Care este bully-ul american? Rasa bully 101.

Care este bully-ul american? Rasa bully 101

Datorită cererii populare, am deschis un nou blog Categorie: Creșterea bully. Bully american este o rasă recentă care a început în anii 1990 și acum evoluează cu propriul timp cu o comunitate activă ca nici un altul.

Am vrut să începem de la zero și să ne întoarcem la elementele de bază cu un post Definirea a ceea ce este bully american astăzi în 2016. Deoarece rasa nu este complet setată și continuă să se infuzeze cu alte rase, Veți vedea adesea crescătorii argumentând între ei despre ei înșiși ceea ce este un adevărat câine american american sau ar trebui să fie. Acest lucru se întâmplă numai pentru că suntem într-o fază foarte timpurie în crearea bully-ului american ca o rasă. Unii crescători influenți vor să meargă în direcții diferite, unii rămân loiali primelor specimene, astfel încât să poată obține puțin confuz.

Chiar înainte de a începe, să ne clarificăm numele: Bully american este, de asemenea, numit uneori Bullypit sau American Bully Pit. Aceste nume tind să fie utilizate în unele cluburi hibride ca nume pentru traversa a unui buldog american și a unui American Pit Bull Terrier. Prin urmare, este diferit de bully-ul american.

Istoria bully-ului american

Terrierul american Pitbull este un câine american, uneori cu tendințe de agresiune animale, în timp ce American Staffordshire Terrier a fost în mare parte crescătoare pentru a fi o rasă de spectacol folosită în evenimentele de conformație datorită temperamentului său calm și mai ușor de manevrat.

Viziunea care a început rasa americană de agresiune este dorința de a avea un câine puternic și musculos care are o mașină de muncă mult mai mică, astfel încât să poată face un animal de protecție perfectă și de casă de casă și un tovarăș.

Razor Edge Pitbull Amstaff 1996
Razor`s Edge, cel mai influent fondator al bully-ului american și câinii săi înapoi în 1996.

O primă soluție a fost aceea de a îmblânzi temperamentul Pitbull, dar părea dificil, în special pe plan internațional, unde Pitbull american a fost o rasă interzisă atât de imposibilă de a lucra cu. Aici a devenit o nouă rasă: bully-ul american.

Este, în general, admis că Bătrânul american a fost fondat cu crucea lui Pitbulls și Amstaffs, Deși este, de asemenea, acceptat de obicei că unii Mastiff și sângele buldog a fost injectat în rasă devreme și încă este astăzi. Americanul de crescători americani vor folosi exclusiv aceste rase pentru a veni cu propria versiune preferată a bully-ului american.

Unic în multe feluri, un fapt important cu fundamentul bully-ului american este că mai multe programe de reproducere au început în diferite locații din Statele Unite fără contact între crescători. Geografic centrat în Virginia și din California de Sud, proiectul de reproducere bully se răspândește rapid în întreaga țară cu crescători de bătăi care doresc să mute rasa în direcții diferite, deoarece nici un standard nu a fost încă făcut oficial.

Rasa americană de agresiune a fost văzută având apariții variabile, toate proclamarea a fi cel mai autentic câine bully. Unii îi plăceau mai mult musculos, Unii îi plăceau XL, Unii îi plăcea de buzunar și așa mai departe. Cei mai influenți crescători de bătăi de la acel moment s-au alăturat împreună pentru a aduce mai multă coeziune la stocul de fundație al bully-ului american și să-i dea o voce mai unită. Acești fondatori includ influența Dave Wilson de la marginea lui Razor, dar și Gratilina și Gary Moore de la câinii de la Greyline. În curând au creat American Bully Kennel Club.

Standardele dezvoltate de ABKC și UKC au fost acceptate în întreaga Comunitate și declară mai multe tipuri în cadrul rasei americane de agresiune. În acest fel, a păstrat cea mai mare parte a comunității fericită și este, de asemenea, un mare dispozitiv de marketing, deoarece XL, buzunar și extreme sunt cuvintele impactului care vinde. Aceste standarde au ajutat rasa să intre într-o direcție clară, cel puțin în cercurile de spectacole de câine.

Cresterii casuali urmeaza inca propriile lor idealuri, dar cu vremuri, cei mai bideri ocazionali si profesioniști ar trebui să se adune pe aceeași cale standardizată și să se deplaseze înainte.

Confuzie între bătăuși, Pitbulls & Amstaffs

Dezvoltarea bully-ului american ca propria sa rasă finală necesită timp, nu este încă recunoscut de Clubul American Kennel, de exemplu. Din acest motiv, bully american infuriază o mulțime de crescători americani Pitbull și American Staffordshire Terrier. Într-adevăr, pentru că bully-ul american ia timp să se definească publicului larg, alți crescători de la alte rase apropiate se enervate la confuzia domnișoare în toate cercurile.

diferențele dintre Amstaff, Pitbull și Bully
Bully american este Bulier, mai puțin terrier decât personalul și pitbull.

Mulți bătăușii americani sunt anunțați și vânduți ca Pitbull american sau personal american, iar multe pitbulli și personal sunt comercializate și vândute ca agresori americani, pur și simplu din cauza hype-ului pentru această nouă rasă preluată de țară în ultimul an. Ziarele care își fac titlurile cu cele mai scumpe Pitbulls, de fapt, îl întâmpină, deoarece este un popor bully, și așa mai departe.

Este important să explicăm că, deși bully american a provenit din încrucișarea repetată dintre pitbulls și Amstaffs, Acum este o rasă în sine.

