Înțelegerea limbii corpului câinelui

Fiecare proprietar de câine cel puțin o dată sa întrebat ce ar spune câinii lor dacă ar putea vorbi. Din păcate, chiar dacă oamenii de știință au început deja să lucreze Dog Talk Technologies, Suntem încă departe de a înțelege animalele de companie. Vestea bună este că de-a lungul anilor, experții câinilor au observat și au reușit să structureze un sistem de înțelegere a câinelui prin limba corpului lor.

Câinii nu pot folosi cuvinte, dar ceea ce pot și pot folosi sunt corpurile lor: coada, urechile, ochii, limba și mișcarea generală. Pentru că câinii nu sunt la același nivel de inteligență, deoarece oamenii sunt, toate expresiile lor sunt cinstite și simple, făcându-le mult mai ușor decoda.

Orice detaliu mic al limbajului corpului tău pooch vă poate oferi un indiciu despre cum se simte câinele tău sau ce vrea câinele tău. Înțelegerea acestor semnale este importantă și, în cele din urmă, va duce la o relație mai bună cu câinele dvs. Această practică va contribui, de asemenea, la îngrijirea câinelui dvs. și, eventual, să-și salveze viața într-o zi. Mai jos este un infografic foarte convenabil care vă va ajuta să înțelegeți rapid limba corpului câinelui dvs.

Decodarea câinelui: Ceea ce încearcă să-ți spună Fido

Înțelegerea câinelui
Infografică a fost făcută și furnizată de Havahart wireless.
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înțelegerea limbii corpului câinelui