Ghidul definitiv pentru dieta alimentară brută pentru câini

Alimente pentru câini

Sunt cei care spun că nici unul umed, nici alimente de câine uscate este cel mai bun, deoarece acestea încă suferă o prelucrare extinsă în mâinile omului. Ce câini au nevoie cu adevărat este o dietă care seamănă cu ceea ce au mâncat în sălbăticie. Ce câini au nevoie cu adevărat este o dietă alimentară brută care îi va ajuta să intre în contact cu adevărata lor natură. Și dacă credeți în astfel de diete, dar nu știți cum și unde să începeți, iată un ghid definitiv pentru a vă ajuta să oferiți cea mai bună dietă de alimente brute pentru câinele dvs.

Începeți cu calciu și fosfor în dietă

Două dintre cele mai importante minerale pe care toți câinii au nevoie de calciu și fosfor. Calciul este necesar pentru a umple matricea osului, făcându-l în mod excepțional mai denser și mai puternic. Acest lucru este important pentru a ajuta câinele dvs. să poarte greutatea sa, precum și să absoarbă forțele de impact de la sol. Fosforul este ceea ce ajută corpul câinelui să absoarbă mai mult calciu, astfel încât acestea să poată fi trimise spre oase.

Și dacă sunteți hrănirea câinelui Alimentele crude Este important să se includă oase de 12 până la 15%. Păstrarea simplă, asigurați-vă că 1/3 din dieta câinelui dvs. este compusă din oase de carne. Da, trebuie să vă hrăniți oasele iubite de pooch, cum ar fi aripi de pui, lucruri, gâturi și picioare, precum și coaste sau gâturi de miel sau gât, os de carne de vită, gâturi de curcan și multe altele.

Știm că sună foarte înspăimântător, mai ales cu oasele de pui, deoarece acestea se pot sparge într-o piesă foarte ascuțită încât pot perfora căptușeala stomacului și intestinelor animalului nostru. Dar lucrul este că câinii ancestrali au mâncat carcase întregi, carne și toate și au persistat de-a lungul veacurilor. Bineînțeles că vor fi unii dintre voi care vor spune că câinii de astăzi au evoluat deja atât de mult încât să le hrănească crud este ca și cum ar facilita regresia lor.

Puteți da și carne sau carne. Cu toate acestea, ia notă de faptul că acest lucru are niveluri mai scăzute de calciu, deși este bogat în fosfor. Oferind pooch-ul tău, în special puii tăi, o dietă de carne poate duce la dezvoltarea problemelor sistemului osos și nervos.

Produse alimentare proaspete de câine

Dacă sunteți încă precaut Dă-ți oasele mari, Le puteți da peștii întregi, păsărilor întregi și chiar și un iepure întreg pentru a sărbători, deoarece acestea vor da câinelui dvs. cantitățile potrivite de calciu și fosfor. Alternativ, le puteți da ouă brute complete cu cochilia, deoarece aceasta este locul în care se găsește cea mai mare parte a calciului. Asigurați-vă că în cazul în care se cultivă ouăle.

Include întotdeauna carne de organe

O mulțime de proprietari de câini care își hrănesc complet mâncarea de animale de companie, lipsesc complet punctul de a furniza pooches cu carne de organe. De asemenea, puteți citi de la mai mulți forum de proprietari de animale de companie că rinichii, pancreasul, plămânii, creierul, ficatul și splinele sunt rele pentru câinele dvs. Ceea ce nu înțeleg este că aceste carne de organe sunt o sursă importantă de nutriție nu numai pentru câini, ci și pentru oameni oriunde altundeva. Mulți sunt încrucișați atunci când se gândesc la ofal și ar părea această aversiune naturală pentru alimentele "bizare", care nu sunt cu adevărat "bizare" dacă încercați să vă uitați cu o nouă perspectivă, este, de asemenea, extinsă în alimentele de câine care conține un astfel de organ carne.

Iată ce vă dați de fapt pooch-ul când îi dați carne de organe.

