Încurajând un câine

încurajând un câine

Ați considerat vreodată că încurajați un câine? Ca o familie de companie PET, puteți Ajutați câinii fără adăpost fără a face angajamentul pe termen lung adopţie. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a favoriza un câine.

De ce să favorizeze un câine?

Multe regiuni au adăpost de adăposturi de animale pline de câini care au nevoie de case. Mulți sunt eutanasiați pentru că nu există nici un loc pentru ca ei să meargă. Pentru organizațiile de salvare, proprietarii de foster sunt una dintre cele mai valoroase resurse. Grupurile de salvare nu au adesea facilități mari care pot găzdui suficiente animale de companie fără adăpost. Adesea au nevoie de familii favorabile la fel de mult cum au nevoie donații (sau chiar mai mult). Desigur, dacă nu puteți favoriza un animal de companie, donarea dvs. va face încă o mulțime de bună.

Promovarea poate fi o modalitate bună de a afla dacă Proprietatea câinilor este potrivit pentru dvs. Ca un Foster, puteți să luați tot felul de câini și să învățați ce fel de câine ar putea fi mai bine să adoptați în viitor. De asemenea, puteți afla ce tipuri de câini nu sunt cu siguranță o potrivire bună pentru dvs. și pentru familia dvs.

Se încurajează corect pentru dvs?

Nu toată lumea este tăiată pentru a favoriza un câine. Sunteți dispus să petreceți timpul suplimentar necesar pentru a avea grijă de un câine foster? Puteți fi răbdător cu acel câine foster, în timp ce se adaptează la casa dvs? Fi sigur că puteți găsi timp pentru a lucra Instruire și socializare astfel încât câinele dvs. foster poate fi adoptat la o casă pentru totdeauna.

De asemenea, trebuie să luați în considerare impactul de încurajare va avea asupra altor persoane și animale de companie în casa dvs. Dacă locuiți cu alți oameni, asigurați-vă că decizia de a promova este convenită de toți. Dacă copiii locuiesc în casa ta, asigurați-vă că știu Cum să se comporte în jurul câinilor. Dacă aveți un alt animal de companie, are socializarea acelui animal de companie în jurul câinilor? Luați în considerare dacă prezența unui câine foster în casa dvs. va crea stres sau fericire pentru toți cei implicați.

În cele din urmă, dacă sunteți un iubitor de câine, există o șansă bună să vă atașați la câinele dvs. foster. Sunteți dispus să renunțați la câinele care urmează să fie adoptat? În caz contrar, ați putea deveni un Foster eșuat (un termen care este utilizat atunci când familia adoptivă adoptă propriul câine foster). Fiind un Foster eșuat nu este o problemă dacă nu se va întâmpla peste și peste, lăsându-vă cu prea multe animale de companie pentru a avea grijă de.

Ce fel de câine foster este cel mai bun pentru stilul tău de viață?

Înainte de a discuta cu o organizație de salvare despre a deveni un proprietar favorabil, trebuie să știți limitările și disponibilitatea dvs. Gândiți-vă la ceea ce puteți și nu puteți face.

  • Dacă lucrați zile lungi, încurajarea unui catelus ar putea să nu fie cel mai bun lucru pentru dvs. sau pentru cățeluș.
  • Dacă nu puteți oferi o mulțime de exerciții (din cauza timpului sau a constrângerilor fizice), nu favorizați un câine de mare energie sau un catelus. Un adult calm sau un câine senior ar putea fi cel mai bun.
  • Dacă nu vă bucurați de antrenament, nu favorizează un câine care are nevoie de o mulțime de formare sau socializare unu-la-unu.
  • Un câine mare sau rambunptiv ar putea să nu fie cel mai bun dacă aveți o casă mică fără curte. Acest lucru poate fi, de asemenea, problematic dacă câinele dvs. actual de familie este mai vechi sau intolerant la câini de mare energie.
  • Dacă nu aveți un transport fiabil, este posibil să nu puteți încuraja un câine care trebuie transportat în multe locuri (cum ar fi evenimentele de adopție sau VET). Un câine care are probleme de sănătate și trebuie să vadă frecvent veterinarul poate să nu fie cea mai bună alegere pentru dvs. (deși unele organizații au oameni să ajute la transport).

