25 Beneficiile copiilor care cresc cu animale de companie

Aducerea unui câine într-o familie cu copii mici în jur nu este o decizie de a lua ușor. Mulți părinți sunt preocupați de sănătatea și siguranța copiilor cu câini în jur, și pe bună dreptate. Cu toate acestea, există, de asemenea, un număr de beneficii pentru copiii care cresc cu animale de companie, atât pisici, cât și câini, dintre care multe au fost dovedite științific.

Am avut anterior un terapeut de copil Dr Jody a. Decan pe podcast-ul nostru Pentru a explica toate beneficiile, copiii se vor culege când se dezvoltă în jurul câinilor și pisicilor. Am acoperit multe subiecte diferite, dar unii părinți și proprietarii de animale de companie pot fi în continuare confuzi cu privire la modalitățile exacte pe care animalele le pot beneficia de copii mici.

De asemenea, citiți: Ghidul final pentru creșterea copiilor cu câini

25 Beneficiile copiilor care cresc cu animale de companie

1. Astm și alergii

Copiii care cresc cu animale de companie au un risc mai scăzut de a dezvolta alergii și astmuri comune, potrivit unui termen de 10 ani Studiul suedez care analizează datele de peste 1 milion de copii.

2. Mai multă activitate

Copiii cu animale de companie merg mai des pentru plimbări zilnice, exerciții și au mai mult timp de joc cu câinele sau o pisică. A 2010 Studiu De la Universitatea din Londra a arătat cum copiii din gospodării cu animale de companie sunt mult mai probabil să exercite mai mult. Alte studii au găsit rezultate similare cu copiii cu dizabilități și cum câinii pot ajuta acești copii să se ocupe de condiția.

3. Sanatatea inimii

Creșterea cu câinii reduce riscul bolilor cardiovasculare și îmbunătățește circulația sângelui, în conformitate cu mai mult de un studiu și o revizuire meta Harvard Health. Se pare că copiii care petrec timpul cu animalele de companie sunt mai puțin probabil să aibă probleme de inimă.

4. Obezitate

Afișează reducerea obezității nu se aplică numai adulților și cetățenilor în vârstă, dar și copiilor. De fapt, chiar și bebelușii care sunt expuși animalelor de companie în primii lor ani sunt mult mai puțin susceptibili de a deveni obezi, conform la câteva studii.

5. Responsabilitate

Experții explică într-o Washington Post articol Cum adoptarea unui animal de companie într-o familie cu copii poate învăța răspunderea tinerilor oameni, printre alte beneficii conexe. Hrănirea și îngrijirea unui animal de companie încurajează copiii valoarea responsabilității și a empatiei.

6. Facturi medicale

Proprietarii de animale de companie și copiii lor merg la medici mai puțin, menținând o mai bună sănătate generală, potrivit unui Ny ori articol care sa uitat la datele vizitelor medicului între proprietarii de animale de companie și non-proprietarii.

7. Relații puternice

Familiile cu animale de companie sunt mai puternice, mai unite, au mai puține divorțuri, relații mai bune și un indice sporit de fericire, conform Meta-revizuire a datelor și literatura științifică de la Centrul Național de Cercetare în Sănătate.

8. Îmbunătățiri de alfabetizare

În A 2017 Studiu, Cercetătorii au descoperit că alfabetizarea se îmbunătățește în mod clar la copiii care primesc animale de companie, deoarece adesea citesc câinii și pisicilor lor. Rezultatele au arătat, de asemenea, cum copiii au dezvoltat o atitudine mai pozitivă față de învățarea academică.

9. Îngrijire și empatie

Copiii cu animale de companie sunt mai îngrijite și mai empatici decât cei fără animale de companie, așa cum au demonstrat a câteva studii. Ei încep să dezvolte sentimente puternice de empatie în copilăria timpurie și să crească și să fie mai empatici adulți.

10. Sursa de îngrijire

În schimb, animalele de companie sunt propria lor sursă de dragoste, îngrijire și îngrijire pentru copii. Studiile au aratat Cum arată copiii aceste sentimente doar de la caini și / sau pisici în jur, iar aceste beneficii mentale sunt interdependente cu punctele de mai sus și mai jos menționate.

11. Părinți mai buni

Copiii care cresc cu animalele de companie sunt părinți mai buni și au copii de-a lor mai devreme, în conformitate cu analiza datelor din Cartea Waltham a interacțiunii umane-animale. Acest lucru este în mare parte legat de faptul că copiii sunt mai empatici, simpatici și îngrijiri ca urmare a proprietății animalelor de companie.

12. Impulsivitate și ADHD

Animalele de companie fac ca copiii să fie mai puțin impulsivi și să-i învețe să fie mai atenți, Potrivit cercetării. Din acest motiv, animalele de companie - câinii și pisicile - pot avea o mare asistență pentru copiii cu ADHD.

