Câinii de serviciu instruiți de deținuți dau surpriza de ziua îndrăgostiților

Câinii de serviciu instruiți de deținuți dau surpriza de Ziua Îndrăgostiților

În Ziua Îndrăgostiților, 24 câini de serviciu care au fost instruiți de deținuți, au livrat cadouri iubitoare oamenilor din jurul orașului Indianapolis.

Câinii fac parte din Programul ICAN, Un program de câine de serviciu bazat pe Indianapolis, care reabilitează deținuții, permițându-i să antreneze câinii.

Câinii sunt instruiți să asiste oamenii cu dizabilități variind de la PTSD la autism. Trei închisori din regiunea Indianapolis participă la acest program. În ziua de Valentine, câinii s-au aventurat în oraș pentru a oferi cadouri, însoțite de membrii personalului ICAN sau voluntari.

Câinii de serviciu instruiți de deținuți dau surpriza de Ziua Îndrăgostiților

Oamenii au arătat reacții pline de bucurie la livrările speciale de surpriză. Mulți lucrători de birou au coborât chiar și pe teren cu câinii să se rostogolească.

ICAN a început de fapt în Ziua Îndrăgostiților în 2002. Ideea a fost cea a doctorului. Sally, Irvin, care a fondat ican. Ea a observat că câinii au reabilitat deținuții, oferindu-le loialitate și încredere - și acest lucru este extrem de important pentru dezvoltarea și îmbunătățirea lor. Deținuții au găsit, de asemenea, un sentiment de libertate care pot instrui câinii.

Câinii de serviciu instruiți de deținuți dau surpriza de Ziua Îndrăgostiților

Programul a început cu aproximativ 12 voluntari, care și-au început inițial activitatea în centrele de detenție juvenilă. În cele din urmă, ideea a venit să o încerce în închisoare de securitate maxime, deoarece deținuții au fost mult mai mult, iar câinii de serviciu necesită multe luni de formare.

Astăzi, programul are aproximativ 50 de câini în formare constantă cu deținuții.

Andrew Cole lucrează pentru ICAN, supravegherea programului de instruire la Facultatea de Corectare Pendleton. El subliniază că acesta este cel mai bun mod de a transforma oamenii în jur, deoarece se bazează exclusiv în altruism. Prizonierii antrenează câinii să iasă în societate și să ajute oamenii să aibă nevoie, pentru tot restul vieții.

LEGATE DE: Battle Battle & # 8221; Ajutați veterani cu PTSD

Câinii de serviciu instruiți de deținuți dau surpriza de Ziua Îndrăgostiților

Cred că orice program care ajută animalele să ajute oamenii și ajută oamenii să ajute animalele, este un lucru minunat. Aceasta răspândește acțiuni pozitive în situații negative. Oferă companionat, încredere și scop al societății uitance și, prin urmare, oferă atât animalelor, cât și poporului o șansă de a iubi și de a fi iubiți.

Când cineva simte un sentiment de scop, ei sunt motivați să facă lucruri bune. Un prizonier se poate simți ușor abandonat, fără speranță de recuperare. O viață de greutăți și lipsa iubirii produce, fără îndoială, acțiunile care conduc oamenii în închisori.

Când prizonierii se pot întâlni câini care s-au confruntat cu aceeași neglijență și greutăți pe care le au, dar încă mai iubesc pe alții oricum - acest lucru îi permite oamenilor să-și vărsească resentimentul despre ceea ce sa întâmplat și așteaptă cu nerăbdare să sperăm la ceea ce ar putea fi mai bine viitorul.

Câinii de serviciu instruiți de deținuți dau surpriza de Ziua Îndrăgostiților

Aceasta este o poveste mică a unei povesti minunate. Prizonierii și câinii din programul ICAN au schimbat viața lor spre bine.

Pentru a vedea cum puteți contribui la eforturile schimbătoare de viață ale ICAN, vă rugăm să le vizitați Ajuta-ne pagina pe site-ul lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii de serviciu instruiți de deținuți dau surpriza de ziua îndrăgostiților