Cum să începeți ca o casă favorabilă

În primul rând, alegeți animalul de companie Organizația de adopție Doriți să lucrați și să le contactați despre programul de promovare.

Având dificultăți în găsirea unei organizații în zona dvs? Verifică Petfinder și căutați după oraș, cod poștal sau numele grupului.

Aflați mai multe despre grupurile din zona dvs., solicitând oamenilor despre reputația lor. Oamenii care lucrează în industria de îngrijire veterinară și de îngrijire a animalelor de companie sunt surse mari de informații. Ați putea dori, de asemenea, să citiți câteva recenzii online. Desigur, luați întotdeauna ceea ce citiți cu un bob de sare.

Odată ce ați selectat o organizație, este posibil să puteți merge pe site-ul lor pentru a afla totul despre programul lor de promovare. Când sunteți gata să aflați mai multe sau înscrieți-vă, contactați organizația despre ce se întâmplă în continuare.

Întrebări pe care trebuie să le întrebați Organizația de salvare

Înainte de a lua un câine foster, ar trebui să înveți tot ce poți despre câine. Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le discutați în avans.

Istorie

  • De unde a venit câinele? Câinele a trăit vreodată într-o casă?
  • Există o istorie cunoscută de abuz, neglijare sau traume?
  • Unde a fost de când a luat-o organizația?

Sănătate

  • Este câinele neutred sau spayed?
  • Câinele are probleme de sănătate?
  • Este câinele pe orice medicament sau o dietă specială?
  • Sunt toate vaccinările curente?

Comportament

  • Casa de câine este pregătită?
  • Câinele a fost cuțit instruit?
  • Cum se înțelege câinele împreună cu oamenii? Copii? Alți câini? Pisici și alte animale de companie?
  • Există probleme de comportament cunoscute?
  • Are nevoie de câine de formare și / sau socializare?

Are nevoie

  • Va fi de așteptat să vă pregătesc câinele?
  • Câinele trebuie să fie transportat oriunde frecvent, cum ar fi VET sau pentru a salva evenimentele?
  • Câinele are alte nevoi speciale?

Angajament și comunicare

  • Cât timp se așteaptă ca organizația de salvare să mă încurajesc acest câine?
  • Care plătește pentru hrană pentru câini, consumabile de animale de companie și îngrijire veterinară?
  • Va trebui să fac un angajament financiar?
  • Cine ar trebui să sun dacă există o întrebare sau o preocupare?
  • Care gestionează potențialii adoptoare și întrebările lor? Care organizează vizite cu potențialii adoptorii? Care ecranează adoptivorii potențiali?
  • Ce se întâmplă dacă nu mai pot încuraja câinele?
  • Ce se întâmplă dacă am vrut să-i adopt pe câine?

După ce ați solicitat întrebările dvs. și ați decis pe un câine foster, asigurați-vă că aveți toate informațiile în scris, astfel încât să vă puteți referi mai târziu la acesta, dacă este necesar. Probabil că vi se va cere să semnați un fel de acord, care este normal. Cu toate acestea, nu este normal să vi se solicite să faceți un angajament financiar mare.

Asigurați-vă că aveți informațiile de contact pentru mai multe persoane din cadrul organizației. Știți cine este primul dvs. punct de contact este astfel încât să puteți păstra liniile de comunicare deschise.

Ajutându-vă câinele foster să se adapteze la casa dvs

Felicitări, sunteți un proprietar adoptiv! Când vă aduceți noua dvs. casă de câine foster, va fi cu siguranță o perioadă de ajustare. Este în esență la fel ca Ce se întâmplă după ce adoptați un câine. Cu toate acestea, dacă intenționați cu adevărat să adoptați câinele, atunci o parte din slujba dvs. este de a ajuta câinele Foster să devină încrezător și adaptabil fără a fi prea atașat.

