Este cainele dvs. Nesocial autism?

Comportamentul câinilor este aproape ca complex ca comportament uman, Deși o mare parte din ea este înnăscută. Emoțiile lor sunt un mister pentru noi, dar ca proprietari de animale de companie, vom suspecta adesea condiții la câini care sunt similare cu oamenii, cum ar fi autismul câinilor. Dar câinii pot avea autism și ce spun experții?

Dog autismRăspunsul real este - Nu știm. Dog autism a fost Studiat din anii 1960, Cu toate acestea, încă nu avem niciun răspuns la această întrebare.

Cu toate acestea, în timp ce nu există încă o știință clară, unele dovezi arată că este posibil pentru ca un câine să aibă autism bazat pe ceea ce avem de la cercetarea umană, în special în copiii cu autism. Dar există mult mai mult pentru acest lucru, iar autismul de câine ar putea fi, de fapt, o condiție reală. Răspunsul la câinii pot avea o întrebare autism se află undeva în înțelegerea comportamentului câinilor mai bine, deci să începem acolo.

Înțelegerea comportamentului câinelui tău

Studiile arată că prietenii noștri canini pot suferi emoții diferite care sunt foarte asemănătoare sentimentelor noastre. Vizionându-vă Pet Pooch, odată ce vă cunoașteți trăsăturile individuale, veți începe să observați când se simt fericiți sau înfricoșători. Câinii pot avea chiar și o simțul umorului, oamenii de știință spun. De fapt, există unele cercetări care afirmă cum câinii pot râde și de a zâmbi, după Psihologie astăzi.

Într-o oarecare măsură, corpurile lor funcționează similar cu oamenii, prin faptul că produc hormoni și substanțe chimice care îi ajută să-și determine starea de spirit. Unele studii au arătat că au aceeași producție a faimosului hormon de dragoste, Oxitocin, Care este motivul pentru care trăim sentimentul de afecțiune pentru cățeluși și majoritatea animalelor.

Cu o mai bună înțelegere a comportamentului și emoțiilor sociale ale câinelui nostru, suntem capabili să deducem și să comparăm cât de strâns comportamentul lor rezervat și nesocial seamănă cu autismul, inclusiv orice semne similare pe care le vedem în copiii cu autism. Mai jos este ceea ce am găsit pe ceea ce oamenii de știință au fost deja cercetați și ceea ce cred despre autismul câinilor.

De asemenea, citiți: 5 semne psihologice și comportamentale de abuz de câini

Cainii pot avea autism?

Cainii pot avea autism?

Cum se vor comporta câinii cu autism

Autismul este tulburarea de dezvoltare care afectează comunicarea și interacțiunea subiectului. Este probabil că ați observat că câinele dvs. se îndepărtează de dvs. sau de a fi închis, iar acum vă întrebați, câinii pot avea autism și ce puteți face. Să aruncăm o privire mai atentă la asta.

Este clar că există o mulțime de asemănări între oameni și câini când vine vorba de emoții și de starea de spirit. Acest lucru este esențial să înțelegem înainte de a putea răspunde în mod eficient, pot câinii să aibă autism și cum se manifestă această condiție în canini. Este, de asemenea, important să cunoașteți un mod de comunicare al unui câine, care este în mod intrinsec legat de starea potențială a autismului câinelui.

De exemplu, majoritatea studii recente a constatat că câinii se comunică, de fapt, folosind expresiile lor faciale, ceea ce ar fi exprimat autismul câinilor. Alte studii au dovedit, de asemenea, că anumiți hormoni pot provoca agresiune la câini, iar modelul similar poate fi observat în alt comportament canin, cum ar fi autismul.

