12 Motive pentru care copilul dvs. Are nevoie de un câine

Motive pentru care copiii au nevoie de un câine

Având un câine ca un animal de companie, ar trebui să aibă un impact pozitiv pentru întreaga familie, în special pentru copii. Un câine de familie poate deveni un adevărat prieten și tovarăș pentru viață, pentru un copil. Sunt multe motive De ce copiii au nevoie de un câine inclusiv faptul că un animal de companie le împrumută dragostea necondiționată și confort pe care nu le vor uita niciodată.

Dacă ați avea un câine în familia dvs. când ați fost un copil, veți înțelege cât de important poate fi un câine în a ajuta copiii să crească și să se dezvolte. Veți aminti, de asemenea, legătura puternică pe care ați format-o cu companionul dvs. de canină din copilărie.

"HAND ON, nu sunt câini murdari și periculoși, și să nu aibă încredere în jurul copiilor?"Unii pot argumenta.

Este adevărat că un câine nu trebuie lăsat niciodată singur cu un copil foarte tânăr, nesupravegheat. Cu toate acestea, nu se datorează faptului că câinii sunt animale sălbatice periculoase. Câinii pot fi excitați în cel mai bun caz, și imprevizibili dacă se simt sub amenințare.

Întrebarea rămâne despre motivul pentru care copiii au nevoie de un câine. La sfârșitul zilei, numai adulții familiei pot decide dacă un câine este alegerea potrivită. Iată câteva dintre motivele pentru care copiii au nevoie de un câine pentru a vă ajuta să decideți dacă o familie de familie este ideea potrivită pentru familia dvs.

Podcast legat: Cum ajută copiii și câinii reciproc

12 motive pentru care copiii au nevoie de un câine

Motive pentru care copiii au nevoie de un câine

1. Sănătate

Studii în Finlanda Oferiți rezultate pozitive (PDF). Ei au arătat că bebelușii care sunt în jurul câinilor în primul lor an de viață, au mai puține boli generale. Acești copii au, de asemenea, mai puține infecții ale tractului respirator și infecții ale urechii, decât cele care nu au animale de companie.

Dovezile ne-au arătat că copiii din jurul animalelor de companie au nevoie și mai puține antibiotice. Expunerea la mai multe bacterii, adusă în casă de câine, pare să contribuie la construirea sistemului imunitar al copilului.

2. Abilitati sociale

Deținerea unui animal de companie va fi, de asemenea, Îmbunătățiți stima de sine a copilului (PDF) și abilități sociale. Acesta este unul dintre motivele cele mai benefice pentru care copiii au nevoie de un câine pe care îi ajută să le dea mai multe valori tradiționale, o realizare academică mai bună și un respect mai mare pentru părinții lor.

3. Abilitati de citire

Motive pentru care copiii au nevoie de un câineMajoritatea copiilor vor juca fericit jocuri cu câinele de companie de familie, dar știai că pot fi un amic de citire mare. O pooch va sta ore de zile lângă un copil în timp ce citesc, nu corectează niciodată sau întrerupe.

Cercetarea indică că citirea la câini este o modalitate excelentă de a vă încuraja copilul să citească. Rezultatul acestui lucru îmbunătățește abilitățile lor de alfabetizare și încrederea lor în grămezi și limite.

4. Stres

Având un câine de companie ajută la Reduceți acele niveluri de stres, Chiar și la copii. Câinele lor de companie este un prieten de încredere pe care îl pot vorbi, și accident vascular cerebral, iar Pooch va sta și va asculta. Fiind capabil să-și configureze pe câinele lor, de asemenea, se crede că ajută la evenimentele traumatice.

5. Exercițiu

Copiii cu câini au tendința de a Obțineți mai mult exercițiu decât copiii fără câini, mai ales dacă merg și pe plimbări. Acesta este unul dintre cele mai benefice motive pentru care copiii au nevoie de un câine în zilele noastre. Cu toate jocurile video și televiziunea pe care copiii sunt expuși, un animal de companie le dă un motiv bun să se ridice, să ieși afară și să se mute în jur.

6. Abilități specializate

Unii câini se antrenează mai ușor, pentru a deveni însoțitori specializați pentru copiii născuți cu anumite condiții. Un astfel de câine face o mare diferență față de viața copiilor cu autism, orbire sau surditate. Câinii fac tovarăși loiali mari și îi ajută pe acești copii să dezvolte mai multă încredere.

LEGATE DE: 14 sfaturi de siguranță pentru adoptarea unui câine atunci când aveți copii

7. Empatie

Animalele de companie, în special câinii, sunt o modalitate excelentă pentru copilul dvs. să învețe cum să fie empatic pentru alții. Ei învață să citească limbajul corpului nevoilor câinelui lor. Ridicându-se pe emoțiile lui Pooch, înseamnă că vor ști când se frănește.

