Farmul de cai va fi în curând "hotel dog" pentru animalele de companie aparținând persoanelor fără adăpost

Ferma de cai va fi în curând

Oamenii fără adăpost nu sunt întotdeauna înțeleși, motiv pentru care se întorc la animale de companie. Animalele lor sunt la fel de importante și iubite ca a noastră. Acesta este motivul pentru care orașul Phoenix este parteneriat cu Universitatea Midwestern și fermele Hunkapi pentru a redeschide o fermă de cai abandonați ca un "hotel de câine" sau adăpost pentru aceste animale de companie fără adăpost. Potrivit raportului de știri KTAR, fermele Hunkapi și-au deschis ușile ca spațiu de susținere și sigur pentru acești proprietari de câini fără adăpost. Ei speră că acest gest bun îi ajută pe cei fără adăpost să se întoarcă pe picioare și să găsească un sprijin suplimentar.

Hotelul "Aproape Home Dog Hotel"

Fermele Hunkapi au fost numite aptly acest site de 10 acri "Aproape Home Dog Hotel". Acesta este situat aproape de strada 96 și Cactus Road din Scottsdale, AZ. Ca un centru care se concentrează asupra legăturii dintre cai și oameni, acesta oferă deja servicii clienților cu o gamă de diagnostice. Acestea includ tulburări de spectru autism și tulburări de dependență. Fermele Hunkapi au convertit 16 din standurile lor de cal în cele destinate câinilor. Fiecare stand ar trebui să găzduiască unul sau doi dintre câinii fără adăpost. Studenții veterinari ai Universității au oferit, de asemenea, un câine umbrost pentru exerciții fizice și tratament medical.

Hotel BrainChild of Laura Pastor

Hotelul este BrainChildul orașului Phoenix, Laura Pastor. Rapoartele de știri descriu conversațiile cu un grup local fără adăpost numit PHX C.A.R.E.S, unde a primit pentru prima oară ideea pentru hotel. A devenit clar că persoanele fără adăpost nu au accesat sprijinul și adăpostul de care aveau nevoie pur și simplu pentru că nu au vrut să renunțe la animalele de companie. În schimb, fără adăpost au rămas pe străzi, astfel încât aceștia să-și păstreze câinii cu ei, deoarece multe adăposturi fără adăpost nu permit animalelor. Scopul hotelului "Aproape Home Dog" este de a ține și de a avea grijă de animalele lor de companie într-un loc sigur, în timp ce accesează servicii utile. Deschiderea hotelului va păstra, de asemenea, legătura dintre proprietar și câine. Proprietarii hotelului încurajează vizitele regulate! Fermele Hunkapi oferă, de asemenea, serviciul obișnuit de terapie ecvină și de agrement.

Bulldog francez într-un hotel prietenos cu câinele

Finanțat integral privat

Directorul executiv al programelor Hunkapi, Terra Schaad, descrie schema ca fiind finanțată integral privat, fără bani luați de la contribuabili. "Știam că am avut comunitatea aici pentru a iubi și a susține câinii. Dacă putem contribui la completarea unei nevoi în comunitatea noastră, atunci vom trece și vom răspunde."Ea adaugă că acest plan este un" no-brainer ", deoarece programele lor de fermă sunt complet concentrate asupra comunității.

Rapoartele de știri susțin că hotelul de câine ar trebui să se deschidă în luna aprilie a acestui an. A luat un an de planificare. Laura Pastor a lăudat echipa, care a venit cu ideea și a făcut o realitate. Ea îi încurajează să "gândească în afara casetei" și, în mod clar, mesajul a fost plătit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Farmul de cai va fi în curând "hotel dog" pentru animalele de companie aparținând persoanelor fără adăpost