Rescue dog care: primele 30 de zile

Înainte de a vă aduce noul câine de salvare, trebuie să fiți pregătiți atât pentru dvs., cât și pentru noul dvs. partener de companie. Salvarea unui câine nu este întotdeauna un proces neted, și este mai bine să aveți un plan înainte ca noul membru al familiei cu patru picioare să înceapă să se obișnuiască în casa dvs.

Pentru a evita să vă întoarceți câinele mulți alții fac, Pregătirile ar trebui să înceapă înainte de a merge chiar la adăpost pentru a alege un pui de salvare. Luând responsabilitățile care vin cu un proprietar de câine nu ar trebui luate cu ușurință. Și, adoptarea unui câine de salvare poate adăuga o povară mai multi zilnică, în special la început.

Puii se vor adapta de obicei la o nouă casă Destul de repede, întrucât ar putea lua un câine de salvare mai vechi înainte de a fi complet confortabil în noul loc. Mai jos este un ghid pas cu pas ușor de urmărit pentru a obține un salt de pornire la Responsabilitățile dvs. de proprietate de salvare.

Primele 30 de zile: Ghidul de îngrijire a câinilor de salvare

Primele 30 de zile - Ghidul de îngrijire a câinilor de salvare

Pasul 1: Discutați despre lucruri cu familia dvs. umană

Înainte de a vă duce să alegeți și să adoptați a Câine de salvare, și chiar înainte de a decide pe deplin să obțineți unul, asigurați-vă că toți cei din gospodăria dvs cunoaște regulile. Mai important, fiți în avans cu ei ce să vă așteptați de la a avea un câine în jurul valorii de faptul că tu nu ar trebui dați puilor mai târziu dacă familia nu este confortabilă.

Lucrurile de genul "va fi câinele să fie permis pe canapea", "va fi lăsat câinele în bucătărie", care va merge pe câine și # 8220; ce ar trebui sau ar trebui să " t să fie făcut sau a spus, & # 8221; sau "când vor fi hrănite gustări" - acestea trebuie să fie decise în prealabil.

Dacă nu sunteți clar cu regulile de la început, câinele de salvare este probabil să fie confuz și nu va urma pe oricare dintre ele. Consistența este cheia. Dacă anumiți oameni din gospodărie au anumite îndatoriri, cum ar fi plimbări și băi, fă-le cunoscute imediat. Au decis totul, de preferință cu un program, înainte ca noul Pooch să se întoarcă acasă.

Pasul 2: Luați timp liber

Dacă este posibil, ar trebui să aranjați să vă aduceți acasă de salvare când puteți lua timpul de vacanță la locul de muncă sau când va fi întotdeauna cineva la domiciliu cu câinele în primele zile.

Când îți ridici pooch-ul, du-te cât mai multe informații cât mai posibil din adăpost. La ce oră salvează de obicei câinele? Există o anumită perioadă de timp ar trebui să meargă afară?

Rutină este important. Păstrați-vă programul câinelui dvs. același lucru pentru cel puțin prima săptămână sau două, apoi începeți să îl schimbați treptat la programul dorit.

S-ar putea să luați vacanță, dar Nu aveți adunări În casa ta încă. Tu, familia ta și prietenii tăi vor fi foarte încântați să vezi noul membru al familiei. Cu toate acestea, câinele dvs. de salvare poate simți nervos și un pic speriat. Păstrați lucrurile calme la început.

Pregătiți mai multe consumabile: Obțineți a câine, Leash și guler. Pe guler sau ham, aveți eticheta de identitate atașată cu detaliile personale și spațiul pentru confirmarea vaccinului rabie după vaccinarea puilor.

Câinele dvs. are nevoie de propriul lor spațiu

Pasul 3: Câinele dvs. are nevoie de propriul spațiu

Dedicați o zonă pentru noul dvs. câine de salvare. Au un pat de câine, cutie, blank și jucării de câine înființate. Vrei ca totul să fie în loc când câinele vine acasă. Cu acest lucru făcut, pooch-ul tău se va simți mai sigur și să învețe rutina mai repede.

Cereți adăpostului ce mancare Câinele este obișnuit să mănânce. În săptămâna viitoare, amestecați în mâncarea pe care o veți hrăni. Doar faceți-o mai mult din noua mâncare și puțin mai puțin de mâncarea veche în fiecare zi până când kibul este complet schimbat până la sfârșitul săptămânii.

Cereți adăpostului orice jucării sau pături că câinele dvs. adoptiv ar fi putut avea. Nu spălați-le la început - lăsați-i în zona ei, astfel încât ea are ceva familiar. Nu spălați mirosul până când puii dvs. nu a fost cu dvs. pentru câteva săptămâni.

Chiar dacă bebelușul era spart de casă, poate doriți ridica Pămpi de pee. Unii câini își vor pierde pregătirea pentru câteva săptămâni din cauza anxietății și nu sunt familiarizați cu zona. Plăcuțele de pee au un atract care atrage câinele acolo pentru a elimina.

Dacă există zone pe care nu doriți ca noul câine de salvare să aibă acces la preocupări legate de siguranță, cum ar fi bucătăria care este plină de lucruri periculoase, atunci înființat Pet Gates. Limitele sunt de fapt utile pentru câinii și stimulează mental câinele.

Pasul 4: Aduceți câinele de salvare și faceți introduceri

Au o centură de siguranță pentru câini sau a Cutie de călătorie Când te duci ridica animalele de salvare. Vei avea la restrângeți câinele În mașină pentru ambele siguranță.