  • Inima - seleniu, zinc, tiamină, co-enzimă Q10, fosfor, folat și vitamine B
  • Ficat - vitamina A, fier, cupru, co-enzimă Q10, vitamine și acid folic
  • Brain - DHA, vitamina B12, vitamina A, fosfor, potasiu, seleniu si calciu
  • Rinichi - Vitamina B12, B6, fier, riboflavină, niacină și foladă
  • Pancreas - vitamina C, tiamină, foladă, niacină, calciu, fier, magneziu și seleniu
  • Thymus - vitamina C, V vitamine, magneziu, calciu, fosfor și seleniu
  • Tripe - folat, colină, potasiu, calciu, magneziu, fosfor și seleniu
  • Limba - vitamine B, vitamina C, potasiu, fosfor, seleniu, zinc, calciu si fier
  • Plămâni - vitamine A, C și B, potasiu, fosfor, seleniu, magneziu, fier și calciu
  • Testicule - potasiu și fier

Din punct de vedere tehnic, carnea de organe sunt ca multi-vitaminele și suplimentul mineral. Nu includ carnea de organe în dieta brut a animalului dvs. de companie poate duce la deficiențe nutritive.

Deci, cum hrăniți carnea de organe la poochia ta? Aceste ingrediente ar trebui să cuprindă oriunde de la 10 la 30% din dieta animalului tău. Luați notă că, dacă dați doar un singur ingredient de carne de organe ca numai ficatul sau inima, este mai bine să o limitați la 10% din masa de companie. Cu toate acestea, dacă vă uitați la o smorgasbord de carne de organe, atunci puteți hrăni până la 30% din aceste carne de organe la animalul dvs. de companie.

Țineți minte un singur lucru. Dacă intenționați să dați fie ficat sau plămâni, asigurați-vă că o limitați la doar 10% din dieta câinelui dvs., deși recomandăm cu adevărat să mergem la 5%, deoarece aceste carne de organe sunt în mod natural ridicat în vitamina A. Nu este că vitamina A este rău. Cu toate acestea, deoarece este o vitamină solubilă în grăsimi, are o tendință mai mare de a provoca toxicitate decât alte vitamine.

Apropo, în cazul în care vă întrebați cum puteți obține pancreasul și timusul, puteți să vă întrebați măcelarul să vă dea "dulciuri".

Iată un alt sfat. Dacă acesta este prima dată câinele dvs. pentru a încerca carne de organe, mergeți ușor pe ea. Făcând-o într-un singur lucru poate duce la diaree. De asemenea, dacă pooch-ul dvs. nu-i place gustul său, este posibil să doriți să fiți mai întâi doar pentru a adăuga o aromă.

Investiți în carne musculară de înaltă calitate

Toate carnele de organe pe care le-am discutat în secțiunea precedentă conțin proteine. Cu toate acestea, acestea nu ar trebui să fie principala sursă de proteine ​​pentru poochia ta. Cea mai bună sursă de proteine ​​de înaltă calitate este de la carne foarte frumos, foarte slabă. Dacă oasele constituie 15% din dieta câinelui dvs. și carnea de organe cuprind până la 30%, atunci slaba Meats va trebui să dureze până la 50% din dieta brută a câinelui, cu limita inferioară la 35%.

Proteina este importantă pentru construirea țesuturilor, în special a mușchilor. Este, de asemenea, crucială în sinteza enzimelor și a hormonilor care să permită procese fiziologice mai eficiente.

Deci, ce fel de carne slabă poți să-ți dai pooch-ul tău?

Puteți începe cu carne de vită slabă, cum ar fi carnea de vită la sol, carnea care sunt folosiți pentru tocană și carne care se găsesc pe obrazul de bovine. De asemenea, puteți da inima de carne de vită, deoarece acest lucru este compus în mod natural din carne musculară slabă. Cu toate acestea, deoarece conține, de asemenea, alte substanțe nutritive, așa cum am prezentat în secțiunea precedentă, inima de carne de vită ar trebui să cuprindă numai 5% din dieta câinelui dvs. și nu mai mare.

De asemenea, puteți da bizon de sol sau chiar carnea unui bizon care este adesea folosit pentru tocătoare. Coapsele fără oase ale unei curcani fac, de asemenea, o sursă excelentă de proteine. Dacă nu, Turcia Beast, carnea de curcan subțire sau chiar Turcia TenderLoin ar trebui să fie alegeri excelente. Același lucru este valabil și cu mielul. Puteți obține miu de miel, umăr de miel sau chiar miel de măcinat, deși miel de tocană funcționează perfect.

Puiul de pui și coapsele dezosate ar trebui să fie, de asemenea, alegeri excelente. Dacă vă place carnea de porc, asta va fi bine, de asemenea. Du-te pentru umărul de porc, bucata sau chiar fundul. De asemenea, puteți încerca carnea din coaste sau orice carne care are un efect de amortizare asupra porcului.

