Lista de verificare pe 26 de pași pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catelus adult

Aducerea acasă un câine nou este interesant, Dar dacă nu sunteți pregătit, poate fi, de asemenea, excepțional copleșitor. Din fericire, următoarea listă de verificare vă poate asigura că sunteți gata să vă salvați noul membru al familiei cu patru picioare cu brațe deschise!

Pregătirea pentru noua dvs. sosire ar trebui să înceapă săptămâni înainte de a aduce noul dvs. prieten acasă. Va trebui să faceți niște cercetări despre câini pentru a alege rasa care va fi cea mai bună pentru familia dvs. De asemenea, va trebui să vă asigurați că vă puteți permite această nouă afacere.

Dog alimentele și jucăriile nu vor fi singura dvs. cheltuială. De asemenea, trebuie să vă gândiți la costurile de îngrijire, îngrijirea veterinară și cheltuielile suportate pentru îngrijirea animalelor de companie când ieșiți din oraș. Părinții potențiali de animale de companie trebuie, de asemenea, să fie siguri că vor avea suficient timp să-și petreacă îngrijirea câinelui lor. Nu uitați să planificați că va trebui să vă plimbați pe câine, să-l îngrijească și să se joace cu el.

Există multe lucruri care intră în adoptarea unui nou câine, cum ar fi cunoașterea cât de mult un câine vă va costa. Această listă de verificare vă va ajuta să luați o decizie informată. Doar amintiți-vă să nu fiți aspirat de acei ochi mari rotunde și urechi moi floppy. Dacă nu este momentul potrivit pentru a adopta un câine, asta e bine. Puteți utiliza această listă de verificare pentru a planifica viitorul.

CITESTE MAI MULT: 50 de întrebări de adopție a câinelui pe care le vor întreba

Lista de verificare pe 26 de pași pentru adoptarea unui nou câine adult sau a unui cățel tânăr

Lista de verificare pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catel

Înainte de a adopta

1. Discutați cu întreaga familie

Asigurați-vă că toată lumea este la bord cu obținerea unui nou câine și responsabilitatea pe care o va implica. Chiar dacă nu crezi asta acum, tu voi au nevoie de ajutorul altor membri ai familiei la un moment dat.

2. Verificați cu proprietarul dvs

Dacă închiriați casa dvs., asigurați-vă că contractul de leasing permite câinilor și asigurați-vă că puteți plăti orice depozite sau chirie de companie care se aplică. Nu toate locurile permit animalelor de companie în case și apartamente, dar Există o cale pentru a vă îmbunătăți șansele de a fi permis.

3. Faceți o listă de referințe

Trebuie să găsiți persoane care pot fi furnizate agenției de adopție a animalelor de companie. De obicei, sunt necesare trei referințe membre non-familiale pentru organizațiile de salvare și adăposturile de animale sau a Crescător de câini de reputație. Dacă aveți experți pe animale pe care îl cunoașteți, ar fi chiar mai bun.

4. Uită-te la finanțele tale

Asigurați-vă că vă puteți permite un câine. Rețineți că va trebui să plătiți o taxă de adopție, să achiziționați articolele necesare pentru câinele dvs., să plătiți pentru îngrijirea VET și să investiți în Asigurări de câine. De asemenea, este util să fiți pregătiți pentru facturile de urgență VET prin anularea a 500 $ la 1.000 $.

5. Face un plan de îngrijire a câinelui

Îngrijirea unui câine este similară cu cea a unui copil. Există o mulțime de responsabilitate care vine cu ea și va prelua timpul, efortul și niște bani. Întoarceți-vă la primul punct din listă, discutați cu membrii familiei care își vor asuma responsabilitatea pentru diferite aspecte ale îngrijirii noului câine. Care îl va hrăni, care îl va umbla, care va lua după el?

6. Luați în considerare orice alergii din casa dvs

În timp ce unii crescători își vând câinii ca "hipoalergenic,"Adevărul este că într-adevăr nu există un astfel de lucru ca o rasă hipoalergenică sau o rasă non-aruncată. Dacă cineva din casa ta are alergii severe sau o altă stare gravă, un câine nu este cea mai bună alegere de animal de companie pentru tine.

