Cum să înveți un cățeluș să stea

Învățați-vă catelul la "sta"On Comanda este un instrument excelent pe care îl puteți folosi în multe feluri. Aceasta este o comandă ușoară de a preda și ajuta la noul dvs. catelus să se simtă ca un câștigător atunci când se laudă pentru comportamentul natural.

3:16

Urmăriți acum: cum să vă antrenați câinele să stea

Odată ce câinele dvs. știe cum să "stabilească" on comanda, puteți folosi acest lucru ca un comportament implicit în modul în care copiii sunt învățați să spună "vă rog și vă mulțumesc."De exemplu, oferind comenzii să" stea "este o tehnică teribilă pentru tine pentru a controla acele izbucniri de cuiburi rambunctive ale energiei. Atâta timp cât coada lor rămâne pe teren, ei nu pot intra în mai multe probleme în zonele off-limite.

Beneficiile statului

Catelul dvs. va învăța să utilizeze acest comportament implicit ca o modalitate de a plăti pentru recompense mai mari. Un stat devine monedă de catelus pentru a cere (și a primi) beneficii pentru că trebuie să știe că numai prin respectarea regulilor casei va obține ceea ce dorește.

Aici sunt cateva exemple. Pentru a ieși din ușă, câinele ar trebui să plătească mai întâi cu un "Sit". La masă, un "Sit" devine o cerere politicoasă și răsplata lor devine castronul pus în fața ei. Când catelul vă aduce o jucărie pentru un joc, învață că trebuie mai întâi să "stea" și apoi vor fi recompensați cu jocul.

Acest lucru nu înseamnă - imaginați-vă că haosul acelei cățelușuri bistelare odată ce ajunge la dimensiunea adulților! Învățați acum "Sit" implicit acum. Care vă plasează în control, în timp ce întărește câinele tău poziție socială în familie. Ei învață de la început că, ca parte a familiei, ei trebuie să se alăture oamenilor și de când controlați resursele - mâncarea, deschizând ușa, jocurile - trebuie să fie politicoase pentru tine.

Atrage de antrenament

Sunt câteva Tehnici de instruire Disponibil astăzi. Îmbunătățirea formării folosește o recompensă de mare valoare, cum ar fi un tratament preferat sau jucărie pentru a atrage ușor și ghida catelul în poziția de ședere.

  1. Stați în fața catelului dvs. și spuneți: "Stați."Asigurați-vă că vorbi pentru ei într-o voce fermă și calmă.
  2. Țineți aderarea chiar deasupra capului, dar în fața nasului ei și ridicați atragerea în sus peste capul ei. Să urmeze mișcarea jucăriei sau de a trata, trebuie să-și ridice capul, și asta le pune în afara echilibrului. Pe măsură ce nasul lor urmează tratamentul, fundul lor blancar trebuie să atingă pământul pentru a nu fi scăzut.
  3. De îndată ce se află în jos, le dați răsplata tratatului sau jucăriei.
  4. Configurați A Puppy Rutine și repetați acest exercițiu de mai multe ori în fiecare zi. Dacă lucrați cu tratamente, asigurați-vă că ați programat antrenamentul înainte de mese, astfel încât acestea sunt puțin foame. Într-un timp scurt, catelul tău învață că poate comenzi rapide tratatul prin pur și simplu plantarea fundului lor de îndată ce spui "stai", mai degrabă decât să aștepte să fie atras.
  5. Odată ce știu ce înseamnă "Sit", partenerul cuvântului comandă cu un semnal de mână. Decideți ce semnal să utilizați - ca un pumn închis - și îl utilizați de fiecare dată. Folosind comanda cuvântului cu același semnal de mână de fiecare dată și fără atracție, vor începe să asocieze semnalul de mână cu comanda. Scopul dvs. este ca catelul să recunoască acțiunea și cuvântul mâinii, să îndeplinească comportamentul și apoi să fie recompensat cu tratamentul sau jucăria.
  6. La început, asigurați-vă că recompensați cu tratamentul sau jucăria de fiecare dată. Asigurați-vă că utilizați o recompensă pe care catelul îl primește numai în timpul acestor exerciții de antrenament, astfel încât ei așteaptă cu nerăbdare lecțiile.
  7. În cele din urmă, cereți "starea" fără a fi recompensați (altul decât lauda verbală) și oferă recompensa tratatului / jucăriei numai în fiecare a doua oară. Aceasta se numește "recompense intermitente" și este un instrument de predare puternic. Catelul tău învață că ar putea să ia o bunătate și niciodată nu știu când, așa că sunt mai susceptibili să fie credincioși. Scopul este ca ei să învețe să recunoască comanda și să efectueze acțiunea cu sau fără a vedea o recompensă.