Fii atent cu grăsimea

Grăsimea nu trebuie să cuprindă mai mult de 20% din dieta brut a animalului dvs. de companie. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli ale alimentatoarelor de dietă a câinilor brute. Nu este neapărat din cauza hrănirii intenționate a prea multor grăsimi, ci mai degrabă în alegerea unor carne de calitate slabă pentru a include în dietele crude ale câinilor lor. Vedeți, carne de calitate slabă sunt mai ieftine. Din păcate, în timp ce acestea pot fi ieftine, au, de asemenea, mai mult conținut de grăsimi.

hrana pentru câini brute

Nu ne-am greșit. Grăsimea este importantă pentru o sănătate optimă. Este necesar în producerea anumitor hormoni. De asemenea, ajută la menținerea integrității celulelor. Multe grăsimi sunt utile în menținerea funcționării optime a sistemului nervos, a sistemului imunitar și chiar a sistemului integlam. Faptul este că grăsimea este necesară de organisme pentru a supraviețui, chiar și bărbatului și câinilor.

Din păcate, există un dezavantaj la grăsime. O singură moleculă de grăsime de fapt ambalaje 2.De 25 de ori mai multe calorii decât o singură moleculă de carb și proteine ​​pot oferi. De fapt, dacă combinați caloriile de la carbohidrați și proteine, cantitatea de calorii într-o singură moleculă de grăsime va ieși în continuare pe partea de sus. Acesta este motivul pentru care grăsimea este considerată ca o moleculă dens de energie, capabilă să împacheteze 9 calorii pentru fiecare gram de grăsime.

O dietă de câine care este prea mare în grăsime crește pur și simplu riscul de obezitate și dezvoltarea problemelor metabolice și cardiovasculare asociate. Mai important, totuși, este că pooch-ul dvs. nu va primi cantitățile potrivite de vitamine și minerale necesare pentru funcționarea optimă. Deoarece grăsimea este o energie concentrată, dacă pooch-ul dvs. nu este în măsură să utilizeze această energie, atunci există o probabilitate ca energia neutilizată să fie stocată ca grăsime, ceea ce duce la probleme de sănătate în viitor.

Ca atare, de regulă, grăsimea nu ar trebui să cuprindă mai mult de 10% din dieta câinelui dvs. cu limita maximă la 20%. Iată câteva modalități bune de a vă oferi câinelui doar nivelurile potrivite de grăsime, oferind, de asemenea, necesitatea de proteine ​​și calciu.

Dacă trebuie să dați pui ca gâtul de pui sau chiar orice carne de pui, asigurați-vă că scoateți pielea ca cea mai mare parte a grăsimii din pui este stocată într-un strat de țesut chiar sub piele. Același lucru este valabil și cu Turcia. Scoateți pielea și dați carnea, oasele și toate. Carne de porc, carne de vită de masă slabă (una care conține nu mai mult de 15% grăsime), iar majoritatea peștilor sunt, de asemenea, alegeri excelente. De asemenea, puteți merge la iepure, precum și cel mai sălbatic joc cu excepția rață ca aceasta este o pasăre cu adevărat grasă.

Acestea fiind spuse, puteți sări peste burta de porc, carnea de păsări de păsări cu piei, și chiar rață, indiferent cât de tentant ar putea fi.

Nu scapi pe legume și fructe sănătoase și sănătoase

Una dintre întrebările cele mai des adresate de nou-născute lumii hrănirii câinilor de dietă brută este dacă își pot da câinilor legume și fructe crude. Lucrul este că, dacă ați fi fost în concordanță cu primele 4 sfaturi pe care le-am prezentat aici - oase, carne de organe, carne slabă, grăsime scăzută - atunci câinele dvs. primește în mod esențial o masă bine echilibrată deja.

Cu toate acestea, ia notă de faptul că există câteva beneficii unice pe care alimentele de plante le pot oferi câinilor dvs. că pur și simplu nu puteți găsi în altă parte. În plus, chiar câinii ancestrali au fost cunoscuți pentru a mânca pe iarbă, fructe, culturi rădăcină și legume din când în când. Nimeni nu poate fi sigur de motivul pentru care câinii din lumea antică au muncit pe alimente de plante, dar au făcut-o. Poate că știu ceva pe care omul încă nu înțelege. Sau pur și simplu, ei știu că au nevoie și de aceste surse de alimente.

Deci, să încercăm să aflăm ce substanțe se găsesc în legume și fructe care sunt neglijabile dacă nu sunt total absente în produsele de origine animală.

