5 Motive pentru care ar trebui să adoptați un animal de companie

Câine albastru pitbull

Ești pe piață pentru o iubire mai mică în viața ta? Adoptarea unui animal de companie este una dintre cele mai bune cele mai bune modalități de a aduce mai multă fericire în lumea voastră. Și când adoptați de la un adăpost sau o organizație de salvare - în loc să cumpărați de la un crescător, magazinul de animale de companie sau un străin asupra internetului - obțineți beneficiul suplimentar de a salva viața unui animal în nevoie. Câștigați-o!

Adoptarea unui câine sau a unei pisici (sau a iepurelor, a porcului Guineei, a șopârlă etc.- Voi fi surprins de câte animale sunt disponibile pentru salvare) este o mare decizie, dar dacă știți sigur că sunteți pregătiți pentru responsabilitate, faceți-vă la adăpost și nu crescătorul din spate.

Veți salva două vieți

Aproximativ 6.5 milioane de animale intră u.S. adăposturi în fiecare an, potrivit ASPCA. Acestea includ straturile, Proprietarul de predominanți, și animalele de crescător considerate nepotrivite de vânzare. Copleșitoare, sunt animale dulci, iubitoare care au ajuns pur și simplu în situații nefericite. Și pentru aproximativ 1.5 milioane dintre ele, călătoriile lor se vor încheia în eutanasia. Aici intri.

Adoptarea unui animal dintr-un adăpost sau alt tip de organizație de salvare nu numai că salvează viața unui animal, dar salvează și viața unui alt animal care poate lua acum spotul gol pe care l-ați deschis. Este o faptă dublă bună și oa doua șansă pentru două animale care altfel nu ar fi putut obține una.

Veți economisi bani

Achiziționarea unui câine de crescător sau pisică vă poate pune înapoi mii de dolari, și asta este chiar înainte de a ajunge la costurile standard de îngrijire anuală de animale de companie. Cumpărați un animal de companie dintr-un magazin de animale de companie și nu numai că veți cheltui o sumă la fel de mare, dar veți fi, de asemenea, foarte probabil să obțineți un animal inconfundat de la o moară de catelus care este predispusă la condiții medicale costisitoare.

În comparație, taxa de adopție pe care o veți plăti la adăpost este de obicei doar câteva sute de dolari (de multe ori mai puțin!), și aproape întotdeauna include vaccinări spay / neutrice și inițiale. Multe organizații de admitere deschisă, cum ar fi facilitatea locală de îngrijire a animalelor și controlul animalelor, renunță în mod regulat, pentru a ajuta la încurajarea adopțiilor atunci când napele se completează.

Și banii pe care îi cheltuiți nu merge în buzunarul cuiva - subvenționează direct îngrijirea altor animale în timp ce așteaptă să-și găsească familiile pentru totdeauna.

Faceți partea dvs. pentru a opri o reproducere comercială

Puppy Mills, De asemenea, numite facilități comerciale de reproducere, sunt coșmaruri pentru animalele care se găsesc acolo. Câinii și pisicile sunt ținute în cuști întreaga lor viață, fără o nutriție adecvată, îngrijire medicală sau companie, și fără nici o ocazie de a ajunge în afara sau experiența iubirii.

Ei au un scop: să reproducă orice cățelu și pisoi de pâine la modă sau pisoi este în prezent în mare cerere, cea mai mare parte este expediată la magazinele de animale de companie și vândute pe Internet (cele mai puțin norocoase devin animale de crescător).

Dacă este neputincios să se gândească, este chiar mai puțin cimbru să perpetuați. Puppy Mills există din cauza cererii - dacă adoptați un animal de companie în loc să cumpărați unul, acesta este un client mai puțin pentru fabricile și un pas mai aproape de o lume fără ei.

Veți primi un animal uimitor

Toate animalele sunt diferite, și nici un animal nu este perfect. Dar animalele salvate au un mod unic de a se conecta cu oamenii lor. Poate că este recunoștința lor pentru a fi mântuit sau poate că este dragostea suplimentară pe care o justifică în mod inerent de natură de la o circumstanță dificilă. Oricare ar fi motivul, un animal de salvare vă va aprinde viața și va aduce o bucurie nesfârșită.

Și uitați ceea ce ați auzit despre adăpostul animalelor "deteriorate ;" Mulți dintre ei sunt perfect sănătoși, fizic și emoțional, și chiar și cei cu trecute de bucurie pot adesea să învețe să iubească și să aibă încredere în oameni.

Veți alătura unei comunități

Organizațiile de salvare iubesc animalele lor și, de obicei, vor ieși din calea lor pentru a păstra filele pe ele. De la întâlnirile de la absolvenții și grupurile Facebook pentru a adopta evenimente de apreciere și eforturi de strângere de fonduri, există o mulțime de modalități de a rămâne implicate și de a deveni parte a unei comunități mai mari de iubitori de animale.

În plus față de a fi o modalitate excelentă de a întâlni oameni, comunitatea de salvare este, de asemenea, o mare resursă atunci când aveți nevoie de sfaturi de îngrijire sau sunt Căutați un Sitter Pet. În plus, este întotdeauna minunat să ai o audiență entuziastă pentru fluxul tău nesfârșit de fotografii de companie.

Salvarea unui animal de companie este unul dintre cele mai plăcute lucruri pe care le puteți face în viața voastră. Și cu atâtea milioane de animale care așteaptă o casă, puteți găsi aproape întotdeauna orice rasă sau personalitate pe care o căutați. Acordați adăpostului o șansă și întotdeauna gândiți-vă mai întâi adopția.

Adoptarea unui câine? Iată cum să vă pregătiți pentru a aduce acasă un nou prieten
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Motive pentru care ar trebui să adoptați un animal de companie