7. Uită-te la veterinările locale și cursurile de formare

Cercetați ce oferte de afaceri diferite și cine sunteți cel mai confortabil. Ambele resurse vor influența și afectează FIDO pentru tot restul vieții sale, deci este important să petreceți timpul pentru a găsi furnizori buni.

8. Discutați despre conceptul de angajament cu familia dvs

Dacă aveți noroc, câinele dvs. poate trăi până la 20 de ani; Unii câini trăiesc mai puțin și alții trăiesc mai mult. Este important ca întreaga familie să înțeleagă că ei se angajează la viața completă a noului câine și nu numai la "ani drăguți".

Alegerea noului dvs. câine

Alegerea noului dvs. câine

9. Fiți familiarizați cu restricțiile de rasă

În funcție de locul în care locuiți, pot exista anumite restricții de rasă. Nu veți putea selecta un câine care cade în oricare dintre aceste categorii de rase restricționate.

10. Decideți ce vreți

Căutați un câine mare? Un câine mic? Un câine sportiv? Unii câini sunt mai buni pentru dvs Stilul de viață specific decat altii. Asigurați-vă că dvs. și familia dvs. ajungeți la un acord. Dacă alegeți o mică rasă bazată pe dorințele dvs., alți membri ai gospodăriei dvs. pot rezista acea alegere. Trebuie să vă asigurați că selectați un câine pe care toată lumea din casa ta o va bucura.

11. Cântărește ceea ce doriți și ceea ce este practic

În timp ce este posibil să doriți o rasă de frontieră Collie pentru că le-ați văzut face trucuri pe YouTube, sunteți, de asemenea, în măsură să furnizați stimularea fizică și mentală constantă cerută de rasă? Fiecare rasă este diferită și unii vor avea nevoie de mult mai multă atenție decât altele. Nu adoptați una dintre cele mai grave rase pentru Primul proprietar de date.

12. Găsiți o agenție de salvare sau un adăpost

Găsirea unei organizații cu care doriți să lucrați este importantă. Uneori, familiile constată că își găsesc câinele prin alegerea unui grup de adopție și apoi luând unul dintre câinii lor, de alte ori, găsesc mai întâi câinele și merg cu orice organizație de adopție se îngrijește de câinele respectiv. Doar asigurați-vă că organizația este reputațională înainte de a vă face selecția. Dacă vă decideți să mergeți cu un crescător, asigurați-vă că ați ales unul legitim Ca și cele din SUA.

13. Vizitați câinele sunteți interesat

Uneori, un câine poate părea că va fi o potrivire bună cu familia ta și când îl întâlnești, îți dai seama că nu este o potrivire bună. O vizită cu câinele vă interesează va ajuta la prevenirea unor lacrimi dacă un câine trebuie să fie returnat adăpostului sau al crescătorului.

14. Permiteți animalelor de companie familiei să se întâlnească cu câinele

Câțiva câini, ca niște oameni, doar nu "faceți clic", deci este important să oferiți PET curente șansa de a-și satisface potențialul de frate nouă înainte de a-l aduce acasă. Există anumite tehnici și moduri eficiente ca aceasta Pentru a face o introducere mai ușoară.

15. Acordați atenție și aveți încredere în Insticții dvs

Când întâlniți un câine potențial nou, acordați atenție intestinului dvs. Observați comportamentul și sănătatea câinelui și acordați atenție oricăror alte semne care ar putea să vă spună ceva. Vrei să aduci acasă un câine sănătos și fericit care se potrivește cu familia ta.

De asemenea, citiți: 27 de întrebări pentru a vă cere să știți dacă sunteți pregătiți pentru un câine

Pregătiți-vă pentru a vă aduce noul câine acasă

Pregătiți-vă pentru a vă aduce noul câine acasă

16. Aflați ce alimente mănâncă noul dvs. câine în prezent

Este important să achiziționați aceleași alimente pentru a vă hrăni acasă. Chiar dacă intenționați să schimbați dieta noului câine, trebuie să se facă treptat. O nouă familie și o casă nouă sunt suficient de supărătoare, nu trebuie să adăugați stomac deranjat de la o nouă schimbare de alimente pe partea de sus a tuturor acestor lucruri!