Cu toate acestea, deoarece rasa de agresiune este încă definită și clarificată an după an, apariția și temperamentul specimenelor sale vor continua să evolueze de ceva timp și mai mult Pitbull, Amstaff, Mastiff sau Buldog Sânge vor fi aduse în rasă pentru a fixa trăsăturile dorit în cadrul comunității.

Există sânge pitbull și amstaff în bully, nu există nici un sânge bully în pitbulls și amstaffs.

Standardul american bully

Citat de la clubul american de kennel, iată câteva caracteristici generale, dar importante pe care bullierii americani trebuie să o ofere. Puteți găsi complet Standardul american de bully Pe site-ul ABKC.

Bully american ar trebui să dea impresia de mare putere pentru dimensiunea sa. Este un câine compact la dimensiuni medii / mari, cu o corp muscular și capul blocului, puternic în mișcare și ar trebui afișați mișcarea fără efort in acelasi timp. Este cu adevărat viu și alertă în împrejurimile sale. Bully american ar trebui să aibă apariția structurii osoase grele cu o construire și aspect bully.

Bully american este o rasă de însoțitor Expoziționarea încrederii, un zestul vieții, împreună cu o voință exuberantă de a vă bucura și o companie cu familia lor. Acest lucru face ca bully american să fie un partener excelent de familie. În ciuda apariției feroce și puternice, comportamentul lor este blând. Sunt Mare cu copiii și extrem de prietenos cu străinii, alți câini și alte animale. Agresiunea umană sau câine, timiditatea extremă sau vicioasa este foarte nemilosă a bully-ului american și este foarte nedorit.

Este important să rețineți că toate culorile și modelele sunt acceptate, deși stratul trebuie să fie aproape și scurt. Nu există o greutate specială pentru rasă, dar există restricții de înălțime și greutate pentru soiurile de bully sunt explicate în secțiunea de mai jos.

Diferite tipuri de bullieri americani

Deoarece rasa americană de bully a intrat în diferite direcții, a fost important să se creeze diferite tipuri acceptate și standardizate în cadrul standardului oficial american bully.

Diferitele tipuri de bullieri americani
Diferitele soiuri de bullieri americani.

Americanul bully clasic sau extreme

Acesta este un amendament la standardul de bază în care Un bully clasic este determinat de structura corpului său mai ușoară și construită. Ambii câini de sex cu rame mai ușoare ale corpului și o masă corporală mai mică, dar încă prezintă trăsături "bully".

Iată câteva exemple despre ceea ce poate fi considerat ca trăsături bully:

  • Heads Blocky / Heavy,
  • Muzzle scurte / pătrate,
  • osul mai greu, musculare,
  • și un corp compact.

În general, osul și substanța modernă și mai "Terrier de tip" American Pit Bull Terrier și American Staffordshire Terrier.

Clasic bully pentru a da aspectul de Terrier american de bull Pit Bull Bull Bullier și / sau American Staffordshire Terrier, care a făcut originea bully-ului american.

Soiul de agrement clasic este pur și simplu un câine american de bully având un cadru mai ușor de corp, oase mai ușoare și o masă corporală mai mică (mai puțin substanță) decât bully-ul american standard. În afară de această diferență, soiul de agresiune clasic urmărește același standard ca și bully-ul american standard.

Masculii 17 "- 20" la Withers. Femei 16 "- 19" la greabăn.

Buzunarul american bully

Aceasta este o modificare a standardului de bază în care un bully de buzunar este determinat de înălțimea adultă. Bărbați sub 17 ani "și nu mai puțin de 14" la greabăn. Femei sub 16 ani "și nu mai puțin de 13" la greabăn.

Important să rețineți că Soiul de buzunar este pur și simplu mai scurt decât bully-ul american standard. Câinii de buzunar de buzunar împărtășesc aceeași construcție, tipul de corp și tipul de rasă ca bully american standard și nu trebuie să fie penalizați pentru expunerea tipului puternic musculos, masiv, voluminos.

Bully american XL

Acesta este un amendament la standardul de bază în care un bully XL este determinat de înălțimea adultă. Bărbați peste 20 de ani "- 23" la greabăn. Femei de peste 19 "- 22" la greabăn.

Important să rețineți că XL bully varietate este pur și simplu mai înalt decât bully-ul american standard. Câinii de bully XL împărtășesc aceeași construcție, tipul de corp și tipul de rasă ca bully american standard și sunt de așteptat să transporte un tip puternic musculat, masiv, voluminos voluminos.

Viitorul programului american de reproducere

Cu un standard excelent acum în loc și tipuri diferite În mod clar definit, viitorul rasei constă în comunitate ca urmare a orientărilor și seara în toate specimenele de acolo etichetate ca agresori americani.

Odată ce majoritatea specimenelor de rasă, fie înregistrate oficial sau nu, arată similare și sunt clar identificate, ar însemna că rasa ca maturată și poate fi luată mai serios de organizații mai mari, cum ar fi Clubul American Kennel Club.

Acesta este motivul pentru care numeroasele figuri influente ale emisiunii de conformare a comunitare a comunității, astfel încât rasa de rasă la specimenele sale standard și neconfirmate să fie eliminate din programele lor de reproducere.

De îndată ce Clubul American Kennel arată recunoașterea completă a bully-ului american, va trimite un semnal puternic pe plan internațional și va dezvolta rasa și mai mult, în special în Africa de Sud, unde rasa este deja hype și alte țări vorbitoare de limba engleză.

Credite de imagine recomandate: Flickr / RockCitykennels / Cc cu 2.0 & # 8220 american bully masculin Jaxson & # 8221; / Modificări făcute

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care este bully-ul american? Rasa bully 101.