20 Beneficiile de sănătate dovedite de a avea un câine

Încă o dată, ați putea prinde un titlu Cu privire la știri citând motivele, toată lumea ar trebui să adopte un animal de companie și unele dintre beneficiile care vin cu un părinte de câine. Dar ați știut că există de fapt mai mult decât o mână de modalități pe care câinele dvs. le beneficiază de sănătate? Mai jos sunt 20 de beneficii pentru sănătate de a avea un câine pe care nu-l cunoașteți.

Deși există sute de studii care analizează legătura și interconectarea câinilor umane și modul în care acestea beneficiază de ambele părți, unele studii lipsesc de dovezi credibile. Am trecut printr-o întreagă grămadă de ei pentru a alege cei 20 de cei mai buni care par suficient de credibili pentru a face o declarație puternică a acestor beneficii reale și dovedite.

Pe scurt, iată ce vedem din majoritatea cercetărilor disponibile:

  • Câinii beneficiază cel mai mult pentru copii și seniori
  • Câinii ajută la diverse probleme psihologice la adulți
  • Câinii îmbunătățesc factorii de sănătate diferiți prin exerciții încurajați

Pentru o privire mai detaliată la beneficiile pentru sănătate ale unui câine, vedeți mai jos.

De asemenea, citiți: 25 Beneficiile copiilor care cresc cu animale de companie [infographic]

20 Beneficiile de sănătate dovedite de a avea un câine
(Bazat pe cele mai multe cercetări actuale)

20 Beneficiile de sănătate dovedite de a avea un câine (pe baza majorității cercetărilor actuale)

1. Niveluri crescute de exerciții fizice

Cei mai în vârstă dintre noi obținem, cu atât mai mult ne pare rău. Articulațiile noastre durează, nu vedem avantajele aproape de îndată ce am obișnuit, nu mai avem timp în ziua în care # 8230; și așa că îl săriți. Sari peste sala de gimnastică poate părea o idee bună la acea vreme, dar în conformitate cu CDC, aproximativ 80% dintre americani nu primesc 2 ½ ore de exerciții de intensitate moderată.

Asta e cu adevărat trist când te gândești la asta, dar în conformitate cu un studiu 2017 Publicat în Journal of Epidemiologie și Sănătate Comunitară, nu numai că au fost proprietarii de câini mai activi decât proprietarii de câini, în zilele plăcute și nefavorabile, dar au, de asemenea, o sănătate mult mai bună.

2. Proprietatea câinilor poate reduce șansele dvs. de eczeme

Multe beneficii de a avea un câine se extinde la familiile cu copii. A 2011 Hârtie Publicat în Jurnalul de Pediatrie a arătat că într-un studiu de 636 de copii, rata de eczemă a fost mult mai mică la copiii a căror familie deținea un câine. În timp ce acest eșantion de studiu este destul de mic și alte cercetări trebuie să urmeze, rezultatele sunt atât surprinzătoare, cât și pentru proprietarii de câini, doar un alt motiv pentru care câinii rock.

3. Câinii ajută la prevenirea izolării sociale

Dacă doriți să fiți mai puțin singuratici sau deveniți un comunicator mai bun - obțineți un câine. Pentru că a 2015 Cercetare revizuită de colegi Articolul intitulat "Animalele de companie PET - companion ca o conductă pentru a cunoaște oamenii, formarea prieteniei și sprijinul social"A constatat că deținerea unui câine duce la niveluri mai mari de interacțiune între oameni. Această interacțiune duce la dezvoltarea de prietenii și a rețelelor de asistență socială și duce la scăderea sentimentelor de singurătate și izolare.

4. Dezvoltarea obligațiunilor emoționale

Pentru că oamenii care se luptă cu senzație de contact emoțional, beneficiile de a avea un câine sunt la fel de mari. A 2016 Cercetare revizuită de colegi Articolul intitulat "Bărbații cu înaltă educație stabilesc legături emoționale puternice cu câinii lor: un studiu cu Monash Dog Proprietarul Relații (MDRS) în proprietarii de câini spanioli angajați"A constatat că oamenii foarte educați, un grup care sunt rareori recunoscuți pentru atașament emoțional puternic, sunt mai susceptibili de a dezvolta legături emoționale puternice cu câinii lor, spre deosebire de omologii lor mai puțin educați.