Curs de antrenament de clicker

Curs de antrenament de clicker formează un comportament natural. Mai degrabă decât să-i atragă pe catelus în poziție, să împingă / să-i prindă sau să le plasați în alt mod într-o antrenament și o formare de clocker permite ca catelul să-și facă propriul lucru și apoi îi recompensează pentru acțiunea dorită - în acest caz, un "Sit."

Este nevoie de un pic mai mult, dar odată ce becul se stinge, catelul dvs. va deveni aproape backflips pentru a "descoperi" ce altceva doriți să facă. Clicker Training este foarte distractiv pentru puii și le învață cum să învețe și cum să vă mulțumească. Utilizați mici smitgeoni de tratamente, deci este mai mult un gust și miros decât orice pentru a umple burta.

  1. Adunați-vă tratamentele și clickerul și puneți-le de o parte, astfel încât catelul nu se concentrează asupra lor. Apoi, pur și simplu urmăriți-vă că catelul dvs. să stea pe cont propriu - și faceți clic cât de îndată ce fundul lor atinge în jos. Apoi le aruncați tratamentul. Timpul este cheia și este important să faceți clic exact atunci când coada face contact. Așa vă comunicați clic pe "Sit"! este ceea ce vă place. Tratamentul urmează pentru a întări comportamentul.
  2. Probabil că vor arăta un pic confuz, dar recunoscători în timp ce ei apucau recompensa. Acum știu că tratează sunt la îndemână și doresc un altul. Acesta este momentul în care creierul catelului au intrat în unelte superioare, încercând să-și dea seama cum să obțină un alt tratament. Nu vorbiți, nu atrageți, nu îndreptați sau oferiți alte îndrumări. Lăsați-i să-și dea seama pe cont propriu. Puzzling cum funcționează învață cea mai puternică lecție. Ei vor ști că ceva a determinat "tratarea clicurilor", dar poate dura mai multe greșeli înainte de a se întâmpla să repete starea - și să faceți imediat clic pe tratați.
  3. După acest al doilea sau al treilea tratat, ei le recunosc la ceva! Puteți vedea aproape roțile să se rotească deoarece încep să ofere toate tipurile de comportamente care au condus la tratarea clicurilor. Poate că își iau piciorul, coaja, apucați o jucărie, zgârieturi și cădeți într-un loc accidental (tratați clic!).
  4. Când becul de lumină se stinge - dacă "stau" că faceți clic pe sunete și un clic înseamnă un tratament - Pupul dvs. poate oferi o jumătate de duzină sau mai multe se află într-un rând. În timp ce sunt încă încântați, astfel încât să nu vă îmbrăcați entuziasmul. Mai multe sesiuni de distracție scurte învață mai mult decât un singur maraton care leagă.
  5. Odată ce realizează că comportamentul solicită tratarea clicurilor, puteți începe asocierea comenzii cu acțiunea. Pe măsură ce fundul lor atinge pământul, spuneți "Sit" în același moment în care faceți clic, apoi dați tratamentul. În acest fel își dau seama că cuvântul identifică acțiunea.

Prin învățarea catelusului dvs. a Implicit comanda "Sit", Întreaga lume a posibilităților se deschide atât pentru dvs. Toată lumea iubește un catelus politicos. Veți fi uimiți de modul în care câinele dvs. va da seama de multe modalități de a "întreba" pentru privilegii odată ce cunosc acest comportament Doggy vă rog și vă mulțumesc.

Antrenează un cățeluș să se culce
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să înveți un cățeluș să stea