Există anumite modele pentru a înțelege câinele, în special a lui expresii faciale și limbajul corpului. Sunete de câine și comunicarea vocală trebuie, de asemenea, să fie luată în considerare. Dar o mare parte din comunicațiile tale de pooch vine prin coada sa, cum ar fi:

Viteză

  • Acest lucru indică cât de fericiți se simt. Cu cât sunt mai rapizi, cu atât sunt mai emoționate.
  • Un wagl lent poate fi un semn că Pooch nu este sigur de o situație.

Poziţie

  • Drept și orizontal în poziție, poate însemna că Pooch este alertă și evaluarea unei situații;
  • Ținută drept, dar mai mare, se sprijină spre pooch care prezintă semne de agresiune. Ar putea fi că câinele tău se simte amenințat.
  • Aproape vertical, înseamnă că Pooch crede că este unul dominant.
  • Cea mai mică picături de coadă, cu atât sunt mai supuse.
  • Ascunse sub corp este depunerea completă și vă faceți griji.

Dar dacă câinele dvs. de companie se comportă mai bine retras? Sunteți sigur că poochia dvs. nu este nefericită acasă, pentru că este bine iubit de familie. Aceste simptome ale ceea ce pare a fi tristețe ar putea însemna că câinele suferă de un sindrom de dezvoltare sau disfuncții cognitive. Nu este mish-masina emoțională a hormonilor.

Cercetare cu copiii cu autism

În copii umani, Dacă un copil nu comunică sau interacționează, precum ar trebui să fie pentru vârsta lor, specialiștii vor evalua copilul pentru autism. Diagnosticul autismului la copii depinde în mare măsură de locul în care se află pe spectru. Rezultatele vor defini cât de bine un copil poate trăi a ceea ce am clasifica A & # 8220; Normal & # 8221; viaţă.

Diagnosticul autismului se efectuează prin testarea, cum ar fi pentru orice altă tulburare neurodevelopment. Copilul este evaluat cu privire la cât de mult interacționează social și cum se comportă în grupurile sociale. Ele vor evalua, de asemenea, dacă copilul a dezvoltat toate modelele comportamentale repetitive.

Expert Interviu: Ce este psihologia câinilor?

Cainii pot avea autism?

Simptomele autismului pentru câiniDovezile privind autismul la câini sunt la cel mai bun caz. Unele studii par a arăta că simptomele similare ale autismului sunt prezente la câini. Modele precum comportamentele motorii repetitive sunt adesea un simptom al autismului în oameni și poate arăta într-un câine În diferite moduri, cum ar fi:

  • Flanc de alăptare, comună cu Dobermans.
  • Coada de urmărire, comună în terii de taur.

O condiție genetică, sindrom fragil-x, este comună la persoanele cu autism. La oameni, acest lucru se prezintă ca o frunte proeminentă, urechi mari, o față lungă și o paletă cu arc de înaltă. Ați putea argumenta că aceste caracteristici sunt similare într-un terrier de taur. Acest lucru îi face mai susceptibili să sufere autism?

În 2014, Colegiul American de Bevioriști Veterinari a discutat investigații similare. Acolo ei s-au referit la un studiu realizat pe terieri de taur. Acesta a subliniat semnele repetitive ale urmăririi coafurii. Câinii care au acționat în mod compulsiv în așa fel au fost, de asemenea, remarcați să fie retrași din punct de vedere social. În plus, s-au străduit să urmeze instrucțiunile de instruire. A fost mai frecventă la bărbații care au arătat și tendințe de agresiune. Experții au suspectat de mult că un astfel de comportament este similar cu cel al copiilor cu autism.

Există un alt studiu în curs de desfășurare care analizează în mod specific copiii și câinii cu autism care au fost presupuși că au autismul câinilor. Nu am văzut rezultate concludente în acest sens, dar oamenii de știință încearcă să ofere un răspuns mai bun, câinii pot avea autism sau este pur și simplu ceva ce presupunem incorect pe baza a ceea ce vedem la copii?

Linia de jos:

Cainii pot avea autism? Nu știm. Este posibil ca câinii să fie autism, dar sunt necesare mai multe dovezi pentru a confirma numeroasele ipoteze care au fost propuse de oamenii de știință din anii 1960.