Carotenoidele - legume și fructe colorate de culoare roșie, galbenă și portocalie conțin carotenoide care sunt cunoscute pentru proprietățile lor uimitoare antioxidante. Acestea vă pot ajuta să vă protejați pooch-ul de îmbătrânirea prematură și să le permită să gestioneze efectiv condițiile inflamatorii. Astfel încât să puteți da pooch-ul dvs. Cantaloupes, Papayas, Squash și chiar morcovi.

Clorofila - este posibil să știți acest lucru în clasa dvs. de biologie elementară ca pigment verde produs de plante. Ceea ce este posibil să nu știți este că clorofila este, de asemenea, un agent de detoxifiere excelent, care poate ajuta ficatul câinelui dvs. în procesarea eficientă a tuturor metaboliților care intră în corpul său.

Flavonoide - Du-te pentru alimente de plante care au culori bogate dacă vrei să-ți dai animalele cele mai multe cantități de bioflavonoide din oraș. Lucrul este că flavonoizii sunt cunoscuți că au proprietăți anti-cancer și antiinflamatorii. Sunt și antioxidanți excelenți. Flavonoidele sunt importante în reglarea mecanismelor de semnalizare celulară care permit ca sistemul imunitar să devină mai eficient la gestionarea amenințărilor la adresa corpului.

Luteină - Acest antioxidant este frecvent găsit în portocale, broccoli, papaya și kale, precum și alte plante galbene și legume cu frunze întunecate și verzi. Principalul său beneficiu este în protecția ochilor câinelui, a inimii și a pielii.

Lycopen - găsit în roșii, pepene verde, varză roșie și morcovi, licopenul este un antioxidant puternic ca carotenoidele care pot contribui la îmbunătățirea sănătății generale a câinelui dvs.

Prebiotice - acestea sunt fibre de plante care nu sunt digerate în interiorul intestinului câinelui. Ceea ce face este că acesta servește drept hrană pentru bacteriile benefice cunoscute ca probiotice care trăiesc în intestinul câinelui, făcându-le mai eficienți la menținerea sistemului imunitar mai sănătos și o funcție digestivă mai eficientă.

În legătură cu o postare: Cele mai bune probiotice pentru câini

Pentru a maximiza aceste substanțe nutritive pentru câinele dvs., ați trebui cu adevărat să mergeți crud. Cu toate acestea, vor exista cazuri atunci când poochul dvs. nu vă poate plăcea, astfel încât să puteți, de asemenea, să aburziți mai întâi aceste prime. Alternativ, le puteți transforma în mulci sau un tratament suculent pentru ca ei să se bucure. Alegeți legumele și fructele organice. Ei tind să fie mai scumpi, dar cel puțin nu introduceți substanțe chimice inutile în alimentele animalului dvs. de companie. De asemenea, veți maximiza toate că bunătatea nutrienților găsită în aceste alimente de plante.

Evitați amidurul cât mai mult posibil

Dacă vă uitați la cele mai multe alimente de câine disponibile în comerț, veți observa că o mare majoritate a acestora conțin boabe, cum ar fi orez, cartofi și mazăre. Unii chiar vin cu porumb, soia și grâu, precum și alte forme de alimente amidonice. Problema principală pe care o avem aici nu este cu adevărat dacă câinii pot digera aceste amidonuri sau nu (acum știm că pot digera cu ușurință aceste tipuri de alimente), ci mai degrabă în riscul de a dezvolta rezistența la insulină și obezitate.

Punctul este că alimentele de amidon se împachetează atât de mult glucoză în fiecare gram de alimente. Nu ne credeți? Să comparăm cartofi și kale. Cartofii sunt amidoneni în timp ce Kale este verde, cu frunze și fibros. Dacă luăm 100 de grame de cartofi, acest lucru va conține în mod obișnuit 77 de calorii, dintre care 71 provin din carbohidrați. Pe de altă parte, un 100 de grame similare de Kale vă va oferi doar 50 de calorii, dar numai 36 de calorii vor fi furnizate de carbohidrați.

În acest exemplu, puteți vedea instantaneu că, pentru aceeași cantitate de cartofi și Kale - atât la 100 de grame - cantitatea de carbohidrați în cartofi este de aproximativ două ori mai mare decât cea a kale. Creșterea carbohidraților din corpul câinelui favorizează eliberarea continuă a insulinei care mobilizează glucoza în alimente la celule pentru utilizare ca energie. Cu toate acestea, dacă există mai mulți carbohidrați (sau glucoză) decât ceea ce au nevoie de celulele, atunci excesul de carbohidrați sunt stocați sub formă de glicogen și grăsimi. Amintiți-vă că o parte din dieta brută a câinelui este carnea reală și carnea de organe care conțin deja grăsimi. Câinele dvs. nu are nevoie de grăsimi suplimentare care provin din carbohidrați neutilizate.

