Cei mai buni prieteni câini primesc o ușă specială în gard, astfel încât să poată hangout oricând

Când proprietarii lor nu au putut să-l țină pe Tate și Vernon, au instalat o soluție convenabilă în curte, astfel încât prietenii să poată petrece timp împreună.

Ca animale de ambalaj social, câinii le place să stea cu un tovarăș. Este unul dintre motivele pentru care formează legături puternice cu oamenii lor și faceți clic ușor cu alte animale. Hailee Graham`s Câinele de salvare, Tate, scurt pentru potat, a fost fericit stabilit în casa ei pentru totdeauna în Austin, Texas. Viața ei dură a fost înlocuită cu o mulțime de atenție și iubire de la omul ei și de soțul ei.

În ciuda soarta norocoasă a câinelui cu Grahams, totuși, ceva pare să lipsească în viața lui Tate. De asemenea, a fost în acest moment că vecinul lui Grahams, Vizslas, a adoptat un câine pe care l-au numit Vernon. Nu a durat mult timp pentru Tate și Vernon să devină prieteni. Ei s-ar lătrat reciproc de la curte, în ciuda unui gard înalt care a separat proprietățile vecinilor.

Hailee Graham cu câinele ei Tate

Obsesia crește

În cele din urmă, pur și simplu lătrat unul altuia nu era suficient. Câinii au găsit o cale de a fi împreună când au început să săpare sub structura care le-a separat, potrivit lui Thedodo. Hailee a găsit tunelul într-o zi și a avut cineva patch-l și îl închide. Dar asta nu a împiedicat câinii să săpare mai multe găuri și # 8212; ei trebuie să fie împreună!

Mama de câine a discutat apoi situația cu Vizslas și a fost de acord să programeze datele de joc pentru TATE și Vernon. Problema rezolvata? Nu atât de repede - Din păcate, pentru oamenii lor, câinii nu puteau obține suficienți de alții. Când nu au fost în zilele de joc, Tate și Vernon săpate găuri de gard încă din nou. Pentru câini, acel obstacol în divizarea lor unul de celălalt trebuie să plece!

Doi prieteni de câine săpând o gaură pentru a se vedea reciproc

O idee strălucită

Hailee se gândea apoi la o altă idee strălucită. Se întreba dacă pune Dog usa pe gard ar funcționa. O ușă Doggy ar permite lui Tate și Vernon să se viziteze reciproc, iar proprietarii lor nu vor trebui să programeze datele de joc. Părea ca cea mai bună soluție!

Construirea unei uși de câine în gard pentru cei doi prieteni

După ce a căutat permisiunea de la vecinii lor, tata lui Hailee a ajutat la construirea ușii Doggy. Tate stătea cu răbdare, vizionând constructorii să lucreze pe gard și să-i aștepte să o termine.

Nu există reguli stricte pentru a instala ușile Doggy, apropo și este o soluție practică. Puteți pune o ușă câine în orice zonă din jurul casei, atâta timp cât se potrivește, este dimensiunea potrivită și nu distruge structura.

De asemenea, citiți: 25 de rase de câine de evacuare care sunt bune la fugă

Împreună în cele din urmă!

Când ușa câinelui a fost făcută la curtea lui Hailee, cei mai buni băieți de câini i-au pierdut timp, cum au urmărit reciproc înainte și înapoi între două șantiere mari. Câinii au avut acum un spațiu mai larg de a juca și de a ieși, iar sapa sa oprit!

Haille a spus că, deși nu crede că soluția ar funcționa pentru toată lumea, ar putea fi în valoare de explorare. În plus, câinii lor i-au inspirat să ajungă la vecinul lor și, bineînțeles, a ajutat ca Vizslas să iubească câinii la fel de mult ca și ei.

Tate se joacă cu prietenul său

Salarizarea bunăstării sociale a câinilor

Nici un om nu este o insulă, asta e sigur. Legarea socială este vitală pentru sănătatea generală a omului. Ceva se întâmplă cu starea noastră mentală, emoțională și fizică când suntem izolați de prietenii noștri sau abia să luăm timp să fim cu oamenii.

Cei doi prieteni câine sunt împreună în cele din urmă

Aparent, este același lucru pentru câini. Ele devin, de asemenea, în dificultate, anxioase, singure și deprimate atunci când sunt lipsiți de legarea socială.

Uneori, această suferință și anxietate se traduc în probleme fizice, cum ar fi gâfâind puternic sau pierderea unui apetit pentru alimente. Ar putea, de asemenea, să declanșeze comportamentul distructiv, iar câinii s-ar putea sfârși să se rănească. Grahamii și Vizlasul îi iubesc cu adevărat câinii lor pentru a recunoaște ce aveau nevoie de Tate și Vernon. Acestea sunt exemple excelente de proprietari de animale de companie responsabili.

Citiți următorul: Este cainele dvs. nesocial autism?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cei mai buni prieteni câini primesc o ușă specială în gard, astfel încât să poată hangout oricând