Cunoașterea semnelor când este foame. Înțelegerea când are nevoie de ei, cum ar fi dacă un zgomot puternic îl sperie. Identificarea acestor nevoi poate ajuta copilul să dezvolte o înțelegere a sentimentelor umane. Acest lucru poate servi doar pentru a face un adult mai îngrijitor.

8. Răbdare și determinare

Dacă copilul vă urmărește Antrenează-ți catelul, Ei vor realiza în curând că un comportament bun nu se întâmplă doar. Este nevoie de timp să se dezvolte, împreună cu o bună parte de răbdare. Acest lucru poate ajuta un copil să se identifice cu propriul comportament, de a învăța că anumite lucruri sunt inacceptabile.

9. Companie

Motive pentru care copiii au nevoie de un câineUn avantaj major de a deține un câine, este compania pe care o oferă. Acesta poate fi un element crucial pentru un copil, în timp ce cresc unul lângă altul. Un singur copil poate vedea chiar câinele ca frate, bazându-se pe o relație specială împreună. Pe aici. ei știu că nu vor fi niciodată singuri.

10. Limbajul trupului

Un copil cu un câine de companie va crește pentru a afla mai multe despre indicii sociale. În timp ce un câine nu poate comunica prin limbă vorbită, copiii și animalele de companie au o înțelegere între ele.

Ei comunică prin comportament și limbajul trupului. Aceasta este o dezvoltare utilă, deoarece un copil crește în maturitate. Învățarea prin Pooch, cum să citiți subtilitățile interacțiunilor comportamentale.

11. Familie de legare

Câinele sunt animale de ambalaj prin natura lor, deci nu este surprinzător faptul că pot vedea familia lor umană ca pachet lor. Este la fel ca un copil care crește. Oamenii sunt și creaturi sociale.

Învățăm rapid să avem încredere în oamenii care sunt în viața noastră în fiecare zi. Aceeași obligațiune se va dezvolta cu câinele de companie de familie. El se va simți ca și cum ar face parte din familia copilului.

RECOMANDAT: Cum să înveți copiii să se comporte în jurul câinilor

Toate acestea sună prea bine pentru a fi adevărate, nu-i așa?

În timp ce fiecare dintre aceste puncte sunt motive importante pentru familia ta să dețină un animal de companie, să nu uităm că un câine trebuie să-și petreacă timpul cu adulții. Cu o manevrare bună din partea dvs., câinele dvs. de companie va reflecta acest comportament de zece ori. Câinele de companie de familie are nevoie de formare de disciplină, așa că înțelege limitele. Așa cum ați învăța copilul.

Instruirea pooch pentru a împărtăși o jucărie, merită investiția pe care o va lua în efort. La urma urmei, ați învăța copilul dvs. abilitatea de a împărtăși. Unii câini vor lua la ea fără nici o dificultate. Depinde mult de temperamentul propriu al câinelui tău.

Câinii sunt personaje individuale, cu propriul set de trăsături unice. Este greu de știut ce tip de temperament se va dezvolta un câine atunci când o alegeți ca un catelus. Investiți timp în formare pentru a se potrivi cu familia, va fi cu tot restul vieții sale.

12. Fără să judece

Nu este niciodată prea târziu să introduceți un câine de companie în familie. Într-un copil mai în vârstă, acesta va ajuta la facilitarea unei prietenii non-judiciare. Crucial pentru copiii care cresc într-o lume a mass-media sociale.

Având un animal de companie le va arăta că prietenul lor de animale este loial, indiferent de ce. Acest lucru va contribui la creșterea perspectivei pozitive în propria lor atitudine față de ceilalți. Chiar și școlile intră în jocul inclusiv animale de companie în sala de clasă (PDF).

Câinii se dovedesc a avea un efect calmant asupra criminalilor din închisori. Adulții întăriți își schimbă perspectivele negative asupra vieții, pur și simplu prin compania unui câine. Imaginați-vă cât de bună această prietenie poate fi pentru un copil, care învață să-și găsească drumul în viață.

Un animal de companie este pentru viață, dar viața unui câine nu este una lungă. Care este despre singurul aspect negativ, pentru ca un copil care crește alături de un câine. Ar trebui să-și petreacă un deceniu bun împreună. O companie loială nu este niciodată uitată. Copilul dvs. își va aminti primul animal de companie, atâta timp cât ei înșiși trăiesc.

Citiți următorul: Ghidul final pentru creșterea copiilor cu câini - 17 lucruri pe care fiecare părinte trebuie să le cunoască

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Motive pentru care copilul dvs. Are nevoie de un câine