13. FIELING BOND

Animalele de companie consolidează legătura dintre frați, oferindu-le ceva de îngrijit împreună și de a le învăța Lecții de viață importante despre a lucra împreună, îngrijindu-i pe frații lor la fel ca și pentru animalele de companie și mai mult.

14. Mai putin stres

Mai multe studii arată că copiii cu animale de companie sunt mult mai puțin stresate și anxioase. A 2016 Studiu De la Universitatea Tufts a arătat reducerea stresului și a anxietății la copiii din familii militare. O urmărire 2017 Studiu cu o dimensiune mai mare a eșantionului a copiilor în gospodăria obișnuită a confirmat concluzia anterioară.

15. Respect

Având un animal de companie, învață un copil să fie mai respectuos față de animale și oameni și să crească pentru a fi un adult mai respectuos ca rezultat, potrivit experți intervievați.

16. Emoţional Bunăstare

Copiii cu autism și abuz au îmbunătățit sănătatea emoțională atunci când animalele sunt introduse. Oamenii de știință comportamentali Studii efectuate și a constatat ca animalele de companie și terapia, în special, îmbunătățesc sănătatea și fericirea copiilor cu autism.

17. Mai puțină agresiune

Copiii cu animale de companie sunt mai puțin agresive și mai puțin probabil să devină bullieri, Potrivit experților și statistici din școlile.

18. Deschidere

Persoanele care au crescut cu animale de companie sunt statistic mai tolerante și deschise. De fapt, Studii găsite că proprietarii de pisici sunt în special mai sensibile și mai deschise decât oamenii fără animale de companie, și chiar și proprietarii de câini.

19. O mai bună comunicare

Având un animal de companie îmbunătățește abilitățile globale de comunicare ale copilului. Câteva studii, deși controversați, au demonstrat modul în care copiii care cresc cu animalele de companie dezvoltă abilități mentale care beneficiază de abordarea lor de a comunica cu alți copii și adulți.

20. Singurătate

Animalele de companie oferă o mare socializare copiilor introvertiți și prevenirea singurătății, așa cum sa găsit într-o 2017 Studiu. Cercetătorii au descoperit că copiii timizi și liniștiți devin mai puțin introvertiți cu câini în jur.

21. Îmbunătățirea socializării

Având un animal de companie în jur, îi ajută pe copii să se socializeze mai bine cu alți copii de aceeași vârstă. Câteva studii Pe această chestiune a constatat că animalele de companie beneficiază în special pentru copiii cu autism, deoarece își îmbunătățesc abilitățile de socializare și comunicare.

22. O mai bună stima de sine

Studiile arată că copiii care cresc cu animalele de companie au mai puține probleme de stima de sine. În Unul dintre studii, Scorurile pentru stima de sine a copiilor s-au îmbunătățit substanțial după doar 9 luni de la animalele de companie în jur.

23. Distragerea

Animalele de companie sunt o distragere perfectă pentru copii foarte activi, nerezolvați sau chiar hiperactivi. Același fel ca câinii ajută copiii cu impulsivitate, există o mulțime de cercetări legate direct de beneficiile câinilor și pisicilor pentru copii cu ADHD și folosind animale de companie ca distragere a atenției.

24. Îmbunătățirea sistemului imunitar

Cercetările au constatat că având un animal de companie în jurul valorii de în mod pozitiv microbiotea copilului și îmbunătățește sistemul imunitar. Bazat pe A Studiul recent 2017, Oamenii de știință au găsit o corelație clară între copiii mici fiind în jurul câinilor și imunitatea mai puternică la diferite boli.

25. Creșterea fericirii

Având un animal de companie permite amintiri minunate și ca o combinație a beneficiilor de mai sus, face ca copiii să fie mai fericiți. Sunt multe motive De ce câinii și pisicile sunt minunate pentru copii, dar scorurile îmbunătățite de fericire pot fi cele mai importante.

Listele infografice de mai jos Toate beneficiile copiilor care cresc cu animalele de companie Suntem conștienți de faptul că au fost demonstrați în statistici și cercetări științifice. Atâta timp cât practica părinților Sfaturi de siguranță pentru creșterea copiilor și a câinilor Împreună, acest parteneriat poate duce la crescând mult mai sănătos atât mental, cât și fizic, printre alte beneficii.

25 Beneficiile copiilor care cresc cu animale de companie [infographic]

Ca și acest infografic? Imprastie vestea! Distribuiți-l pe site-ul dvs .:

Vă rugăm să includeți atribuirea cu acest grafic.

25

Citiți următorul: 21 Resurse utile pentru proprietarii de câini cu copii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Beneficiile copiilor care cresc cu animale de companie