5. Proprietarii de câini sunt mai fericiți!

Nu este surprinzător pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie, veți fi mai fericiți cu dvs. Aveți un animal de companie la domiciliu (și veți face și animalul mai fericit). A 2003 Studiu intitulat "Corelarea neurofiziologică a comportamentului afiliat între oameni și câini"A constatat că interacțiunea pozitivă (de la 5 la 24 de minute. în durată) între câini și persoane au dus la o creștere a nivelului dopaminei în creier atât la oameni cât și la câini. Dopamina este unul dintre neurotransmițătorii care joacă un rol important în sentimentele de fericire și nivelurile scăzute de dopamină au fost asociate cu depresia.

6. Sentimente reduse de durere

același studiu din 2003 intitulat "Corelarea neurofiziologică a comportamentului afiliat între oameni și câini"Citată de mai sus a constatat, de asemenea, că interacțiunea pozitivă (de la 5 la 24 de minute. Durata) între câini și persoane au condus la o creștere a beta-endorfinului și a oxitocinei.

Beta-endorfine și Oxitocin Ambele joacă un rol important în capacitatea noastră de a gestiona durerea și pragurile individuale de durere. Un alt studiu înapoi în 1996 a constatat, de asemenea, că beneficiile de a avea un câine sunt legate de scăderea consumului de amelioratori de durere. Pacienții din studiu au fost mai puțin bazați pe medicamentele de durere în timp ce sunt supuse terapiilor pe bază de animale.

7. Reducerea anxietății

Proprietarii se îngrijorează adesea de reducerea anxietății la câini și, ironic, câinii pot reduce anxietatea în oameni. O mulțime de studii (inclusiv studiul din 2003 citate de două ori mai mari) au descoperit că interacțiunea pozitivă între oameni și câinii lor are ca rezultat o scădere a sentimentelor de anxietate. Acest lucru se constată în mare măsură ca urmare a scăderii nivelurilor de glucocorticoid (a hormonului de stres) și a nivelurilor crescute de dopamină și oxitocină.

8. Scăderea tensiunii arteriale

Unul dintre beneficiile mai importante de sănătate ale unui câine este un risc redus de probleme cardiace. Câteva studii a interacțiunii umane și câine au descoperit că interacțiunea pozitivă între oameni și câinii lor duce la o scădere a tensiunii arteriale.

Scăderea tensiunii arteriale au numeroase beneficii pozitive, inclusiv un risc scăzut pentru accident vascular cerebral și cheaguri de sânge. Tensiunea arterială ridicată este, de asemenea, foarte impozită pe inima dumneavoastră și poate duce la o sănătate cardiacă slabă, inclusiv la boala cardiacă ischemică. Pentru acei proprietari de câini care au deja o sănătate inimă bună, veți fi, de asemenea, fericiți să știți că având un câine vă face mai puțin probabil să obțineți boli de inimă din cauza efectului pe care câinele dvs. are asupra tensiunii dumneavoastră arterială.

9. Alergiile reduse și astmul la copii

Potrivit lui Alan Beck, SCD, director al Centrului pentru Bondul de animale umane la Universitatea Purdue Bebelușii care sunt crescuți în familii cu animale de companie sunt mai puțin susceptibile de a dezvolta alergii și astm. Beck observă că cele mai mari beneficii ale unui câine provin de la expunerea copilului la animalul de familie înainte de a avea 6 luni.

În sprijinul acestui lucru, Beck citează multiple studii care arată că copiii care trăiesc cu câini sau pisici au mai puține infecții ale urechii și răceli în timpul primului an, comparativ cu bebelușii care trăiesc în case fără animale de companie.

