele dvs. în curte sau cu cantitatea de lătrat care va fi tolerată.

Observați legile pentru orașul dvs. pentru înregistrarea câinilor și vaccinurile rabiei. Ambele sunt, în general, necesare peste tot în u.S. Unele orașe (și mai multe asociații de proprietar) au interzicerea și rasele specifice, deci verificați acest lucru înainte de a obține un partener canin. Asigurarea proprietarului dvs. poate interzice, de asemenea, anumite rase, deci este cel mai bine să verificați cu compania care vă oferă asigurarea.

Configurați-vă casa pentru succes

9. Configurați-vă casa pentru succes

Dog-verificarea casei dvs. este esențială înainte sau imediat după adoptarea unui nou câine. Este cel mai bun mod de a vă păstra noul animal de companie și casa dvs. în tact.

Ca și copii mici, câinii învață despre mediul lor prin explorarea, investigarea și testarea totul în jur. Ei își vor folosi labele și gurile pentru a vedea cum funcționează lucrurile în noua lor casă. Din păcate, acest lucru le poate aduce și într-o mulțime de probleme și accidente.

Citiți mai multe despre cum să Puppy-dovada casa ta Și, în mod ideal, puteți face acest lucru în primele câteva zile după adoptarea unui câine. Acest lucru va păstra toată lumea mai sigură.

10. Au un sistem de sprijin în loc

Ridicarea unui câine are un sat, și veți avea nevoie de unul! Înainte de a vă aduce noul câine acasă, ar trebui să configurați a sistem de suport. Va trebui să cercetați și să găsiți un medic veterinar, un groomer de câine, un sitter de companie, formator și orice alți experți care vă pot ajuta în călătoria dvs. ca un nou proprietar de câine.

Este important să vă gândiți la nevoile dvs. și la nevoile câinelui dvs. Aici vor veni cercetarea dvs. la îndemână. De exemplu, dacă ați adoptat o rasă cunoscută pentru că aveți anxietate de separare, poate doriți Închiriați un Sitter Pet. Dacă adăpostul vă spune că câinele pe care îl adoptați are probleme de comportament, poate doriți să aveți un antrenor în regim de așteptare după ce ați adus noua dvs. Pup Home.

În urma acestor sfaturi de proprietar pentru câini de primăvară este sigur de a face aventura de îngrijire a câinelui mult mai ușor și mai distractiv. Am fost proprietar de animale de companie de mai bine de 20 de ani și am o mulțime de experiență cu adoptarea de câini noi. Aceste sfaturi au ajutat cu siguranță și sper că acestea pot fi benefice și pentru dvs.

Citiți următorul: 5 lucruri proprietarii doresc să știe înainte de adoptarea unui câine

Primele mele 10 sfaturi de proprietar de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Primele mele 10 sfaturi de proprietar de câini