Există o altă problemă despre punerea prea multor carbohidrați în intestinele poochelor tale. Aceasta perturbă echilibrul normal și sănătos al colonii de bacterii benefice. Trebuie să țineți cont de faptul că în intestin în intestine se găsesc 7 din cele 10 celule ale sistemului imunitar și aceste bacterii sănătoase vă ajută să vă asigurați că aceste celule ale sistemului imunitar funcționează în mod optim. Perturbarea acestei flori microbiene delicate poate duce la alergii de câine, tulburări inflamatorii și chiar infecții cu drojdie.

În retrospectivă, acesta este cel mai important motiv pentru care câinii hrăniți cu dietele crude sunt mult mai bune decât pooches hrăniți cu alimente comerciale, deoarece acestea din urmă sunt pur și simplu umplute cu prea multe ingrediente de amidon. Beneficiile alimentelor crude nu pot fi, de fapt, în însăși natura dietei, ci mai degrabă în absență - sau cel puțin foarte minime - de alimente amidonice.

Ați putea dori, de asemenea: Cele mai bune mărci de mâncare câine

Oferiți pește cel puțin o dată pe săptămână

Majoritatea proprietarilor de câini își dau animalele de companie de înaltă calitate suplimente de ulei de pește. Din păcate, aceste preparate pot transforma randamentul destul de ușor, ducând la tulburări gastrice și chiar probleme inflamatorii în Pooches. Aceste preparate sunt, de asemenea, procesate, astfel încât într-adevăr nu există nici o garanție că oferim ulei de pește pur, neadulit, brut la poochesul nostru.

O opțiune mai sănătoasă este de a oferi peștii dvs. întregi cum ar fi macrou, sardine, hering sau chiar mirosi cel puțin o dată pe săptămână. În mod alternativ, puteți include proporții mai mici de pește proaspăt - carne, piele, oase și toate - în dieta brut zilnică a câinelui dvs. pentru mai multe beneficii de sănătate. Ideea este că atunci când combinați dieta săptămânală a câinelui dvs., întregul pește va trebui să cuprindă aproximativ 5% din dieta totală săptămânală.

În legătură cu o postare: Cele mai bune uleiuri de pește pentru câini

Observați varietatea și reglați-vă dieta câinelui

Este întotdeauna o dată că nu veți putea să loviți prima dată. De asemenea, ca tine, câinele tău va deveni plictisit de aceleași lucruri vechi pe care le servi. De aceea este imperativ să oferiți varietate în dieta lor de alimente crude. Oferind o varietate de alimente vă permite, de asemenea, să furnizați pooch-ul cu o gamă mult mai largă de substanțe nutritive și alte substanțe și ingrediente de sănătate. Aici vine o planificare atentă dietetică. Va trebui să creați un plan de dietă pentru poochia dvs., astfel încât să aveți o idee despre tipurile de substanțe nutritive pe care le obține și se corelează aceste substanțe nutritive la schimbările fiziologice și chiar comportamentale pe care le-ați putea vedea de la poochia dvs.

De-a lungul timpului veți fi capabil să reglați proporția potrivită de substanțe nutritive pe care le are nevoie de câine. Rețineți că nu există niciun punct de calcul pentru conținutul de nutrienți foarte precis al ingredientelor alimentare. Cel mai bine este să aveți o înțelegere a estimărilor nutritive ca o modalitate mai sensibilă de a spune dacă pooch-ul dvs. obține cantitățile potrivite de nutrienți sau nu.

Hrănirea câinilor dvs. Exclusive diete crude poate aduce o mulțime de beneficii pentru animalul dvs. de companie. Poate fi îngrijorător la început, mai ales atunci când dau oase și carne de organe, dar trebuie să realizați că aceasta este o reacție naturală de a schimba. Am locuit într-o lume în care oferind pooches alimente de câine disponibile în comerț este norma. Desigur, schimbarea la dieta brută va fi întâmpinată cu scepticism și chiar respingere. Dar, dacă vă iubești cu adevărat pooch, atunci știți că aceasta este cea mai bună dietă pentru prietenul tău blană.

Surse:

  1. Dr. Virginia Sinnott-Stutzman, Cum o dietă de alimente brute poate afecta îngrijirea și rezultatele pacienților, Mspca-Angell
  2. Oameni alimente pentru a evita hrănirea animalelor de companie, ASPCA
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghidul definitiv pentru dieta alimentară brută pentru câini