10. Proprietarii de câini tind să trăiască mai mult

Poate părea ca un "no-brainer" bazat pe influențele pozitive și toate beneficiile de sănătate menționate mai sus de a avea un câine, dar studiile au datele pentru susținerea revendicărilor. De fapt, un studiu a constatat că proprietarii de câini care au supraviețuit unui atac de cord au avut mai multe șanse să trăiască în anul următor decât omologii lor deținuți de câine.

Un alt studiu a constatat că oamenii care trăiesc singuri cu un câine sunt cu 35% mai puțin probabil să moară de la infarctul miocardic și cu 28% mai puțin probabil să moară de un accident vascular cerebral ischemic decât cineva care trăiește singur fără un câine.

11. Câinii ajută la pierderea în greutate!

O scară mică Studiu în 2010 a constatat că locuitorii publici ai locuințelor care "împrumutați câini Loaner" să meargă de cinci ori pe săptămână au putut să-și piardă o medie de 14 ani.4 kilograme peste douăsprezece luni. În timp ce este în mod clar legată de primul punct de vedere al sănătății de a avea un câine cu privire la mai mult exercițiu, există o distincție importantă de făcut. Lucrarea afirmă că participanții la studiu nu au simțit că exercită, mai degrabă că au simțit că își îndeplinesc o responsabilitate față de câine pe care mergeau.

12. Scăderea vizitelor medicale pentru vârstnici

În plus față de beneficiile pentru sănătate ale unui câine în jurul copiilor, precum și beneficiile pentru sănătatea adulților, un studiu 2017 În Journal of Personality și Psihologie Socială a constatat că seniorii care dețin animale de companie și au primit beneficii Medicare au fost mai puțin susceptibile de a se contacta cu medicul lor decât omologii lor deținuți de animale de companie. Acest studiu a remarcat, de asemenea, că câinii au fost deosebit de benefice pentru cetățenii în vârstă în comparație cu pisicile.

13. Îmbunătățirea bunăstării la pacienții Alzheimer

Studii multiple Pe interacțiunile dintre câini și pacienții cu Alzheimer au arătat că simptomele de Alzheimer sunt liniștite prin interacțiune pozitivă cu câinii. În special, studiile au constatat că însoțirea câinilor reduce incidența izbucnirilor emoționale și a agresiunii la pacienții Alzheimer. Pentru a profita și mai multe beneficii de sănătate ale unui câine, este chiar mai bine să adoptați un animal mai devreme pentru persoanele care pot fi predispuse (genetic) la boala Alzheimer înainte de apariția simptomelor.

14. Scăderea nivelurilor trigliceridelor

In conformitate la un articol Lansat de resursele de sănătate Harvard, există dovezi că una dintre cele mai mari beneficii pentru sănătate ale unui câine este asociată cu niveluri scăzute de colesterol și trigliceride în comparație cu nivelurile de colesterol și trigliceride ale proprietarilor non-câini. Cercetătorii implicați în acest studiu nu au putut explica aceste diferențe în nivelul colesterolului și trigliceridelor prin dietă, fumatul sau indicele de masă corporală.

15. Te îmbolnăvesc mai puțin frecvent

Nimănui nu-i place să se îmbolnăvească și cu toată controversa din jurul Produse chimice în produse de curățare, Mai este un motiv pentru a iubi câinii. Iubiți-i așa cum facem, totuși, câinii noștri sunt acoperiți de germeni și îi aduc pe acei germeni în casa noastră & # 8230; E în regulă dacă te gândești la copilul tău chiar și acum.

Acum, Cercetătorii spun că atunci când acești germeni vin în casa ta, ei măresc diversitatea germenilor pe care tu și familia ta sunteți expuși la care vă ajută să vă construiți imunitatea. Din acest motiv, oamenii cu câini se îmbolnăvesc mult mai rar decât cei fără!

16. Câinii la nivelurile de stres mai mici la locul de muncă

Dacă sunteți suficient de norocoși să lucrați pentru o companie care permite Câini la locul de muncă Apoi, nu numai că beneficiați de timpul suplimentar cu câinele dvs. în timpul zilei, dar beneficiați de stresul scăzut la locul de muncă, potrivit unor studii.