De asemenea, citiți: Știința psihologiei câinilor umane - sunteți voi și câinele dvs. un meci bun?

10 semne de autism de câine

Mergând pe presupunerea că autismul câinilor este de fapt real, aceștia ar putea fi indicatorii că câinele aveți o problemă cu socializarea, un simptom comun al autismului. Amintiți-vă, totuși, ar putea exista un număr întreg de alte motive pentru care câinele dvs. se comportă în acest fel. Pooch poate fi bolnav. Dacă este un câine de salvare, el poate să fi suferit abuz în casa precedentă sau se confruntă cu niveluri ridicate de stres. Dacă aveți îndoieli, consultați un veterinar.

  1. Nu pot interacționa eficient cu alți câini.
  2. Lipsit de entuziasm pentru activitățile energetice.
  3. Comportament repetitiv, cum ar fi cercurile de coadă care urmează să urmărească în sus și în jos în același loc.
  4. Niciodată nu pare să fie încântați sau înfricoșătoare, ca și cum ar fi lipsit de emoții.
  5. Stă într-o uluitoare care privea nimic, (nu confunda acest lucru cu o uluire somnoroasă într-o zi fierbinte.)
  6. Peste reacție la zgomotele puternice.
  7. Lipsa de contact vizual cu proprietarii.
  8. Ascunzându-se departe.
  9. Nu mai multă coadă, într-un sens emoțional.
  10. Nu durează să atingă sau să se manipuleze, chiar și de proprietarii săi.

Fii realist în observațiile dvs. Dacă câinele dvs. prezintă doar câteva dintre simptome sau ocazional acționează în acest fel, este posibil să nu fie o problemă de autism de câine și pur și simplu să fie caracteristicile personale ale Faco.

Cauze ale autismului câinilor

Mulți veterinari ar fi precauți pe descrierea anumitor comportamente ca autism canin. Puțini, deși ar nega că unele simptome sunt foarte asemănătoare cu cele ale oamenilor cu autism. O explicație, propusă de unii specialiști de animale, are asemănări cu autismul la omul - disfuncția neuronului oglindă, care a fost legată de autism. Este, de asemenea, numit ca & # 8220; maimuță-see-maimuță-do, & # 8221; Așa cum a fost identificat pentru prima dată în maimuțele rhesus.

Oamenii de știință ne spun că neuronii oglindă funcționează să ne ajute să învățăm și să replicăm comportamentul de la alții. Copilul ar copia adesea părinții. Ar exista și alte funcții cognitive mai mari. Un astfel de comportament ne ajută să identificăm și să empatizați cu ceilalți. Oamenii cu autism au adesea dificultăți în înțelegerea altora și de a fi empatici.

Nu există dovezi științifice concrete nu numai că câinii pot avea această disfuncție, dar că câinii au chiar neuroni în oglindă. Un studiu a arătat Cu toate acestea, câinii fac oglindă comportamentul altor câini, astfel încât sunt suspectați în prezent de oamenii de știință că câinii pot avea de fapt neuroni în oglindă, ceea ce ne-ar aduce mai aproape de motivele pentru autismul câinilor și să răspund la întrebarea subiacentă, pot fi câini autism.

Câinii care afișează aceste tipuri de comportamente vor fi mai greu de înțeles. Ar putea fi chiar greu să se îndrăgostească de ei. Acest lucru se datorează faptului că adesea nu vă întoarce afecțiunile. Dacă ceva, ei sunt cei care au nevoie de iubirea și răbdarea extra. Studiile continuă, și poate într-o zi pot exista dovezi privind dacă un câine poate suferi de autism. În acea zi nu este astăzi, totuși.

Citiți următorul: Știința și psihologia limbii de câine - vă aduce câinele?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este cainele dvs. Nesocial autism?