17. Cumpărați o cutie de câini

Obtinerea a Crăciun de câine poate fi o idee minunată și un economizor de viață pentru un nou proprietar de animale de companie. Asigurați-vă că este suficient de mare pentru ca câinele dvs. nou să se ridice și să se întoarcă în jurul, dar nu mai mare. Cratingul este cel mai simplu mod ca familiile să se adapteze la un câine nou și cel mai simplu mod pentru ca un câine să se adapteze la noua lor familie.

18. Cumparati Alimente din otel inoxidabil si boluri de apa

Vorbind despre cele mai esențiale consumabile de câine, alimentele și bolurile de apă sunt primele din listă. În mod specific, oțelul inoxidabil nu este doar mai sanitar, dar ele evită, de asemenea, potențialul "acneei de catelus" care uneori vine cu alte boluri.

19. Cumpărați un guler, lesa și hamul

Apoi, în listă este ceea ce aveți nevoie pentru mers pe jos și identificați-vă poochia. Este cel mai bine să vă măsurați noul câine înainte de a efectua achiziția pentru a vă asigura o potrivire adecvată. Dacă adoptați un catelus, luați în considerare cumpărarea de bunuri care vor crește cu el. Majoritatea experților recomandă sărind o lecție și să primească a câine Pentru că este mult mai sigur.

20. Să investească în câteva jucării adecvate

Faceți un pic de cercetare sau adresați-vă medicului veterinar sau altor experți la magazinul local de animale de companie pentru ajutor. Formatorii de câini sunt, de asemenea, resurse excelente atunci când încercați să selectați jucăriile potrivite pentru câinele dvs. Asigurați-vă că ați ales jucăria de câine dreaptă pentru vârsta și dimensiunea animalului dvs. de companie.

21. Ia-ți odihnă și fii gata

Câinii noi sunt nerăbdători când se întorc mai întâi acasă, iar acest lucru are ca rezultat mai întâi nopți nedormite. Este bine să petreceți câteva zile care se joacă cu puii dvs., dar asigurați-vă că sunteți bine odihnit înainte de a vă aduce puiul acasă - vor fi o mulțime de muncă în așteptare.

Adu-ți noul câine acasă

Lista de verificare pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catel22. Dă-ți noul spațiu de câine

El va fi copleșit de noul său mediu și de tine și de familia ta. Permiteți-i spațiu pentru a explora și a se retrage dacă este necesar. Făcând un spațiu sigur pentru animalul dvs. de companie cu un pat confortabil este o idee minunată. Doar asigurați-vă că toți membrii familiei dvs. știu că atunci când Fido se retrage în pat, el trebuie să fie lăsat singur.

23. Luați câinele în mod regulat

Chiar și câinii instruiți din casă au accidente atunci când se stabilesc în noile lor case. Începeți o rutină și rămâneți cu ea până când câinele dvs. este Complet instruit. Acest proces va necesita cea mai mare răbdare și consecvență din partea dvs. și că sunt în cele din urmă mulți proprietari de câini în cele din urmă. Fii pregătit.

24. Păstrați un program

Cea mai ușoară modalitate de a realiza obiective cu formarea animalului dvs. de companie se află în concordanță și faceți același lucru pentru noul dvs. Pooch. Câinii sunt creaturi de obicei. Un program este natural pentru ei, dar este, de asemenea, cel mai simplu mod de a vă ajuta câinele să se stabilească în noul lor mediu.

25. Lăsați câinele să exploreze termenii săi

STEP Lista de verificare pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catelNoii stimuli de mediu pot provoca frică dacă un câine este împins în ea forțat. De exemplu, o scară poate provoca o mare frică dacă trageți câinele pe scări când refuză să coboare pe cont propriu.

26. Faceți o întâlnire cu veterinarul

În cele din urmă, ultima pe listă primește o verificare. Noul dvs. câine va avea nevoie de îngrijire veterinară în desfășurare pe tot parcursul vieții, deci este important să începeți cât mai curând posibil. Această primă vizită va introduce veterinarul dvs. pentru noul dvs. câine și îi va da orice injecție necesară pentru al menține sănătoasă.

Citiți următorul: 80 de moduri de a economisi bani pe cheltuielile de câine [Infographic]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lista de verificare pe 26 de pași pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catelus adult