Asigurați-vă că noul dvs. câine Foster are o zonă confortabilă și sigură în care se poate retrage dacă este necesar. Această zonă ar putea include o cutie, pat de câine, pături și tratează. Unii câini vor dori să se ascundă, să doarmă sau să fie singuri. Alți câini vor fi încântați de oameni și animale de companie, dar se pot purta și au nevoie de acel loc sigur mai târziu.

Din prima zi, asigurați-vă că ați stabilit o rutină și reguli. Hrăniți câinele în jurul aceleiași zile în fiecare zi. Dacă câinele dvs. foster este de a rămâne de pe mobilier, nu faceți excepții la început. Fiți ferm și consecvenți, dar blând. Începeți pregătirea imediat Comenzi de bază cu mic, scurt Sesiuni de instruire astfel încât câinele dvs. foster poate învăța cuvinte și începe să se adapteze mai ușor.

Ce să vă așteptați în timp ce încurajați un câine

Știți că câinele dvs. favorabil este obligat să aibă câteva ciudați și că ar putea să apară mai devreme sau în timp. Perioada inițială de ajustare durează de obicei câteva săptămâni (cel puțin). În acest timp, s-ar putea chiar să vă frustrați cu câinele foster comportament. Mulți câini foster au anxietate și frică, mai ales dacă nu au trăit niciodată în interior într-un mediu de origine. Unii vor acționa prin lătrat, fiind distructiv sau chiar arătând o agresiune. Unii câini de foster sunt hiperactivi și nesupuși din cauza energiei pent-up pe care nu le-au putut elibera într-un mediu de adăpost. Fiți răbdători și consecvenți. Sperăm că câinele dvs. foster se va adapta și se va așeza în câteva săptămâni.

Pe partea flip, câinele dvs. foster poate fi liniștit și calm timp de câteva săptămâni, apoi începeți să prezentați comportamente nedorite după ce el devine mai stabilit. S-ar putea să fiți capabil să evitați unele dintre acestea prin stabilirea regulilor și o rutină din prima zi. Când apar probleme de comportament minore, trebuie să lucrați la instruire și socializare, astfel încât câinele poate fi mai ușor adoptat. Problemele majore de comportament pot avea nevoie de atenția unui profesional. Asigurați-vă că raportați toate problemele de comportament și sănătate la organizația de salvare.

Când câinele dvs. foster este adoptat

Majoritatea câinilor foster vor fi adoptați la casele pentru totdeauna. Dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui să vă simțiți mândri de tine pentru toată munca grea pe care ați pus-o. Ți-ai făcut slujba și ai oferit o casă temporară iubitoare pentru un câine. Ai ajutat câinele să învețe cum să trăiască ca parte a unei familii. Spunând că la revedere nu este niciodată ușor, mai ales dacă ați format o legătură profundă cu câinele dvs. foster.

În funcție de situație, este posibil să puteți face schimb de informații de contact cu adoptatorul, astfel încât să puteți urmări progresul câinelui în noua sa casă. Acest lucru poate oferi pacea minții atunci când vă aflați că vă lipsește tovarășul temporar.

În unele cazuri, s-ar putea să fiți bucuroși să vedeți câinele mergeți la o casă nouă. Nu este nici o rușine în asta! Nu toți câinii se vor potrivi cu toate familiile și că frumusețea de a încuraja: nu este permanentă.

Sperăm că totul va funcționa cu noua casă a câinelui. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că adoptatorii de la o parte vor returna un câine pentru un motiv sau altul. Dacă se întâmplă acest lucru, organizația de adopție a PET poate sau nu vă poate cere să favorizați din nou câinele. Dacă întreabă, nu există cu siguranță nicio obligație de a lua înapoi câinele foster. Cu toate acestea, dacă v-ați îndrăgostit de câinele dvs. foster, atunci îl duceți înapoi ar putea duce la un aranjament permanent.

Dacă deveniți un Foster Foster?

Ok, așa că nu ai putut să-ți spui la revedere. Felicitări pentru câinele dvs. nou adoptat! Mulți oameni primesc atât de atașați de câinii lor favorabili că decid să le adopte permanent. Încercați doar să nu faceți un obicei din a fi un eșec de încurajare sau vă puteți găsi înecați la câini!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Încurajând un câine