De exemplu, un studiu În special publicat în Jurnalul Internațional de Managementul Sănătății la locul de muncă, a constatat că prezența câinilor la locul de muncă a rezultat la angajații care s-au simțit mai puțin stresați și mai mulțumiți de slujba lor. Deci, data viitoare când vă duceți la un birou, faceți clic pe acest lucru sau alte beneficii de a avea un câine în jurul șefului dvs.

17. Creșterea empatiei

A 2017 Studiu a constatat că copiii (în special cei cuprinși între 7 și 12 ani), care au fost atașați la un animal de companie au fost atât mai compasiuni cât și mai pozitive față de animale. La rândul său, aceste sentimente au condus la un sentiment sporit de bunăstare pentru câini și copii amândoi.

Acest studiu a remarcat, de asemenea, o posibilă corelare între capacitatea unui câine de a ajuta copiii să-și reglementeze emoțiile prin faptul că "declanșează și răspunde la comportamentul legate de atașament."

18. O înțelegere sporită a responsabilității

Poate părea că este deosebit de a observa responsabilitatea ca un beneficiu pentru sănătate, dar pentru mulți oameni, responsabilitatea pe care o învață de la îngrijire pentru un animal de companie duce la o îngrijire mai responsabilă pentru sine. De exemplu, un copil care este reticent în a-și peria în mod regulat dinții poate fi arătat importanța acestei responsabilități prin punerea lor în responsabilitatea de a ajuta la perierea dinților câinelui (au adus periuța de dinți și pasta de dinți, mai degrabă decât periația reală).

Pe măsură ce vă periați dinții câinelui, puteți folosi ocazia de a vă învăța copilul cât de importantă este această responsabilitate și de ce. Copilul dvs. poate lua apoi această lecție și îl poate aplica în propria lor viață și dați seama de ce perierea dinților este importantă și pentru ei. Multe scenarii similare pot fi aplicate și la acest caz.

19. Îmbunătățirea comunicării în cei cu insuficiență de comunicare

Studii multiple La persoanele cu autism și câinii au arătat că copiii cu dificultăți de comunicare care rezultă din autism beneficiază de o comunicare îmbunătățită în cadrul familiei lor atunci când au un câine de sprijin. Acești copii beneficiază, de asemenea, de interacțiunea socială care are un câine în jur, deoarece face socializarea cu colegii mai confortabil și mai ușor de făcut pentru că câinele lor familiar este centrul atenției.

20. Reducerea simptomelor PTSD

Numeroase studii s-au concentrat asupra capacității câinilor de a ajuta pe cei cu PTSD să facă față anxietății, dezorientării și depresiei care vin împreună cu PTSD. Aceste studii au descoperit că câinii sunt benefice pentru soldați suferind de la PTSD deoarece oferă o companie care poate fi de încredere.

Majoritatea studiilor s-au concentrat asupra beneficiilor de sănătate ale unui câine care este considerat a Animale de terapie. Cu toate acestea, unele studii arată că chiar câinii non-terapie pot oferi beneficiile de stres și reducerea anxietății și un punct de reorientare a membrilor militari care se află în mijlocul unui episod PTSD.

Cele 20 de beneficii de sănătate dovedite de a avea un câineUn veteran a spus chiar că câinele său la ajutat să-și amintească "sentimentele iubirii" care l-au ridicat din ceața lui Ptsd și ia amintit de bunătatea din lume, redirecționând în mod eficient atenția și la-l ajuta să se concentreze.

Cele douăzeci de beneficii de sănătate de a avea un câine sunt doar câteva din motivele pentru care ne place câinii. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre cercetarea științifică privind beneficiile de a avea un câine în viața voastră, vă încurajăm să țineți cont de publicațiile științifice ca și noi Câine de știință secțiune, precum și reviste de timp și reviste de cercetare de cercetare la egal la PubMed sau similar.

Citiți următorul: 4 beneficii fizice și sociale dovedite științific ale deținerii unui câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Beneficiile de sănătate dovedite de a avea un câine