Cand ajungi acasa, Înainte de a intra în casă, Puneți gulerul și leșați pe câine, și vă plimbați la Potty și pentru a lucra la energia nervoasă. Doar o plimbare în jurul blocului este bine. Acest lucru îi ajută și pe câine să se familiarizeze cu noile atracții și mirosuri.

Vrei să introduceți restul familiei in afara. Acest lucru ar putea fi alte animale, copii sau adulți. În timp ce introducerea oamenilor este destul de simplă, alte animale poate fi mai complicată. Alți câini trebuie să fie și pe o lesă.

Păstrați introducerea calmă și ordonată. Nimeni nu ar trebui să fie prea încântat de câine, deoarece poate speria sau face puiul nervos. Lăsați câinele să abordeze oamenii se, Apoi miroși noii membri ai familiei, apoi pot da o mică zgârietură în spatele urechilor.

Du-le acasă

Pasul 5: Ia-i acasă

Acum puteți afișa noul membru al familiei noua lor acasă. Lăsați cealaltă familie să rămână în afara pentru moment, astfel încât pupul nu se copleșește.

Păstrați Fido pe o lecție și umblați în jurul casei. Amintiți-vă să aduceți doar noul pooch în zonele pe care le va permite să meargă. Dacă nu va fi permisă în dormitorul tău, atunci nu o aduci acolo - opriți la poarta PET sau la ușă închisă.

Lăsați ultima "zonă personală" a câinelui dvs. pentru ultimul. Aici vor fi patul, cutia și jucăriile. Dacă intenționezi să cratezi trenul, ai canisa acolo cu ușa deschisă. Când ajungeți în această zonă, lăsați câinele de pe lesa. Aceasta îi spune că aceasta este zona ei să fie singură.

Nu deranjați câinele când este în zona ei de odihnă. Pentru prima lună, aici poate veni dacă lucrurile sunt copleșitoare. Învățați copiii la nu animă câinele în timp ce mănâncă sau în jurul mâncării și jucăriilor până mai târziu, când câinele se simte acasă. Alimentele fac ca câinii să fie teritoriali și cu copii în jur, există un pericol de a ieși.

După 30 de zile, puteți începe făcând mai multe ajustări Dacă este necesar, e.G. Puneți bolurile de camera de utilitate și canisa în camera de zi. Nu trebuie să rămâneți cu aspectul original pentru totdeauna, suficient de lung pentru cainele de salvare să se obișnuiască cu noua ei casă.

Pasul 6: Supravegherea și instruirea sunt esențiale

Nu lăsați noua dvs. carte de salvare nesupravegheat dacă nu este cravată. Acest lucru ar putea fi în timp ce sunteți în duș sau în magazin. Până când vă aflați bine pe drum prin antrenament, nu doriți să vă puneți animalul în poziția de a înca în casă sau să rupeți ceva fără să fiți acolo - s-ar putea să nu cunoască regulile încă.

Pentru antrenament de succes, doriți să începeți pozitiv, Pregătire de câine bazată pe recompensă imediat. În acest tip de antrenament, veți ignora răul și recompensa binele cu tratează și afecțiunea pentru a consolida un astfel de comportament. Dacă sunteți nefamiliar, puteți lua niște clase de formare câine sau pur și simplu apucați câteva Cărți de formare pentru câini.

Învățați-vă câinele o parte din Comenzi de bază Într-adevăr. Lucruri cum ar fi & # 8220; nu, & # 8221; Ședere, ședere, & # 8221; Vino, & # 8221; Sit & # 8221; și câțiva alții. Veți avea nevoie de ei să-i spună să rămână pus atunci când străinii intră în casa dvs., de exemplu, sau pentru a evita ca câinele să fugă de la urmărirea veverițelor.

Consultați un medic veterinar

Pasul 7: Consultați un medic veterinar

Verificări VET, vaccinări, recomandări de sănătate, plan dietetic și More & # 8230; Există multe de făcut. Deci, în primele 30 de zile cu noul dvs. câine de salvare, trebuie să aveți grijă de ceva care este a Sănătate și siguranță. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

Când vă veți vedea noul meu medic veterinar, aduceți oricare dintre câinele de salvare Recordurile de sănătate că ați reușit să obțineți de la centrul de salvare, așa că veterinarul dvs. nu trebuie să încerce să le aducă mai târziu. Dacă se întâmplă acest lucru, este posibil să fie nevoie să faceți oa doua călătorie.

În timp ce există, discutați ce vaccinuri de bază sunt necesare (dacă există) și care sunt recomandate, dar nu întotdeauna necesare. Vorbește despre ceea ce este cel mai bun alimente pentru puștiul dvs., ce tratament puric al VET recomandă și alte elemente de îngrijire importante. Puneți cât mai multe întrebări pe care le puteți gândi - veterinările sunt folosite pentru noii proprietari fiind copleșiți.

Toate acestea pot părea ca multe de făcut, dar primele impresii sunt importante. Dacă vă petreceți timpul și energia pentru a face acest lucru în primele 30 de zile, câinele dvs. de salvare și familia dvs. vor fi mai bine. Nu veți mai avea de-a face cu comportamentele problematice la șase luni de la momentul în care animalul dvs. de salvare intră acasă. Timpul petrecut la început va fi timpul salvat mai târziu.

Citiți următorul: 5 Povestiri de salvare a câinelui cu un sfârșit fericit care vă va face SOB

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Ghidul pas-cu-pas de salvare - primele 30 de zile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rescue dog care: primele 30 de zile